I don't want to be left in this war tonight, am i alone in this fight? Is anybody out there?

Godkväll alla läsare!
 
Jag har inte bloggat så mycket om min dag de senaste dagarna. Men i Lördags kom som sagt släkten på besök ett tag och vi käkade lite tårta och fikade en massa. Senare på kvällen beställde vi hem en väldigt mastig pizza, vi är tre i familjen och orkade inte ens hela tillsammans. Jag mådde illa och blev verkligen proppmätt! Jag kände dock redan då att jag hade lite ont i halsen och på natten vaknade jag flera gånger och hade svinont. Dagen efter var jag inte hungrig på hela dagen, vet inte om det var efter pizzan eller om jag helt enkelt inte hade någon matlust. Men vi var på Evelinas badkalas, för mig blev det dock inte så mycket bad eftersom jag inte mådde så bra. Men Evelina och hennes vänner hade väldigt kul och det syntes i deras ögon att de tyckte det. 
 
Idag har jag haft en väldigt bra dag trots att det har vart Måndag. Jag mådde lite bättre i halsen men det kliar en massa och dessutom har det mullrat lite i ögonen under dagen. Har även vart lite trött men det är sånt man får leva med. Efter skolan var jag med Amanda, Julia och Emelie. Vi planerade inför en helt awesome grej som vi ska göra, kan berätta mer om det en annan dag för just nu känner jag att jag skrivit ganska mycket redan hehe. 
 
Men jag har pluggat och nyss druckit en kopp te, skulle lätt kunna dricka en till kopp te just nu för det är så skönt för halsen och dessutom så underbart gott. Men vet inte om det är så bra för magen? 
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag och att kvällen fortsätter så♥
Vi lockade mitt hår extremt mycket inför detta ''projektet'' vi planerar på, hihi. 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback