Välbehövlig vilodag

Idag kör jag på en vilodag fullt ut, har sån himla träningsvärk från gårdagens gympass! Hade egentligen tänkt träna idag men är helt mör i kroppen, alltid bäst att lyssna på kroppen. 
Så i förmiddags tappade jag upp ett skumbad, gjorde en hemgjord ansiktsmask (kommer recept på den), lade gurkskivor på ögonlocken och bara njöt o tog det lugnt. Avslutade även att smörja in mig med kokosolja, aldrig testat det förr men har hört att det ska vara väldigt bra som body lotion eftersom den smälter vid kontakt med huden. Superbra verkligen! Lite svårt att torka in i huden bara men är superlen nu hihi. Känns bra att ge kroppen naturliga ingredienser, borde man jämt göra egentligen. Det går dessutom inte alls åt mycket åt gången utan räcker med bara en liten, liten klick till hela kroppen! 
 
Sedan har jag pysslat med lite smått och gott. Senare i eftermiddag ska jag testa att baka enligt ett nytt recept med jordnötssmör, ska bli spännande! Kommer upp här om det blir bra. Och så ska jag kolla en massa på gossip girl, känns som en riktigt bra dag. Inte så händelserik men det behövs ibland att bara ta det lugnt♥
 
Vilar upp inför morgondagen då det troligtvis blir massor av träning istället, plus rixfm-festival! Wiho vad roligt ^^
 
Vad brukar ni hitta på de dagar då man bara är hemma och tar det lugnt?
Oldie.
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback