Solig helg

Har inte blivit någon vidare uppdatering denna helg inte, men hade ''fullt upp'' igår genom att bara njuta av vädret. Var nog ute hela dagen, hade inte ens på datorn förrutom på kvällen då jag kollade lite serier. Och inte en tanke på bloggen faktiskt, väldigt skönt ibland. Men självklart har jag lite bilder från gårdagen att dela med mig av! 
 
Började dagen med en löprunda, blev en liten kortis men ändå, sjukt härligt! Förrutom i slutet, gud då var jag heeeelt slut hehe. Me väldigt skön start på dagen i alla fall. Inte så långt efter det så åkte jag och pappa iväg med lilla cabben. Vi åkte och käkade lite glass på något mysigt ställe och det var verkligen helt underbart att känna såna sommarkänslor efter en lång period med en massa regn, verkligen perfekt!
 
När vi kom hem kom lite släkt (farmor&farbror) och vi hade lite minikalas för pappa som fyller år på tisdag och mig som redan fyllt år för ett tag sedan. De sov över här och igår käkade vi lite grillat och solade en massa också. 
 
Idag startade jag också dagen med lite träning, när de hade åkt härifrån så körde jag igång ett riktigt tufft och svettigt HIT-pass i solen/skuggan. Usch så jag såg ut efteråt haha herregud. 
 
Men snart kommer mormor och låtsasmorfar hit och ska fika lite! Sen spenderas dagen med massa plugg, förhoppningsvis ute om värdet vill vara snällt. Ha det bra!♥







Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback