Mycket att göra

Hejsan!
 
Idag blev jag så himlans lycklig för jag fick äntligen byta halvklass- grupp! Ni kan läsa inlägget under om ni inte gjort det. 
Men hade i alla fall en väldigt lång dag idag, men dock väldigt roliga lektioner som SO, NO, spanska m.m. 
Imorgon ska jag in till stan med Cornelia, Erina och Frida efter skolan. Efter det ska jag hem till min mormor för att sova där i en natt. Det ska verkligen bli supermysigt för jag har inte vart där på hur länge som helst! ♥
 
Sedan på lördagkväll ska jag på kräftskiva med familjen hos några vänner till vår familj. Så ja det är en hel del just nu haha! När jag kommer hem sent, har jag ändå en massa mer att fixa med så hinner knappt tänka på att det lugnt... Men nu slutar jag i alla fall vid tolv på tisdagar så om jag inte hittar på något då har jag en massa tid över. T.ex till att blogga! Att träna hinner jag faktiskt med en aning också, har vart ute och sprungit lite i veckan. B.l.a idag då jag tränade inför imorgon då det blir löpning i skolan på idrotten, vi ska springa 3km. :) 
 
Men nu måste jag fortsätta packa inför morgondagen och städa i ordning i mitt rum lite, som blir alldeles för stökigt när man stressar för att hinna med den där himla bussen på morgonen hehe... 
Hahahahahaha.. xD
 
Ingen aning om varför jag tar kort på mina ben/skor hela tiden hahahaha... 
Alla bilder har sämsta kvalitén men släpar inte direkt med något mer än mobilen att fota med till skolan hehe... 

Saknar gamla skolan juu

Hello!
 
Jag är verkligen redan skoltrött haha... Dagarna är så extremt långa. Inte jättekul att sluta vid fyra precis. Och jag saknar gamla skolan så fruktansvärt mycket alltså... Det är så jobbigt :( Saknar lärarna, själva skolan, klassen, allt. Jag minns hur det var på vårterminen nyss, jag ville knappt ha helg för jag längtade så mycket till skolan! Trivdes helt otroligt bra där... Och så himla nära. Slapp åka buss och allt. Men nu måste man gå upp klockan 6 för att hinna med bussen.
Dessutom har vi delat in våran klass i två halvklasser, så på tisdagar slutar ena halvan tidigare och den andra börjar tidigt. Vi är 6 stycken tjejer i vårt ''tjejgäng'' och jag är den enda av dem som kom i den andra gruppen! Så sjukt trist.Så jag slutar två timmar senare än mina vänner... Har självklart frågat om jag kunde fått byta grupp och förklarat precis varför osv. Men neeej det får jag inte... Trots att det är en annan tjej som t.o.m får byta klass! Förstår verkligen inte... Men aja. Det finns ju ingenting att göra åt det. 
 
Mina vänner var och hälsade på gamla skolan idag också, men jag kunde inte följa med p.g.a att jag slutade senare :( Hade verkligen velat följa med... Men nu ska jag sluta tjata om det hehe. 
 
På fredag ska vi springa 3 km på idrotten, var ute och sprang lite idag men det var så fruktansvärt varmt så jag blev yr och det var såå jobbigt! Hoppas att det är lite svalare på fredag för annars lär jag nog avlida heheh. 
 
Ska försöka göra en videoblogg imorgon om det finns tid för det, slutar dock klockan fyra men ska försöka att fixa tll något. 
 
Men ni får ha det superbra, så hörs vi. Jag hoppas ni förstår varför det ekar här just nu, det är så svårt att hinna med skolan, läxor, fritid + att blogga. Vill gärna hinna ta det liite lugnt i alla fall. Kram på er♥
 

Skeleton

...
 
 

Bästa outfiten ju

outfit. | via Facebook
Från weheartit. 

Hur hittade ni hit?

Gud va många besökare jag fått de senaste två dagarna, det kan ju inte vara utan en slump? Hur hittade ni hit haha?
Har dock inte kollat så mycket på bloglovin så vet inte om jag har kanske blivit länkad någonstans, men hoppas ni stannar då :)♥
Update: Såg att jag blivit länkad på Ida Wargs blogg nu! :D
 

Inspiratiooon

I think i over edited it.. <//3 atleast it’s good... - ☾ Alexandra Catherine Axelina ☾ | via Tumblr

You're the best of being you

Nu för tiden är det så sjukt många krav på framförallt, unga tjejer. Men även killar osv. Men mest unga tjejer. Du ska vara snygg, smal, låren får inte nudda varandra osv. Och min fråga är, vem är det som har besämt alla dessa krav? Vem var den som först kom på den korkade idén att man måste ha ett mellanrum mellan låren? För t.ex jag har inte det, mina lår nuddar varandra. För ett år sedan ungefär så tyckte jag det var så otroligt fult och var inte alls nöjd med mina lår. Men nu har jag insett att det är inget man måste ha! En del är byggda så att man har ett mellanrum mellan låren och en del inte. Idag är mina ben något jag är rikigt nöjd över faktiskt. Man ska inte behöva vara smal som en pinne! Och för er som är naturligt smala, ni är precis lika fina ni med! Jag menar bara att det är inget måste att vara så smal. 
Det är också så fruktansvärt mycket att man ska se helt perfekt ut. Och så sjukt många som inte är nöjda med sitt utseende. Men vet ni varför? Har du någonsin funderat på varför du inte är nöjd med ditt utseende? Om vi säger såhär... Du var den enda människan kvar på hela jorden. Hade du då brytt dig om hur du såg ut? Nej precis. Det är för att du jämför dig med andra människor. Och det är så dumt! För jag tror nog faktiskt att du egentligen inte vill ha en platt mage för dig själv. Du vill ha det för att andra ska tycka att du är fin. Men hallå? Ska man inte få leva sitt liv precis som man vill? Jag får väl se ut som jag vill, utan att andra bryr sig. Jag får väl göra precis vad jag vill, utan att andra ska kommentera det. Och jag får väl ha precis vilken stil jag vill? Ingen annan  ska väl någonsin få bestämma över mig och mitt liv? Jag förstår inte hur det faktiskt finns en del som låter andra styra ens liv. Genom en dum kommentar bara, om jag skulle ha en regnbågströja på mig säger vi... Så säger någon att den är ful och att jag inte kan ha den på mig. Ska jag då alltså låta någon annan bestämma om jag kan ha den eller inte? Det gör ont i mig när jag vet att det är så många som påverkas av omgivningen och faktiskt, aldrig mer har på sig den där fina regnbågströjan som man faktiskt älskade själv. Som matchade perfekt till dina otroligt vackra ögon eller ditt fina hår. DINA ögon, som ingen annan har. De är unika, underbara och bara helt perfekta. Jag önskar bara att du kunde inse det♥
 

Lördagskväll

Heey! 
Lördagkväll, vissa av er kanske hittar på något kul. Ni kanske är ute och far? En del kanske har myskväll med vännerna. Kanske ni tar vara på den kanske sista riktiga sommarkvällen? Och en del av er, kanske bara är hemma och har inga som helst planer för kvällen. Som jag ungefär. 
Men det är väldigt skönt ändå. Har precis ätit lite mat med familjen, rökt lax är inte helt fel! 
Har vart så himla skönt väder idag, helt perfekt varmt. Har solat och faktiskt fått lite mer färg. Var även ute och sprang lite, så otroligt skönt att få upp flåset lite. 
 
Imorgon ska jag b.l.a kolla lite på ny skolväska och lite annat. Kommer upp en liten videoblogg här senare förresten! En som jag gjorde igår dock men hoppas det inte gör något att den blir ett dygnm försenad hehe. 
 
Hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll! 
 
 
 
 

Önskar det där var min skogarderob...

So many sneakers π~π :')

Frågaa!

Skulle verkligen bli hur glad som helst om ni ville fråga mig något till min ask, har så himlans tråkigt :/ 
Ni kan ställa en fråga här till höger---->
Och för er som inte vet så blir frågan anonym så länge du inte loggar in och tar bort anonym- grejen haha :) 
Gammal bild. 
 

Långa skoldagar

Halloj!
 
Avslutade nyss ett sååå härligt träningspass, har inte tränat på väldigt länge förrutom i måndags då jag sprang med pappa. Men det var verkligen underbart att få lite träning, ska komma igång ordentligt nu igen. 
 
Har haft en ganska lång skoldag idag, slutade vid fyra ungefär och började vid tjugo över åtta. Imorgon slutar jag dock vid klockan tre, så ska in till stan med mina fina tjejer för lite shopping b.l.a. Får väl se om jag köper något, sånt märks ju. 
 
Beklagar verkligen för att det bara ekar här på bloggen, trillar bara in något inlägg då och då. Lite trist tycker jag men det är ju första veckan i skolan nu, lite längre skoldagar och antagligen blir det mer läxor än i förra skolan. Men ska försöka uppdatera er lite ibland i alla fall! 
 

Hos idasfitness.se

Va med här du också!

Första skoldagen

Hello!
 
Idag var det första dagen i skolan. Började med att jag försov mig! Braaa jobbat. Nej men det var så att jag hade ställt mobilen på klockan 6, men den hade stängs av under natten så den ringde aldrig! Ohh var så arg när jag vaknade vid sju, och bussen gick halv åtta... Men som tur var hann jag fixa i ordning mig på tjugo minuter och så tog jag bussen till skolan. Ny skola och allt, första dagen var faktiskt rätt rolig. Vi hade inte några lektioner och så är det imorgon också. Så det är väldigt skönt :) Slutade tidigt också! 
 
Nu väntar jag på att pappa kommer hem så ska vi ut och springa, längesedan nu... Men vi ska inte springa så långt som tur är hahaha, min kondition är sämst just nu. Men det ska tränas upp!
 
 

Bananpannkaka.. ?


Hahaha jag skulle steka bananpannkaka... Det gick inte så bra som ni ser! Ser ut mer som äggröra haha... Men gott var det. Hade iaf en banan, ett ägg och en liten klick kvarg. Och kvarg och kokos till det. I'm in heaven säger jag bara!
När pappa kommer hem ska vi ut och springa wihoo hihi :D

Colorful hair

Foto del diario

Augustifesten

Hej på er!
 
Har inte vart så mycket uppdatering på senaste tiden, ledsen för det. 
 
Har iaf varit på augustifesten, åkte en del karuseller och gick på marknaden. Åkte en karusell som snurrade, åhh jösses var så nära på att spy! Usch mådde jätteilla efter det :( 
 
Imorgon drar skolan igång igen, är inte jättetaggad direkt... Men men. Blir väl ganska skönt ändå! Att få tillbaka en del rutiner o sånt som sagt.
 
Men ni får ha det jättebra, är inte så himla pepp på att blogga heller... Känner mig inte alls rolig men så är det. Massa kramar till er, vi hörs♥
Igår på augustifesten, wihoo den va askul hahaha! :D Åkte upp och ner o allt, jag och Qrystal skrek som, jag vet inte vad hahaha. Men rolig var den :P 

Rixfm- festival

Tjenare!
 
Kom hem för ett tag sedan från en sjukt rolig kväll med mina fina vänner. Klockan sex åkte jag, Emelie och Julia in till stan, sedan mötte vi upp Frida och Amanda. Vi kollade på lite artister på rixfm-festival och träffade lite annat folk. Men när själva rixfm- festivalen var slut var vi på tivolit lite. Efter ett tag drog Frida och Amanda så jag var med Emelie och Julia. Vi hade verkligen jättekul! Åkte nån karusell som var sjukt kul haha! :D Sen kollade vi på rakterna, innan vi åkte hem med pappa och Evelina. 
 
Hade grymt kul i alla fall, ska på marknaden på lördag med familjen också så det blir nog väldigt roligt det med. 
Ni får lite bilder från ikväll här+ en video men sääämsta ljudkvalitén.. 
 
 
 

Tvätt- dag

Hello!
 
Idag har jag faktiskt fått en del gjort! Har sorterat alla kläder jag fick av Denise och även sorterat bort en del ur min garderob. Även snyggat till det lite, kanske kommer en video på hur mn garderob ser ut om ni skule vilja det? :)
Sen har jag tvättat en massa, håller på att tvätta nu också men kände för ett litet break för att blogga lite. Tycker ärligt talat att det är riktigt roligt att tvätta, i alla fall om det är snygga kläder haha! Men det låter så vuxet att säga att man har tvättat idag. Ska även stryka lite kläder sen, haha :D 
 
Men sedan ska jag fixa mig i ordning för ikväll då jag ska på Rixfm- festival med lite vänner. Det är inte så bra artister, men en del är väl okej. Men ser i alla fall fram emot det väldigt mycket, har inte träffat en del av tjejerna på sååååååå lång tid så det ska bli jättekul att få spendera min kväll med dem. 
 
Vad har ni för er idag?
Instagram- bild. 
 

Skolstart snart

Snart drar ju skolan igång igen! Ska på ett sätt bli jättebra tycker jag. För det första så ska jag ju börja ny skola. Blir väldigt spännande tycker jag och dessutom har vi nya klasser, får se hur det blir. Hoppas på att det blir bra! 
 
En annan sak som är bra är att man får tillbaka en hel del vanliga rutiner som man helt snurrat till eller tappat under sommaren. T.ex träning och hälsa... Näää det har jag inte skött så väldans bra under sommaren kan jag ju inte påstå. Träningen har jag tappar väldigt mycket, har mest tagit en promenad då och då. Och det har väl blivit några träningspass men inte alls så som jag tränade innan. Har väl inte ätit speciellt nyttigt heller kan jag ju inte påstå, heheh. Men det ska bli ändring på det, ska få tillbaks det som det var på våren :)
 
Och så blir det ju snart höst, åhhhh längtar såå mycket! Konstigt nog. Men jag älskar alla årstider på ett sätt. Hösten är så underbar för nu efter en himla varm sommar kan det vara skönt att kunna andas igen i lite friskare luft och att klä på sig lite varmare kläder, mysa under en filt vid braskamin, kolla på tv med varm choklad en regnig dag och bara mysa! Och alla färger på löven, gud så underbart! Ska fota mycket och fixa en fin höstig design. Sen har vi ju det nästan bästa av allt... Höstmodet! Hahaha jag älskar höstmodet sååå mycket! :D 
 
Vad tycker ni om att skolan börjar snart igen och att hösten väntar på att få tränga sig in? 
Bilder från höst förra året. ♥

Home again

Heey!
 
Nu sitter jag här hemma i mitt rum, på min rosa stol och knappar på tangenterna på min dator som redan har blivit jättevarm... Tror att fläkten håller på att paja. Men inte så konstigt för datorn är några år (läs: ganska många år). 
 
Men nu är jag hemma som sagt, efter en helt underbar vecka hos min moster! Hon bor på landet och har massa djur och jaa, jag bara älskar att vara där. Hos världens bästa moster♥
Denna gången hade hennes katt fått kattungar igen, två små URGULLIGA kissar vid namn Pimpim och Piggelin. Så har gosat mycket med dem små sötnosarna. :)
En tjej som heter Denise kom förbi en dag och jag fick en hel SÄCK med kläder, helt sjukt! Massa fina kläder, ska sortera, prova, tvätta och stryka imorgon. Det var himla mycket kläder som jag faktiskt alltid har velat ha också så det var helt perfekt! 
 
Har även ridit ett par gånger. Men i måndags när jag och moster skulle rida ut, så var det en geting som stack henne under ögat! Så det var inte så jättekul. Men det kändes bättre efter ett tag så vi red klart utan problem. Men efter den härliga ridturen, när vi kom hem, så började hon må dåligt och svårt att andas! Inte alls kul. Det blev bättre till dagen efter men sedan besökte vi läkaren och det var tydligen ganska allvarligt. Men som tur var blev hon bra men det kan bli ännu värre till nästa gång hon blir stucken :( 
 
Annars har jag haft en toppenvecka! Ni får ha en superbra kväll så hörs vi senare eller imorgon, kram♥
Två bilder från veckan, kommer flera bilder på kissemissarna och fler hästbilder också skulle jag tro. Fult som stryk att inte bilderna har exakt samma storlek men orkar inte lägga en halvtimma på att rätta till det så tyvärr får det vara så. 
 
 
 

Rihanna

RIHANNA

The last song

Jag såg på en film som heter ''The last song'' häromdagen. Har faktiskt aldrig sett den förut. Men den var helt sjukt bra! Och speciellt med Miley Cyrus i huvudrollen, älskar henne som skådespelerska. 
 
Ni måste bara se den! Här är trailern.

Kattungar ❤


We found love- Cover


Uppdatering


Dip dye

girl with violet hair | via Facebook

London haul


Me, myself & I

Hej på er!
 
Det är så trist att statistiken sänks otroligt mycket när man inte bloggar så mycket. Känner bara att jag inte är så pepp på det just nu. Men såna här perioder har jag haft förr, och jag vet att min bloggpepp snart återfinner sig!
 
Hur som helst, igår var jag med Amanda och vi hade en massa skoj. Har inte träffat henne på ett bra tag så hade saknat henne massor. Alltid när jag är med Amanda så garvar vi hela tiden, det behövs verkligen. Har alltid så sjukt kul med Amanda, inte en sekund är tråkig med bästis... Nej ordet bästis räcker inte, hon är som en syster för mig♥
Vi var i alla fall hemma hos henne ett tag och sedan gick vi runt, överallt ungefär hahaha! :D Standard när man är med Amanda. 
 
Idag när jag vaknade gjorde jag en sjukt god smoothie och sedan tog jag en liten promenix. Perfekt promenadväder idag, inte för varmt och inte för kallt. Alldeles lagom, lite blåsigt också och molnigt. Riktigt skönt med såna här dagar ibland faktiskt. Så underbart skönt är det att gå ut och gå själv, man rensar tankarna så väldigt bra tycker jag och det får i alla fall mig att tänka på annat för en sekund. Bara låta ögonen vila på naturen. Fantastiskt. 
 
Nu ska jag fortsätta och ta det lite lugnt, bara för mig själv en stund. 
 
 

Tävling hos Keela

Jag är med och tävlar hos Keela om en av hennes hoodies från candybykeela.se. Var med du också! :D

Stan

Hej på er!
 
Igår var det sjukt varmt så tog det mest lugnt och badade lite osv. På kvällen käkade vi kräftor, så gott! Sen kollade jag på PLL hela kvällen. 
 
Nu ska vi snart in till stan för att luncha samt gå lite i butiker osv. Ska försöka fota dagens outfit till er sedan. Och göra en haul-video med det jag köpte i London! 
Ikväll blir det bara PLL, är så inne i serien just nu hahah :D
 
Kram på er♥
 
 
 

Sometimes the wrong choices bring us to the right places

 
 
 

Längesedan

Hejsan!
 
Igår så bestämde jag och Emelie att vi skulle ses idag, men så blev hon sjuk :( Så har messat runt till typ alla mina vänner på morgonen och som tur var kunde Cornelia ses. Så hon kommer till mig om ett litet tag. Har inte träffat henne på himla länge om man bortser från när jag träffade henne på stan en snabbis för nån vecka sedan.
 
Men ni får ha en himla bra dag, hoppas ni också har fint väder! :) 
Bild på fina Cornelia♥
 

Shoppingen i London

När man är i London måste man ju shoppa! Jag köpte inte så jättemycket, men är väldigt nöjd med det jag köpte.
Här kommer lite tips på butiker.
  • Primark
Helt klart ett MÅSTE! Sååå billigt! Köpte ett par shorts b.l.a som säkert skulle kostat 300:- i Sverige, men kostade endast 50:-! Helt sjukt. Där skulle jag kunnat gå i timmar och plockat på mig allt möjligt. Finns b.l.a på Oxford Street.
  • Topshop
Helt otroligt stor butik fylld med galet snygga kläder! Jag tror det var två våningar som var extremt stora. Gick runt länge där inne, blev dock rätt yr efter ett tag för det var så stort. Tyvärr är det ju rätt dyrt, så köpte inte mycket där inne. Men det jag köpte blev jag väldigt nöjd med. Ett måste för dig som är modeintresserad för det fast mycket kläder där inne som är ''mode'' just nu. Finns b.l.a på Oxford Street. 
  • Jane Norman
En rätt liten butik (dock rätt skönt) med mycket snygga kläder för väldigt bra pris! Finns b.l.a på Oxford Street.
  • Forever 21
Här inne kollade jag bara in lite snabbt, det var i slutet på shoppingdagen och var såååå trött i huvudet och fötterna. Så hann inte se så mycket av den. Men det jag såg var extremt snyggt och till ett rätt så bra pris. Skulle gärna sett mer av butiken! Finns b.l.a på Oxford Street. 
  • Victoria's Secret
Här inne köpte jag inget. Men en otroligt häftig butik! Riktigt fint var det där inne. Finns ju massa snygga kläder/underkläder men jag köpte inget ändå. Det är ju rätt dyrt tyvärr. Gick mest dit för att titta :) Så helt klart värt ett besök! Finns b.l.a på New Bond street. 
 
 

Give me love- Ed Sheeran

Kan ju inte låta bli att älska denna låt, hörde den första gången igår och har lyssnat på den minst 20 gånger. Funderar på om det kommer bli så att jag hatar den till slut, som det alltid blir. Eller om det är omöjligt att hata denna låt? Helt underbar är den i alla fall.