Mina tankar om nyårslöften

Har inlett det nya året hos min moster&morbror som sagt. Har ridit, bakat cupcakes, kört fyrhjuling och en del annat. Väldigt mysigt att få vara där hemma några dagar sådär. Men nu är jag hemma igen det känns väldigt skönt det med, såklart. Borta bra men hemma bäst som man säger! 
När vi kom hem lagade vi middag, färsk lax med rotfruker i ugn och hemgjord romsås. Alltså lägg aaaav. Måste säga att det är min favoriträtt, så sjukt megagott verkligen. Åhhh. Därefter blev det lite tv-tittande med familjen och sedan gjorde jag mig en kopp grönt te och läste igenom alla missade bloglovin-inlägg. Samt bloggar lite själv då, såklart ;)
 
Det är helt obeskriviligt hur peppad jag är på det nya året! Jag har en del mål med det nya året, som jag faktiskt tänkte berätta i en video så snart som möjligt. Möjligtvis imorgon, men vi får se vad tiden räcker till. På tal om mål, eller nyårslöften som de flesta kallar det. Jag måste bara dela med mig av mina tankar kring just det. Många har ju en del nyårslöften såhär till nyår. Exempel på vanliga nyårslöften kan vara t.ex. att man ska börja träna, må bättre, äta nyttigare, sluta röka osv... Men troligtvis kommer många även bryta dessa löften så småningom, tyvärr.... Men det är klart att det inte är så lätt. Mne man måste se till att ha ett realistiskt nyårslöfte. Helst ändra lite på det om det är samma som förra året, och året före det... Om ditt nyårslöfte är att börja träna, då kanske man inte ska gå för hårt ut i början och rivstarta året med att träna varje dag. För snart kommer både du och din kropp tröttna. Tänk istället att du ska börja smått, för att sedan trappa uppåt. Börja med något/några pass i veckan för att vänja kroppen. Och om ditt mål är att äta nyttigt så tänk att till och börja med äta bra på vardagarna och kanske unna dig något extra till helgen. Då har man hela tiden något att ''se fram emot'' och något att kämpa för. Istället för att helt plötsligt bli 100% supernyttigt dygnet runt. För troligtvis kommer du även tröttna på det så småningom. 
 
Men självklart finns det superdupermånga recept på nyttiga godsaker som är lika gott som onyttigt så kolla in min kategori Recept&Tips! 
 
Men det jag vill komma fram till är att det gäller att vara realistisk och inte gå för hårt ut! Sätt upp mål som du vet att du kommer klara helt enkelt. Lycka till!♥

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback