Avslutar med lite yoga

Godkväll!
 
Har vart en riktigt härlig dag idag, sååå varmt och härligt! Tror att man fått läsa ''gud så varmt det är'' på varenda blogg idag och flera dagar innan, så ni är väl trötta på att höra det vid det här laget haha. Men det är svårt att låta bli! Var en helt vanlig skoldag i alla fall, igår var vi bara i skolan tre timmar och hade inga lektioner, i tisdags var vi lediga och imorgon ska vi till en park med klassen och typ mest ta det lugnt i solen. Så skön fredag! Och dessutom börjar vi halv tio och slutar halv ett ungefär. Inte helt fel precis.
 
Idag när jag kom hem mixade jag ihop en smoothie som uppladdning för mitt benpass, var ju inte jättetaggad trots att det är favopasset, var så sjuuukt varm och trött. Men smoothien gav mig energi och jag fick till ett bra pass trots allt. Efter träningen blev det ett dopp i 28-gradiga poolen, ehh inte helt fel va? Nae inte precis. 
 
Sitter just nu och kollar på Kickstart och ska sen köra ett litet yogapass faktiskt, aldrig testat yoga förr men ska bli skönt innan man går och lägger sig tror jag. Har ni testat yoga och vad tyckte ni om det i såna fall?
Chill vid poolen♥
Smoothien är gjord på massa hallon, en miniban (eko), kvarg och lite mjölk♥
 
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback