Vem är jag?

Okej, senast jag berättade lite om mig själv var precis när jag startade bloggen. Vet att jag fått lite önskemål om att jag ska göra ett inlägg där jag skriver lite om mig själv, så tänkte göra det. Så ni som inte följt min blogg så länge får reda på lite mer om mig! 
 
Mitt namn är Jennifer, har inte något riktigt smeknamn, men av vissa personer kan jag bli kallad Jenna nån gång ibland. Därav mitt bloggnamn. Jag är 13 år och ska fylla 14 i vår, april för att vara exakt. Har så mycket intressen att det nästan är jobbigt! Vill verkligen hinna med alla mina intressen, men tyvärr gör jag inte det. Men det jag brinner allra mest för är musik. Alla gillar väl att lyssna på musik, vilket jag självklart också gör. Men jag har verkligen alltid älskat att sjunga. Och när jag fyllde 13 år fick jag en gitarr så kan även spela lite gitarr, plus piano/orgel. Men inte om man jämför med vissa andra haha, men lite i alla fall. Vilket är ett väldigt stort intresse som jag ägnar mycket tid åt. 
Älskar även träning och hälsa, vilket inte är ett intresse, utan min livsstil. Som att borsta tänder helt enkelt, något som är självklart i mitt liv och min vardag.
Går i skolan med mina fina vänner, som vilken tonåring som helst. Mina favoritämnen är musik, teknik(p.g.a läraren haha), biologi, matte, spanska och idrott. 
 
Är också som många andra tjejer intresserad av naglar, smink och skönhet. Men också shopping, älskar shopping. ♥
Gick på dans i ca. två år men tröttnade lite och kände att jag inte hade lust att en gång i veckan åka på lektionerna, men älskar fortfarande dans och ångrar lite att jag inte stannade. Men är ändå glad för det sparar mycket tid. 
 
Ja, finns mycket mer att skriva om mig själv men det skulle ta åratal haha. Hoppas ni tyckte att det var bra ändå, xoxo♥
 

Kommentarer
Johanna säger:

Fin blogg :)

2014-02-01 | 02:55:29
Bloggadress: http://liveticalifornien.blogg.se
Lotta säger:

Sv: Jaa, det var den verkligen :) och roligt att läsa!!

2014-02-01 | 12:27:02
Bloggadress: http://olesenstjej.blogg.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback