Vem är jag?

Okej, senast jag berättade lite om mig själv var precis när jag startade bloggen. Vet att jag fått lite önskemål om att jag ska göra ett inlägg där jag skriver lite om mig själv, så tänkte göra det. Så ni som inte följt min blogg så länge får reda på lite mer om mig! 
 
Mitt namn är Jennifer, har inte något riktigt smeknamn, men av vissa personer kan jag bli kallad Jenna nån gång ibland. Därav mitt bloggnamn. Jag är 13 år och ska fylla 14 i vår, april för att vara exakt. Har så mycket intressen att det nästan är jobbigt! Vill verkligen hinna med alla mina intressen, men tyvärr gör jag inte det. Men det jag brinner allra mest för är musik. Alla gillar väl att lyssna på musik, vilket jag självklart också gör. Men jag har verkligen alltid älskat att sjunga. Och när jag fyllde 13 år fick jag en gitarr så kan även spela lite gitarr, plus piano/orgel. Men inte om man jämför med vissa andra haha, men lite i alla fall. Vilket är ett väldigt stort intresse som jag ägnar mycket tid åt. 
Älskar även träning och hälsa, vilket inte är ett intresse, utan min livsstil. Som att borsta tänder helt enkelt, något som är självklart i mitt liv och min vardag.
Går i skolan med mina fina vänner, som vilken tonåring som helst. Mina favoritämnen är musik, teknik(p.g.a läraren haha), biologi, matte, spanska och idrott. 
 
Är också som många andra tjejer intresserad av naglar, smink och skönhet. Men också shopping, älskar shopping. ♥
Gick på dans i ca. två år men tröttnade lite och kände att jag inte hade lust att en gång i veckan åka på lektionerna, men älskar fortfarande dans och ångrar lite att jag inte stannade. Men är ändå glad för det sparar mycket tid. 
 
Ja, finns mycket mer att skriva om mig själv men det skulle ta åratal haha. Hoppas ni tyckte att det var bra ändå, xoxo♥
 

Snöstorm.

Hej i snöstormen!
 
Just idag var det så skönt att slippa vänta på bussen alls länge, vi fick håltimma och slutade redan klockan ett. Himla skönt att bussen gick fem över. Det var min tanke... Innan vi insåg att vi hade sett fel. Bussen gick inte förrän 14. 09 så vi fick stå och frysa i mer än en timma PLUS att jag nådde maxgränsen på att vara kissnödig, haha har på riktigt aldrig vart så kissnödig någonsin! 
Men kom som tur var hem till slut och nyss fått i mig en riktigt god och kall smoothie, de flesta kanske sitter och dricker något varmt idag men nono, inte jag. Smoothie in my ♥
Ska strax köra en timmas styrketräning och verkligen gå igenom alla muskler så gott det går. Ikväll blir det lite god mat som farmor ska laga och sedan en massa choklad, sista dagen på 10 veckors tid jag får äta godis haha :D (Ville skriva en glad smiley för att verka skitglad och peppad, vilket jag är samtidigt, men ville egentligen skriva tusen ledsna smileys) 
Längtar redan till påsk då jag får äta godis igen haha. 
 

Instapic

Kan ju säga att det var skapligt skönt med håltimma på en och en halv timmas- lektionen idag. Denna torsdag behövdes verkligen det kan jag lova, för de där lektionerna är INTE roliga på något sätt. Men ropar WOHO för att det är fredag imorgon igen, haha skriver det typ hela tiden men det är ju fredag hela tiden. Och måndag, konstigt att det är just de dagarna som hela tiden upprepas...
 
Men har en pluggfri kväll och ska strax kolla lite på One three hill, wihi. 

The A team

 


Titanic

Okej, har suttit här nu i snart en kvart men fortfarande inte skrivit ett ord. Min inspiration går inte att greppa just nu, finner inga ord. Tänkte först skriva om min dag: Var hos kompisar, såg titanic, dog lite för att Leonardo Dicaprio är så snygg, gick hem, åt, gick ut en promenad, ska snart skriva på en engelskauppgift. Intressant? Neeej. 
 
Men vad ska jag knappa ner på tangenterna då om inte min dag? Tips? Men vad för tips? Inspirationsbilder? Men det är kanske tråkigt? Visa bilder från min dag? Men jag har ju inte tagit några bilder idag? 
 
Dessa tankar snurrar omkring i mitt huvud och jag börjar få panik för att jag inte uppdaterat på länge. Så svårt ibland. Men ändå så kul när man väl har den där bloggpeppen. 
 
Ja ni, dessa perioder är inte så himla enkla. Vet helt enkelt inte vad jag ska blogga om. Men insåg just att jag skrivit ett helt inlägg om ingenting i princip, men det får duga. xoxo
Titanic ♡
:) | via Tumblr.yep

You're strong enough

Ibland känns det som att allt är hopplöst, man är nära att falla. Men då gäller det att kunna ta emot, det hårda och tunga fallet behöver inte förstöra dig. Visa din kraft och visa att du kan. Du kan klara av fallet och komma på benen igen, för du är stark nog. Mycket starkare än du tror. Du kommer falla flera gånger i livet och ibland gör fallet ondare än vanligt. Men det gäller att alltid komma ihåg hur mycket du betyder för någon och hur mycket du är värd. Någon tror på dig, tror att du är stark nog att ta dig upp igen. För det är du, låt aldrig något eller någon förstöra den unika kraft just du har♥
Quote
Bild från weheartit. 

A great start is waiting

Idag har vart en slappdag kan man säga, har bara vart en sväng på stan som sagt och sedan har jag endast tagit det lugnt. Inget plugg och det tackar jag verkligen för, allt plugg gör mig så himla deppig. Så har inte gjort något alls egentligen idag, kikat lite på serier och myst. 
Imorgon har jag en liten sovmorgon, väldigt skönt. Och dessutom har jag inga vanliga lektioner försen efter lunch. Vilket dessutom är spanska och musik, mina favoritämnen. PLUS att det är god skolmat imorgon, yeey bästa måndagen på länge. Så just nu ser morgondagen väldigt bra ut, vilket uppskattas innerligt för en bra start på veckan är ju aldrig fel. ♥
Old picture. 
 
 
 
 
 
 

Haulvideo för Januari

 Väldigt dålig kvalité eftersom det är med mobilen/videofyme. 


Happy

Lördag, en underbar dag. Mår verkligen så bra idag, ska ta vara på denna dag så mycket det bara går. Inte tänka på att jag sitter imorgon kväll och deppar för att det snart är skola. För vi är inte där än, vi är här nu. Och det är lördaaag!
 
Har ni några planer för dagen?
 

Tennis

 
Efter en timmas tennis så blev det middag, hamburgare ikväll. Det är väldigt gott när man äter det hemma, men är inte så förtjust i Mc' donalds hamburgare. Men det var himla gott i alla fall och så lite choklad på det. Efter sammanlagt 3½h träning och bra mat denna vecka så är det ju väldigt gott att unna sig lite. Speciellt när mitt godislöfte börjar nästa lördag, 10 veckor innan påsk. Åh vi får se hur jag klarar det :D
 

Smoothie

Ett av mina favorit- mellanmål är smoothie, det är inte så tidskrävande och är himlans gott också. Plus att det är väldigt nyttigt, om man stoppar ner rätt saker i sin smoothie såklart då. 
Jag tänkte tipsa om en suverän smoothie som är nyttig, mättande, enkel och såååååååååå goooood!!
Du behöver:
En halv banan
Valfria bär
Kokos
Naturell fil
En skvätt mjölk
Kvarg
 
Man får ju testa sig lite fram med ingridienserna, det beror ju helt på hur mycket och vilken konsistens man vill ha. Men att blanda ner lite kokos i är så sjukt gott för det blir som pricken över i:et. 
 
Gillar ni när jag kommer med såna här ''mat- tips''? Vill ni ha mer sådant? Skulle vara bra om ni kunde låta mig få veta sånt :) 
Lite pics från weheartit. 

Some fitspo

Hello Friday! 
 
Åh äntligen helg igen, ser så mycket fram emot denna helg. Ska bara ta det lugnt hemma förrutom imorgon, då vi ska iväg en sväng för att träffa Annika och hennes barn för en vinterdag utomhus, väldigt mysigt :) 
Men det blir bara en liten mini-sväng över dagen så kommer hem innan det blir kolsvart ute troligtvis. Men ska i alla fall sova hemma båda nätterna. 
Har haft idrott sista lektionen idag och då fick jag, Frida och Olivia köra styrketräning 1/3 av lektionen, frivilligt alltså. Det var sååå kul! Har ju hantlar och träningsband hemma men har aldrig testat skivstång någon gång och det var verkligen riktigt roligt. Vill så gärna ha en sådan. Dock hann vi bara med 10 minuter så det gav väl inte något men det var riktigt roligt i alla fall.
 
Klockan 6 idag har pappa bokat tennis 1h. Väldigt längesedan nu så det ska bli roligt, sedan blir det bara att åka hem och käka lite gott och mysa :) 
 
Wishing you a very good Friday dear readers, xoxo.
Lite fitspo såhär en fredags eftermiddag.
 
 

3 saker ni inte visste om mig

  • Jag har mycket lättare att uttrycka mig på ett bra sätt i skrift, än i att prata. Tycker det är svårt att uttrycka mig bra när det gäller att prata. Älskar att skriva och skriver gärna mycket. En anledning till varför jag älskar att blogga haha. 
  • Jag lyssnar alltid på musik när jag ska sova. Det är ett måste, i alla fall när jag är hemma. När jag är borta tänker jag inte så mycket på det. 
  • Jag är absolut helt galen i Engelsfors- triolgin (Cirkeln, eld och nyckeln). Har läst alla böcker och de är så sjukt bra att jag jämför alla böcker jag läser med de, vilket leder till att alla andra böcker blir sjukt trista haha. 
Ser så himla blek ut haha men tror det var i början av sommaren precis.  

Torsdagen är äntligen över

Idag är ett prov gjort, nästan i alla fall. Jag skulle hunnit klart idag men det var tre uppgifter då man skulle skriva så utförligt som möjligt och jo då, det gjorde jag allt. Så hann inte riktigt klart men ska göra sista uppgiften imorgon och jag vet hur den är, så kan ändå känna mig rätt lugn. Men det gick ändå ganska bra med provet tror jag.
 
Ikväll är det dock en helt fri kväll från plugg, såååå skönt. Ska strax träna ett pass, benen ska få rejält med stryk. Sen kan jag bara slappa precis hela kvällen, åhh så skönt. Ska kolla en massa på One Three Hill hihi.
 
Och imorgon är det freeedag! Har bara roliga lektioner imorgon dessutom hihi, så underbart. 
Hoppas ni får en bra kväll, xoxo. 
Gammal bild. Som ni kanske förstår eftersom det är rätt mycket grönska haha. 

Torsdag imorgon

Just nu känns det verkligen att jag har tränat, kroppen känns som bly och det är en sån underbar känsla. Då vet man att träningspasset gav något. Lovely♥
Har annars spenderat kvällen åt lite plugg, har SO- prov imorgon som sagt. Men nu ska jag snart krypa ner under täcket och kika lite på One Three Hill. 
Har vart så fruktansvärt trött precis hela dagen, så det blir en rätt tidig kväll för min del. Så får vi hoppas att jag blir utvilad tills morgondagen, vilket är den jobbigaste dagen på hela veckan. Gillar inte alls torsdagar. Men det är bara att se det positivt, kommer säkert lära mig en massa nytt imorgon, yaay va bra! Sen är det ju fredag igen, en lugn helg hemma väntar för mig, så himla skönt. 
Vilken är värsta dagen på veckan för er del? 
Gammal bild, har inte mycket annat tyvärr. 
 
 
 

Pics from today

Ni får lite bilder från dagen, inte något märkvärdigt men bättre än inget alls. Har ju såklart vart i skolan idag och efter det tränade jag, lite som vanligt ungefär. Till middag blev det lax med citronsås, helt sjukt vad gott det är! 
Imorgon ska jag och familjen en liten sväng till Ikea men vi får väl se hur mycket bloggen hinner uppdateras. Behöver plugga också då jag har två prov som sagt, men ska absolut försöka få in något inlägg mellan skolan, Ikea och plugg. Problemet är bara att det finns inte mycket att skriva om de dagar jag bara går i skolan. Inget märkvärdigt händer så det är svårt att få till några skojsiga inlägg. Tyvärr blir det så men ska försöka fota lite samt göra lite fler videos eftersom jag har tusentals idéer på videos.
 
Önskar er alla en härlig kväll, xoxo.♥

I see fire inside the mountains

Min nya favolåt! ÄLSKAR dena låt så sjukt mycket. Lyssnar sönder den typ, så himla bra är den. 

Sunday funday

Bild från Halloween. 
Söndag, igen. Tiden går så attans fort att man knappt hinner andas. Kom hem omkring halv två idag och har pluggat nu på eftermiddagen, har två prov i veckan. Spanska och SO. Spanskan går hur bra som helst och jag känner mig redan säker på allt, men SO:n... Det är så tråkigt att jag har lust att kasta mappen i papperskorgen! Känner på mig att jag kommer vara sjukt nervös innan provet men hur tråkigt det än är så ska jag plugga så mycket jag bara kan innan. För vill verkligen få riktigt bra betyg nu i vår alltså. Vart väl rätt nöjd med mina, men vill verkligen få lite fler A. Bara att kämpa!
 
Den kommande veckan kommer bli rätt skön ändå, ska planera lite inför veckan strax. Det får vara bra med pluggningen för denna dag. Vill gärna ta vara på den sista kvällen av denna helg. 
Hoppas ni får en bra kväll♥
 
 
 

Don't let the little things destroy you

 
 
   

Saturday feeling

Har nyss kommit ur duschen efter ett sjukt jobbigt cirkeltränings- pass. Alltså styrka blandat med kondition. Var rätt opepp på att träna idag men utförde alla övningar ändå och det slutade med ett 45 minuters- pass. Känslan efteråt var underbar i alla fall! 
 
Gårkvällen var himla rolig, vi spelade lite spel, snackade och gick ut en sväng och sprang i snön haha. Men som tur var så fick jag sova ut ordentligt för vi gick inte och la oss så sent. Känns skönt att man inte är så trött idag! Hade en väldigt bra fredag i alla fall♥
 
 

Sleepover

Hej kära läsare!
 
Vill bara önska er en riktigt bra fredag, som man väntat på denna dag! Vad ska ni hitta på ikväll då?
Själv ska jag strax äta en så fruktansvärt god paj med zucchini och pesto. Favomaten just nu! Därefter ska jag hem till Julia för att sova där med mina fina vänner. Slår vad om att det blir ett perfekt avslut på denna vecka. Eller sedan har vi ju hela helgen, men på skolveckan. :) 
Imorgon ska jag ta det mest lugnt men på eftermiddagen ska jag och syrran till vår stödfamilj för att sova där en natt, mysigt♥ xoxo
 
 
 

Some pics from my iPhone

Jag är så ledsen över att uppdateringen inte riktigt vart som vanligt de senaste dagarna, måste verkligen försöka bli bättre men det är så mycket annat som måste gå före. T.ex skolan och träning. Måste också kunna tänka på mig själv lite för det blir så stressigt om jag ska lägga ner en massa tid på bloggen för att få riktigt fina inlägg. 
Men jag försöker absolut så gott jag kan, men så ni vet varför jag kanske inte kan göra jättemycket inlägg varje dag. 
 
Annars har jag väl haft en okej dag, vart lite nere och så men försöker tänka på annat. Ska strax träna lite och därefter ta det rätt lugnt ikväll, fixa mina naglar om jag hinner. Så om jag får tid över ska jag absolut försöka göra lite inlägg :) xoxo
 
Det är förresten sjukt roligt att ni börjat kommentera mera! Fortsätt med det :D
 
Lite mobilpics från senaste dagarna. 
Vinterpromenix, kaaaaallt. 
Åt detta som mellanmål idag, äpple med kvarg, kokos och mandlar.. Sååååå GOTT! 
Mattebok. Bra.
Granatäpple i filen till frulle för nån vecka sedan. Också himla gottigt! Mycket matbilder känner jag men mat är bra. 
 Jag och en främling, läskigt. :S
 

Snowflakes in my hair

Mössa från Madlady, skjorta från Kappahl, stickad tröja från ginatricot, jacka från Cubus, halsduk från Glitter, vantar från marknad, armband från Glitter. 

Frisörbesök

Har gjort ett besök hos frisören idag, så otroligt SKÖNT. Håret är helt perfekt nu efteråt, inget slitet och helt mjukt och glansigt! Önskar frisören kunde fixa mitt hår varje dag så det var så här fint hela tiden haha. Men ska verkligen göra allt jag kan till att håret inte ska bli sådär slitet som det var innan igen, för usch så hemskt det är. Har inte ens haft utsläppt på en vecka p.g.a det. 
Hon hade i en grymt bra hårolja i håret men efter frisörbesöket skaffade jag mig sjäv en hårolja som jag ska testa imorgon. Hoppas att den är bra! 
 

Massa mysiga kläder

Hallå i kylan!
 
Idag var det massa lager på lager som gällde, halsduk, mössa, vantar, typ tio lager byxor och fem lager tröjor. 
Men jag tycker det är mysigt att få ta på sig en massa varma och mysiga kläder ändå hihi. Gick en promenix nu ikväll och det är väldigt skönt att få komma ut lite ändå, det är så fint när snön gnistar på marken. 
Fotade som sagt förut men vill gärna redigera bilderna lite först och göra de lite fina, så det kommer upp lite bilder imorgon istället helt enkelt. 
Imorgon blir det en runda på stan, fick nämligen presentkort på H&M för 400:- i helgen vilket jag är sjukt tacksam för. Så ska inhandla lite nytt i garderoben och sminkväskan. Har även en klipptid klockan fyra och det ska bli väldigt skönt att ta bort det slitna håret som känns helt dött ungefär. 
 
Vad har ni läsare för er imorgon? Skulle vara kul att veta så let me know :D
Ni kan få en liten bild från idag så länge, men har inte hunnit fixa den ännu så den får vara lite grumlig (det var så dåligt ljus). 

Info typ

 


Morning inspiration

 
 

End of the week

Det kändes skönt att komma hem mitt på dagen, det är så skönt med en söndag hemma. Har pluggat och tränat lite b.l.a Även vart med till affären för att inhandla lite mat till den kommande veckan. Förstår inte hur tiden bara kan rinna iväg så fort. Redan ny vecka, jag skrev ju nyligen att det var fredag? 
Men än är inte helgen slut, ska sätta mig till ro i min säng och läsa några sidor ur bästa boken Nyckeln innan mina drömmar tar över. 
 
Ser ändå fram emot denna vecka, ska b.l.a klippa mig vilket jag verkligen längtar till. Kommer bli så otroligt skönt då jag tänkt ta rätt mycket, i alla fall det som är slitet. Vilket dock är rätt mycket. 
Jag önskar er ett bra avslut på denna helg i alla fall. xoxo
 
 
 
 Bild tagen i höstas. #bildbrist

Yummie

Sitter nu i bilen på väg hem efter en jättetrevlig helg! Inte träffat dem på hur länge som helst så det var verkligen jätteroligt. 
Är snart hemma efter en rätt långtråkig bilfärd, men med lite vitaminvatten har jag klarat mig ändå haha ;)

On my way to Stockholm

Idag är vi på väg till min morbror i Stockholm! Vi ska sova över där tills imorgon. Spela lite bowling ska vi göra och jag tror det kommer bli väldigt roligt :D 

Förresten så tycker jag att det är så bra att det äntligen kommit lite snö. Mycket bättre än att allt är helt grått ju. Efter sportlovet tycker jag dock att det kan bli vår. Men har saknat snön för på vintern ska det vara snö tycker jag! 
Är det bara jag som tycker det eller delar jag åsikt med någon mer av er?



Rita Ora

 
Har verkligen lyssnat en massa på dessa låtar med Rita Ora på senaste tiden. Har tyckt hon har en grym stil länge men inte riktigt fallit för hennes låtar. Men dessa låtar är ju faktiskt riktigt bra! Föredrar den akustiska verisionen av R.I.P (den som jag lade upp här) framför orginalet men How We Do (Party) tycker jag är bra oavsett.
 
Vad tycker ni om Rita Ora? 

Fridaaay

Bild från weheartit. 
 
Äntligen FREDAG! Har vart rätt jobbiga skoldagar eftersom man har vart så fruktansvärt trött hela dagarna, p.g.a att man inte alls är van vid att gå upp omkring klockan 6 på morgnarna. 
Men har ändå haft en härlig vecka, mycket träning och har tänkt mycket på mitt välmående. Mått väldigt bra helt enkelt! 
 
Hur har ni lyckats med att ställa tillbaks till vanliga rutiner denna vecka? 

Nails

Enkelt men ändå en design jag gillar väldigt mycket, fick lite inspo från moster när jag var där hihi <3
Måste bara tillägga att jag har tagit denna bild med mobilen, sjukt bra kvalité på nya iPhone 5S! Det syns väl att det är en mobilbild men stor skillnad från förra mobiler jag haft. 


5 hårtips

Detta år har jag en del löften faktiskt, men ett av de är att få finare hår! Måste sköta om mitt hår betydligt mer och om det behövs, ev. lägga mer pengar på det. För just nu känns mitt hår helt förskräckligt.  
 
Men jag tänkte dela med mig av 5 stycken hårtips som jag antingen har hört är väldigt bra eller tycker själv det. 
Cute
  • Borsta aldrig håret när det är blött
Detta är väldigt viktigt! Många har säkert hört det förut men det är så att håret är elastiskt när det är blött och därför går det av mycket lättare. Helst ska man vänta ända tills det torkat att reda ut alla tovor men är det bråttom kan man fixa det lite försiktigt med fingrarna och redan ut det värsta. 
  • Ha uppsatt hår
Detta är såklart svårt att jämt ha, men om man vet med sig att man lätt får slitet hår är det väldigt bra om man kan ha uppsatt hår så ofta man kan. Eftersom att topparna skyddas bättre från slitage. Gärna i en knut. Om man bara är hemma är det väldigt bra i alla fall, för man kanske inte föredrar uppsat i vanliga fall. 
Hair
  • Använd hårolja
Detta har jag faktiskt aldrig testat, men jag ska verkligen införskaffa mig en sådan detta år. Har hört mycket gott om det. Vet att det är ganska dyrt, i alla fall de flesta. Men det kan det vara värt det! Det är viktigt att bara ta i topparna och det räcker med en liten klick. 
  • Sov med fläta
Detta är något jag själv gör väldigt ofta. Föredrar verkligen att sova med fläta eftersom att håret inte alls blir ruffsigt under natten. Då behöver man inte slita så mycket på håret genom att borsta det för ''hårt'' utan behöver bara dra några drag genom håret för att fixa till det lite. 
  • Var noga med värmeskydd
Denna punkt tycker nog många är ganska självklar, men det är väääldigt viktigt i alla fall så om du plattar och lockar håret ofta och har väldigt slitet hår bör du införskaffa dig ett bra värmeskydd som kan skydda mot att få slitna toppar. 
 Pinterest

Hungrig tjej här

Åh gud så trött jag blev efter det där styrkepasset förut! Brännde ordentligt i musklerna kan jag säga. Efter passet blev det färsk torsk med citronsås, himla mumsigt! ^^
Men det verkade inte räcka för att min kropp skulle nöja sig, nu blev jag himla hungrig igen så sitter och käkar lite kvarg, nomnom. Känns verkligen som kroppen behöver massa protein nu så då är ju kvarg suveränt! 




Första skoldagen avklarad

Hello!
 
Nyss hemkommen från första dagen i skolan, ja inga läxor eller prov än så länge i alla fall vilket jag tackar för. Känns skönt med en ledig kväll efter en jobbig dag. Var så trött imorse, men gissar på att jag kommer bli ännu tröttare imorgon... 
 
Och förresten så är det nya schemat sjuuuukt bra! Slutar vid tre nästan varje dag, så himla underbart. Hinner med senast tre- bussen i princip varje dag. Stooor skillnad från förra terminen då man kom hem klockan fem varje dag.. 
 
Men nu ska jag ta och hoppa i träningskläderna! Idag ska överkroppen få ett långt och härligt pass. Älskar verkligen att träna överkroppen, speciellt ryggen. Så sjukt kul är det :D
 
 
xoxo
 
 

Healthy snack

Jag älskar att variera mina frukostar och mellanmål. Oftast när man kommer hem från skolan och är himla hungrig så tar man oftast det som är enklast, man står framför kylskåpet och känns som man inte hittar något så det slutar alltid med fil och müsli i mitt fall hehe. Men inte när jag planerar! Brukar oftast sitta varje söndag och planera vad veckans frukostar och mellanmål blir. Även träning och sådant. 
Men mitt tips är att gå in på weheartit och söka på ''healthy snack''. Där hittar jag alltid en massa nyttiga och goda mellanmål som inspiration. Testa du med!

Back to school

Idag har jag vart lite med min fina Amanda, vi gjorde inte så himla mycket direkt men vi hade mycket att prata om eftersom vi inte har träffats på jätteeelänge. 
Och nu är alla julgrejer borttagna hemma hos oss, rätt skönt ändå. Älskar att ha julgrejer framme men när julen är helt slut känns det bara tråkigt, eftersom jag blir alldeles julig när jag ser allt haha. Det är samma med min blogg, måste fixa den snart och ta bort juldesignen. Ska försöka hinna med det i veckan men vill ändå lägga ner lite tid på den, så att den blir välgjord och fin. ^^
 
Imorgon börjar även skolan, inte speciellt kul men det är bara att gilla läget helt enkelt. Kommer vara halvt död imorgonbitti däremot, längtar inte direkt...
 
Men hoppas ni får en riktigt bra kväll och lycka till för er som börjar skolan imorgon också. xoxo
Saknar sommaren så otroligt, nu kan vintern komma ett litet tag sen blir det vår och därefter en lååång sommar!
 
 

Byta bloggportal

Jag har bloggat snart i tre år på blogg.se. Har haft tre olika bloggar, innan denna bloggade jag dock bara om kändisar och gav inte ut någon information om mig själv. Men för ett år sedan började jag blogga på riktigt och att blogga är så extremt kul tycker jag. Men eftersom att jag har bloggat sedan maj 2011 på samma bloggportal börjar jag bli lite nyfiken. Har testat devote då jag gjorde en blogg där som inte bloggats mycket alls på haha. Men funderar på att byta bloggportal. MEN vill ha en bloggportal där designen är lik den på blogg.se. För jag tycker att det är himla lätt att göra designer i blogg.se. Har hört en del gott om Fames och tycker att det verkar som en väldigt bra och seriös bloggportal. Vill dock helst flytta hela bloggen så att jag inte behöver börja om från början och förlora en massa. Vet att man kan flytta bloggen till nattstad men vill helst inte blogga på nattstad. Åhh vet inte hur jag ska göra... Vad tycker ni? Skulle väldigt gärna vilja höra er åsikt om vilken bloggportal ni gillar mest. 
 
 
 

You have to fight for it

Nu när det är nytt år så säger alla att de ska bli en helt ny person, börja träna, äta nyttigare, må bättre osv. Och då undrar jag, hade ni inte samma mål förra året? Och kanske t.o.m året före det? För jag känner att vid varje nyår ska alla ha samma slags ''löften'' hela tiden, jag menar.. Hur många gånger har man inte hört ''Mitt nyårslöfte är att börja träna'' ? Varför gick det inte förra gången? För jag antar att många har höft löftet förr. 
Det handlar inte bara om att det är ett nytt år, bara för att 2013 blir 2014 är det ingen skillnad. Men det kan bli skillnad, om du hjälper till! Förra året kanske du mådde riktigt dåligt. Du vill må bättre detta år! Men du måste hjälpa till själv, man kan inte bara tro att allt händer av sig självt. För att må bättre kan man uppmärksamma de positiva sakerna i livet istället för att deppa ihop för alla de dåliga. För de dåliga sakerna kommer finnas där, även om det är ett nytt år. Men det gäller att inte glömma de positiva sakerna, de där som får dig att le.
 
Jag menar dock inte att jag inte har några nyårslöften eller inte alls känner mig peppad inför 2014. Jag känner mig mer pepp än nånsin! Ser det nya året som en ny chans, att göra bättre ifrån mig. För det vet jag att jag kan. För jag vet, att jag lärde mig av 2013. Lärde mig av alla misstag och vet vilka fel jag gjorde. Kommer inte göra om misstagen detta år, utan ska försöka göra detta till det bästa året någonsin. 
 
Så, det jag menar är. Att det nya året inte spelar någon roll egentligen, utan det som spelar någon roll egentligen... Är du själv. :) 
 
 Bild från weheartit.
 

Cupcakes



Jag och moster bakade lite cupcakes. De blev så fina och smakade himla mumsigt hihi. 
Imorgon ska vi åka hem, så uppdateringen blir troligtvis lite bättre snart igen. xoxo

Hos moster ❤️

Hello!

Är hos moster och morbror just nu och ska vara här tills på söndag. Himla mysigt! Kommer troligtvis kunna uppdatera er lite via mobil eftersom jag nyss laddat ner blogg.se- appen. Blev glatt överraskad kan jag säga! Har inte haft appen sedan jag hade min android i somras, appen ser helt annorlunda ut på iPhone. Så mycket bättre och seriösare. Kan göra i princip allt som går att göra på datorn och göra rätt seriösa inlägg. Så kommer nog börja använda appen lite mer. 

Hade en rätt bra nyårsafton igår och smällde lite raketer och sånt, hoppas verkligen att 2014 blir ett riktigt bra år! Får se till att göra det till ett bra år helt enkelt :D




Bilder från 2013 del 2

Här kommer en till drös med bilder från 2013, varsågoda hehe.
 
 
 
 
 
 

2014