Träningslista

I mina öron när jag tränar?
Mina fem favolåtar på min''gymlista'' just nu är:

  • Emergency-Icona pop
  • Sí- Martin Jensen
  • Tonight again- Guy Sebastian
  • Waiting for love- Avicii
  • Do it like a dude- Jessie J

I min träningsväska?

Oftast tränar jag direkt efter skolan, då packar jag ner träningskläder, skor, gymhandskar, mobilhållare att ha runt armen, hörlurar, shaker/vattenflaska, proteinpulver, något mellanmål i form av kolhydrater(oftast), gymkort o lite annat smått.  


Favoritmuskel?
Detta är ju något som går lite i omgångar, men axar och mage är min favorit just nu. Eftersom att det är så grymt kul och dessutom två av de muskelgrupper jag tycker att det är roligast att se resultat på :) Men ben och rumpa är ju en gammal favo som är underbart att träna, just för att man verkligen tar ut sig till max och känslan när man inte kan gå efter ett pass är ju u n d e r b a r.

 
 
 

Mål med träningen?
Mitt huvudmål med träningen är fortfarande att sträva efter att må bra, ge min kropp lycka och göra det jag tycker är så grymt kul. Men även att bli starkare och få mer muskler ett mål som jag strävar efter. 

Favoritövning?
Hmm finns många bra övningar, för olika muskelgrupper. Men favoriten för ben är, och kommer nog alltid vara squats. Men för axlar är det militärpress och för mage cable crunches.

Favoritmat?
Älskar verkligen lax! Och annan fisk och skaldjur också. Men kyckling är himla smarrigt också. Finns mycket gott och har nog egentligen ingen speciell mat som jag älskar extra mycket tror jag. 

Mina inspirationskällor?
Jag följer många bloggar och instagramkonton som har med träning och hälsa att göra, men gillar även att kolla på youtubeklipp osv. för att bli motiverad. En annan sak som är väldigt inspirerande är att bara se så många på gymmet som kämpar dag in och dag ut för att nå sina mål, finns många sätt att bli inspirerad på! 

Då mår jag som bäst?
När man höjer vikterna i en speciell övning, att blicka tillbaka och jämför sig själv med hur man var i höstas t.ex. Jag har utvecklats så otroligt mycket och blivit så mycket starkare. Den känslan är oslagbar. 

Favoritkonditionsträning?
Om jag måste välja så är det väl intervaller, att under kort tid pressa sin kropp till max i flera omgångar och bli trött snabbt är väl min typ av cardio. Att stå på löpbandet i samma tempo i en timma är inget för mig, alls. 

Favoritsport?
Jag gick ju i discodans i några år för ett tag sedan, vilket var grymt kul!

Mitt bästa kosttips?
Att omvandla det där onyttiga till något nyttigt, ersätta de onyttiga ingredienserna liknande fast nyttiga i ett recept. Kan säga att man väldigt ofta blir förvånad över hur något nyttigt kan smaka så likt något onttigt!

Favoritmellis?
Smoothie är ju en favorit sedan långt tillbaka hehe. 

 
 

Då tränar jag allra helst?
Jag tränar ofta så fort jag får möjlighet, vilket då oftast blir efter skolan. Men ett kvällspass är faktiskt riktigt härligt också! Att träna innan frukosten är inget för mig riktigt men annars är morgonträning också grymt! Spelar egentligen ingen roll vilken tidspunkt på dagen enligt mig. 

Favoritlivsmedel?
Kvarg, skulle inte klara mig utan mina älskade kvargskålar♥

Mitt motto?

Some people will never understand your life, that's ok. You're here to live your life, not to make everyone understand. 

En fredagskväll unnar jag mig gärna?

Just fredagar föredrar jag naturella cashewnötter, frukt eller något hemmagjort nyttigt godis. Gärna en liten bit choklad ibland också är smarrigt hihi. Lördagskvällar blir det dock gärna en påse godis♥

 
 
 

Hälsa för mig…
... är att göra det du älskar och verkligen brinna för det du gör. Bara för att jag tränar 6 dagar i veckan, föredrar styrketräning före cardio, äter nyttigt 90 % av tiden och lever mitt liv som jag gör, finns det verkligen inget som säger att alla ska leva så. Alla ser på hälsa på olika sätt och så länge man inte är allt för stillasittande och äter onyttigt 24/7, eller tvärtom, att man tränar på tok för mycket och att träning och hälsa kopplas ihop med ångest. Så tror jag att olika människor ser på hälsa på olika sätt.

Därför tränar jag?
För att jag mår så otroligt bra av det, jag känner mig stark psykiskt och fyskiskt. Jag tycker det är så himla roligt och jag älskar det jag gör. Punkt slut. 

Min favoritfrukost?
Gröt eller en skål fil&müsli med en macka. Fast när jag har mer tid är det ju väldigt gott med en smoothie t,ex. hihi. 

 
 

Detta skulle jag vilja utöva?
Crossfit!

Favoritidrottare?
Hm, svår fråga. Idrottare? Har nog ingen favorit sådär, är inte någon sportmänniska. 

Så sover jag?
Runt 8 h per natt försöker jag väl sova. På helger blir det oftast mer. 

Detta klara jag mig inte utan?

Min livsstil, kort och gott haha :) Är bara så himla lycklig över att ha hittat så rätt. 

Där tränar jag helst?
På gymmet. 

Detta tränar jag allra helst i?
Snygga träningskläder, blir så himla mycket mer peppad då. Men det ska såklart vara bekvämt också.

 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback