CHUBBY BUNNY med Amanda och Julia

 


Valborg

God eftermiddag allihopa! Eller ska jag säga god valborg?
 
Idag har jag vart i skolan som vanligt då. Kom hem för ett tag sedan och Julia, Emelie och Amanda kommer om en halvtimma ungefär. Jag har lite att göra innan de kommer så jag kan säga att det måste gå undan att skriva detta inlägg. Hur som helst ska valborg firas med mina fina vänner. Amanda och Emelie ska sova här i natt och Julia åker hem sent ikväll/inatt hehe. 
Vi ska ner till majbrasan ikväll och så ska vi ha det grymt kul. Tjejkväll wiiee. Är så taggad! 
Vi får väl se när jag bloggar nästa gång, antagligen inte så mycket mer idag om vi inte lägger upp någon video då förstås. 
 
Hoppas ni får en lika grym valborg som jag tänker ha så ses vi imorgon troligtvis!
 
Har haft krull nu i två dagar, älskar det ♥

Today's outfit

Tröja från BikBok, byxor från BikBok, skor Converse. 
 
Det var denna snygga tröja jag köpte inne på BikBok i lördags förresten, av presentkortet jag fick av moster och morbror. Har dock 150:- kvar så ska se till att köpa något mer snyggt. Är i alla fall helnöjd!

Jätterolig video (har en bra rubrik för att locka till mig tittare hehe)

Sjukt seriös video, japp. Och väldigt seriös rubrik. Och min röst i videon är mycket fin. Och jag ser jättebra ut. Kvalitén är också väldigt bra. Jag är inte alls ironisk.


Amanda och jag övar på cup song

När vi lärt oss den helt och hållet (alltså snart hehe) kommer det upp en video på det :)


Veckans utmaning- Löpning

Veckans utmaning på Ida Wargs blogg är att springa 21 km, jaa jag har sjukt dålig kondition men klart man försöker sig på denna utmaning i alla fall! Så får vi väl se om man klarar den. Har i alla fall planerat att springa mycket i veckan så det kan ju passa bra. 
 
Nån som är på?

Krull idag

Gjorde videon imorse men som vanligt gick det inte ladda upp den då. Men men.


Grym träningsdag

Idag har jag tränat ordentligt, blet lite styrketräning i förmiddags och runt klockan halv sex begav jag och pappa oss ut på en liten springtur. Efter springturen körde jag även en omgång av veckans utmaning på Ida Wargs träningsblogg. Efter det blev det soppa och rågbröd, riktigt mumsigt. 
Men jag ska straxt kika lite på tv och bara ta det lugnt ett tag. 
Dagens fråga: Har ni tränat något idag? Vilken typ av träning? Kom gärna med träningstips så blir jag superglad :D
 

Härlig söndag

Hello! 
Idag är det ju söndag, halva helgen kvar faktiskt. Jag åt en mumsig frukost på morgonen sen hoppade jag i träningskläderna och svettades lite. Styrketräning idag.
Efter träningspasset tappade jag upp ett varmt bad och hade lite hemmaspa, så härligt! Sånt borde man skämma bort kroppen med oftare. Skulle någon tycka det var intressant om jag visade upp vilka produkter jag hade? Kanske inte... Eller?
 
Jag ska snart äta lite med familjen, senare ska vi in till Media Markt för att kolla på Awa när hon uppträder. :) Ska se till att ta lite kort och filma åt er. Sen ska vi till coop för att köpa någon sallad tills imorgon, våran skola ska nämligen gå i strejk så vi får ha med oss egen mat imorgon. Och sallad är ju alltid gott så det får det bli. 
 
Ikväll ska jag och pappa ut och springa, lite mer träning alltså. Alltid härligt!
Ska försöka göra en vlogg under dagen också, vi får se om tiden räcker till. 
Jag och min finis. ♥
 

Grymt träningspass

Tänkte slänga upp detta underbara träningspass jag skrev upp för ett tag sedan, svettigt, tufft och jobbigt men underbart!
 
Plankan 2 min
Burpees 1 min
Höftlyft mot pall 60 st
Sit- up 30 st
Knäböj 50 st
Benlyft 40 st
Sid sit-up 20 st
Rumplyft 20 st
 
X. 4
Alltså kör du allt detta gånger fyra, var helt slut efteråt men det var så himla härligt!
 
 

Ren saft utmaning

Haha jag, Amanda och Emelie gjorde en utmaning i veckan. Vi drack ren saft, det var VIDRIGT.

Nytt linne

Köpte en ny tröja förra fredagen, här har ni lite bilder på den. Blev faktiskt väldigt nöjd, passar dock inte jättebra i såna här tröjor men med en hoodie till blir det jättesnyggt. Älskar leoparder... Rawwr.

Pics

Fotade lite förut, hittade en fin blåsippa b.l.a som jag plåtade. Tog åratal innan jag fick till några bra bilder men till slut gick det, i världens mest obekväma ställning haha. 
 

Dagens outfit och bilder

Stickad tröja från gina tricot, leggings från Lindex, skor från Deichman, mobilfodral/plånbok från Glitter, halsband från spanien, örhängen från Glitter. 

Sunshine

Hejsan solstrålar!
 
Vädret imorse var regnigt och grått men det sprack upp och nu är det strålande sol. Riktigt härligt! Jag kom nyss hem från stan, lunchade där med familjen och så blev det lite shopping. Blev en supergod ost och skinksallad för min del, nomnom. Och mina converse håller på att fixas! De har vart trasiga ett bra tag nu och nu är det äntligen inne på lagning, får hoppas de blir bra.
 
Ska snart dra ut och fota dagens outfit åt er, var ute nyss och gjorde det men hann knappt ta en bild innan jag insåg att kameran var slut på batteri. Aja, bara att vänta. 
Ikväll blir det mys som gäller, grilla ska vi göra och så blev jag så sjukt sugen på jordnötter så lite jordnötsgodis + annat köpte vi med oss hem. Är det lördag så är det :)

Lördagsfrukost

Jag tycker att den godaste frukosten på hela veckan är lördagsfrukosten. Då har man tid att fixa en massa gott, idag blev en sån frukost. Fil med müsli, grovt bröd med kalkon, ost och gurka, juice, ägg och ananas. En vanlig frukost blir väl lite mackor och fil. Men idag blev det även ägg och frukt. Och så är frukosten automatiskt godare eftersom det är lördag. Helg. Ledighet. Härligt. Och så kan man ta det lugnt och inte stressa, dessutom äta frukost när man blir hungrig och inte sju på morgonen. För jag är aldrig hungrig så tidigt. 
 
Dagens hiss är helt enkelt lördagsfrukost! 
Annars ska vi snart in till stan för kanske lite shopping? Fick ju presentkort på BikBok så ska väl in där och kika. :)
 
Vad gör ni en dag som denna?
 
Lite härliga bilder från Spanien, helt opassande till inlägget men vem bryr sig.
 
 
 
 

Wow!

herregud vad begåvad denna kille är, vet inte hur gammal han är men duktig är han i alla fall. Han ser inte ut att vara så gammal! Redan känd, ja vad tror ni? Kommer han bli en riktig flickidol i framtiden?
 
 

Tell me when you hear my heart stops, you're the only one that i known

Hejsan läsare!
 
Idag är det freeeedag, wiiee! Förra fredagen blev en riktigt mysig fredag med mina vänner, lite shopping och min fina Erina sov över här hos mig. Denna fredag har jag vart i skolan (eller ja det var ju förra fredagen också), nationella prov idag i engelska. Och det var en skrivuppgift, gick väl sådär. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva om, man skulle skriva om ''A special day''. Aja det gick som det gick.
 
På idrotten idag hade vi Hiphop, det var så himla kul! Helt klart bästa idrottslektionen vi någonsin haft, jag älskar ju dans. Har gått på discodans. Men hiphop är också grymt kul! Och så avslutades dagen med lite musik. En rätt chill dag ändå. När jag kom hem spelade jag lite orgel/piano, ska försöka lära mig River flows in you som är med i twilight. Vi får se hur det går, tar nog ett bra tag men jag ska försöka att verkligen inte ge upp! Skulle vara helt sjukt kul om man lärde sig den :D
 
Men nu ska jag ta och lyssna vidare på lite musik och bara njuta av denna fredagseftermiddag. 

Adriana Lima

Adriana Lima är en tjej som jag tycker har ett helt fantastiskt utseende. Sjukt fint hår, leende, ansiktsform, ögon... Allt!
Om jag fick byta utseende med någon skulle det helt klar vara Adriana Lima. 
Tumblr_mlf3e0hkct1qew50eo1_500_large
Large
Large
Tumblr_mlgsl7l4ra1s3fbmeo1_500_large
 
 
 

Justin Bieber?

Som jag nämde förut i förra inlägget har uppdateringen i veckan vart riktigt hemsk. Jag beklagar så för det men jag har haft annat att tänka på. Pappa har nämligen vart i Tyskland och då har vi vart hos min stödfamilj sen i Söndags. Vi har bara gått hem efter skolan så har vi blivit upphämtade efter ett tag. Så det har vart rätt mycket att göra, har helt enkelt inte haft den tid så jag kunnat sätta mig vid datorn och skriva massor inlägg.
 
Men nu är vi hemma och pappa kommer lite senare ikväll. Lyssnar på musik just nu, vet inte varför men har börjat gilla Justin Bieber lite sen förrgår ungefär haha. Men tror det inte håller i sig så länge eftersom att förra gången jag gillade honom (haha) höll det bara i sig en kort tid. Jag är inte den som fäster mig vid en artist/grupp en längre tid. Förrutom Green Day då som jag har gillat ett bra tag. 

Solaar

Just nu sitter jag och solar lite, helt underbart att äntligen få värme!
Jag beklagar verkligen för veckans usla uppdateringen men jag har faktiskt haft ont om tid.

Men här har ni lite bilder från idag, nån oseriös bild men men...






Video från imorse

Det gick inte att ladda upp den imorse men bättre sent än aldrig som man säger.


Perfekt träningslåt

Denna låt spelas om och om i mina högtalare när jag tränar, verkligen bästa träningslåten!
 
Men dessa låtar under är också riktigt bra att träna i.
 

Veckans utmaning- ben och rumpa

Denna vecka har Ida Warg som vanligt veckans utmaning. Och det blir fokus på ben och rumpa. Härligt! Klart man är med! Så här skrev Ida på sin blogg:
 

Jag utmanar er att köra min "Butt and leg workout" minst 3 gånger innan veckans slut.

BUTT & LEG WORKOUT

1. 20 djupa knäböj.

2. 20 Höftlyft.

3. 20 utfall.

4. 20 stående marklyft.

x 5 varv.

Kör alla övningar i ett utan vila. När ni kört alla 4 övningar så vila 30sek innan ni kör igen. Kör totalt 5 varv eller mer. Förklarig och video på alla övningar hittar ni nedan. Har ni inte tillgång till skivstång/vikter så kan ni köra utan ock kanske då ett extra varv? ;) Eller så hittar ni något tungt hemma som ni kan använda som vikt (tex. mjölkpaket).

.

1. DJUPA KNÄBÖJ. Stå lite bredare än axelbredd. Lägg upp skivstången bakom huvudet vilandes på mjukdelarna ovanför skuldrorna. Koppla in biktrycket och håll det genom hela övningen. Knäna ska spåra över tårna och ryggen ska hållas rak under hela övningen. Gå hela vägen ner eller så långt som ryggen kan hållas rak utan att kurva sig. Känns det som att det bara tar stopp på väg ner så kan det bero på att vaderna är för stela eller att ni har ett ben mot ben stopp mellan fot och underben. Testa då att lägga något under hälarna (som tex. viktskivor). Då går det lättare att komma hela vägen ner.

2. HÖFTLYFT. Lägg upp fötterna på bänk/stol/soffa och sätt i hälarna. Spänn magen och pressa upp höften så högt du kan.

3. UTFALL. Stå i höftbred position. Koppla på buktrycket och behåll det i resten av övningen. Ta ett stort steg fram och böj båda knän. Viktigt att knät inte går förbi tårna. Försök hålla 90 grader på främre benet. Överkroppen ska vara rakt upp. Böj djupt ner och pusha sedan tillbaka till utgångsposition. 


4. RAKA MARKLYFT. Stå i höftbred position med lite lätt böjda knän. Koppla in buktrycket och håll det resten av övningen. Greppa stången i axelbredd eller lite bredare. Rulla bak axlarna. Böj i höften med rak rygg och låt stången glida ner längst benen (inte rakt ner från axlarna). Vänd upp igen när det tar stopp och ryggen inte kan hållas rak längre.

 


Bra dag

Hej på er soltrålar!
 
Idag skiner solen som bara den och knappt ett moln syns till. Riktigt härligt är det och jag tar vara på vädret genom att vara ute så mycket jag kan. 
 
Igår hade jag verkligen sjukt kul med bästa vän. Vi såg på twilight breaking dawn part 2 b.l.a och den var så himla bra. Så den rekommenderar jag er att se! Vi somnade väl inte så jättesent, vi vaknade väl runt tio idag och käkade lite frulle. Vid tolvtiden åkte Erina hem och jag gick ut i det härliga vädret ett tag. Vi fikade lite i solen och njöt bara fullkomligt. 

Med bästa Erina ♥

Idag är det freeedag. Weho! Efter skolan tog jag och mina mina vänner bussen till stan och shoppade loss. Ska visa vad jag köpte någon dag. Blev så sjukt nöjd!
Men nu är Erina här hemma hos mig och hon ska sova här inatt. Vi ska se på twilight snart och käka massa gottis hihi. Men ni får ha det så bra, kram ♥

Just a number

527372_423918277664770_988712589_n_large
Det är bara ett himla nummer, ingen bryr sig om vad du väger eller hur du ser ut. De bryr sig om din personlighet, glöm aldrig det. Du är så himla bra och fin som du är ♥

Cover- Your song

Herregud vad jag kommer ångra det här sen!! Det låter inte så bra men jag skiter i det. Jag har försökt så otroligt länge men det har aldrig gått, men nu så struntar jag i allt. Och jag vet att jag råkade zooma in på slutet men vem bryr sig.


Nya idéer

 


Friends are more worth than millions of diamonds

Tumblr_ml5c2cua4c1rjgcwjo1_500_large
Alltså jag älskar mina vänner så himla mycket! Jag har så många underbara vänner som jag vet alltid finns där och som alltid stöttar mig när det behövs. Mina allra bästa vänner är Amanda, Julia och Emelie. De är så underbara. Vi kan skratta tills tårar rinner ner för kinderna och prata i timmar om ingenting. Och ha de allra bästa sleepovers. Snacka och skratta så vi knappt vet vad vi ska ta oss till hela natten. Sova kan man ju göra en annan dag (natt) haha... Ha riktiga tjejsnack och prata om allt. Vi förstår varandra så bra också! Vi har så himla många bra minnen tillsammans. Ni är alldeles för underbara för att jag kan förstå att ni är mina vänner. Mina. Jag är så lyckligt lottad. Vi har vart vänner länge och vi har lovat varandra att vad som än händer ska vi hålla ihop tills vi blir gamla. Aldrig någonsin ska det finnas något som kan hindra oss från att alltid vara bästa vänner. 
Nu till hösten börjar vi ny skola och ny klass. Vi kommer säkert få mycket nya vänner. Men vi har lovat att det alltid ska vara vi som är allra bästa vänner. 
Jag älskar er mina underbara vänner, Amanda, Julia och Emelie. Ni är bäst! ♥♥
En sjukt tråkig bild från vår sleepover för ett tag sedan. Men Emelie vill aldrig vara med på bild så jag fick ta den iaf hehe :P
 
 

MJÖL CHALLANGE

Jag och Erina gjorde som sagt en mjölutmaning igår och ni får jättegärna kolla på den! Den är så rolig och jag trodde jag också skulle spy för det var så himla äckligt haha...

Trevligt besök

Nu har precis kvällens besök åkt hem och nu sitter jag i mitt rum och knappar på tangenterna lite. Det var verkligen jättetrevligt! Tycker det är så himla roligt att träffa alla. Vi bjöd på mat som sagt och lite fika.
Jag fick jättefina och bra presenter också. Av mormor och morfar fick jag ett par jättefina örhängen och ett armband. Och så fick jag en urgullig blomma. Den passar perfekt på mitt sminkbord! Och av moster och morbror fick jag ett presentkort på BikBok, vilket passade perfekt eftersom jag älskar Bikbok så det blir nog inte svårt att hitta något snyggt där inne. Kanske snarare tvärtom, att jag får beslutångest för det finns så mycket fint att välja på hehe... 
 
Men nu ska jag ta och lyssna på lite musik, kanske skriva några rader på min berättelse eller vad jag ska kalla det för. Så får vi väl se vad som händer, antaligen inte så mycket för nu när jag kollar på klockan är den redan halv nio så om ett tag är det väl dags att fixa sig inför natten. Ha en bra kväll kära läsare!
Bild från helgen. När vi var ute och åt på en restaurang. 

Nails

I fredags fyllde jag som sagt år och då tog vi flyget upp till Norrbotten där min farmor bor och hälsade på. Sen stannade vi där hela helgen och i söndags for vi hem igen. Igår var jag med Erina som sagt! :)
 
Och idag hade vi elevens val på skolan, eller vi ska ha det resten av veckan. Och jag har valt SO- fördjupning om spansk kultur. Och jag måste säga att det var väldigt roligt och inget jag ångrar. Imorgon däremot skulle vi in och spela in en animerad film (bilduppgift) på förmiddagen. 
Om ett tag ska jag baka lite för runt 6- tiden kommer min moster, morbror, mormor och låtsasmorfar hit. Vi ska bjuda på lite mat och sen ska jag baka lite lätt. Men det är bara en sån där färdig mix som går snabbt, så det är lite fusk. 
 
Men nu ska jag ta och försöka fila ner lite gelénaglar (som ni ser bild på nedan). Min moster gjorde dem när jag var där för ett par veckor sedan och nu har de börjat växa ut. Fyra stycken är redan borttagna så det är bara resten kvar hehe. 
Visst är de sjukt snygga? Jag blev såå nöjd. 

Plugg

Nu är bloggpausen slut! Jag gjorde en liten videoblogg så får ni vänta tills jag har pluggat ordentligt innan jag berättar om allt jag gjort under tiden jag inte bloggat. 

Tonåring idag!

Idag är det 12 april, och då fyller jag år! Hela 13 år blir jag och jag tycker det är helt sjukt... Känns som jag nyss fyllde nio! Helt otroligt. Men tonåring blir jag idag, det är en dag jag väntat på i flera år! För att vara exakt är det kl 13. 36 jag föddes. :)

Bloggpaus

Jag tar en liten bloggpaus ett tag, jag känner att jag inte alls har peppen för tillfället och orkar inte uppdatera. Jag återkommer när jag får tillbaka peppen. 

Vårkänslor

Imorse när jag vaknade åt jag lite god frukost som bestod av kvarg, fil och müsli. Mums! En bra frukost på morgonen gjorde att jag tog mig igenom hela förmiddagen av första skoldagen efter lovet. Eller inte exakt kanske, för när det började närma sig lunch var jag hungrig som bara den och dessutom började huvudvärken smyga sig fram... Inte jättekul så när jag kom hem tog jag en huvudvärkstablett och det lite lugnt. 
 
Men när pappa kom hem vid femtiden så stack vi till stan och käkade lite, sen kollade jag på ett par vårskor. Eftersom det kan vara behövligt nu när våren är här. Och jag hittade ett par snygga tygskor med lite platå på Deichmann, de hade ett pris på 199:- vilket var väldigt bra och billigt! Så de fick följa med hem. 
 
När vi var klara på stan åkte vi till pappas kompis och hälsade på en liten sväng och fikade lite. Det var väldigt trevligt för jag har inte sett honom på fem år! Och han har fått en liten bebis med sin tjej, som jag inte heller träffat. Så det var väldigt trevligt och det bjöds på hemgjort fika vilket aldrig sitter fel enligt mig iaf :)
 
Men nu är vi hemma och jag ska snart ta och göra mig i ordning och kanske krypa ner i sängen, hoppas ni har haft en bra dag!
Gammal bild.

Don't quit!

Fitness-motivation-quote-0032_514b51c0ddf2b33b3a94b119_large

Träningsredskap

Jag vill verkligen ha lite mer träningsredskap just nu, eftersom jag älskar att träna men tränar utan några redskap. Kikade in på stadiums hemsida och det finns ju väldigt mycket bra saker. Kanske något att önska sig? Jag fyller faktiskt år på fredag :)
 
Speciellt ett sånt där ''gummiband'' skulle va bra att ha. 
 
 

En helg i skärgården

Jag hann aldrig säga i fredags att jag skulle bort över helgen och att jag inte skulle ha möjlighet att uppdatera, jag beklagar så men jag hade inte tid!
Men jag var hos min stödfamilj och igår åkte vi till deras sommarhus i skärgården och sov över en natt. Väldigt mysigt! Och idag kom vi hem och när jag packat upp så hoppade jag direkt i träningskläderna och körde ett träningspass i en timma. Väldigt härligt, svettigt och sjukt jobbigt, men sjukt kul! 
När jag kom ut ur duschen kände jag lukten av mat, ikväll blir det oxfilé med tzatsiki, verkligen inte dåligt en söndag! Lyxigt värre. Men jag tror maten är klar vilken sekund som helst så jag ska ta och kila upp för att hjälpa till lite.
 
Ha en fin kväll!

Dagens outfit

Idag har jag gått runt i denna slappa och lite tråkiga outfit, men jag tyckte ändå det vart värt att ta lite outfitbilder åt er. Eftersom det är så fruktansvärt kul, jag har ju börjat med lite mer ordentliga bilder med systemkameran och inte bara mobilbilder liksom. Jag fortsätter gärna med det om ni tycker det är kul? :)

Långpromenad

Hello!
 
Eftersom jag gjorde en videoblogg igår och berättade lite om hur mitt lov har varit så tänkte jag inte skriva något mer om det. Bara vissa små detaljer kanske. Men idag när jag vaknade så åt jag lite frukost med syrran och sedan begav vi oss ut på en riktig långpromenad, ungefär 1h och en kvart tog det och det var riktigt härligt i vårsolen. Nu är jag trött i kroppen men senare i eftermiddag tänkte jag köra ett cardio-pass på 30 min+ ett pass för armarna. 
Mycket härligt!
 
Men nu ska jag plocka fram lite smink och göra en sminkvideo eftersom jag faktiskt fått en del önskemål om det, så jaa varför inte? 

Today's outfit and other lovely pictures with sister

 
 
 

Snabb uppis


Nyss fotat


True words

Bb-uphjcmaalpaw_large

Run harder


That feeling

Tumblr_miougrcszz1rmxltdo1_500_large

Be happy

Tumblr_mkcforfwnj1s9at8yo1_500_large