MM sports

För ca. en vecka sedan så gjorde jag en beställning hos MM sports. Det jag beställde var då detta på bilden, dvs. vassleprotein och en rosa shaker. Anledningen till att jag ville testa proteinpulver är att det är så himla mycket smidigare och billigare dessutom. Jag brukar ofta göra en smoothie att ta med mig efter ett pass, men det är lite krångligt att alltid göra det. Dessutom svårt att komma upp i samma proteinhalt till samma pris som proteinpulver. Det är så enkelt att bara blanda pulvret med vattnet, skaka och så bara dricka det. Och om man jämför med en proteinbar som t.ex. questbar, som kostar ca. 30 kronor styck, så kostar en portion av detta inte ens 5 kronor. Så man tjänar verkligen på det. 
 
Varför just body science från MM sports då? Jo, jag har verkligen jämfört olika proteinpulver med varandra, inte bara tagit första bästa. Jag vill ändå veta vad jag stoppar i mig och jag tycker att detta verkar vara väldigt bra kvalité på. För det första, så innehåller t.ex. chokladsmaken riktig kakao, blåbärssmaken innehåller äkta blåbärspulver osv. Vilket innebär att smakerna faktiskt är riktiga och inte konstgjorda som de flesta andra. Detta är hämtat från deras hemsida:

Body Science Whey 100% är ett högkvalitativt proteinpulver, bestående av både vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat, som genomgått en skonsam korsflödesprocess och membranfiltrering. Detta ger tillsammans ett proteinpulver med högre proteinhalt samt lägre fett- och kolhydratshalt. Vassleprotein är erkänt världen över för sitt höga biologiska värde, sin kompletta aminosyraprofil samt dess höga halt av de grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin. I Body Science Whey 100% ligger den genomsnittliga BCAA-halten på 17,8 procent av de grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin.

Något som vassleprotein dessvärre har låg halt av är den populära aminosyran glycin, och därför har Body Science Whey 100% berikats med 4 % extra glycin, som vi anser kompletterar upp den annars suveräna aminosyraprofilen.

Proteinpulver är inte bara ett smidigt och behändigt sätt att få i sig hög halt protein snabbt och enkelt, utan är otroligt prisvärt. För under 5 kr får du i dig 22 till 24 gram protein per servering beroende på smak, och dessutom så smakar det fantastiskt med. Med Body Science Whey 100% kan du välja mellan 7 fantastiska smaker, och till exempel så innehåller blåbärssmaken äkta blåbärspulver och chokladsmakerna innehåller äkta kakao. Detta är något som tagit smakupplevelsen till en helt ny dimension och som har satt Body Science proteinpulver i topp.

Body Science Whey 100% innehåller inte bara protein, utan varje portion innehåller även mineralet kalcium och vitaminen folsyra i betydande mängd. Kalcium bidrar bland annat till normal muskelfunktion, och folsyra bidrar till normal aminosyrasyntes.

 
Dessutom smakar det otroligt gott, jag valde smaken double rich chocolate och det smakar verkligen choklad! Mums♥ Kommer dock inte alltid använda mig av just proteinpulver, utan bara när jag känner att jag vill ha något smidigt :) Viktigt är ju att inte ersätta pulvret med mat också.
 
Hur som helst, blev ett väldigt långt inlägg här nu hehe men rekommenderar verkligen just detta proteinpulver! Dessutom, hur himla fin är inte shakern?

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback