Julfirandet fortsätter

Idag kom som sagt Annika, Emma och Jonas på besök för lite juldagsfirande. Det blev mer julbord, och måste nog faktiskt säga att dagens julbord slår gårdagens! Helt vansinnigt gott verkligen!! Lax, gravad lax, ägg, julskinka, ostar, kex, frukt, grönsaker, sill, janssons frestelse, köttbullar, brysselkol, benfria revbensspjäll som Annika själv tillagat och en heeelt underbart god laxgratäng med saffranssmak. Alltså, det var så mycket gott att det kändes onödigt med en bit potatis på tallriken. Var liksom tvungen att göra plats för att allt annat smarrigt hehe ;P Sedan blev det julklappsspel och jag lyckades få lite badgrejer som badskum, badmössa och en badkudde. Nu ska jag se till att bada ordentligt när det håller på och blir så himla ruggigt och kallt ute hihi!
 
Sedan när man hunnit smälta ner julmaten en gnutta blev det en helt underbart god saffranspannkaka med salmbärssylt och grädde, som jag tyvärr inte fick kort på. Jag kan säga att jag ätit det en gång förut och har för mig att jag inte tyckte det var supergott, men denna... Så otroligt god, krämig och helt perfekt! Som grädde på moset helt enkelt! Känns som man ätit konstant hela dagen haha, men det var gott och det är jul :) 
 
Efter två helt underbara juldagar är jag supernöjd och tacksam över denna jul. Morgondagen är fortfarande kvar men då blir det inte så mycket julfirande för min del. Men däremot på söndag bär det av åt mormor som lite avslut på julen :) Imorgon lär det bli ett träningspass får jag hoppas, vilat tre dagar i rad och efter alla gottigheter ska det bli otroligt skönt att få röra på sig lite. Finns kvar en hel del både mat och godis som man antagligen lär smaska vidare på några dagar hehe... Men efter nyår blir det godislöfte fram till påsk så man får ju passa på! Hoppas ni alla haft en lika magisk jul som mig♥
 

Kommentarer
sofia säger:

gud vad gott!!

2014-12-25 | 21:28:35
Bloggadress: http://byfia.com
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback