Snapchat

Haha slutet av denna vecka har vart helt sjuk, vi har verkligen inte haft nått liv, jag och mina vänner. I alla fall inte Frida som sitter och tar massa svarta kort på snapchat och skickar typ 100 såna bilder för att få poäng xD
Snapchat har i alla fall använts flitigt torsdag- fredag. Här är lite bilder av de alla bilder vi tagit, men har sjukt fula bilder men tänker inte visa de här hahaha.
Vänster: Jag och bästiis♥ Höger: Jag och systeeer♥
                                                       
 
 
 
 

Fredagkväll

Äntligen har helgen återvänt och denna helg går vi in i December, helt otroligt vad tiden går fort. Snart ett år sedan jag började blogga! :D Känns som om det var en månad sedan. 
Men denna vecka har jag inte gjort speciellt mycket, har vart en rätt vanlig vecka med rätt mycket träning och hälsa osv. Lite plugg som vanligt också, sedan har jag ju självklart vart i skolan varje dag. Men en väldigt skön vecka för har aldrig behövt komma hem vid fem, antingen har jag fått skjuts eller slutat tidigare. 
 
När jag kom hem från skolan idag så gjorde jag en smoothie och stoppade i mig, mums♥ Klockan fem spelade jag och familjen tennis i en timma, riktigt roligt var det! Har inte gjort det sen i Mars så det gick inte speciellt bra i början men efter ett tag släppte det lite och blev lättare. 
 
Vi beställde kinamat och sedan har vi kollat på idol resten av kvällen och jag blev så ledsen när Erik åkte ut! Ville verkligen att han och Elin skulle komma till finalen, men man kan inte alltid få som man vill. :/ 
Vilka ville ni se i final nästa vecka? 
 

Snö

Winter ♥
Nej nu tycker jag att den kan komma lite snö till första advent! Det blir sån himla mysig stämning när snön lägger sig på backen. Det behöver dock inte bli halt och jobbigt, men ett litet lager snö får gärna klä marken nu tycker jag. Det blir som en magisk och mysig värld när julen kommer, åhh♥
 
Fick sluta tidigare idag igen så kom hem rätt tidigt och tränade lite och så. Ägnar annars kvällen åt lite plugg och ska snart sätta mig i soffan för att se vad tv:n har att erbjuda, kollar nästan aldrig på tv längre förrutom på fredag och lördag- kvällar. Tycker inte att det är mycket att se just nu. 
Följer ni något program på tv? 

Nya leggings ♥

Jag är helt galen i mönstrade leggings, men har länge velat ha några som är lite neutrala som passar till allt. Men ändå har det där lilla extra. I fredags hittade jag mina dröm- leggings. Äntligen! Dessa kommer jag bo i för resten av mitt liv, puss&hej. 
 

Jobbig lugg o så

Min lugg har precis nått det stadiet att den lägger sin i mina ögon heeela tiden och jag försökar lägga den åt sidan, bakom örat. Men det går inteee! Blir helt tokig. Men vill verkligen låta den växa ut nu, saknar på ett sätt att inte ha någon lugg. Men det är sjukt jobbigt att låta det växa ut, haha. 
 
Slutade tidigt idag och åkte hem direkt, hade tänkt vara med Amanda, Emelie och Julia men kände att jag hellre åkte hem ändå, för jag hade lite att göra. B.l.a lite bloggrelaterat som ni får reda på snart :D
Köpte en banan på vägen hem så stekte lite bananpannkakor när jag var hemma, sedan har jag pluggat en hel del. 
 
När pappa kommer hem ska vi ta en liten springtur, det känns verkligen skönt att komma ut och springa, trots att det snart är vinter. Det var 6- imorse! Kaaallt. Men ändå rätt mysigt, vill ha snö nu ju! ♥
Lite fitspo från weheartit. 

Let it glitter in my life

 

Helene Haga

Asså herregud så braaa! Älskar hur hon gjort om låten, hennes röst och så är hon sjukt vacker också. 
Lyssnar på denna cover om och om igen för den är så bra, vad tycker ni? ♥

Glittrigt smink

Alltså jag är helt inne i glitter just nu! Har suttit och kollat på massa inspobilder på weheartit, med massaaaa glitter! Vill bara handla massa glittrigt just nu. Men detta glitter är ett måste just nu, till nyår och så. Man kan ju göra tusentals fina sminkningar med glitter. 95 kronor kostar det men det kanske är värt det. Vet dock inte hur jag ska fästa det på ögonlocken/ansiktet, har ni något tips? 

Girl inspo

 

Nya skor och kjol

Shoppade lite förra lördagen och detta var en del av sakerna jag fick med mig hem. Fotade de lite i fotostudion sedan och här har ni resultatet! Bilderna blev små för jag var tvungen att fixa de, men ska försöka lösa det problemet. Vi ska troligtvis skaffa photoshop snart så att vi kan fixa bilderna lite bättre, så att de inte blir så himlans små :) 
 
 

Carpe Diem

Jag satt mig ner och tecknade lite idag, gjorde klart en del teckningar som jag hade påbörjat för längesedan. Detta var en av dem! Blev faktiskt skapligt nöjd i alla fall, men ska verkligen försöka bli bättre på att teckna, det är ju såå kul! 

Videoinlägg

 


Catching fire

God förmiddag kära läsare!
 
Jag såg ju som sagt Catching fire på bio igår. Den var sååå bra! 
Jag och Frida åkte in till stan efter skolan, medans Amanda, Emelie och Julia åkte hem och hämtade biljetterna lite snabbt. Vi mötte upp dem sedan och åt lite. Vi köpte sen lite gottis innan filmen började och vid halv sex ungefär började filmen. Den var väldigt lång, två och en halvtimma. Jag trodde det skulle bli långtråkigt, men det var det verkligen inte för jag var så inne i filmen, så när filmen var slut trodde jag det bara hade gått en och en halvtimma! Haha blev helt chockad när filmen var slut. Måste bara läsa boken nu. 
 
Om ni inte sett Catching fire, så är det absolut ett måste om du gillade första Hunger Games :D

Lycka

Egentligen slutar jag vid fyra på torsdagar men idag fick vi sluta redan vid tre, vilket innebär att jag hann med den tidiga bussen vid tre. Så kom hem vid tjugo över tre istället för fem, vilket var underbart. 
När pappa ska hem ska vi troligen ut och springa lite, har precis fått i mig lite energi i form av müsli och fil. Yummie♥
Så nu är jag laddad, trots det oändliga regnet som aldrig tycks ta slut. :/
 
Imorgon ska jag se bio med min girls, Cathing fire! Fortsättningen på Hunger games för er som inte visste det. 
Ska bli så kul men berättar mer om det när jag sett filmen. 
 
Har någon av er sett Cathing fire? Var den bra?
 
 

I ♥ London

Snygg.se
När jag kollar på dessa bilder så blir jag så glad men ändå så deppig, saknar London så mycket! Det var en underbar resa och jag ska helt klart tillbaka dit i mitt liv. Skulle absolut kunna tänka mig att bo där i nån/några månader i framtiden. En underbar stad tycker jag, finns så mycket att se! 
Har knappt visat mycket bilder alls från London, men jag besökte ju London med familjen i somras och det var en så minnesvärd resa som jag aldrig kommer glömma. Men här här ni ett gäng bilder i alla fall :) 
 
 

Ingen fotboll för mig

Denna kväll är det ju fotboll, hade gärna velat se men hittar inte nån kanal som sänder live så det var lite synd. Gillar inte fotboll egentligen men ville inte missa detta ju :(
 
Aja, vet i alla fall att det står 0-0 än så länge så jag får väl hålla tummarna för att Sverige gör två mål så att de går vidare. Får veta hur det gick imorgon helt enkelt :) 
 
Kollar ni på fotbollen?
(91) Tumblr

Hate mondays

Då har man klarat sig i genom denna jobbiga måndag i alla fall. Har fått reda på en del prov även omdömena, är faktiskt väldigt nöjd för i dagsläget uppfyller jag alla ämnen på en högre nivå. Vilket känmns jätteskönt :) 
Men när jag kom hem var jag hungrig som bara den, vi åt lite mat för ett tag sedan och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Blir en vilodag från träningen idag, det behövs ibland. Gör mig redo för morgondagens träning istället då jag hade tänkt att köra 1h styrketräning och sedan hänga med ut för en spingtur. Tagga tagga :D
 
Men hoppas ni haft en bra dag, måndagar blir väl sällan bra men kanske bra för att vara måndag iaf :) 
Bild från i vintras. #bildbrist

Soool

 
Har haft en väldigt mysig och skön helg men har inte hunnit uppdatera så mycket tyvärr. Igår var vi på XXL som precis öppnat i stan. Hittade lite grejer som jag kan visa senare. Sedan åkte vi vidare till stan b.l.a och hittade lite saker även där. Så det blev lite shopping för min del. 
 
På kvällen tog vi det mest lugnt, invigde vår fotostudio vi fixat i vardagsrummet b.l.a :D Sen åt vi lite god mat och kollade lite på tv. 
 
Idag skiner solen så underbart och har precis kommit in från en liten promenix. Om ett tag ska jag sätta igång ett träningspass för hela kroppen, tills dess måste jag plugga. 
Kommer lite bilder senare från fotostudion!
Bild från förra vintern, saknar inte den långa och trista vintern. Men saknar julen, snön och skidåkning♥

7 träningstips


Bara för att det är fredag så bjuder jag på lite gamla bilder

Hej fina läsare!
 
Nu är det äntligen fredag, som jag längtat! Är så otroligt taggad på denna helg, ska bara vara hemma hela helgen vilket enligt mig är det bästa som finns. Älskar att ta det lite lugnt någon helg, efter en lång skolvecka. Ska in till stan med familjen imorgon på förmiddagen dock men det är ju bara mysigt. Ska i alla fall sova hemma och ta vara på min ledighet. Om man åker iväg tycker jag att man inte ens hinner känna sig ledig, för det går bara så snabbt. 
 
När jag kom hem så tränade jag lite och sedan åt jag ägg med räkost, sååå gott! 
 
Men ikväll börjar ju idol klockan 7, så vi ska äta lite hemlagad ost och skink- paj framför tv:n. Mysi mysi♥
Sen ska jag kolla på one three hill resten av kvällen hihi. Hoppas ni får en bra fredagkväll! 
En massaaaa webcambilder som tagits genom åren, har säkert närmare tusen om jag räknar ihop alla haha. Och det är mest gamla bilder, flera år typ hehe. Tar aldrig webcamisar längre, det gjorde jag förr, typ varje dag. Hade inget liv nej jag vet. 
 

Själen av en vän

Jag antar att jag inte var den enda som kollade på Så mycket bättre i Lördags. Tyckte verkligen att Kens historia är så sorglig, blev så himla rörd av att höra allt. En sån stark person han är! Förstår inte hur det är möjligt.. 
Men jag fastnade för denna låt, så underbart fin är den. ♥

86

.
Bild från weheartit. 
Måste säg att jag har gått och blivit lite smått galen i tröjor med siffror på. Det är så enormt snyggt, känns lite sportigt och bara sjukt coolt. Måste visa min nya tröja jag köpte i tisdags, den är så snygg att jag knappt kan titta på den utan att gråta en skvätt av lycka för att den är min haha :') 

Onsdag

Hello!
Igår efter skolan så stack jag och mina vänner in till stan, vilket slutade med lite otur men det var kul ändå. Jag köpte en tröja inne på NewYorker som jag är grymt nöjd över. Älskar den bara! Kan visa bild på den sen.
 
Idag måste jag plugga, plugga och plugga! Inte alls kul, men behöver verkligen det. Så tar en vilodag från träningen idag så att jag hinner med allt. 
 
Men hoppas ni har det bra, puss&hej ♥
 

Bränner härligt i benen

Igår körde jag som sagt ett riktigt brännande styrkepass för benen och rumpan. Detta kanske inte du som är väldigt tränad tycker är jobbigt, men det är enligt mig ett väldigt bra pass. Det är dock väldigt kort men man kan ju blanda in lite andra muskelgrupper om man vill. Annars är det väldigt bra med ett kort pass om man inte har tid.
Glöm inte att det ska vara två omgångar av passet :)
 
Jumping jacks 1 min
Squats 60 st
Höftlyft 60 st
90 graders ställning 4 min
Benlyft 40 st (bild)
Bulgariska utfall 20st på varje ben
Sidobenslyft 30 st på varje ben
Idas buttkiller (glöm inte  att det ska vara detta gånger tre, se video nedan)
 
Japp, sedan kör ni detta pass två gånger! 
Och om ni är osäker på någon övning så tipsar jag er att googla. 
 

Lilla magen

Denna helgens slut var inte alls kul, min mage mådde långt ifrån bra. Min mage har vart lite krånglig flera år men i söndags var det hemskt, satt och grät så jobbigt det var :( 
Det beror nog dock på hur min kost såg ut i helgen, den var långt ifrån bra. Och jag märker stor skillnad när jag sköter kosten. Men har därför bestämt att denna vecka ska jag lyssna på min mage! Ska bara äta sånt som min mage mår bra av. Ska dels undvika onyttigheter och snabba kolhydrater så som ljust bröd. Men det är ju ganska självklart. Men även mitt underbara te :( Vet att det har påverkat min mage förr så nu ska jag inte dricka minsta lilla te på en hel vecka, kommer vara tufft för mig som är te- älskare haha ;) 
 
 
 

Glögg och peppisar

I lördags drack vi som sagt glögg och åt pepparkakor, muuums va gott det var. Julsmaker är ju underbart, man får en perfekt jul- feeling och längtar enormt till julen! Att få börja köpa julklappar, julbaka, julmusiken.. Åhh allt är bara så mysigt. 
 

Hur ska jag kunna gå imorgon.. ?

Hello!
 
Idag när jag kom hem från skolan hade jag ingen lust till att träna, men jag visste verkligen i det läget att det i alla fall skulle sluta med att jag kör ett härligt pass. Och jajamän, visst känner jag mig själv så bra. Haha, det brukar alltid bli så att det slutar med ett träningspass ändå, hur trött jag än är. Det är ju så attans skönt. Idag blev det benen och lilla rumpan som blev de utsatta haha, det brände riktigt mycket i musklerna. Härligt härligt. 
 
Kan lägga upp passet här senare, för det var riktigt bra tyckte jag i alla fall.
 
Men ska hoppa in i duschen nu och senare blir det väl lite återhämtningsmål, det är väldigt viktigt med åtminstone något litet efter träningen. Tänkte satsa på lite frukt, fast skulle behöva lite protein också. Får se hur jag löser det haha :D
En liten trist bild från mobilen, hehe. 

Dags att få lite träningsvärk i armarna

Veckans utmaning på Idas blogg är detta styrkepasset för armarna, testade det nyss och det är grymt! Man ska köra detta 4 gånger under denna vecka. Glöm inte att det ska vara gånger fem!
Var med i utmaningen här. 

Halloween- outfit

Såhär såg jag ut förra helgen, körde på en ganska lätt sminkning eftersom jag inte hittade latex :( Får se till att hitta det i god tid till nästa år. Men vart faktiskt rätt nöjd med mina kläder annars, var meningen att jag skulle vara nån slags scene- zombie. Och ja, piercingen är självklart fake. Tror det syns rätt bra faktiskt ;) 
 

Glögg och pepparkakor

Hejsan kära läsare!
 
Har tappat en del läsare på senaste tiden men det är kanske inte så konstigt eftersom att jag inte bloggat mycket alls. Det har helt enkelt inte blivit så. Och det är verkligen så triiisstt att inte ha blogglust! Det är inte kul att tvinga sig själv till att blogga.
 
Men igårkväll så åkte vi till vår stödfamilj och sov en natt där. Idag var vi på stan och fikade med Madde och Anneli, hur mysigt som helst. De skjutsade hem oss sedan och nu ska vi snart dricka lite glögg och äta pepparkakor, åhh julkänslor♥
Vi ska även basta o lite så sen och så ska vi äta lite gott. Mysigt en sån regnig lördag tycker iaf jag. 
Kram på er♥
Bild från förra julen, saknar julen enormt mycket!

OTH

Hello!
 
Äntligen är engelska provet gjort och det var mycket lättare än vad jag trodde, det kändes bra i alla fall. Tog bara 40 minuter så det var inte så farligt. Imorgon har vi dock bildprov men det är inget som man kan öva på, så det blir en pluggfri kväll för mig. Vilket är väldigt skönt för var alldeles upptagen igår med att plugga, hann dock se ett avsnitt av one three hill hehe. Men ikväll ska jag se massa fler avsnitt, dör lite så bra det är! 
Har även dammsugit mitt rum noggrannt och städat lite, skönt att ha det gjort. 
 
Men hoppas ni får en bra kväll, har hållt mig ända tills nu sen jag kom hem, med att se på oth. Så nu måste jag bara se kan inte vänta en sekund längre hihi! 
one three hill | Tumblr

Engelska- prov

Det är verkligen en hel del just nu. Kom hem idag runt ett och satt mig och pluggade massor till engelska- provet som är imorgon, b.l.a 80 glosor, fyra engelska texter och en del grammatik. Men det är mer än så... Så det är en del att plugga på. Men jag känner mig rätt säker nu. Har pluggat en del under lovet också. Hoppas dock att man får god tid på sig imorgon på provet. 
Men efter en hel del pluggande tränade jag ett litet skönt pass. Sedan blev det lax till middag! Underbart gott. 
 
Pappa ska straxt förhöra mig lite och så funderar jag på att ta lite te och frukt snart, är så sugen på det hihi. 
Börjar vid tio imorgon så det är jätteskönt att få lite sovmorgon, som alltid på onsdagar.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll och att ni kan stå ut med att jag har massor i skolan just nu så jag väljer helst mitt liv och såna viktiga saker framför bloggen hehe. 
Åhh, saknar sommaren. I detta höstrusk blir man ju bara deprimerad. :( 

Fram med magrutorna

Nu kör vi veckans utmaning på Idas blogg! Anmäl dig hääär
 
Det är att köra detta pass fem gånger under denna vecka, glöm inte att det ska vara gånger tre också. 
Denna utmaningen var den bästa på länge :D

Första dagen efter lovet

Jag har inte bloggat på ett tag nu men i Söndags när jag kom hem vid tio, halvt sovandes gick jag direkt till min gosiga säng och sov till halv två haha. Var såå trötttt. Hade knappt sovit en blund den natten, sov ju över med mina vänner och när vi väl skulle sova (vilket var... sent hehe) så var det så varmt och jag mådde så illa. Det gick bara inte sova! Annars hade jag megakul och ska berätta mera om min kväll och natt med tjejerna. ♥
 
Idag var det första skoldagen efter lovet, kan inte ens förklara hur mycket ångest jag hade imorse. Usch orkar bara inte. Men första dagen var okej ändå, eftersom att man vänt på mat-tiderna under lovet så var jag inte så hungrig i alla fall, och därför var jag inte så himlans trött. 
 
Men imorgon är det en kort dag som vanligt på tisdagar, slutar redan klockan tolv och ska ta vara på min lediga eftermiddag med mina vänner. Vi ska b.l.a plugga vilket känns skönt för måste plugga mer till provet på onsdag! Har pluggat en del men man kan aldrig plugga för mycket ju. 
 
Men ni får ha det megabra, ska nog kila upp för trappen nu och se om det finns något kvar av min favoritknäcke, måste även smaka vårt nya glögg- te hihi ♥
Instagrambild thihi. 

Sleepover

Klockan fem idag ska jag träffa bästa tjejerna och vi ska sova hos Emelie. Känner redan nu hur fet jag kommer känna mig efter denna kväll/natt haha.... Vi har ju haft godislöfte tills idag och vart rätt så nyttiga. Men ikväll får vi äta godis igen, 2kg godis har vi köpt! Haha, fast vi är sju stycken men ändå. Även chips, popcorn, chokladbollar, kakor, läsk och så ska vi väl klämma i oss lite mat också. Usch kommer spy efter ikväll haha! 
 
Men ser fram emot kvällen, med mina tjejer kan det aldrig bli tråkigt♥
Det är i alla fall en Halloween- fest typ så ska sminka mig lite om ett tag och fixa mig. Ber syrran ta bilder också så ni får se hur jag ser ut hihi :D
Gammal bild haha. 

Sne video heheh


Effektiv träning

Helt slut efter detta pass, testa det ni också! Endast 20 minuter av din dag, så sjukt effektivt. Finns inga ursäkter, alla har tid med 20 minuter :D

Första november

Hello Friday!
 
Har nyss stoppat i mig frulle och ska straxt hoppa i träningskläderna igen. Vet faktiskt inte vad jag ska träna idag, det lutar mot ett kort men sjukt effektivt pass jag hittade på youtube för ett tag sedan. Vi får se :) 
 
Annars ska jag bara ta det lugnt idag. Plugga lite kanske, även om jag blir uttråkad bara att höra ordet plugga... 
Men vi har liksom tre prov veckan efter lovet så det måste tyvärr göras. :/ 
 
Vad ska ni hitta på denna fredag? 
Bild från i somras, lärde mig lite nya konster :D Saknaar♥