Min julafton

Hade en jättemysig julafton igår. Var bara hemma hela dagen. På morgonen åt vi skinkmacka och till lunch kokade vi tomtegröt! Åt nog inget som inte var juligt på hela dagen haha. Lagom till Kalle Anka började kom lite släkt. Så vi kollade på det och fikade med lussebullar, pepparkakor och glögg. Nomnom♥
Och så blev det lite julbord, med massa god mat. Lite senare på kvällen så öppnade vi julklappar och den julklappen som jag öppnade sist fick mig verkligen att gråta... Av lycka! Har haft en iPhone 3GS (min mosters gamla) en månad ungefär och den funkade inte alls bra. Den kunde vara avstängd en hel dag även om jag hade laddare i, det gick knappt aldrig att ringa till den, kunde varken ringa, skicka sms eller surfa om jag inte var hemma så det slutade med att jag hade två mobiler, blev så trött på det. Jag och pappa har ett tag pratat om en ny iPhone 4, men önskade mig aldrig det. När jag öppnade det sista paketet så blev jag så chockad, blev så lycklig så kunde verkligen inte hålla tårarna borta. En iPhone 5s! Hade aldrig ens kunnat drömma om det, blev så GLAD!
Älskar den mer än vad jag någonsin älskat en mobil hihi♥
 
Min julafton var som sagt toppen, massa god mat, härligt sällskap, riktigt bra julklappar, massa mys och bara åhh så glad jag var hela dagen hihi. 
 
Blev lite dåligt ljus på bilderna men aja. 
 

Kommentarer
Sofia säger:

är långt ifrån frisk men mår bättre :)

2013-12-25 | 19:47:16
Bloggadress: http://byfia.com
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback