I♥breakfast

Ni vet nog vid detta laget att jag inte är den personen som hoppar över frukost för attt få sova lite extra, eller som inte bara kan äta frukost på morgonen. Frukost är liksom det bästa jag vet på hela dagen typ hehe. Och denna frukosten jag ordnade imorse var ju helt klart inget undantag, vattnas i munnen bara jag kollar på bilderna.
Banangröt (1 dl havregryn+1 minibanan+vatten) med hallonkvarg (hallon+kvarg) och en klick jordnötssmör. Ett alldeles perfekt lagom kokt ägg och så en knäckemacka med gurka. Eller gurka med knäckemacka kanske hehe. Men alltså allvarligt, kolla in den där klicken jordnötssmör, hur perfekt ser den inte ut då? Den var perfekt iaf, lovar. Och hallonkvargen blev mer som hallonglass för gjorde med frusna hallon. Inte mindre godare precis. Skulle kunna leva på detta. 
 
Första skoldagen är iaf avklarad, men fick som tur var sovmorgon idag. Började inte förrän halv tolv idag så gick upp vid nio, fixade mig och sedan ordnade jag denna frulle/brunch, blev nämligen ingen lunch idag, eller ja jag åt ju när jag kom hem vid halv fyra men ingen lunch i skolan. Har inte haft några vanliga lektioner idag utan blev en rätt skön dag, fick våra scheman, nya skåp, information och lite sånt. Så egentligen börjar inte allvaret förrän imorgon, men tror dock denna vecka inte blir så ''allvarlig'' för vi lär nog inte få några läxor eller prov åtminstone till denna vecka. 
 
Och ja, kom hem runt halv fyra, åt min matlåda, spelade sedan in en video som kommer upp så snart den är uppladdad och så ska jag strax träna. Axlar&triceps idag, men måste skriva upp ett pass nu så dags att avrunda detta inlägg, inte bloggat så mycket mer än 1-2 inlägg om dagen på några dagar men känns bättre att blogga mindre men intressantare än massor skittråkiga inlägg hehe. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om och då känns det bäst att låta bli helt enkelt! Inspirationen kommer av sig själv. 
 
Ha det bäst! xoxo
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback