Drawings

Ritade lite, sånt borde jag göra oftare för det är ju så himlans kul och man utvecklas ju när man ritar mycket. Och jag vill verkligen utvecklas! 
 

Hatar rubrik

Heey! 
 
Nu är jag äntligen tillbaka. Vi kom hem igårkväll efter en lång flygresa. Hatar att flyga hem, dit är okej. Men hem... Man vill bara hem på en gång och vill inte hålla på att åka tåg, flyga, bil och så vidare. 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, tagit ett bad har jag gjort. Himla skönt. Ikväll ska vi käka tacos och sen ska jag åter igen ta det lugnt, haha. Ska se till att ladda över lite bilder till datorn så att jag kan blogga om min resa, kanske imorgon? :) Vi får se...
 
Ni får väldigt gärna säga vad det är mest ni vill läsa om om min resa, vet ju inte riktigt vad ni vill läsa om :)
Insta- pic. 

Kommit hem från London

Sämst video men orkar inte göra om.. O ful frisyr osv. Men men..


Uppdatering från London

Heej!

Ville bara uppdatera er lite snabbt ifrån London. Måste säga att jag älskar London hur mycket som helst! Igår var vi på Madame Tussauds b.l.a. Idag var vi Tower of London och så lite annat. Just nu är vi på hotellrummet och bara vilar lite, behövs kan jag säga!

Som sagt blev det en himla kort uppdatering, men jag LOVAR att skriva betydligt mycket mer om min resa när jag kommer hem! Och även svara på alla kommentarer ni tagit er tid att skriva, massa kramar! <3



Lite bilder från London.


London imorgon!

Imorgon drar jag till London, finns nog wi-fi på hotellet så kommer blogga lite samt uppdatera på instagram, där heter jag jenniferaaandersson. Så ni får gärna följa mig om ni har lust. 
 
Taggad till tusen!! :D 
London❤ | via Facebook
Bild från weheartit. 

Snabbinlägg

Det är så tråkigt att när man har bloggpaus sjunker statistiken så himla mycket, ska försöka blogga lite ibland iaf.
 
Igår på dagen var jag och syrran med Louise och Therese, verkligen jätteroligt för jag har inte träffat de på väldigt länge. Så vi åkte iväg lite och fikade och hade det himla mysigt. 
När vi kom hem städade jag en massa för vid sju ungefär kom lite besök, jättetrevligt för det var så himla längesedan jag träffade dem. En tjej på 11 år och så en kille på 8 år och så deras pappa. De har bott här förut, i vår lilla ort men de flyttade ner till Småland så vi har inte setts på himla länge. 
Idag har vi badat lite och jag har hjälpt pappa att fixa maten inför ikväll, då två till familjer kommer hit på besök! 
 
Blev bara ett kort inlägg nu för jag hinner inte skriva mer, men kram♥
Bild från min instagram. 

''Bloggpaus''

Hej finaste bloggläsare
Jag kommer tyvärr inte ha så mycket tid till bloggen i veckan, ska göra så gott jag kan men kommer vara svårt att hinna. Vi ska få besök och jag kommer nog inte spendera särskilt mycket tid vid datorn då. 
På fredag drar vi till London, men ska försöka så gott jag kan att blogga lite innan det! 
 
Ni får verkligen huuuuur gärna som helst ställa lite frågor till min ask också, som ni ser här till höger... --->
Fråga vad som helst :D
 
Men massa kramar, hoppas ni förstår♥
Har inte heller några bra bilder o bjuda på just nu, så ni får en egobild från vintras hehe. 

Underbart!

Har det helt underbart här i Vadstena, solat o badat och nu sitter jag och käkar Ben&Jerry's i solen... Godaste glassen. Det är fakta helt enkelt. ;)



Vadstena

Heey!
 
Imorgon tar jag och min fina familj bilen till Vadstena och badar i Vättern och har det riktigt härligt. Vi ska sova i stuga en natt sen kommer vi hem igen. Kommer kanske mobilblogga lite under mini- resan men vi får se hur mycket lust jag har för det. 
 
Hur som helst, så kommer jag ju hem redan på Måndag. Kanske inte bloggar då, det beror på hur sent vi kommer hem. 
 
Är det kanske någon av er som har vart i Vadstena? Har vart där förr när jag var liten, fyra år. Och har ett SJUKT roligt minne där ifrån haha. Det var att jag satt och läste ett prinsess- tidning. Pappa filmade med filmkameran när jag satt och läste, sedan helt plötsligt kastar jag ner tidningen och ropar ''Hej Timmy!''.... Hahaha vet inte vart jag fick det ifrån xD Kan visa klippet någon dag.
Här har ni en bild på mig och min syrra, när jag var 7 år haha. Jaa tiden går snabbt, tyvärr :( 

Skateboaard

Tjenare!
 
Idag ringde Mathilda efter frukosten och undra om vi kunde ses. Så hon kom till mig runt halv tolv och vi skejtade en massa. Sen drog vi till Hugo ett tag men jag tog min skateboard och åkte hem efter ett tag. Har alltid velat att skateboard ska vara ett av mina intressen och nu äntligen är det så, har faktiskt lärt mig en del nu. Eller jag kan ju inte göra massa konster och så, eftersom jag bara skejtat i en vecka haha. Men kan i alla fall åka ;)
 
Nu i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt, hänga vid poolen kanske osv. 
 
Kan ni skejta? Eller vill ni kanske lära er? 
skateboy
Bild från weheartit. 

Skrev om så mycket olika saker i inlägget, så kan inte välja rubrik..

Hejsan!
 
Idag har jag verkligen haft riktigt roligt, på förmiddagen tränade jag lite och sedan drog jag ner till Mathilda. Vi var hemma hos henne ett litet tag och sedan tog vi cyklarna förbi Emelie men hon var inte hemma. Så vi ringde Andreas. Han, Sebban, Acke och Jolle skulle dra och bada så vi hängde med och det var verkligen jättekul!
Efter ett tag så drog vi till Sebban och sedan åkte jag och Mathilda hem till mig och skejtade en massa! :D Det var skitkul, badade i min pool gjorde vi också lite. 
 
När Mathilda hade gått hem åt vi lite mat här hemma och nu ska jag bara ta det lugnt, chilla helt enkelt. 
Har haft riktigt roligt och har inte träffat någon av dem sedan vi slutade skolan så det var trevligt. :)
 
Vad har ni gjort idag?  ( Har tänkt på att jag ställer den frågan väldigt ofta till er men det känns som att det är trevligt och få veta vad ni gjort haha)
Gammal och random bild på mig och min finaste Amanda ♥
 
 

Konster

Idag har jag haft en fantastisk dag, har vart ute mest hela dagen för solen har ju vart framme. 
Testade b.l.a lite nya konster och insåg att jag faktiskt kunde mer än vad jag trodde! :D Dock ska jag öva mer på de så att det ser lite snyggare ut och på bild nummer 2 ska benet vara mycket högre upp. 
Tänkte göra ett inlägg om lite mer sånt här, hur man kan öva osv. Om ni vill? 
 
Nu ikväll blev det lite mat och sedan gick jag och pappa ut på en promenad, såå varmt även på kvällen. Jätteskönt ju! Och när vi kom hem blev det lite jordgubbar och mjölk, det var verkligen fantastiskt gott!
Dessa konster testade jag idag!
Som sagt var, så innan ni klagar på att det inte ser perfekt ut.... Så säger jag bara att:
1. Jag lärde jag mig nyss gå ner i brygga. 2. Jag är egentligen inte alls speciellt vig. 3. Jag SKA öva så att det ser bättre ut! :D
 
Nu ska jag stretcha med syster! Haha är så himla inne i stretching och konster nu så jag vet inte vad. :P 
 

Nya mål

Jag har lite nya mål, med b.l.a träning och stretch och sånt. 
Just nu kan jag gå ner i brygga, men när man kan det, finns det så sjukt mycket annat att lära sig efter det. 
Sen ska jag även försöka lära mig att stå på händer och lite sånt. Här har ni en del konster jag skulle vilja lära mig, ska försöka! :D
Untitled
Untitled | via Tumblr
Untitled | via Tumblr
I want to look like barbie | via Tumblr
messaging_attachment.php 960×960 píxeles
gym | Tumblr
WantPerfect yoga body
 
 
 
 

Stooor bildbomb

Hello!
Idag har jag inte så mycket att skriva om, eftersom jag inte ska göra något speciellt idag. Ni får lite bilder från 2012/2013 istället. :) De första 6 bilderna är från 2012, sen är det blandat.
Haha jag skulle spela Rue i Hunger Games här... ;P
Bananpannkakaaaa <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kort men jobbigt pass

Jag hittade ett pass på youtube förut på endast 20 minuter, jag tänkte köra det och så tänkte jag att jag kanske kunde köra något mer efteråt. För jag trodde att jag inte skulle bli trött nog... Men så vart det inte. För trött, jo det blev jag allt och svetten rann nerför mitt ansikte, tror nog inte jag har vart så svettig i hela mitt liv haha. Det var i alla fall ett väldigt härligt pass och det känns jätteskönt efteråt! 
En liten bild från weheartit. 
motivation~
 
 
 

Stretch

Idag har jag haft en väldigt skön dag måste jag säga. På förmiddagen tog jag och syrran en promenad på 40 minuter. Efter lunch så tränade jag ett pass, jag ska berätta mer om det senare för jösses vad trött jag blev...
När jag hade fixat i ordning mig osv. så åkte vi in till stan och åt lite mat, sedan hämtade vi upp farmor på tågstationen som har kommit hit nu. För er som inte visste så bor min farmor uppe i Norrland. 
 
Hur som helst så åkte vi hem efter det och när vi kom hem så stretchade jag ett tag. Såå skönt.
Borde göra det oftare, men en sak som jag tycker är så fruktansvärt synd är att jag sträckte en muskel i vintras vilket gör att jag inte kan stretcha den så himla mycket. Och sträckningen hindrar mig från att uppnå ett av mina nyårslöften, att kunna gå ner i split. Det är så trist. :( Men jag kan fortfarande stretcha spagat, inte båda benen dock utan bara ett. 
 
Hur som helst ska jag nog troligtvis kolla lite på PLL nu och bara ta det lugnt. Kram♥
Untitled | via Tumblr
Bild från weheartit. 

Lite träningsinspo från weheartit

 
 
 
 

Förskyld :(

Godmorgon på er!
Det var längesedan jag skrev ett inlägg innan frukosten, men nu så.
 
Jag vaknade för ca. 10 minuter sedan och har redan nyst 3 gånger... Och alla gånger var vid olika tillfällen -.-
Ja, jag är förskyld. Hatar det, på sommaren ska man inte vara förskyld. Det hör inte till sommaren, utan vintern!
 
Aja, snart ska jag väl äta lite frukost. Ska bara vara hemma hela dagen idag igen, men ska träna och lite så. Hoppas att denna dag inte blir lika långtråkig.. 
xoxo
(vet inte varför jag skrev så men det bara blev så) 
 

Vinn galaxy- leggings

tävl
På Keelas blogg har vi alla nu chansen att vinna galaxy- leggings! GÅ IN HÄÄR OCH VA MED NU! 

Långtråkig dag

Jag är ledsen för dagens uppdatering, den har inte blivit så jättebra direkt. Men jag lovar att min förmiddag var den segaste jag någonsin haft, jag messade runt till typ alla jag känner och frågade om nån kunde ses idag. Men neej ingen är ju hemma... Så jag hade verkligen sjukt trist.
Men som tur var så var syrran hemma också så på eftermiddagen tyckte vi att det var synd att sitta inne en sån fin dag som denna. Så vi tog med lite tidningar, en radio, en varsin glass, en frukt och lite sånt ner på gräsmattan och lade oss och solade lite och tog det lugnt.
 
Så min dag har väl inte vart så speciellt fantastisk, men eftermiddagen var mycket bättre i alla fall. 
 
Vad har ni gjort dag? 
 

A bomb of pictures

Linne från H&M, väst från Cubus, shorts från Lindex, ring från StyleByTyra.
Här har ni lite bilder som jag och syrran tog idag, tycker att Evelina är en riktigt duktig fotograf, bilderna blev jättefina ^^ 

Tipsar om 5 skönhetsprodukter

Gjorde en liten video till er, hoppas ni gillar den :) 

En riktigt duktig syster har man

Hej på er!
 
Tränade som sagt med syrran, är såååå imponerad av henne! Så himla duktig och hon kämpar på så sjukt bra. Och hon är bara 9 år gammal, hon klarade b.l.a av 4 minuter planka sammanlagt (med vila i mellan) men 2 minuter i sträck klarade hon. Fattar inte, hur duktig får man vara? ♥
Och så var det en massa andra jobbiga övningar, nu vill hon börja träna lite oftare. Att börja träna redan när man är 9 år, det är inte dåligt det haha. :D
En bild från förra sommaren. 
 

Träning med syrran haha

Hej på er! Just nu står jag i 90 graders ställning. Så jag ursäktar om det blir nått stavfel hehe. Tränar med syrran. Vi har kört massa jobbiga och svettiga övningar, och just nu "stolen". Hon gav upp efter en minut men det var grymt bra gjort iaf.  Har klarat lite drygt 4 minuter, hur länge tror ni jag klarar det?? :D
Hahhaha älskar bilden;D

Videoblogg


SUMMER ♥

Jag och Evelina gjorde en liten sommarvideo till er, så jaa här har ni den haha :D Och jag är inte bäst på att redigera så hoppas ni inte tycker den vart jättedålig därför hehe. 

Kakao i... Håret?

Jag testade nyss en sak, att ta lite kakao i håret! ''Va?'' tänker väl ni nu, men jag ska förklara.
 
Jag har hört lite om att kakao kan fungera som torrschampoo, och jag har väldigt fett hår vid hårbotten och har även lite mjäll och så. Jag försöker att få bort det genom att tvätta håret två gånger i veckan istället för varannan dag. Dock kan ju håret se lite fettigt ut imellanåt, dock mindre nu när jag har tvättat det mindre. 
 
Som sagt, så har jag hört om kakao som torrschampoo, självklart var jag tvungen att testa. Och vet ni vad? Det fungerade! Trodde verkligen inte det skulle fungera, jag menar... Kakao? I håret? Det låter rätt knäppt. Men det funkade!
 
Det är bara att ta lite kakao, inte för mycket. Och sedan massera in det i hårbotten, funkade jättebra för mig!
Har ni testat detta? Om inte, ni borde testa! 
Bild från google. 

Så mycket idéer, så få inlägg

Hej kära läsare! ♥
 
Jag önskar att jag hade mer tid för bloggen just nu, för blogga är något jag verkligen älskar. Jag gör det inte bara för er skull, utan för min egen också. Jag bloggar för att kunna skriva ner mina tankar jag har, eftersom jag har så otroligt mycket idéer i mitt huvud. Har alltid haft det, kan ha ett helt inlägg i huvudet som snurrar runt. Och då är det jätteskönt att bara kunna skriva ner det. Och senare i livet kunna gå tillbaka och läsa vad man skrev. Och hur man utvecklats, för utvecklas gör man i nästan allt. Även i att blogga. 
 
Nu har jag en del inlägg på gång som jag bara måste få skriva ner, det har bara inte blivit så ännu. Men jag ska göra det, när jag har lust och tid. 
 
Idag är det väldigt härligt väder, solen skiner och temperaturen är över tjugo grader. Väldigt härligt, om ni frågar mig i alla fall. Så idag blir det sola och bada för det mesta. Ska försöka göra en sommarvideo som ni ska få ta del av någon dag också, och så ska jag försöka ta lite bilder. Kan nog låna pappas systemkamera, för jag antar att det är roligare med fina bilder än suddiga mobilbilder? För nu vill jag verkligen försöka få mina inlägg så fina som möjligt. Så att jag kan få lite fler läsare möjligtvis. Och ni ska veta att jag blir såååå glad om ni lämnar en kommentar. Varenda kommentar betyder verkligen jättemycket, så kommentera gärna mycket för då blir jag ännu mer peppad!
 
Kommer även en videoblogg senare idag för jag har en del och berätta, så håll utkik. Men just nu ska jag avrunda detta inlägg, för det känns som att det blev rätt långt. 
Vad ska ni göra idag? 
Fotograf: Jag
Ingen redigering. 

Min förebild

Min förebild... Jaa ni. Jag har egentligen två förebilder skulle man kunna säga. En av dem är Beyoncé och den andra är Hayley Williams. Hayley har så OTROLIGT cool stil, hennes hår är underbart, hon vågar verkligen vara sig själv, har en helt grym röst och så älskar jag Paramore's musik. 
Som sagt, så vågar hon vara sig själv och det är så grymt viktigt. Nu i höst när skolan börjar ska jag lova att sluta tänka på vad andra tycker om mig och min stil, jag får väl ha på mig vad jag vill? :D
 
Det tycker jag vi alla ska göra! För visst är Hayley grym som vågar vara sig själv inför hela världen i princip? 
better life | via Tumblrhayley  | via Facebook
bands | Tumblr
bands | Tumblr
gorgeous Hayley is gorgeous!! | via FacebookFacebook

Dagens outfit


Ledsen att det blev en suddig mobilbild framför spegeln idag men jag har inte tid att ta bättre bilder.

It's raining

God förmiddag!
 
Idag väcktes jag av pappa som ropade att frukosten var klar, när klockan var runt halv elva. Var väldigt skönt att sova ut eftersom jag hade svårt att sova i natt. 
Idag regnar det, rätt mysigt ändå eftersom vi har fått väldigt många fina dagar och det kan faktiskt vara skönt med nån regnig dag då och då. Och det skulle ju ändå bli fint väder imorgon igen. 
Men jag ska i alla fall träffa Erina idag, längesedan nu så jag saknar henne massor. Ska dra till henne runt två. 
 
Vad ska ni göra denna regniga dag? 
Jättejättejätte gammal bild, därav dåliga kvalitén. Och med gammal bild menar jag flera år. 
 

Hahaha konversationner med Erina blir aldrig normala





Nails

Hej på er!
Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Har precis pysslat om mina naglar, väldigt välbehövligt. Fila, polera och lacka! Blev dock en väldigt enkel design, så enkelt det kan bli egentligen. Men gillar det i alla fall:) Lite slarvigt kanske men aja... Brukar ni ta hand om era naglar då och då?                                                         Och jag vet att mina nagelband är torra men jag gör så gott jag kan för att få de fina. 

London!

I slutet av Juli sticker jag och min familj till London. Längtar så grymt mycket, ska bli otroligt kul!
Men nu är det så här att jag har aldrig vart där förr, kanske ni har vart där?
I såna fall skulle det vara jättejättejättesnällt om ni kanske kunde tipsa på t.ex olika platser, butiker och en massa sånt? Några butiker som jag måste till är Topshop och Victoria's secret. Och så ska vi till Madame Tussauds, London eye, Big Ben och en massa sånt. Men har ni tips på gärna billiga och bra butiker som har snygga kläder eller något sånt, platser, restauranger osv. Får ni hur gärna som helst ta och skriva ner det i en kommentar!
Untitled
Untitled
♥  london ♥
Från weheartit. Små bilder jag vet. 

Webcam

Som sagt så var vi och spelade lite minigolf i eftermiddags och sedan åkte vi till Söderköping och gick runt lite där. Väldigt mysigt! :)
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter vindruvor, nästan alla är omogna och har jättehårt ''skal'' eller ''skinn'' eller vad man säger haha. Och så är de sura så jag sitter och gör fula miner här i min ensamhet haha. Har inget att göra så jag sitter och tar massa konstiga bilder, jag bara är helt knasig. Inget som går att ändra på tyvärr hehe. 
Haha den ramlade precis när jag fotade. 
 

Can't hold us- Macklemore

ÄLSKAR denna låt så mycket, har säkert lyssnat på den 20 gånger minst bara idag. ♥

A smile is the best makeup a girl can wear, they say

 

Pool

God förmiddag!
 
Idag är vädret rätt fint men jag tror det inte skulle bli lika varmt som igår, men vi ska sola o så på förmiddagen och efter lunch ska vi åka iväg lite och kanske spela lite minigolf b.l.a. Mysigt! 
Annars ska jag inte göra särskilt mycket idag, utan det blir väl att ta det lugnt, ev. träna för det var ett tag sedan och min motivation är faktiskt väldigt bra just nu. 
 
Evelina tog ett litet dopp igårkväll och jag agerade med kameran istället. 
 
 
 
 

Jordgubbar nom nom

Hej på er!
 
Nu är jag hemma, jag sov hos Sandra i natt med Emma och Amanda också. Vi hade grymt kul, har saknat dem för det var sjukt längesedan jag träffade dem, förrutom Amanda då. 
Men jag ska berätta mer om gårdagen/kvällen/natten lite senare. 
 
Jag var ju i skärgården i veckan också, tyvärr var internet jättesegt så blogg.se- appen fungerade inte. Men ska skriva lite mer om det senare också.
 
Idag däremot när jag kom hem från Sandra så badade jag lite i poolen och solade. Så sjukt varmt idag, härligt! Efter lunch åkte jag och pappa in med lilla sportbilen och handlade, så underbart. Ner-cabbat och allt. 
Vi handlade med oss jordgubbar hem och gjorde lite jordgubbs- smoothie, åhhhh såå gott!! Jordgubbar är verkligen sååå gott så det inte ens går att förklara med ord. 
 
Resten av dagen ska jag väl bada och sola lite och bara ta det lugnt, blev inte så himla mycket sömn i natt hehe så det behövs nog :)
Tog lite bilder när jag och pappa åkte lilla bilen. Extremt dålig kvalité men så är det bara. 
Smutsig spegel kanske?
 
 
 

Det ekar ju här!

Heej!
 
Alltså jag får verkligen panik när bloggen står helt still, önskar att jag hade massa mer tid att ägna åt bloggen. Men jag har ju ett liv också, om man säger så haha. Jag vill ju vara med vänner, familj osv. och så har jag en del att göra. Äta t.ex! Haha nej men jag har inte så mycket tid för bloggen just nu och jag hoppas verkligen ni förstår. Ska iväg i helgen, vart får ni veta på Söndag kanske. Ska försöka blogga då! Vill inte att bloggen ska stå såhär still ju :(
 
Massa kramar till er alla läsare, ni är verkligen underbara och jag menar det♥
Gammal bild ni redan sett, förlåt. 
 
 

Juli redan?

Hej på er!

Jag har det riktigt härligt här i skärgården, igår när vi kom ut hit var vädret väldigt fint och vi käkade lite mat ute på kvällen. När vi var mätta i magarna bytte vi om och kilade ner till bryggan och tog ett dopp i havet, ca. 15- 16 grader i vattnet så det blev inte ett långvarigt dopp precis. Snabbt i och snabbt upp! Men nu har jag i alla fall "badat" i havet för första gången i år! Man tycker ju att det är på tiden när det är juli till och med.

Efter det lilla doppet tog vi en tur på flakmoppen jag, Madde och Christer. Så härligt! Resten av kvällen tog vi det mest lugnt och läste lite innan vi somnade.
Idag efter frukosten gick vi en promenad, idag är det dock lite kallare. Det blåser tyvärr lite vilket gör att det blir lite svalare... Men hoppas det blir finare imorgon! Dock kikar solen fram ibland ändå så det är iaf inte regn.
Men efter promenaden låg vi och läste i säkert flera timmar kändes det som, sååå skönt. Nu har vi precis ätit lite igen och vi ska mest ta det lugnt på eftermiddagen. Däremot ska vi ner och köpa glass som vi ska ha till jordgubbar lite senare. Mums!! :)

Jag har det så sjukt skönt här i skärgården och man kan bara koppla bort allt och ta det lugnt. Underbart!

Jag har inte tagit några bilder här tyvärr, men ska se till att göra det så jag har nått o visa. För just nu har jag verkligen BILDBRIST. Som ni kanske märkt hehe...

PLL- beroende?

Jag tror att ni faktiskt inte har missat att jag tycker att Pretty Little Liars är den bästa serien någonsin?
Och om ni har det så har ni nog inte läst många av mina inlägg haha. 
 
Jag ÄLSKAR Pretty Little Liars och just nu är det så sjuuuuukt spännande! Vill bara se hela tiden, men det går ju tyvärr inte för att jag har ju annat att göra också. 
 
Har ni någon serie som ni följer? Kanske älskar ni också PLL? 
Bilden är lånad härifrån