Mondayyy

Nu är snart denna påskhelg slut vilket betyder att det lär bli mer uppdatering inom de kommande dagarna. Har inte vart någon vidare uppdatering på hela lovet, man kanske tror att jag skulle blogga mer än vanligt på lovet just men nej, tyvärr inte. Har inte haft något speciellt att komma med, jovisst har jag haft jättetrevligt och har mycket text att dela med mig av. Men vem skulle orka läsa om allt jag gjort? Speciellt när jag inte har några intressanta bilder.
 
Men jag har haft en underbar påskhelg med familj och vänner och även en del godis hehe. Men nu har jag portionerat upp allt påskgodis som blev över i små påsar så har jag några lördagar framöver haha. 
 
Kom nyligen hem från Julia, har sovit där i natt med tjejerna. Vi hade inte setts på hela lovet, så det var verligen kul att träffas igen! Vi spelade ullaredsspelet och snackade en hel del. 
Idag ska jag mest ta det lugnt och som vanligt, planera inför veckan. Ska sätta igång med träningen igen eftersom jag känner mig bra nu. Peeepppp♥
 
Har ni haft en bra påskhelg kära läsare? 
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback