No power

Dagens gympass blev inte som jag hade tänkt mig. Det var bara inte roligt helt enkelt och så fort jag började med en övning längtade jag bara efter nästa i princip. Det var bara jobbigt och tungt trots att jag sänkte vikterna lite. Kändes bara trist alltihop. Men känslan efter var ändå rätt bra, för jag gjorde ändå så gott jag kunde. Aja, alla pass kan inte vara toppenbra! Får se till att nästa pass blir suveränt! Blev iaf ett benpass och dessa övning fick det bli: Squats, höftlyft med viktplatta, benspark, cable kickbacks, utfall med kick i smith samt tåhävningar/vadpress i smithen. 
 
Dock kan mitt humör bero på att jag inte hade riktigt planerat att jag från början skulle köra ben, hade egentligen tänkt ett arm&axelpass men hade sådan träningsvärk i bröst från i måndags så vissa övning som t.ex. militärpress hade knappt gått hehe. Men men, jag lämnar detta pass bakom mig nu och går vidare!
 
När jag kom hem iaf gjorde jag lite kycklingsallad till mig&familjen och efter det så har jag städat hela nedervåningen+pluggat en del. Nu ska jag strax slå mig ner i soffan för att kolla lite på mästerkockarna. Väldigt roligt program faktiskt! :) Hoppas ni haft en bra dag iaf och om ni tränade under dagen att det gick bra för er iaf! xoxo
 Gammal bild.

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback