''Skitbra chokladmousse''

Jag gjorde en himla god chokladmousse idag, nyttig och bra dessutom. Fick receptet från grymma Jossan och var bara tvungen att testa. Ni har nog märkt att jag börjat lägga upp mer recept på bloggen, jag har ingen aning om vad ni tycker om det. Vill ni att jag fortsätter med sånt? Jag själv tycker sånt är roligt att läsa om på bloggar men man vet ju inte vad ni tycker. Dessutom är nästan alla recept med kakao i hehe, gillar choklad lite för mycket. Så nu när jag inte får äta choklad så är det ju perfekt med lite olika nyttigare alternativ. Men om jag fortsätter med recept så lovar jag att det ska bli lite annat än bara chokladiga saker. Men hur som helst, till receptet. 
1 portion
- 1 äggvita
- ½ dl kvarg
- ½ banan
- 1 msk kakao
- ½ msk honung 
Vispa äggvitan till ett fluff. Mosa sedan bananen och vispa ner den. Tillsätt därefter alla andra ingridienser. I orginalreceptet ska det dock vara agavesirap men har inte det och honung funkade bra det med.
 
Saker jag ska tänka på om jag gör det igen: Möjligtvis ta lite mer honung, tog knappt en halv matsked men det vart gott. Men lite mer honung hade funkat. Och att servera det med lite hallon! Alltid himla gott som topping. 
Perfekt som efterrätt, mellanmål eller till fredagsmyset. 

Kommentarer
Beccys 2.0 säger:

Jag har också photoscape också men än så länge har inte jag kommit på hur man få transparent bakgrund. Men med gimp 2,8 funkar det jättebra :)

Svar: Okej, har inte gimp o min dator är för seg för att ens kunna ladda ner det men får helt enkelt testa mig fram och se om jag finner en lösning. Tack så hemskt mycket för all din hjälp i alla fall!
Jennifer

2014-02-25 | 17:28:11
Bloggadress: http://beccys.com
Anna ⚡ säger:

Åh vad gott, detta måste jag testa :')

2014-02-25 | 19:28:31
Bloggadress: http://annamarklunds.blogg.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback