Bananpannkakor med kvarg och hallon
Jag har faktiskt blivit bättre på att steka de där himla bananpannkakorna haha, hade såna problem i början och det slutade alltid med en enda röra. Men har alltid älskat bananpannkaka och det gör jag än. Det är ju helt otroligt enkelt och jag tror att de flesta av er iaf hört talas om själva grundreceptet en miljon gånger. Men jag tänkte att jag kunde lägga ut mitt grundrecept i alla fall. De går ju att variera hur mycket som helst och ni kan hitta fler varianter under kategorin ''Recept&Tips'' här på bloggen.
♥ En banan
♥ Ett ägg
♥ 1 krm bakpulver (för mer fluffighet)
Mixa allt med en stavmixer till en smet och stek sedan på mellanhög värme. Servera med valfri topping!
Tog mig en evighet att ta dessa bilder, dvs. lägga upp maten helt perfekt och sedan leta reda på rätt ljus. Lyckades inte helt bra men ni ska veta att det är MYCKET slit bakom detta så det får faktiskt duga nu haha! ;)
Kommentarer
Ebba♡ säger:
Vilket sammanträffande, jag gjorde också bananpannkakor idag:D
Sofia säger:
gott!
Ebba♡ säger:
Sv:haha kan ha varit för mitt recept hade inte bakpulver utan havregryn
Liza säger:
Så gott! Testat en gång men det såg ut som äggröra haha...
Trackback