Jag vill ha snötyngda hus, tusentals ljus, kulörta kulor i drivor

När jag och syrran vaknade imorse tog vi en morgonpromenad i den friska luften, tyvärr 'r vädret grått och trist idag men men... Har nästan tappat hoppet om snö på julafton nu. Känns hur trist som helst men tyvärr kan man inte själv påverka vädret så får helt enkelt tänka positivt! Snön är ju iaf inte det allra viktigaste kring julen, utan att umgås med nära&kära :) 
 
När vi kom in igen gjorde vi en riktig julfrukost och det bara sprudlade av julsmaker i hela munnen! Blir så glad och stämningsfull. Pepparkakssmoothie (här har ni ett av mina recept på en underbar sådan), glöggte och vörtbröd. Åhh älskar julsmaker så mycket, gäller att passa på när man har möjlighet ^^ Hoppas ni också börjat njuta av julen redan nu, på 3 dagar hinner man enligt mig inte allt man vill så jag började redan i början av december med allt jag ville hinna med till jul!
 
 
Jag beklagar för sådan dålig uppdatering de senase dagarna, men har helt ärligt inte hunnit de senaste dagarna. I fredags fick vi äntligen jullov och det känns så härligt med nästan 3 veckors ledighet! Jag åkte in till stan på eftermiddagen för att julhandla med farmor lite. I lördags var jag på stan med min syster och julhandlade lite mer, nu är jag äntligen klar med alla julklappar! Har vart och julhandlat tre gånger nu, med vänner, med farmor och med syrran. Tycker det trots allt är väldigt mysigt♥ I lördagsnatt sov vi hos Anneli och på söndagen bakade vi pepparkakor med Madeleine. Vi lyckades bränna en hel plåt peppisar, de vart helt kolsvarta haha x) Men vi gjorde många lyckade plåtar ändå! Och idag ska jag snart baka en lite nyttigare variant av julgodis, ska bli jättespännande! Och senare ikväll blir det knäckbakning, julmys för hela slanten nu känner jag♥


Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback