Sallad

Godkväll kära läsare!
 
Jag beklagar för en helg med dålig uppdatering, men jag har inte alls spenderat mycket av min tid framför datorn. Därav endast ett (förrutom det jag tidsinställde) inlägg igår, och idag blir det nog inte jättemånga inlägg heller tyvärr. Men idag har dagen gått ganska långsamt tycker jag, även om jag har spenderat min tid i nöje. Och det är ju väldigt bra! Vi tog en härlig promenad i solen på förmiddagen och när vi kom hem fikade vi lite. Jag tränade även lite och jag hade som mål idag att klara 100 armhävningar på 4,5 minuter... Men det gick snabbare! 3,56 minuter tog det. Riktigt nöjd är jag! Nu ska jag göra detta då och då för att försöka förbättra min tid. 
 
Vi åt sedan lite rester från igår och sen tog jag ett varmt bad och tog det lugnt lite. För vid halv fem åkte vi in till ''shoppingcentrumet'' och gick i lite butiker. Jag hittade ett par välbehövliga träningsshorts inne på Kappahl. Ska visa upp de någon dag! Vi handlade även lite på Maxi och vi plockade en varsin sallad till middag. Jag tog en riktigt smarrig sallad med b.l.a avocado, soltorkade tomater, ost, keso, kyckling och en massa mer gott.
När vi kom innanför dörren åt vi våran sallad och jisses vad mätt jag blev! Men gott var det.
 
Har inte några speciella planer för morgondagen, men jag tror nog att det blir ett träningspass då också för jag är väldigt sugen på att träna och det ska man ju ta vara på! :)

Kommentarer
Felicia säger:

ÅÅh gud vad gott det ser ut! :D

sv; Tyvärr måste jag göra dig besviken! :/ Alla som beställde innan jag började ta betalt kommer få sina designer gratis, men tyvärr kunde ju inte du göra någon beställning eftersom din blogg inte hade varit aktiv i en månad :/ Och du visste ju redan innan du skickade din beställning att du skulle få vänta en månad, för det stod klart och tydligt i mitt design-inlägg att bloggen var tvungen att ha varit aktiv i en månad! Så jag är hemskt ledsen! Men du får väldigt gärna köpa en design, de är ju väldigt billiga! =)
Kramar!

2013-01-20 | 22:05:53
Bloggadress: http://bunnys.blogg.se/
julia säger:

Såg gott ut

2013-01-21 | 20:45:39
Bloggadress: http://photoojuliaa.blogg.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback