Hur jag sköter mitt hår


Halloween- sminkning

Jag testar lite Halloween- sminkningar tills på Lördag! Testade en blåtira, lite näsblod, septum, lila läppstift och så på andra sidan av ansiktet en naturlig lite finare sminkning.
Har aldrig vart bra på det där med att sminka överhuvudtaget, men detta var faktiskt riktigt kul! Alla andra som kommer med sina latexsår kommer ju äga ut mig, men men jag har gjort mitt bästa! 
 
Blåtiran syns knappt i webcameran men den syns bättre i verkligheten, fast ska bättra på den lite på Lördag. Men testar bara lite nu :) 
 

Bad boys

Hej och hå. Startade dagen med en ordentlig frukost och drog sedan igång ett riktigt svettigt träningspass. Har inte tränat ordentligt sen i fredags. Har blivit ridnig som träning istället, kände att jag ville svettas lite igen och det gjorde jag kan jag lova haha :D
Har kört repeat på Zara Larssons nya låt, hörde den i somras när hon uppträdde på tv. Älskar den ännu mer nu när det är en video till och allt. Så grym är hon! Alla som säger att hon kopierat Beyoncé rakt av kan ju bara gå och dö. Visst, det är väl lite likt Beyoncé men hon inspireras ju av henne! Haha blir så trött på folk som inte har något bättre för sig än att klaga på allt och alla.
Jag tycker i alla fall att hon är grym, hon kan ju dansa också! Vad tycker ni läsare? 

Sad but true

 

Halloween ju

Heey!
 
Kom hem för inte så längesedan efter några dagar hos moster, som bara sprang iväg! Men det är skönt att vara hemma i två dagar nu och på lördagen ska jag vara med mina bästa tjejer. Fira lite halloween, äta massaaa godis också hihi. Har vart helt godisfri i lite mer än 3 veckor nu. Ska bli gottis med godis♥
Som sagt, blir det lite efter. Vi skulle ha setts imorgon istället på riktiga halloween men det funkade inte riktigt men bättre sent än aldrig! 
Måste verkligen se till att fota min outfit på lördag, är så taggad! Har bestämt precis hur jag ska se ut, längtar så mycket. 
 
Men har haft massa bra dagar hos moster. Mest tagit det lugnt, även ridit en del. Imorgon tänkte jag ta och vlogga lite faktiskt, har massa videos på ingång just nu hihi. 
 
Men ni får ha det så himla bra så skriver jag mer imorgon istället för är rätt trött nu. Kramisar♥
Det märks att man inte har några bra bilder till bloggen när man är tvungen att lägga upp en himla ljus o en aning konstig bild på sig själv, bara för att ha något att lägga upp. Aja, det får vara så idag. Just idag. Inte imorgon. Hoppas jag. 

Tar en liten paus

Godkväll!
 
Nu har jag äntligen en veckas lov, är säker på att det kommer säga SVISCH så är lovet över haha... Men det gäller helt enkelt bara att ta vara på alla mina lediga dagar. Imorgon ska jag till min moster och stannar där tills på onsdag. Så det blir nog inte så himlans mycket bloggning tyvärr, tar en liten bloggpaus därför. 
Är bara hemma torsdag och fredag och på lördagen ska jag fira Halloween lite försenat, med mina fina tjejer. Vi hade tänkt ha det på torsdagen först, men det gick inte så vi fick skjuta upp det till lördagen. Men det blir bra ändå! 
 
Hoppas ni förstår att jag tar en liten paus, ska försöka blogga som vanligt när jag är tillbaka♥
 

Snart lov!

 
Avslutade nyss ett styrketränings- pass för överkroppen. Hoppas på träningsvärk imorgon då haha! :D 
Denna dag har vart rätt okej, imorgon är det inga vanliga lektioner utan vi skulle göra lite andra grejer i skolan. B.l.a se någon film och sedan diskutera kring filmen och svara på frågor. Ingen aning vad det kan vara för film men det får vi se!
 
Har inget jag måste plugga till ikväll, så det är så skönt med en liten ledig kväll. Det är ju nästan som höstlov för mig redan nu, eftersom vi inte har några lektioner imorgon. Ser fram emot hela höstlovet så mycket, har en del skoj inplanerat men även några dagar att bara ta det lugnt. Hoppas att godislöftet håller även under lovet, det kommer vara riktigt svårt, men jag SKA klara det! :D
 
Ha en trevlig kväll kära ni♥
Bild från i somras.
 
 

Värsta sega onsdagen

Halloj!
 
Denna onsdag har vart den segaste dagen på länge, usch onsdagar är inte kul alltså... Men när jag kom hem så bjöds jag på morotskaka och lite gott sällskap :D Vi har även käkat jättegod mat och jag har pluggat färdigt för idag. Morgondagen känns dessutom lite lättare, rätt okej ämnen och har väldigt lång lunchrast. Plus att pappa kan skjutsa mig både till och från skolan, så jag slipper åka den himla bussen... Haha så just nu känns det lite lättare :) 
Snart höstlov också! Så attans skönt det ska bli. Ska tillbringa en del tid hos min moster på lovet, mysi mysi♥
Och även halloween ''fest'' eller nått liknande med mina fina tjejer :D Gaash va kul, då får vi även äta en MASSA godis! Längtar så mycket, har klarat mig i två veckor utan godis nu, inte så mycket egentligen.. Men jag ser ändå fram emot att få äta godis igen hihi♥
Aaahh, blir ju så galet godissugen när jag kollar på dessa bilder!! Från i påsk, åt en aning för mycket godis då hehehe..
 

Otursdag

Idag har jag och mina vänner verkligen haft en riktig otursdag... Usch det har bara gått så dåligt för oss. 
Vi slutade runt tolv och drog till stan. När vi kom till stan så gick vi till Mc donald´s och testade Frappé. Eftersom alla säger att det är så himlans gott så vågade vi äntligen smaka det. Jag och Frida tyckte att det var jättegott, men Amanda var inte så förjust i det. Jag valde Caramel för att det är minst kaffe i, gillar inte alls kaffe egentligen haha men det var gott när det var blandat med grädden och caramel- smaken. :) 
 
Ja det kanske verkar som vår dag var rätt bra hittills, och det var den. Tills vi sedan skulle vidare för att leta efter latex till halloween- sminkningar. Men det hade de inte någonstanns så vi fick köpa endast fake blod. Blev så besviken för ville verkligen ha latex :/ Men vi gick runt lite i butiker och så tänkte vi ta bussen hem vid tre, så man kom hem rätt tidigt ändå. Men klart ska vi missa den! Så vi fick vänta på busshållplatsen en halvtimma på nästa buss och de höll på att asfaltera precis bredvid där så man blev ju döv av ljudet och det stank så fruktanvärt... 
 
Hände även en del pinsamma och jobbiga saker på stan och även i skolan idag, men jag tar inte det här hehe...
När jag kom hem så tränade jag lite i alla fall, ett riktigt härligt pass för ben och rumpa. Har precis pluggat klart lite för dagen också, skönt att ha det klart måste jag säga.
Troligtvis har min otursdag slutat nu, men jag ska väl inte säga så för då händer väl nått säkert haha...
Frappén var i alla fall en bra sak denna dag haha♥
 

Bloggtorka

Hello!
 
Känner inte att jag har så mycket att blogga om, har en hel del videos som jag vill spela in. Men vet inte vad jag ska skriva om sålänge!
Jag menar hur intressant är det att att skriva om min dag varenda dag. Liksom: Jag vaknar, äter frukost, är i skolan, kommer hem sent, äter, tränar, pluggar, dricker te... Haha hur intressanta är mina dagar egentligen? Inte speciellt antar jag. 
 
Så kom gärna med massa tips så får ni en bättre blogg! :D
 

Fåglar

Igår så fixade Jonas en fågelmatning, precis bredvid vår lilla lekstuga. Så det är massa olika fågelmats- stationer eller vad man ska säga. Så man kan sitta i lekstugan och ta en massa kort på söta fåglar. Jonas är väldigt fågel- intresserad och sjukt duktig när det gäller fåglar och även foto. Så har lärt mig lite olika sorters fåglar och det är ju faktiskt riktigt kul att fota fåglar! :D 
Satt nere i lekstugan idag och fotade lite fåglar, mest talgoxar och nötväckor. Fotade även lite fåglar förra söndagen, så här kommer lite blandade bilder. 
En liten ekorre också hihi.♥
En fin nötskrika. 
 
 

Äntligen helg

Godmorgon!
 
Nu har jag inte bloggat på ett tag här ser jag... Men i torsdags kan jag säga att jag inte ens satt på datorn något alls. Inte ens för att lyssna på musik. Var med Amanda och Emelie efter skolan och när jag kom hem runt sju- halv åtta så hade jag fullt upp med att hjälpa till lite hemma. Sen är man ju så fruktansvärt trött på kvällarna också. 
 
Igår efter skolan så tränade jag lite, men efter ungefär halva träningspasset var jag tvungen att avbryta. Jag brukar jämnt köra färdigt mina träningspass, oavsett hur trött jag än är. Men min gräns går när man är gråtfärdig, för då är det inte lätt att träna ordentligt kan jag säga. Kan berätta mer sen i ett enskilt inlägg, men det har i alla fall löst sig nu som tur är! 
Igårkväll var Evelina på skoldisco och jag och pappa käkade lite sushi. Mums! Så himlans gott ju.
Jag gick och hämtade syrran runt åtta. När vi kom hem fåt vi det godaste brödet någonsin som pappa hade fixat! Åhh måste bara lägga upp recept, såå gott.
Kollade på idol sedan och tog det lugnt, skönt efter en skolvecka kan jag säga. 
 
Idag däremot kommer Annika och Jonas lite senare på eftermiddagen, blir säkert himla trevligt tror jag :) 
Hoppas ni får en bra lördag kära läsare♥
Så sjukt suddiga bilder, men iaf lite bilder från mina senaste dagar. OBS! Bilden på den lilla tjejen med blont hår och tofs, hon ser inte jämt ut sådär hahah.
 

Nämen hej

Godmorgon bloggen!
Är ni trötta så här på morgonen? Just nu är jag inte så speciellt trött, eftersom jag skriver detta igår haha. Jag gör ett tidsinställt inlägg. Smart uppfinning tycker jag, för vem orkar blogga på morgonen liksom?? Inte jag i alla fall.
Egentligen har jag inget att blogga om, tyckte det bara var en kul idé att slösa bort 30 sekunder av ert liv genom att ni kollar detta. Ja, tänk att just du, DU. Sitter här och läser detta meningslösa inlägg, som faktiskt tar en del av ditt värdefulla liv. Du slösar bort din tid på att fortsätta läsa... Har du slutat läsa? Nej, tänkte väl det. På denna tid hade du kunnat göra något riktigt roligt, som du skulle minnas hela ditt liv. Men du läste detta istället. Kul liv.
Tacohejleverpastej. Puss, typ. 
 

Bästa citatet

Detta citat är verkligen så bra och sant. Har tänkt på detta citat mycket sen jag hörde det första gången, men man ska inte vara ledsen för att något bra är över, man ska vara så fruktanvärt glad att det faktiskt hände! Och det kommer ju fler bra stunder i livet :) 

Tisdag

Avslutade ett mycket härligt träningspass för ett tag sedan och unnar mig lite knäcke just nu, med favoritpålägget, ost och kalkon med gurka. Hihi♥
Efter skolan idag så var jag med Amanda, Emelie och Julia. Vi var hemma hos mig och gjorde inte speciellt mycket direkt, hade kul iaf haha. 
 
Imorgon slutar jag vid fyra, men efter skolan så ska jag och familjen till Ikea. Behöver kolla på lite småsaker och så ska vi äta där. Har dock sovmorgon imorgon, eller sovmorgon och sovmorgon... Måste i alla fall gå upp vid sju. Men skillnad från att gå upp vid sex i alla fall. Så det är himla skönt.
Hoppas ni inte dör av att jag inte kan blogga så mycket, känns som min blogg är lite ointressant på vardagarna men jag bloggar så mycket jag hinner :) 
 

Seg måndag

 Sitter just nu och dricker mitt nya favorit-te, nämligen med vaniljsmak! Det är så fruktansvärt gott hihi. 
Den här dagen har vart lite seg, måndagar är inte min favoritdag precis. Men efter skolan så åkte jag bara hem, tog det lite lugnt och efter middagen tog jag och familjen en liten kvällspromenix. Himla mysigt i mörkret ju. 
 
Imorgon slutar jag redan vid tolv, ska bli så fruktanvärt skönt. Efter skolan ska jag vara med lite vänner och så. Ska även dra igång med träningen efter min jobbiga förskylning, mår inte helt bra ännu men träna kan man ju göra med lite snuvig näsa :)
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, xoxo. ♥
 

Vinn galaxy- leggings!!

tävl
Läs om tävlingsregler och sånt HÄR på Keelas blogg. Leggingsen är från CANDYBYKEELA.SE vilket är Keelas eget företag. Hihi måste vinna <3 

A little bird

God eftermiddag readerz! 
 
Jag var borta hela dagen igår, kom hem lite senare igårkväll och hade då ingen lust att blogga. Idag har jag hjälpt till lite hemma och runt tre så beställde vi en pizza och delade på i familjen. Ibland får man va lite onyttig ju ;)
Ska straxt hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, känner mig lite sunkig. Som alltid på söndagar hehe.
 
Men som ni märker så har jag inte speciellt mycket att skriva om idag så det är bäst att jag slutar skriva nu, för tråkiga inlägg vill ingen ha ju haha :D 
Bild på en liten fågel hihi.
Fotograf och redigering: Jag

Godislöfte

Jag och mina vänner har bestämt att vi ska ha godislöfte fram till Halloween! Det ska bli så kul att se hur det går, för en godisälskare som mig hehe. Men vi får äta chips och sånt, men inte så mycket. Den som förlorar får betala hälften av godiset till Halloween, plus att den inte får äta speciellt mycket godis på Halloween. Vi ska nämligen hitta på massa skoj till Halloween och ska sova över, då vill vi ha en massa godis och då blir det ju extra gott när man inte ätit godis på länge! :D 
 
Hur tror ni det går för mig?? 
 

Strålande höstdag

God förmiddag!
 
Idag skiner solen på de vackra höstlöven och det känns fantastiskt. Blir så glad av fint väder! 
Vi ska åka iväg under dagen men kommer hem ikväll, kommer därför inte riktigt kunna uppdatera er så mycket idag. Kanske skriver lite ikväll men annars får helt enkelt bloggen stå still lite idag. Men mer uppdatering tills imorgon! 
 
Det är så härligt med lördag, speciellt en sådan fin lördag. Vad gör ni idag? Låt mig få veta så jag har lite att läsa när jag kommer hem :D
 

Rainy days. They bring a lot of memories.

Bilderna som är på mig- Fotograf: Evelina
De andra bilderna- Fotograf: Jag
Redigering: Jag
 
Här är några av bilderna jag och syrran tog i eftermidaggs men det kommer flera, har en massa fler bilder men eftersom jag inte har så mycket bilder just nu kan det vara bra att jag sparar dem att sprida ut i lite olika inlägg haha. 

snyggbild.se

Hello!
Jag och min lillasyrra var ute och fotade lite idag när jag kom hem. Har laddat över bilderna till datorn men tänkte redigera de lite innan jag lägger upp de. Men ni kan få liten tokbild från fotograferingen sålänge hihi♥
 

Släppa taget?

Idag har jag haft studiedag också, är mest täppt i näsan och hostar och nyser rätt mycket. Men annars mår jag bra! Var och hälsade på gamla skolan idag med Amanda, Cornelia, Sandra, Julia, Martin och Matilda. Det var sååå kul verkligen. Att träffa alla gamla lärare som verkligen var bäst. Kan inte få bättre lärare. 
Att bara gå där väcker så fruktansvärt många minnen, kan inte ens förklara min känsla. Har haft det så bra där. Skulle vilja stanna där för evigt, det går bara inte att släppa skolan. Förr tyckte jag verkligen att det var roligt i skolan, trivdes enormt bra. Bästa klassen, bästa lärarna, bästa skolan. Våran nya skola är.. Bra. Men den är inte ens en hundradel så bra som min gamla. För min nya är en, skola. Min gamla var en helt underbar plats. Sexan var det bästa året i mitt liv, skulle så gärna vilja spola tillbaka ett år. I början av sexan hade jag ingen aning om att jag skulle vara sjukt lycklig, längta till skolan på helgerna, få oförglömliga minnen, må dåligt över att släppa skolan.. Jag trivs bra på nya skolan också såklart. Men idag när man gick runt på skolan så fick man en speciell känsla, man kände sig på något sätt så himla trygg. Det kändes bara så rätt. Vi sa hela tiden: ''Åhh kommer ni ihåg när...''. SÅ MÅNGA MINNEN. Går inte förklara hur lycklig jag faktiskt var hela sexan. Bara när jag läser blogginlägg från i våras, så får jag en konstig känsla. Det var vår, härliga känslor, underbara minnen.
Nu har de vackra gröna löven som föddes i vår, då jag var som lyckligast, ändrat färg till röd och gul och faller ner mot marken. Tiden går framåt, saker förändras, lycka förvandlas till saknad, men minnen finns alltid kvar. 
Hahahahahah åhh älskar detta minne♥
Massa bilder från olika tillfällen när jag gick på gamla skolan. Mest från sexan men även lite från femman och fyran. Alla är inte i själva skolan, en del är även när vi gjorde saker med skolan och så. Även typ två bilder på mig, men det var för att jag var så lycklig på bilderna och det känner jag bara jag ser på de♥

Såna där frågor som ingen läser iaf men som jag gör för att jag har tråkigt

Vad är klockan? -  21. 13
Random frågor: 
1. Fullständigt namn- Jennifer Andersson
2. Ålder? - 13
3. Vart bor du? I ett gult hus :)) 
4. Bor tillsammans med? Pappa o syrran
5. Färg på ditt hus? Gult
6. Hus eller lägenhet? - Hus 
7. När är du född? 12 april
8. Klass? - 7
9. Vilket år tar du studenten? - Ehmm.. Vet inte haha
10. Något jobb? - Nope
11. När gick du upp i morse? Typ nio
12. När ska du sova? - När jag har lust
13. Duschat idag? Nej jag är en äcklig människa som aldrig duschar
14. Kramat någon idag?- Aa min syrra 
15. Pussat någon idag? - Nejj 
16. Vad har du ätit idag? - Jadu, frukost, ostpaj, müsli och fil, wookade grönsaker, choklad, russin 
17. Dagens klädsel? – Leggings och adidaströja
18. Dagens smink? - Inget 
19. Dagens sötnos? - Jadu ingen aning
20. Dagens roligaste? - Morgondagens planer haha
21. Har du många vänner? - Jarå, många underbara vänner ^^ 
22. Hur många har du kysst?- 1-2
23. Vem kramade du senast? -  Systeryster
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen 
27. Har du pojk-/flickvän? - Näj 
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Julia, Olivia, Frida, Fredde o Jocke typ, alla ringde från Julias telefon haha. Vet inte exakt vilka det var för hörde inte helt. Fast om det räknas med hemtelefon så var det pappa :) 
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Pappa
31. Favorit-film? - The notebook just nu
32. Låt? - Ave Maria- Beyoncé tror jag
33. Mat? - Sallad, tacos, lax, grillat, kinamat m.m
34. Dryck? - Vatten eller te :) 
35. Färg? - Pastellfärger, neonfärger och höstfärger :) 
37. Stad? - Hm, london :D
38. Land? - Nya Zeeland eller USA, vill åka dit 
39. Ämne i skolan? - SO, NO, Idrott, Spanska
40. Människa? - Va? 

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Vet inte faktiskt
43. Gången du spydde? – Tror det va när jag var fem år haha
44. Gången du grät? - I söndags
45. Pizzan du åt? - Det var ett bra tag sen, typ i augusti? 
46. Gången du var i Göteborg? - Ehm, några månader sen 
47. Gången du var i Stockholm? - I juni/maj, bästa dagen i mitt liv på grönan med bästa klassen. Saknar så det gör ont alltså. 
48. Gången du var full? - Aldrig 
49. Gången du var hög? Aldrig 
50. Gången du var lycklig?- Riktigt lycklig var väl ett bra tag sen, men har vart lite smålycklig idag :) 
 
Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - Både och 
52. Hund eller katt? - Båda
53. Sova hemma eller med vänner?- Det är kul att sova med vänner men skönt att sova hemma också, men när man sover med vänner så är det ju väldigt roligt för man garvar ju hela tin haha :D
54. Tvspel eller datorspel? – Inget haha
55. Singel eller upptagen?  Singel
56. Musik eller tv?- Musiiik såklart jag är inte dum i huvudet
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppragad, tror jag nog 
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Kollar inget av det
60. Blont eller svart hår? - Båda! 
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blågrågröna 
62. Choklad eller lakrits? – Choklad 
63. Göteborg eller Stockholm? – Stockholm 
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt 
65. Coca cola eller fanta? - Fanta, gillar inte cola så mycket
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - Randigt 
68. Älska eller älskas? - Båda, man vill ju bli älskad av den/dem man älskar :) 
69. Leva eller dö? - Leva

Antal:
70. Personer du älskar? - Mina vänner, familj, släkt o andra nära o kära :) 
71. Personer du hatar? - Det nämner jag inte här, men några i klassen b.l.a... 
72. Gånger du varit full? - Ingen gång 
73. Personer du kysst inom en 24timmars-period?- 1
74. Glassar du ätit på en dag? - 2 typ hahaha :) 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Har bara vart på rixfm hahaha, men ska kanske på bråvalla någon dag nästa år :D
76. Gånger du haft minnesluckor? - Vet inte 
77. Gånger du varit hög? -Aldrig sa jag ju 
78. Personer du saknar just nu? – Mina underbara vänner <3 
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Inte så många gånger

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen typ
81. Ska du träffa imorgon? - Troligtvis Sandra, Cornelia, Martin, Amanda och Julia
82. Sjöng du senast för? - Min syster heh
83. Hade du senast en msn-konversation med?- Vem använder msn?? 
84. Spelade du tvspel med senast? - Ingen aning, spelar aldrig tvspel :P 
85. Vill du ta med på resa nu? - Mina vänner :D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Jadu, en person
87. Förtjänar att dö? - Finns nog ingen som gör det 
88. Är söt? - Många juu
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Mina vänner, men nääj man sitter hemma o tråkar :/ 

Vad: 
90. Gör dig glad? - Musik, mina vänner, träning, familj, choklad hähä m.m
91. Gör dig ledsen? - Mig själv ibland och väldigt många andra saker
92. Vill du helst göra nu? - Skratta, men finns inget o skratta åt :( 
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan 5 jäkla dagar i veckan, jag menar hur många timmar i vårt liv spenderar vi i skolan egentligen? Alldeles för många
94. Vill du ha nu? - Pengar, behöver det just nu. Och lycka såklart :) 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -  Har inte bestämt det riktigt än, men i julklapp ska jag önska mig en riktigt bra plattång b.l.a :D
96. Längtar du till? - JUUL! 
97. Tycker du om dina betyg? - Ja faktiskt, men de försämras nog nu när det är ny skola och nya lärare
98. Ångrar du i ditt liv? - Åh, det är mycket kan jag säga 
99. Är det bästa som hänt dig? Hela sexan på min gamla skola var underbar, var så lycklig och mådde så bra. Önskar jag kunde göra om hela det året. Gud så mycket jag vill det.. 

100. Hur mycket är klockan? - 21. 41
 

Bästa tjejerna ♥

I torsdag var jag och tjejerna till ett ställe och åt, vi tog lite snygga bilder hahah... 
Var bara tvungen att köpa denna fina cola hihi♥
Mycket seriösa är vi allihopa, har några riktigt fula bilder på Olivia men om jag lägger upp de här kommer hon döda mig hahahah... 

Smoothie- frukost

Goodmorning!
 
Käkade frulle för ett litet tag sedan, en god smoothie med lite kokos och några frön (minns inte namnet på fröna). Plus ett ägg till. Muums. ^^ Idag är jag inte hemma för att jag är sjuk, utan för att jag har studiedag. Imorgon också. Väldigt skönt! Får försöka tänka på att jag inte är hemma för att jag är sjuk, utan att jag faktiskt är ledig. Ska försöka njuta av dessa två dagar av ledighet. :) 
Mår mycket bättre idag också! Hostar och nyser 24/7, har lite ont i huvudet och näsan rinner hela tiden. Men annars är det faktiskt bra. Har inte något halsont längre och är piggare. 
 
Har ni några studiedagar denna veckan? 
 

Chokladask

Fick en liten försenad namnsdagspresent av pappa idag. Min namnsdag var igår men fick en liten present idag istället.. Blev så glad när han kom hem med en chokladask! Bästa medicinen ju. Världens bästa pappa ♥

Halloween- naglar

Haha jag hittade en bild på förra årets halloween- naglar. Som ni kan se vart det väldigt kladdigt osv. 
I år vill jag ha några riktigt snygga naglar till halloween. Letar runt lite på weheartit för lite inspo och hoppas hitta något kul :D
 
Hur ska ni ha era naglar på Halloween? 

Sjukling

Då har man gått och blivit sjuk. Inte speciellt roligt, inte alls faktiskt. Det började i lördagskväll då jag fick ont i halsen, hela den natten vaknade jag hela tiden och kunde inte sova för att jag inte alls mådde bra. Efter en hel natts dålig sömn mådde jag inte speciellt mycket bättre igår. När jag kom hem från min mormor så tog jag det bara lugnt och gjorde inte så mycket. Kollade på lite film och drack varm mjölk med honung. Nomnom. ♥
Idag är jag hemma från skolan, har inte så ont i halsen men hostar en massa och är alldeles hes. Och näsan rinner hela tiden. Så ska ta det lugnt idag med och bara vara hemma. Äta panodil i förhoppning om att jag ska må bättre och kolla på 2894739 olika filmer och dricka massa varma drycker. Och dricka massa vatten! Viktigt när man är sjuk. 
 
Men som tur är så behöver jag inte oroa mig för morgondagen för jag har studiedagar tisdag och onsdag, så då missar jag i alla fall inte mer än bara idag. Såklart är det trist att vara sjuk på sina studiedagar, skulle väl antagligen hitta på något med vännerna men ska ta och vila istället och hoppas på att bli frisk! 
 
Vad brukar ni göra när ni är hemma och är sjuka? 
En gammal bild från i påsk. Då hade jag lugg och va lycklig. Trots att den var jobbig ibland så saknar jag den, men bara lite. Inte mycket. För nu ska jag spara ut den ordentligt! Tror jag, eller snedlugg. Skitsamma, för ni bryr er inte. Hejdå! 

Leggings<3

 
 
Leggings lalalove

Vinn presentkort på Moas blogg!

Gå in HÄR på Moas blogg för att läsa om reglerna! :D 

The Notebook

I fredags kollade jag, Emelie och Amanda på film. Vi såg filmen The Notebook men datorn stängdes av i slutet av filmen så vi hann inte se klart precis hela. Men jag såg klart filmen idag för jag ligger hemma och är sjuk :(
 
Men alltså jag säger bara åh vilken underbar film! Jag måste säga att det var en sån fin film, en kärleksfilm. Den handlar om en evig kärlek. Det är en gammal kvinna som tappat minnet och hennes man försöker återberätta hela deras kärlek för henne. Och den är så himla fin och jag kan säga att jag tjöt massor i slutet, av blandade känslor. Både sorglig, glad och fin och bara åhh så bra! Haha det är verkligen ett måste att se den om ni inte sett den!
Bild från google.

Hemma hos mormor o morfar <3

Är borta i helgen och har haft fullt upp senaste dagarna, bloggar imorrn när jag kommer hem. xoxo

Går inte ladda upp nån bild för det är så segt internet.. Men ja nu vet ni i alla fall varför jag vart borta ett tag.

Mössa, camo och rygga

 
swag | via Facebook

Pink hair and creepers

 
Photo

Vlogg

Sämsta kvalitén men aa... 

Drömutseende

 
asdfghjkl.
 
 

Repost: Hälsosamt chokladfluff

Jag har skrivit om detta förut, men jag åt det idag igen och kände att nog inte alla har sett detta recept. Så nu tänker jag skriva om det igen! 
Jo, jag läste om detta recept på en tjejs blogg (länk till henne längre ner) och tyckte på direkten att det verkade som ett kanongott mellanmål efter/före träning t.ex, eller bara ett vanligt mellanmål efter en lång skol/jobbdag Ja ett bra mellanmål helt enkelt. 
Så jag testade det och blev helt förälskad! Det får en smak av choklad men är väldigt mättande ändå. Recpetet från början är såhär:
 2 ägg,1/2 mosad banan,kokos,mjöl,en bit 86% choklad.
Men jag gjorde mitt egna lilla recept och det blev så här:
1 ägg, ½ mosad banan, kokos, kakao, en klick kvarg. 
Det finns inga mått för hur mycket man ska ha av varje, utan det är bara att testa sig fram lite vad man tycker är godast, Jag älskar kokos och för att få en lite bättre konsistens behöver man ha rätt mycket kokos. Däremot tycker inte jag att mjöl är nödvändigt så det tog jag bort. 
Mörk choklad är ju mycket bättre än ljus choklad, men jag körde på kakao istället och det blev kanongott. 
Sedan älskar jag ju kvarg så blandade ner en klick av det också. 
 
Man rör ihop allt i en kastrull på medelhög värme, se till att det inte bränner fast i botten bara. Sedan serverar man med frukter eller bär, eller vad man vill egentligen. Jag hade lite vindruvor och banan. 
 
Det som är bra med det här är att det är smidigt, nyttigt, gott, proteinrikt och mättande på samma gång! Tummen upp! 
OBS. Om man inte gillar någon av ingridienserna är det ju bara att hitta på något annat och byta ut den ingridiensen mot något annat! Testa er fram, och ge gärna tips på hur just ditt ''Hälsosamma chokladfluff'' är! :D
Klicka på bilden för att komma till ''orginal- receptet''. Bild lånad från Josefine. 

Underbara tisdag

Godkväll fina läsare!
 
Idag slutade jag redan vid tolv, som vanligt på tisdagar. Jag åkte bara hem själv, kände att jag behövde en ledig eftermiddag för mig själv. Så när jag kom hem käkade jag lite gott mellanmål/lunch (eftersom maten i skolan var, på riktigt, inte alls god). Hälsosamt chokladfluff gjorde jag, har gjort det en gång förut och det är kanongott. Ska förklara i ett enskilt inlägg senare vad det är för smarrigt. :) 
 
Sedan tog jag ett skönt styrketränings-pass och testade mina nya hantlar jag fick av pappa igår! 
Nu ikväll har vi ätit lite god mat, Annika är på besök och det är himla trevligt ^^ 
Just nu däremot har jag hela kvällen, helt ledig. Utan att göra något alls i princip, så underbart. 
Ni kan däremot gärna fråga lite på min ask! Skulle bli himla glad då :D Klicka här eller fråga i menyn! 
xoxo
Lite gottis mellanmål efter träningen, naturell fil och favomüslin♥

Want her hair!

 
Pastel locks!