Ett inlägg om träning och hälsa

Jag tänkte köra på ett inlägg om träning och hälsa nu. 
Large
Nu har jag hållt på och tränat i ca. ett och ett halvt år. I början körde jag väldigt lätt träning, det var för ungefär ett år sedan jag började ta det mer på allvar eftersom jag började läsa Ida Wargs blogg. Hon är verkligen en riktig inspiration! Hon gav mig massor träningstips, mattips osv. Och denna början på 2013 har jag kört fullt ut på träningen, har börjat planera min träning och kost mycket mer. Jag skriver upp vilka dagar i veckan jag ska träna. Och de dagar jag skriver att jag ska träna, då tränar jag! Inga ursäkter godtas. Och när man en söndag sitter och planerar den kommande veckas träning, känns det så mycket roligare! Att planera är verkligen ett tips. För det går så sjukt mycket bättre när du gör det. Då ser (i alla fall jag) fram mot träningen mycket mer. 
Large
Och jag kan lova dig att när du väl kommit igång med träningen är det så mycket lättare. 
Ett annat väldigt bra tips är att skriva upp vad dina mål är med träningen. Är det att må bra? Få ett par riktigt snygga magrutor? Få mer muskler? Bli starkare? Jaa vad är dina mål just? Mina mål är att få mer muskler/bli starkare, få bättre kondition och må bra. Jag har uppnått första måler rätt bra, för mer muskler har jag fått. Eftersom jag kör mest styrketräning har min kondition inte blivit så himla mycket bättre. Men nu i vår kör jag verkligen fullt ut på konditionen, ska börja springa mycket mer. Och må bra, ja det gör jag allt. :) 
Large
Om du har mål med träningen har du något att sikta mot och det blir mycket lättare. Om du t.ex har som mål att få de där snygga muskulösa armarna, nästa gång du funderar på att hoppa över träningspasset blir det mycket lättare att inte göra det för då kan du tänka ''Nej men jag vill ju verkligen ha de där snygga armarna och om jag hoppar över träningspasset idag kommer jag inte närmare mitt mål''.
 
Så upp och hoppa och kör på nu kära läsare, vad sägs som att vi ska ha uppfyllt minst ett mål innan sommaren? :D 
Large
 

Kommentarer
Sofia säger:

sjukt snygga är dem :D

2013-05-07 | 15:59:45
Bloggadress: http://byfia.com
Sofia säger:

Vinnare + ny omgång uppe :D
http://byfia.com/2013/05/06/veckans-blogg-6/#comments

2013-05-07 | 20:41:08
Bloggadress: http://byfia.com
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback