Dagens outfit

Leggings Lindex, Tröja NewYorker.
 
Har inte direkt några detaljer idag.

Mitt första videoinlägg!

Jag kände för att göra ett litet videoinlägg idag, som ni märker kommer jag tyvärr ha rätt fullt upp idag så kanske inte kan blogga hela tiden. Men ska försöka hälsa lite på er senare!
Glad nyårsafton eller vad man säger! 
Gillar inte att höra min egen röst på film eller så och irriterar mig på att jag håller på med håret hela tiden, men det är sån jag är så om det inte duger får ni ta och gå härifrån! Jag är jag liksom :)

Min julafton

Julafton började med att jag vaknade runt nio. Efter ett tag hörde jag något uppifrån, sen gick jag upp och insåg att hela granen hade rasat! Men vi fixade det rätt snabbt och det löste sig bra.
Sen blev det lite frukost och efter det tog vi en härlig vinterpromenad. När vi kom hem såg vi på det sista avsnittet av julkalender, som vi hade spelat in på tv:n. Sen såg vi lite på en julfilm och efter ett tag åt vi lite tomtegröt till lunch.
Sen var det sags att göra sig i ordning för att vid tre kom min kusin, farbror, låtsasfarfar och farmor. 
Vi kollade på Kalle Anka och fikade på lite glögg, saffranskaka(som jag hade bakat dagen innan hihi) och pepparkakor. 
När Kalle Anka var slut började vi fixa maten, och vid halv fem ungefär satte vi oss och åt. Gott var det kan jag säga eftersom vi inte hade ätit så mycket julbord dagarna innan. Med det menar jag att nu är man ju rätt trött på julbord eftersom iaf jag har ätit det flera gånger nu. För min del blev det fem gånger, om man räknar med de gånger man bara åt lite rester. ;)
 
Runt klockan sex kom tomten! Dock bara en snabbis, han hade säkert lite bråttom ;)
När tomten hade gått började jag och min lillasyster vara små tomtenissor och dela ut julklapparna, sen öppnade vi alla paket och det var så kul att se andra folk öppna ens egna paket och inse att de blir jätteglada! :D Och jag blev galet nöjd med mina egna julklappar också, min familj är så underbar 
Sen kollade vi lite på våra julklappar ett tag och tog det lugnt, efter ett tag åkte alla hem och så gick vi och lade oss efter ett litet tag.
 
Det var en riktigt mysig julafton, längtar redan till nästa jul hihi ^^
Som ni ser, galet mycket paket under granen!
Dessa bilder nedan är dock från juldagen, men sak samma ;)
 
Japp då fick ni lite bilder från julafton och juldagen också!

2013 snart!

Godkväll!
 
Jag är ledsen för att jag inte gjort något inlägg försen i förmiddags men jag har inte haft tid alls!
Vid två var vi hos mormor och åt lite mat och sen fikade vi lite efter det också. Gott kan jag iaf säga att det var! Mormor lagar alltid så god mat :)
Vid fyra ungefär satte vi oss i bilen och åkte in till stan, kvart i fem skulle vi nämligen hämta ut biobiljetterna. Men filmen började inte försen kvart över fem. Vi köpte lite läsk under tiden.
Jag kan säga att filmen var jätterolig! Vi såg Sune i Grekland och jag kan absolut rekommendera er att se den, riktigt bra var den! 
Efter filmen åt vi en varsin cheeseburgare på Mc Donald's och sedan åkte vi till coop för att handla lite. 
 
Längtar väldigt mycket tills imorgon! Vid fyra skulle vi gå den såkallade ''Nyårspromenaden'' inne i stan och när klockan är sex skulle det smällas lite raketer också. 
När vi kommer hem ska vi äta lite gott och senare på kvällen blir det lite rakter och så. Kommer bli jättemysigt och väldigt trevligt med ett nytt år, ska ta och skriva ner lite nyårslöften, planer och mål med det nya året. Kul att sedan om ett år blicka tillbaka på sina nyårslöften och mål och se om man klarat av något. Och så kan det alltid vara kul att skriva ner dåliga och bra saker med året som gått! 
Bild från weheartit. 

Ny design- träning- bio m.m

God förmiddag!
 
Idag tog jag också en riktig sovmorgon, har iaf ätit frukost för någon halvtimma sedan och ska strax träna ett pass med fina lillasyster. Vi ska dock inte träna efter samma ''schema'' utan jag har skrivit ett litet ''Evelina- schema'' till syrran hihi. Ska bli väldigt skönt att få röra lite på sig ett tag, ska snart skriva upp ett pass till mig med.
 
Vid två däremot ska vi vara hos mormor och (halv)morfar för att äta lite lunch, ska bli mycket mysigt. 
Sen skulle vi i familjen gå på bio, det var rätt längesedan jag gick på bio så det ska bli väldigt skoj :)
 
Sen har jag inga planer inplanerade, klockan blir nog rätt mycket när vi kommer hem från bion skulle jag tro.
 
Ska förresten meddela er en liten kul sak, iaf vad jag tycker är kul. Jag ska nämligen få en gratis design av en snäll tjej! MEN man måste ha haft bloggen i en månad minst för att hon ska göra designen. Men hon sa att jag skulle kontakta henne när jag haft bloggen en månad igen! Jag tror  vet att detta kommer ge bloggen ett lyft för hon är superduktig på att göra designer och headers. Vet precis hur jag vill ha den och hon kan fixa den enligt mina tankar. Ska bli väldigt spännande tycker iaf jag :)
 
Men nu ska jag ta och hoppa i träningskläderna, kvart i tolv ska vi börja träna så det är bäst jag tar tag i närmaste penna och börjar skriva!
Längtar efter nyår också! Förra nyårsafton. ( Tiden på bilden stämde dock inte)

Bästa myskvällen

Har bestämt mig för att det blir filmen LOL. Det var rätt många som tyckte den var bra och värd att se.
 
Så nu blir det mörk choklad (mums) och LOL med mitt mysiga täcke, hoppas ni får en bra kväll! :)

Filmtips?

Tänkte fråga er om ni har några filmtips? Tänkte nämligen se en film snart och vill gärna ha lite filmtips :)
 
Så ös på med alla bra filmer ni sett i kommentarerna!
Tumblr_mfsvnu5jfj1re30gxo1_500_large
Bild från weheartit, ni som sett LOL, är den bra?

Kissemisse

Hej på er!
 
Vi kom hem från min kusin för ett litet tag sedan. Det bjöds på soppa och bröd, mycket gott var det!
 
Ikväll ska vi bara ta det lugnt igen, vi ska äta lite lax med klýftpotatis och sås och sen kanske det blir någon film eller så.
Jag ska blogga lite om min julafton senare ikväll kanske, vi får se om jag har tid. Jag tror det för jag har inget inplanerat. 
Har även planerat att jag ska göra en videoblogg på måndag, spelar ingen roll om jag inte får några visningar egentligen, huvudsaken är väl att jag själv tycker det är kul ;)
 
Men nu ska jag och min syster fixa en liten sak, är väldigt sugen på att läsa sen också, gjorde aldrig det igår så det finns rätt stor möjligthet till att det blir en liten stund för läsning sen :)
Bilden har inget med inlägget att göra men det var en liten gammal bild( nästan två år) på mosters katungar. Såå söta <3

29 December 2012

God förmiddag!
 
Jag har nyss fixat i ordning mig, bär min nya mysiga tröja idag. Kan be syrran fota outfit sen om ni vill? 
Idag ska vi till min kusin som ska fylla 18 år, vi ska vara där vid halv två och käka lite b.l.a
Men nu på förmiddagen ska vi nog spela lite Monopol, jag fick det i julklapp och vi försökte spela lite igår men det gick inte så bra så vi gör ett nytt försök idag ;)
 
Jag fick även en del kommentarer om naglarna igår, det var några som ville ha en tutorial på de, så jag tänkte att det kan jag självklart göra någon dag! Kan filma när jag gör det på en lösnagel.
 
Skulle ju även vara väldigt skönt att kunna träna ett pass idag, men vi får se vad som hinns med.
Det blir i såna fall när vi kommer hem från min kusin.
 
Men ni får ha en riktigt bra dag så hörs vi lite senare! 

Myskväll

Godkväll!
 
Vi lagade lite tacos förut, det var väldigt gott men som vanligt äter jag onödigt mycket när det är tacos, haha. Det är så gott och jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Så är man proppmätt sen hehe. 
Sen kollade vi lite på tv ett tag och sedan gick jag och syrran ner och kollade på Mean Girls. Det var inte alls längesedan jag såg den men den är ju så bra ;)
Syrran tyckte också den var bra faktiskt. 
 
Ska väl inte sitta uppe så länge till, kanske att jag lägger mig och läser lite? Vi får väl se.
Bild från min instagram. 

Juliga naglar

För ett tag sedan var jag på julmys hos min bästis, vi var några tjejer och spelade julklappsspel, käkade, snackade och lite annat. Jag kände att det kunde vara kul att fixa till sina naglar lite inför julfesten eller julmyset, så de blev lite juliga naglar då. Dessa naglar hade jag alltså inte under julen men lite innan jul :)
 
Vad tycker ni? Jag själv blev rätt nöjd. 

Julklappar

Jag tänkte ta och visa lite saker jag fick i julklapp, fick dock inte med precis allt på bild men hoppas ni förstår det. Fick otroligt mycket i julklapp i år, väldigt mycket fina saker! Är hur nöjd som helst!
  • Pälsväst (fusk såklart)
  • Två pyamas
  • Stereo
  • Ett linne
  • En t-shirt
  • Örhängen
  • Lypsyl
  • 100 kronor
  • Handduk med breaking dawn
  • Duschtvål
  • Sminklåda
  • Böcker
  • Underkläder
  • Julkort från lillasyster :)<3
  • Nagelstickers och nagellack
  • Morgonrock
Stereon är också RIKTIGT bra ljud och har väldigt många funktioner, vill inte ens veta vad den kostade hehe ;)
 

Var med och tävla om skönhetsgrejer!

Just nu finns en tävling på Julias blogg, där vi kan vinna massa skönhetsgrejer. Tycker absolut du ska vara med!
Tryck bara på bilden för att komma till tävlingen.

Vinterbilder

Hej på er!
 
Det var härligt att få komma ut i det härliga vädret en stund förut, men gud så halt det var på vägarna! Som en isbana överallt. Men jag tog som sagt med kameran och tog lite bilder, det är så himla härligt väder idag!
Bilderna blev dock lite grumliga men aja..
Haha trött lillasyster efter promenaden. 
 

Nyårs- Makeup- Tutorial

På Linneas sminkblogg finns en superbra tutorial på en fin nyårs- makeup. Jag kommer nog inte satsa på så mycket smink utan bara lite naturligt men för dig som gärna vill satsa lite mer på makeupen borde kika in här för att lära dig av Linnea! Och det kommer även två tutorials till på nyårs- makeup, så håll utkik!
 

Vackert väder

God förmiddag!
Jag sov till kvart över åtta idag och låg vaken ett tag, men jag lyckades till slut somna om efter en timma och vaknade sedan runt kvart över tio. Så nu har jag och min fina familj ätit lite frukost för ett tag sedan och vi ska snart ta en liten promenad, vädret är underbart idag! Ska se till att ta med kameran när vi går ut och se om jag kan knäppa någon liten bild. :)
Men annars ska vi bara vara hemma och ta det lugnt idag, ska försöka blogga lite också hihi.
Köpte två underbara tröjor igår på mellandagsrean, jättemysiga men sjukt fina! Ska visa de sen.
 
Men nu är det dags att göra sig i ordning för att gå ut ett tag, hoppas ni också har lika fint väder som oss!
En mysig bild från i höstas då jag och min lillasyster var ute och fotade. 

Om mig- inlägg

Japp, då var det dags för ett litet inlägg om mig själv. 
 
Jag heter Jennifer och jag är 12 år gammal, jag kallas för Jenna ibland så jag tyckte det kunde vara ett rätt bra bloggnamn. Jag går alltså i 6an tillsammans med mina fina vänner.
Jag startade denna blogg för att dela med mig av mina foton, min vardag och mina tankar och ideér. Det kan ibland t.o.m vara så att jag har ett helt inlägg i huvudet som bara snurrar runt runt så jag tyckte det var kul att kunna få skriva ned det jag vill ibland :) 
Jag har väldigt många intressen men några av de är foto och redigering, baka,  teckna, träna, dans, musik, sjunga, skönhet, kläder och shopping, pyssla, pingis, naglar, ridning och väldigt mycket mer!
Jag kommer blogga några av de saker jag nämnde ovan, men kan tyvärr inte blogga om alla sakerna hehe. 
 
Jag lyssnar på väldigt mycket olika musik, men bland annat 1D, Duffy, Frida Amundsen, Paramore, Jessie J, Cher Lloyd och massa mer.
Musik är något jag verkligen brinner för, kan inte klara mig utan musiken. Den betyder väldigt mycket för mig, lyssnar jämt på musik. Men jag sjunger också heeeela tiden haha. Vi har en gitarr och orgel hemma så ibland sitter jag och klirrar på gitarren även om jag inte kan spela gitarr alls haha! Men orgeln spelar jag på rätt ofta och försöker lära mig lite, har nämligen en pappa som är helt otrolig på orgel, om han har hört en sång på radio eller så och tycker den är bra kan han sätta sig ner och spela den som ett proffs utan noter och allt, han är bäst!
 
Dansar även discodans en gång i veckan, just nu är det dock uppehåll men det börjar sen i slutet av Januari. Funderar på att börja tävla tillsammans med min kompis också :)
 
Jag shoppar väldigt mycket också, älskar kläder och shopping supermycket! Jag tycker det är kul att sätta ihop en massa grymma outfits och skulle kunna ha det som jobb haha. Min stil är dock rätt bekväm, men varierar rätt mycket från dag till dag. Älskar dock sneakers, typ de enda skor jag använder, har dock inte så många just nu men fler blir det!
Är även heeelt galen i något annorlunda, nämligen OST! Haha det kan vara det godaste jag vet, skulle helt ärligt kunna köpa hem en ost för en fredagskväll att sitta och mumsa på, och jag lovar... Den skulle vara slut efter bara en halvtimma haha ;P
 
Ja men det var väl ett litet inlägg om mig själv där också, kan tyvärr inte få med precis allt om mig själv för då skulle jag sitta här hela natten och skriva haha.
 
Här har ni även lite bilder som kanske kan sammanfatta mig själv lite :)
Pyssel pyssel!
En av mina tusentals outfits, lite så här är väl min stil. Använder dock kepsen alltför lite men ska se till att använda den sedan när det blir lite varmare ;)
Foto och bildbehandling.
Sneeeeakers <3
Baki baki.
Teckna. 
Naglar.
Bild från weheartit. 
 
Haha blev en riktig bildbomb också! Ett långt inlägg också som tog en hel timma, men det var det värt ;)
 
 

 
 

Mot mellandagsrean

Jag tog ett väldigt skönt bad förut, sen trixade jag lite med bloggen ett tag.
Fotade även mina julklappar, så det kommer upp bild på de senare. 
Men jag ska också försöka skriva ett inlägg om mig själv senare idag, jag har ju faktiskt lovat det. 
 
Nu har vi nyss käkat lite rester från julbordet och ska snart bege oss mot stan.
Ha en bra fortsatt dag!
Bild från härliga Cypern, saknar <3

You have to fall sometimes before you can fly




27 December 2012

Godmorgon!
Vaknade runt 10 idag och åt nyss lite frukost. Myser i min nya morgonrock jag fick i julklapp, ska visa bilder på mina julklappar samt skriva lite om min jul.
Men jag har lite ont i huvudet idag, så jag ska ta ett bad. Jag badar inte så ofta men det är ju så sjukt skönt!
 
Vi ska även till stan för att kika lite på mellandagsrean också, efter det ska vi fira farmor som fyller år idag!

Läsi läsi

Nu ska jag lägga mig och läsa ur en ny bok jag fick i julklapp, den verkar bra så vi får hoppas den är det :)



Äntligen börjat blogga på riktigt!

Hejsan!
 
Jag har startat upp en ny blogg nu, förut bloggade jag på ourfanblog.blogg.se tillsammans med min bästis. Det var bara en fanblogg, vi skrev alltså inte om oss själva. 
Men nu hade jag tänkt skriva om mig och mitt liv, har länge velat starta en sån blogg, men det har aldrig blivit så. Men nu så! Har sjukt mycket ideér på inlägg och sånt men först måste designen bli klar för just nu känns den lite som ett äppelskrutt haha. Ska fortsätta jobba med den lite nu, har iaf kommit rätt långt men det är mycket kvar. 
Men jag ska absolut göra ett långt inlägg om mig själv sen också, så ni lär känna mig lite bättre.
Kan även vara så att jag är riktigt snäll och bjuder på en videoblogg inom en rätt snar framtid, men bara om jag är snäll just den dagen ;)
 
Men nu ska jag ta och jobba vidare med designen, hoppas ni stannar kvar och följer min blogg! Även om den är lite tråkig just nu, så lovar jag att den blir mycket bättre sen!
Här har ni iaf en bild på mig så länge, så ni vet vem jag är. Och så länge kan ni ju kolla beskrivningen till höger --->--->---->--->--->
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.