RECEPT: Nyttig choklad!

Ja vad ska jag börja med att skriva, har världens bästa nyhet till er alla där ute. Det som vi alla väntat på en evighet. Många har redan testat dett säkert, men vet ni? Jag har ett recept på en NYTTIG CHOKLAD!! Som smakar som vanlig choklad!!!! Alltså detta kan nog verka lite för bra för att vara sant, fast det är faktiskt inte det! Detta är en 100% nyttig choklad med en massa nyttiga fetter i. Helt otroligt säger jag bara. Gjorde bara en liten sats såhär första gången, lär bli mer nästa gång! Fruktansvärda bilder men men, upp och hoppa på en gång och testa receptet, nu nu nu! 

Idag har jag vart i skolan och mår faktiskt bra nu måste jag säga! Knappt någon hosta längre bara en aning snuvig. Hjälpte nog en del att stanna hemma igår :) Och nu ikväll har jag och familjen lagat lite tacos tillsammans och sedan blev det dessa godingar, som även hela familjen fick smaka (och både pappa och syrran gillade dem), plus lite cashewnötter. Perfekt fredagssnack fullt med nyttiga fetter! 
 
♥2 msk kokosolja
♥2 msk kakao
♥Honung (efter eget behag)
♥En nypa havssalt
♥Lite kokos (ca. 1-2 msk)
 
Smält kokosoljan i micron på lägsta effekt. Tillsätt resterande ingredienser och glöm inte smaka av för att se hur mycket sötning som behövs. Du kan själv bestämma om du vill ha mörk eller ljus choklad genom att ta olika mängd honung. Glöm inte att smälta honungen om den är fast!
 
Häll ner blandningen i en burk klädd med bakplåtspapper, in i frysen i några timmar. Bryt sedan chokladen i bitar och njuuut! Tips är att ha en frysklamp som underlägg för chokladen smälter väldigt fort annars! 
 



Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback