Byta bloggportal

Jag har bloggat snart i tre år på blogg.se. Har haft tre olika bloggar, innan denna bloggade jag dock bara om kändisar och gav inte ut någon information om mig själv. Men för ett år sedan började jag blogga på riktigt och att blogga är så extremt kul tycker jag. Men eftersom att jag har bloggat sedan maj 2011 på samma bloggportal börjar jag bli lite nyfiken. Har testat devote då jag gjorde en blogg där som inte bloggats mycket alls på haha. Men funderar på att byta bloggportal. MEN vill ha en bloggportal där designen är lik den på blogg.se. För jag tycker att det är himla lätt att göra designer i blogg.se. Har hört en del gott om Fames och tycker att det verkar som en väldigt bra och seriös bloggportal. Vill dock helst flytta hela bloggen så att jag inte behöver börja om från början och förlora en massa. Vet att man kan flytta bloggen till nattstad men vill helst inte blogga på nattstad. Åhh vet inte hur jag ska göra... Vad tycker ni? Skulle väldigt gärna vilja höra er åsikt om vilken bloggportal ni gillar mest. 
 
 
 

Kommentarer
HJJONSSON säger:

Fames är väldigt bra bloggportal men att göra design i fames är enkelt, inte stilmall som blogg.se... Men testa du ändå! Jag trivs otroligt bra hos fames för att den får alla osynliga bloggar att synas hehe!

2014-01-06 | 17:48:21
Bloggadress: http://www.hjjonsson.se
Linda Risberg säger:

Va kvar på blogg.se! :D

2014-01-06 | 17:56:54
Bloggadress: http://lindarizberg.blogg.se/
HJJONSSON säger:

Sv. Jag har försökt men det verkar som att det inte går åh.. Men du kan testa med att maila till fames hehe! Hos fames lägger man bara in bild för att få snygg headern och bakgrund. Det är jättelätt haha.

2014-01-06 | 17:58:57
Bloggadress: http://www.hjjonsson.se
JOHANNA säger:

Jättefin blogg!

2014-01-06 | 19:18:32
Bloggadress: http://johannabergvalls.blogg.se
Lotta säger:

Sv: Det lät som om du hade det superbra!! :) och jaa, det var en riktigt bra nyår för min del =)

jag tycker inte att du ska byta.. jag är så dålig på att lära mig nya url :p

2014-01-07 | 09:31:57
Bloggadress: http://olesenstjej.blogg.se
Anonym säger:

Okej:P

2014-01-07 | 10:26:22
Bloggadress: http://ibelieveinyou.shapemeup.se
H' säger:

Sv. Nej, det är lugnt med frågor hehe! Du kan också ändra där menyn. Det är inte så mycket saker du kan ändra på. Kolla runt fames topplistan så du kan se att vi alla har nästan samma form av design hehe!

2014-01-07 | 11:03:38
Bloggadress: http://www.hjjonsson.se
elin stridh säger:

har svårt att byta :P blir nog kvar på blogg.se men hoppas dom gör om sidnao systemet någon gång ;)

2014-01-07 | 13:32:52
Bloggadress: http://elincecilia.com/
Ann-Christine säger:

På nattstad får du ju en begränsad bilduppladdning, tror att man bara kan ladda upp 10 000 bilder och sen tar det stopp. Visst det är mycket men om man bloggar ofta ocg med mycket bilder så känns det lite surt. Dessutom fick jag massa snusk mail från gubbar när jag testade att blogga där för längesedan. Vet inte omnågon annan än blogg.se har så att man kan ändra designen manuellt.... Annars finns det ju jättebra och enkla "färdiga" designer på ett par olika bloggportaler. Maila bara till dem och be dom föra över allt från din gamla blogg. Men jag tycker du verkligen ska tänka igenom det innan du gör något! Lycka till :)

2014-01-07 | 13:51:16
Bloggadress: http://annchristine.forme.se
Madeleine Larsson säger:

Jag har också funderat på att byta efter också har bloggat snart 3 år på blogg.se, tycker mycket om blogg.se men det känns ibland som att man vill prova något nytt typ som for.me, fames.se eller nattstad. Men det är så svårt att bestämma sig, blogg.se är nog trots allt den mest unika bloggportalen då man kan göra så mycket eget i designen och så.
Lycka till iallafall! :D

2014-01-07 | 19:33:59
Bloggadress: http://madelajnee.blogg.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback