Promenix runt udden

Godmorgon!
 
Vaknade för ett tag sedan och har precis fått lite frulle i magen. Mmmm.. :)
 
Ska snart gå ut och gå lite med kaninen vi tar hand om, de kommer hem imorgon så detta är sista dagen. Så vi ska passa på att gå lite med den idag. Sedan ska vi själva ta oss ut på en promenix runt udden lite senare, inget jag tackar nej till. 
 
Sedan MÅSTE jag bara se lite på PLL för guuud så spännande det är just nu! Åhhh måste verkligen se! Fast däremot kommer jag inte kunna se försen på torsdag sen igen eftersom att jag är borta, hur ska jag klara mig?? Haha. 
 
Vad ska ni göra idag?
En bild från förra gången jag promenerade runt udden. 

Skärgården

Godkväll fina bloggläsare!
 
Vad har ni hittat på ikväll? Själv har jag käkat lite grillat med familjen och bara tagit det lugnt. Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på lite musik, ska snart kolla på ett avsnitt av PLL och bara mysa. 
Imorgon ska jag inte göra så jättemycket precis, ska väl gå ut och gå lite om vädret tillåter och så ska jag packa. Ska nämligen till skärgården i veckan, tills på torsdag. Ska försöka mobilblogga lite om nätet inte är huuur segt som helst. Men jag tänkte i alla fall göra lite tidsinställda inlägg till veckan så att ni har lite rader att läsa trots att jag inte är hemma. 
 
Kram♥
Instagrambild. Suddig och fin, yesbox. 
 

Ibland vet man inte vad man ska skriva här, så detta får duga som rubrik!

Heej kära läsare!
 
Gud jag skäms ju för hur dålig uppdateringen vart på sistone! Har knappt blivit ett inlägg om dagen och det är ju hemskt :( Jag ska verkligen försöka få lite mer tid till bloggen framöver. 
 
Jag kom i alla fall hem igårkväll från Danmark. I Danmark var vi mest på Legoland, det var verkligen jättekul där! Trodde att det skulle vara lite för mindre barn kanske, men det var verkligen riktigt roligt. Ett tips om du är i Danmark nån gång hehe.
Jag tänkte tyvärr inte skriva så många fler rader om min resa för det finns så himla mycket att berätta just nu och det är bäst om jag tar det lite snabbt bara. 
 
Idag så åkte vi in och handlade lite efter lunch och efter det åkte vi förbi Bråvalla festivalen en sväng, alltså inte gick in, men vi såg den i alla fall. 
När jag kom hem tränade jag en långt och härligt pass på en timma ungefär, var extremt trött efteråt men det är en väldigt härlig känsla måste jag säga.
 
Om ett tag blir det lite mat och så ska vi bara ta det lugnt, önskar er alla en trevlig lördagskväll!
 
Är det någon av er som är eller har vart på Bråvalla- festivalen? Är så avis på alla som är där kan jag säga, sjukt många bra artister! Men jag får väl nöja mig med att jag iaf hör festivalen från mitt hus haha! 
 
Det kommer lite bilder från min resa, men ni får nöja er med denna bild jag tog för längesedan just nu hehe. Dock har ni redan sett bilden men aja. 
 
 

Kort cover

Kör på en liten cover igen, med låten ''All in my head''. Evelina i slutet haha.

Jag vet att jag redan har gjort en cover på denna låt men jag kör på en på videofyme också ;)

 


I ♥ fruit

Frukt är så gooooott!! Alltså det är verkligen något jag älskar, äter frukt nästan varje dag och något som är så bra är att det är både nyttigt, gott, färgglatt och fint på samma gång. Superbra ju! Speciellt jordgubbar såhär på sommaren, finns inget bättre ju. 
 
Massa inspobilder från weheartit, på... FRUKT. ♥
 
KobieceGadzety.pl
Photo by saannnyyy • Instagram
Drafts | Tumblr
Inspiration
  | via Facebook
Fruits | via Facebook
S U M M E R
Morning | via Tumblr
My skinny diary | via Facebook
 

On my way to Helsingborg

Godmorgon!
Idag ringde klockan vid åtta, var enormt trött men lyckades i alla fall ta mig upp som tur var hehe. Nu sitter vi i bilen på väg till Helsingborg för att sova där en natt, sedan blir det Danmark tills på fredag som sagt.
Ha en trevlig dag kära läsare! Har ni också soligt och fint väder?



Stan, sushi, träning, jordgubbar, packning och en massa mer sakeeer

Hej igen!
 
Idag har jag vart lite på stan med familjen, som ni ser i videon nedan köpte jag lite saker. Sedan åt vi även lite på stan, sushi fick det bli. Såå sjukt gott!
När jag kom hem tränade jag lite ett tag, motionscyklade ett tag. Efter ett tag blev det jordgubbar och mjölk, muums säger jag bara!
Resten av kvällen har jag spenderat med att packa och fixa i ordning inför imorgon eftersom jag ska som sagt iväg med familjen tills på fredag. Ni får kolla på videon nedan om ni vill veta mer om det, ska bli väldigt roligt i alla fall. Vi måste dock gå upp rätt så tidigt så jag ska ta och lägga mig om ett tag. Men måste fixa klart allt som jag ska fixa tills imorgon först bara. Ska försöka hinna göra något tidsinställt inlägg men det är lite ont om tid tyvärr, men ska i alla fall försöka göra något inlägg.
 
Massa kramar till er så hörs vi i alla fall när jag är hemma, kanske mobilbloggar innan vi är i Danmark, alltså när vi är i Helsingborg. Men i Danmark har jag inget internet, om det inte finns wi- fi vill säga. Men ha det så bra alla fina läsare♥
 

Haul

Kan inte uttala ''Haul'' hehe men jaja... ;)

Shopping med Erina

Hejsan!
 
Nu har jag vart i stort ifrån bloggen alltför länge känner jag, så nu ska jag försöka komma in i bloggandet igen.
Tänkte skriva lite om mina dagar, men delar upp det i olika inlägg så att det inte ska bli för mycket text. Vi börjar med torsdagen då jag var och shoppade med Erina!
 
Erina kom till mig runt elvatiden och då fixade vi oss lite, sedan gick vi ner till bussen och åkte in till stan. Vi gick i lite olika affärer och köpte lite saker. När klockan började närma sig halv två åt vi lite på Tacobar. Vi båda åt en nachotallrik, väldigt gott var det.
Runt fyra hämtade pappa upp oss och jag åkte hemåt och vi släppte av Erina.
 
När vi var hemma bytte vi om till badkläder och solade och badade hela kvällen. Med en paus för att äta grillat, inte helt fel. Vädret var verkligen helt underbart och det måste vart runt 25 grader hela kvällen, verkligen en toppenkväll/dag!
Och jag är så galet nöjd med mina köp, det kommer en haul- video lite senare eftersom jag köpt en del saker på senaste tiden. Så håll utkik!
 
 
 

Cover- All in my head

Jag gjorde en liten cover på låten ''All in my head'' för ett tag sedan. Och jaa här har ni den.
Tror att det kommer fler covers i sommar, har rätt mycket idéer på covers just nu :)
 
Kommer förresten ett inlägg senare om hur mina dagar har varit! Var beredda på ett långt inlägg haha... 

Video från ikväll

Som jag sa i videon, så kommer uppdateringen vara väldigt dålig under resten av helgen också. Men jag ska försöka blogga lite i alla fall, hoppas ni har haft en bra midsommar♥ Vad har ni gjort under midsommar?

En dag med bästavän♥

Idag har jag spenderat dagen med världens bästa, Erina♥ 
Hon kom till mig vid ett ungefär och då gick vi en sväng till affären och köpte en varsin cola, vi var även förbi vår gamla skola (som vi slutade på där en vecka sedan) och lämnade in mitt stipdenium, vi passade även på att hälsa på några av våra lärare, som vi redan saknar efter en vecka haha. Åhh kommer inte klara en livstid utan dem :(
 
Sedan gick vi hem till mig och badade ett tag i poolen, vi hade så sjukt kul haha. Sen bytte vi om och gjorde inte så mycket ett tag. Men efter ett tag bestämde vi oss för att gå ut och gå en sväng i alla fall. Vi gick ner till skolan b.l.a och fotade lite. Men när klockan började närma sig halv sju drog Erina hem och så åt vi lite i familjen här hemma.
 
 
Imorgon ska jag och Erina in till stan för en massa shopping och så lite annat, ska bli väldigt roligt tycker jag. Och med Erina kan det ju aldrig bli tråkigt! För ett år sedan hade vi knappt sagt ''hej'' men nu är vi jättenära vänner, så sjukt roligt♥
 
Hoppas ni haft en bra dag och jag är så ledsen för att jag inte bloggat under dagen, kommer nog tyvärr inte kunna blogga så himla mycket imorgon heller men ska i alla fall försöka lägga upp något inlägg innan vi sticker. Kram på er :)
 
 
 

20 saker ni inte visste om mig


Sol och bad- Tisdag

Inte helt fel med lite sol och bad denna soliga tisdag, i min egen ensamhet dock men alltid skönt det med. Vad gör ni idag?





Fråga mig något i ask

Jag har precis skaffat ask! Lade in en liten sån där grej i menyn som ni kan se dääär borta --->
Har ju frågestund just nu, men skulle vara skitkul om ni ville fråga något där också. Gärna fler frågor, har bara fått en fråga än så länge haha :/
 

Playing some guitar

Jag satt ute ett tag och spelade lite i den mysiga kvällssolen. Har faktiskt utveckats lite sedan jag fick gitarren i april när jag fyllde 13. Försöker lära mig plocka just nu faktiskt, började idag och det går rätt så bra. Hoppas att jag utvecklas lite under sommaren, det skulle vara väldigt roligt!
 
Spelar ni något instrumment? Jag sitter hemma och spelar både lite orgel och lite gitarr :) Men går inte på nån kurs. 

VIKTIG INFO

Detta kommer inte drabba er som inte följer mig på videofy eftersom jag ändå lägger upp videosarna från youtube här. Hoppas ni inte blir ledsna att jag kommer använda mig av youtube i framtiden, men om ni ser på videon förstår ni varför. Jag hoppas dock att problemet kommer lösas så snart som möjligt. Kram på er♥

Hos Ida Warg!

Jag är självklart med, passar ju perfekt till min utmaning med 100 sit-ups varje dag :)

FRÅGESTUND

Har en frågestund nu, fråga precis vad ni vill! Blir sjukt glad för varenda liten fråga. 
 
Bara att kommentera detta inlägg :) Svaren kommer upp i ett videoinlägg framöver, 

Min kusins student

Om ni inte hörde vad jag sa så jag INTE att det är tråkigt ATT göra videobloggar, utan att det är tråkigt MED såna här videobloggar.


Workout- Challange

Hej på er!
 
Jag har nu påbörjat tre olika utmaningar. En squat- challange, en situp- challange och en pushup- challange. 
Squat- challangen är i 30 dagar och det finns ett helt schema för den. Ni ser schemat nedan:
Jag kommer alltså varje dag i 30 dagar utgå från detta schemat, hoppas på att få en lite mer musklig rumpa ;)
 
Situp- challangen innebär att jag gör 100 sit-ups varje dag i 4 veckor. Är möjligt att jag slänger in någon vilodag om det skulle behövas. Mitt mål med detta är att jag ska kunna göra 100 sit- ups i en följd, utan vila.
 
Och så sist men absolut inte minst, en pushup- challange. Som innebär att jag i 6 veckors tid kommer följa ett schema HÄR. Dock kommer jag börja på vecka 3, eftersom det stod att om man kunde göra 25 armhävningar eller mer i en följd skulle man hoppa dit. Jag klarade 40 armhävningar i en följd, känner mig sjukt stolt! För ett år sedan klarade jag 10- 20 haha. Så jag har utvecklats och det är det som är sjukt roligt med träning.
Målet med detta är att klara 100 armhävningar i en följd!
 
Detta kommer bli tufft, jobbigt och jag kommer vilja ge upp. Men jag ska klara det, det enda jag inte ska göra... Det är att ge upp!
Here we go, nån som är på?? :D
 

Gårdagen i en videoblogg


Sommarlov!

Hej på er!
 
Jag tänkte ta och slänga upp ett litet inlägg här nu. Just nu har jag verkligen blandade känslor kan man säga. Är både lycklig och fruktansvärt ledsen. Jag tänkte att jag skulle ta och berätta om gårdagen b.l.a.
 
Igår var den sista dagen på skolan jag har gått på i 7 år. Sista dagen med bästa klassen jag någonsin haft i hela mitt liv, som vi bara fick ha i ett år. Jag måste säga att jag har gått i bra klasser förut, men denna klass har vart den bästa i hela världen och jag menar det verkligen. 
Gårdagen började i alla fall med att vi fick tillbaka gamla mappar från fyran, femman och sexan med arbete och sånt. Det var så himla kul att få sitta och kolla i mapparna, gud vad jag garvade haha. 
Sedan fick jag och några tjejer skriva i en bok som några sexor skriver i varje år. Efter det blev det avtackning av oss sexor, vi fick b.l.a dikter som var skrivna av vänner i klassen. Jag måste visa min dikt sen för den var bara för gullig hihi. ♥
 
Därefter blev det ''lite'' bråk mellan några men det lugnade som tur var ner sig sedan, jag tänker inte gå in på vad som hände. För det blev lunch sen och efter det lite fika. 
 
Sedan gjorde vi oss i ordning för en match mot lärarna i flaggan som det heter. Och för första gången någonsin slog sexorna lärarna! Hahaha så vi var de första sexorna som slog lärarna :D
Efter matchen blev det ett rejält vattenkrig, det var sååååå kul och jag fick en hel hink med kallt vatten över mig hahaha. Och lärarna var garanterat ordentligt blöta efteråt, vi var ju tvungna och ge igen för allt jobb de gett oss haha ;)
 
Efter vattenkriget gick jag hem och fixade i ordning mig inför kvällen. För vid halv sju skulle vi vara nere vid skolan för att ha skolavslutningen. Vi sjöng lite och rektorn prata som vanligt hehe. Hon delade även ut stipendium och jag var en av dem som fick stipendium! Fick för god flit, kamratskap och speciella kunskaper eller vad det var. Det var 700 kronor i, är överlycklig för det!
Men efter det när vi skulle säga hejdå till alla, då bröt jag ihop. Typ alla började gråta och jag kunde inte sluta. Att säga hejdå till lärarna och klassen var så fruktansvärt jobbigt. Jag önskar att jag kunde få ha kvar alla lärare och hela klassen. Skulle göra vad som helst för att få göra det!
Men som tur var lugnade jag ner mig lite efter ett tag och så fick jag lite presenter av familjen, så gulligt♥
 
Amanda, jag och Emelie bytte sedan om och så drog vi ner till stranden. Det var typ nån ''fest'' fast det blev aldrig nån speciell fest direkt. Fast det var kul ändå. Men efter ett tag drog jag, Andreas, Amanda och alla andra tjejer och skulle bara gå en sväng. Då kommer en moppe och vi blir jätterädda och springer ner i diket hahahah. Det var så himla läskigt! Haha men jag garvade sjukt mycket.
 
Sedan gick vi tillbaka och efter ett tag drog jag och tjejerna hem till Cornelia och sov där. Vi hade grymt kul där också hehe. 
 
Nu är jag i alla fall hemma och idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av första dagen på mitt sommarlov, fast det regnar och är supertrist men men, svensk sommar är ju som den är...
 
 
Nu hoppas jag att ni inte dött av uttråkning om ni läste hela inlägget, för det var väldigt långt och slarvigt. Men här kommer några bilder från igår, kommer aldrig någonsin glömma gårdagen. Aldrig. 
Haha från klassrummet. Bästa!
Taggade till tusen för en match mot lärarna!
Jag är redo för skolavslutningen, klänningen från BikBok och skor från Deichman.
Jag får stipendium :D
Jag och syrran och en fin ros jag fick av lärarna. :') Och jag ursäktar för hur jag ser ut, jag hade precis slutat gråta här hehe. 
Fina Julia var konfransör, hur det nu stavas har jag dock ingen aning om hehe. 
Erina var helt otroligt duktig och sjöng solo, så modig och sååå sjuuukt fint! ♥
Martin spelade trumbon, i solglasögon, hahaha cooling. x)
 
Usch kommer sakna  alla så GRYMT mycket :'(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I need a little break

Jag tar en bloggpaus ett tag, har ingen lust att blogga just nu. Jag börjar blogga igen när jag har lust. Vet inte när det blir. Jag beklagar verkligen för detta men jag har inga roliga inlägg att komma med just nu så jag känner att det är bättre att bloggen får stå still ett tag. Kanske händer att jag gör något litet inlägg då och då, vi får se.
 
Men kram på er och hoppas ni förstår♥
Photo by: me.

Stretch

Jag är med, är ni? :D

Some random pictures

Både gamla och nya bilder. Bara för att jag inte uppdaterat så mycket idag, så enjoy ;)
 
 
 

Today's outfit

 
Magtröja från gina tricot, shorts från Lindex, skor Converse, knästrumpor från American Apparel, solglasögon från Spanien (inte riktiga RayBan).
 
Det var dessa knästrumpor jag köpte inne på American Apparel i torsdags! Jag köpte ett par till som nog kommer upp bild på om ett tag. Är så nöjd!
 
(Beklagar för små bilder)
 

Recept- Nyttigt chokladfluff

Nu är det ju så att ''chokladfluff'' kanske inte låter speciellt nyttigt. Men det är det! Både nyttigt och helt fantastiskt gott. Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet.
 
Recept: 1 eller 2 ägg, 1/2 mosad banan, rätt mycket kokos, lite kakao, om det behövs lite mjöl.
 
Sedan rör du bara ihop allt i en kastrull på ganska så hög värme, sedan ät och njut! Du kan även byta ut kakaon mot lite choklad, men jag körde på kakao och det funkade precis lika bra det. 
 
Lånade bilden från Josefine
 

Mer från Grönan

Jag fick ju lite fler bilder från grönan av lite vänner, ja det var ju ett tag sedan nu men bättre sent än aldrig! :)
 
Som sagt, kommer aldrig glömma denna resa och så fort jag tänker på det längtar jag tillbaka så det gör ont haha. 
Vi vann denna choklad, vi äger! :P

Stockholm

Nu har jag inte bloggat på två dagar. Så jag tänkte att jag skulle ta och beräta lite vad jag har gjort, för det finns en anledning till att jag inte har bloggat. 
Igår var det ju sveriges nationaldag, och för min del spenderades den i huvudstuden. Vi åkte upp till Waxholm först och gick runt där i solen, sedan tog vi en båt in till själva Stockholm och där gick vi först till American Apparel, jag har i mer än ett år velat ha en sak där inne och nu äntligen har jag det. Ska självklart visa upp vad jag köpte någon dag för jag är hur nöjd som helst! :D
Sedan besökte vi Vasa- museumet. Det var verkligen häftigt att se båten och det var så mycket annat att se än bara båten. Ett tips är att besöka museumet om ni är i Stockholm någon gång. 
Efter det tog vi båten tillbaka till Waxholm och åt på en restaurang, gott var det och mätt blev jag. Sedan åkte vi hemåt, efter en helt fantastisk dag i Stockholm.
 
Idag har jag vart med Amanda i princip hela dagen. Hon kom runt ett och vi badade i poolen, gick ut en sväng och gick lite och så käkade vi glass i solen. Vädret har ju vart helt fantastisk de senaste dagarna, tänk om det kunde vara så året om. Fast jag gillar vintern, men den kunde gärna kortas ner till en månad istället för FEM som det faktiskt var i år. Då är man skapligt trött på vintern. 
 
Nu ikväll har jag käkat grillad lax med familjen och till efterrätt blev det lite jordgubbar och mjölk, mumsigt värre. Just nu sitter jag bara och tar det lite lugnt. 
 
Hoppas ni haft en bra dag ni med! :)
 
Ni får lite mobilbilder från senaste dagarna. 
 

Jag klagar inte direkt




Ny design

Jag har påbörjat en ny design, men jag ska fortsätta med den imorgon ev. Eller när jag har tid. Har gjort hela headern i photoscape, blev faktiskt rätt nöjd. Nu ska jag se till att designen jag gör nu kommer vara kvar i några månader framåt, jag byter ju småsaker i designen väldigt ofta. Har väl haft typ 4 olika headers bara i år hehe... Men nu ska jag ha kvar denna hela sommaren och en bit in på hösten. Det är i alla fall så jag planerat men det blir ju inte alltid som planerat hehe... ;P
Nej men allvarligt, nu ska den sitta ett tag. Därför ska jag fortsätta någon annan dag att göra den extra fin så jag blir extra nöjd, så jag inte tröttnar efter en månad hehe. 
 
Om ni inte kan se den nya designen, klicka på f5.

Eljusspåret

Hej på er!
 
Idag var vi uppe vid eljusspåret med klassen på eftermiddagen. Vi gjorde lite olika övningar och sprang lite. Det var väldigt roligt men jag blir alltid röd som en tomat i ansiktet så det är så himla pinsamt ju haha. Men annars gick det väl rätt så bra i alla fall. 
 
Fick även reda på lite betyg idag, fick ett C i idrott! Det är helt otroligt för det trodde jag absolut inte. Och i svenska, matte, SO och NO fick jag ett B. Det enda som irriterar mig är att jag är nära ett A om jag deltar mer muntligt... Och jag hatar det! Haha usch.
Men när jag kom hem från spåret i alla fall så testade jag ett nytt recept. Hälsosamt chokladfluff heter det och det var så gott! Och man blev väldigt mätt också. Recept kan jag lova att det kommer upp någon gång i veckan eller nästa vecka. Jag har ingen bra bild på det men jag kanske kan låna någon bild från en annan tjejs blogg. Men det var så himla gott! Chokladfluff kanske inte låter speciellt nyttigt men man har inte ens choklad i, utan kakao. Men ni får veta mer sen när receptet kommer upp :)
En bild som är ganska exakt ett år gammal, har förändrats otroligt mycket på så kort tid. Som person, i stilen, i utseendet.. Aa på väldigt många sätt. 

Ang. Min design

Jag fick en väldigt gullig kommentar idag.
Jag ska börja med att säga tack så väldigt mycket! Det värmer verkligen :)
Och så ett svar på din fråga då... Ja jag har gjort min bloggdesign själv. Och jag använder mig inte så mycket av program, men om du menar header och bakgrund så är det oftast photoscape. Dock har jag bara en vanlig och tråkig bakgrund just nu. Men oftast gör jag mina egna bakgrunder. 
Men som sagt, tack så väldigt mycket! 

Veckans umaning

Denna veckas utmaning kör vi hårt på Idas blogg. Nämligen alla dessa utmaningar, klart jag är med :D

Bananpannka in my ♥

Jag måste bara förklara för er hur mycket jag älskar bananpannkaka... Har sagt det förut men haha åhh det är så fruktansvärt gott! Mosa bara en banan och blanda med ett ägg.  Du kan ha mjölk, kvarg, proteinpulver eller vad som helst i! Jag gillar att blanda i lite kvarg. Sedan steker du de bara tills de fått en fin färg.
Och jag serverar mina bananpannkakor med kvarg oftast, gärna med frukt eller kokos på. Eller allt möjligt. När det gäller bananpannkakor kan man mixa hur man vill, både i och att servera med. Låt fantasin flöda! 
 
Jag ska testa någon ny variant i veckan, ska se vad vi har hemma så ska jag improvisera lite hihi :)
 
 

Promenix runt udden

I torsdags var jag ute på en långpromenad, i min egna ensamhet. Gick runt udden, det var verkligen superhärligt och solen sken på mig när jag promenade runt. Det är så otroligt vackert där och jag tog lite bilder. Men bilderna visar inte ens hälften av så vackert det var i verkligheten!
Och ja det är såna där fantastiskt dåliga mobilbilder, orkade inte släpa med någon kamera. 
 
Älskar landet ♥
 

Mina dagar

Ja vart ska jag börja? Jag börjar väl med i fredags.
Efter skolan gick jag på en liten shoppingtur med mina vänner. Jag tog bussen hem runt halv sex och när jag kom hem badade jag ett tag. Sedan åt vi grillat i solen, det var verkligen strålande sol hela den dagen. Helt underbart!
 
På morgonen igår var det soligt och rätt fint. Men det drog ihop sig och blev mulet och på eftermiddagen kom det en del regnskurar. Men efter lunch åkte vi till mormor och ''morfar'' och fikade lite. Väldigt trevligt var det! Men det blev ett rätt så kort besök för vi var tvungna att åka hemåt och förbreda inför kvällen. För 18.00 kom det lite gäster till oss. Vi åt god mat och senare på kvällen badade vi i poolen, för då sprack det upp och det blev fint väder, även om solen inte var framme (klockan var ju runt halv elva så solen hade gått ner). 
 
Idag har jag vart fruktansvärt trött hela dagen, somnade t.o.m lite runt lunch. Vet inte riktigt varför jag var så trött, men nu är jag i alla fall piggare. Vi besökte även badhuset en liten sväng idag. Nu är vi i alla fall hemma och har nyss ätit lite kvällsmat, som bestod av mackor idag. Enkelt och gott! 
Nu däremot diggar jag till lite musik och ska straxt sätta igång att göra de sista armhävningarna i veckans utmaning, here we go! Laddar även för nästa veckas utmaning, spännande.

Kommer snart tillbaka

Hej underbara läsare!
 
Min uppdatering på senaste tiden har verkligen vart helt sjukt dålig. Men det är såna perioder alla som har blogg kommer in i nån gång ibland, även storbloggare.
Men det glädjer mig så himla mycket att ni trots det kassa uppdateringen kikar in här, ni är underbara! Jag har ingen aning om när uppdateringen blir som vanligt igen, kanske imorgon, kanske om en vecka. Jag vet inte! 
Men jag ska göra mitt bästa, kram på er♥
 
Ni får lite bilder jag nyss redigerade.