One smoothie a day, keeps the doctor away

 
 
iPhonepics.
 
Jag och syrran gjorde varsin smoothie efter mitt träningspass, gjorde denna smoothie (till oss båda då, men skulle ha funkat att dricka/äta hela själv hehe) på en banan, ca. 100 g hallon, saften från 1 klyfta citron (om man vill ha citronsmak på det bör man ta kanske en halv citron istället) och sedan rätt mycket kvarg och någon skvätt mjölk till rätt konsistens och mängd. Och så lite topping över det, MUMS.
 
Var rätt nyligen ute och gick en liten sväng med familjen i kvällssolen, väldigt skönt och svalt ute faktiskt! Helt perfekt temperatur för att promenera i. Resten av kvällen ska jag kika lite på gossip girl, knappt sett något alls på det under hela sommaren!

Hemma igen

Heej igen! 
 
Nu har det gått några dagar där bloggen fått stå lite stilla, eller iaf två, men det var ni ju medvetna om. Men nu är jag tillbaks igen! Kom hem igårkväll efter två underbara dygn med bästa vännerna. Har inte mycket bilder att dela med mig av och inte jättemycket text heller för den delen, men vi har haft skitkul! De bor ute på landet och första kvällen vi kom dit så badade vi lite i deras pool, käkade grillat, kollade film och lite sånt, väldigt mysigt! Dagen därpå var vädret väldigt fint på förmiddagen och vi badade men sedan började det ösregna och vart efter började det även åska... Och det var inte bara lite kan jag säga! Helt sjukt mycket blixtar och när vi trodde att det var lugnt igen så slog blixten ner och elen slutade fungera. Även vattnet och i princip allt försvann, men kom tillbaka i slutet av dagen som tur var. Dock gick diskmaskin och lite sånt sönder, så det var inte alls kul direkt. Vi alla vart så sjuuukt rädda, för den smällen alltså... Blev ju nästan döv hehe. 
 
Men igårkväll kom jag som sagt hem och även det är ju väldigt skönt. Idag har jag fått lite saker gjort och har även vart ute och fotat med syrran. Kommer mer bilder senare men ni får denna oseriösa bild så länge haha. 
 
Vad gör ni idag finisar?♥
 
 

Pannkakor på mandelmjöl

Måndagens lunch testade jag en ny variant av pannkakor, skulle inte kalla de proteinpannkakor för det är inget proteinpulver och är inte heller bananpannkakor. Utan denna gång testade jag att göra med mandelmjöl istället för vanligt mjöl och det blev faktiskt riktigt bra! Lika gott som vanliga pannkakor ju♥
Toppade med hallonfluff, en favorit sedan i vintras och jag vet inte hur många gånger receptet har lagts upp här men aja, det går liksom inte att lägga upp det en gång för mycket.
För 1 portion:
♥½ dl mandelmjöl
♥2 msk grahamsmjöl alt. mer mandelmjöl/annat mjöl/havregryn
♥2 ägg
♥1 dl mjölk
♥Kanel (kan uteslutas)
 
Vispa ihop alla ingredienser och ha i lite kanel om du vill, jag tyckte det blev väldigt gott med kanel i. Stek sedan så de får fin färg och servera med t.ex hallonfluff eller något annat.
 
Hallonfluff:
♥1 äggvita
♥1 dl kvarg
♥1 dl hallon
 
Vispa äggvitan (med elvisp) till ett vitt fluff. Micra hallonen lite om de är frysta, mosa de sedan och och blanda ihop det med alla ingredienser och vispa lite till så det blir riktigt fluffigt. 

En räkmacka tack

 
Igår var jag och pappa iväg en sväng med lilla sportbilen och vi åkte till ett väldigt mysigt ställe, en liten hamn med massor segelbåtar. Vi båda beställde varsin räkmacka på en liten servering och det gjorde vi helt klart rätt i. Sååå god var den! Och sjukt mycket mat, som ni ser. Vart helt proppmätt haha. Men helt otroligt gott! Med massor räkor, ägg och grönsaker. 
 
Efter det tog vi en promenad ut på en liten ö och fotade lite med systemkameran, möjligt att det kommer upp bilder från systemkameran också någon dag. Får se lite! Men det var hur som helst en väldigt mysig liten tur.
 

Monday morning- Breakfast

Startade dagen med denna frulle i magen, eller egentligen startade jag dagen med en morning powerwalk. Hade ställt klockan redan klockan tjugo över åtta och efter en rätt dålig natts sömn var jag minst sagt trött, vilket jag fortfarande är. Men jag gick upp och tog mig ut på en liten powerwalk i solen. Väldigt skönt! När jag väl var hemma så gjorde jag i ordning denna frulle och det smakade helt underbart! Nu har jag packat lite för senare i eftermiddag ska jag och mina vänner ta en buss till Julia, där hon bor med sin pappa och så ska vi vara där tills onsdag kväll! Ska bli så sjuuuukt kul och ser verkligen fram emot detta :D Har aldrig vart där heller för det är en bit iväg och det var inte så jättelängesedan de flyttade dit. Att komma iväg för några dagar och vara med kompisarna kommer bli helt grymt. Så blir nog ingen uppdatering tyvärr för har inte tid att tidsinställa inlägg idag troligtvis. Har väldigt mycket att göra kan jag säga! 
 
 
Blir ett benpass om ett tag med en mini-löprunda som uppvärmning, har blivit som en vana att jag alltid springer lite som uppvärmning till mina benpass och det är grymt för jag hatar att springa som ni nog vet vid detta laget hehe. 
 
Men nu är det bäst att jag avrundar detta inlägget så att jag inte får stressa en massa!♥

Älska nötter

Nötter. Alltså.. Love♥ Bästa snackset någonsin och dessutom riktigt nyttigt, för bra för att vara sant? Neej faktiskt inte. Men man kan ju tro det. 
För ett tag sedan fick jag utslag (nässelutslag) på ena benet, fick det två gånger i rad när jag hade ätit nötter, så var nästan helt bombsäker på att jag var allergisk mot nötter och fick total panik. Men en otroligt varm dag i Rom så fick jag likadana utslag igen och då hade jag inte ätit några nötter, så när jag tänkte efter så kom jag på att det var av värmen. Blev överlycklig haha, att vara allergisk mot nötter skulle jag inte klara av tror jag hehe...
 
Mina favoritnötter är pekannötter, cashewnötter och rostade hasselnötter! Vad gillar ni för nötter?
 
Sitter just nu och äter nötter faktiskt haha, blev över en hel del av naturgodiset från igår, muuuums♥ Och chokladöverdragna jordnötter kan ju vara det bästa som finns... Inte lika nyttigt men ojjjj så gott!
 
 



Do more of what makes you happy

 
Okej, kanske redigare bilden liiite för mycket, för i verkligheten är den inte alls så fin haha men aja, vi kan ju låtsas som att det är ''ingen redigering'' på den ;)
 
Den här dagen har varit, som igår, och förrgår, och dagen före det osv... En väldigt bra sommardag! Vi åkte en tur till ett litet ställe i skärgården som heter Mon och solade&badade lite samt lunchade där också. Supermysig restaurang där vi kunde sitta precis vid vattnet, buffé dessutom så man fick ta av allt möjligt, hur mycket man vill! Var dessutom inte så himla kallt i vattnet, skulle gissa på att det var runt 25 och det är himla varmt för att vara havet faktiskt. 
 
Ikväll när vi kom hem grillade vi lite efter ett tag. Vi hittade ingen svensk fläskfilé i affären, så det fick bli oxfilé istället, inte helt fel det heller haha. Så grillade vi lite grönsaker och sötpotatis till det och så pappas hemgjorda tzatsiki. Dör så gott, mums! Gäller ju att passa på när det väl är sommar. 
 
Brukar ni äta mycket grillat på sommaren?♥
 

It's not snowing anymore..


iPhone-pics.

Dagar som dessa ska ni bara veta hur GLAD jag är över att jag kan bara stänga dörren till mitt rum under dagen och så är det runt 22-23 grader här hela dagen. För jag och syrran sov över hos farmor i natt, var så varmt att jag svimmade typ kan jag säga. Och jag vet att det inte är många som har en sån lyx att kunna ha svalt i sina rum/hus. Så känner mig riktigt lyckligt lottad just nu!
 
Hur som helst så var jag, syrran och farmor igår och fikade på mysigaste fiket som finns, helt ärligt. Allt är inrett i gammeldags stil med massor vitt och ljusrosa och det är massor av fina blommor och små söta fåglar som trippar omkring. Det är som en liten trädgård liksom, svårt att förklara men mysigt hur som helst! Så det blev lite kulglass där, hallon&saltlakrits och mangosorbet, alldeles perfekt.
 
Idag när jag kom hem så tackade jag extra mycket för ett svalt rum, för där kunde jag faktiskt träna hur bra som helst. Skulle inte gått om det vore 30 grader att träna alltså, så lyckades iaf få till ett bra pass för mage&rygg. Efter det blev det en hallon, apelsin och banan-smoothie vid poolen. Mums! 
 
Nu ska jag ta och mysa ner mig framför Divergent, hann aldrig se klart den i förrgår
 
Har ni det bra i värmen?♥
 
 

Recension: Lindahls sockerfri kvarg ''Citron/Lime''

 
 
Om det är något som dyker upp på mitt instagramflöde i princip varje dag från olika träningskonton så är det en bild på Lindahls nya smaksatta kvarg. Har ni missat det? Om du följer massor träningskonton på instagram lär du inte ha gjort det, men annars kanske du inte vet vad jag snackar om alls? Jo det är nämligen så att Lindahals har kommit med en ny smaksatt kvarg som är helt utan tillsatt socker, finns i olika smaker såsom passionsfrukt, hallon, citron/lime m.m. Jag har testa citron/lime och tänkte nu berätta vad jag tyckte om den!
 
Jag tycker att denna kvarg är väldigt god, lite för söt för min smak (anar att det är någon form av sötningsmedel i) och det är synd, för den hade kunnat fått vara en aning mindre söt. Så det är inget jag skulle äta som en del av frukosten (som jag gjorde första gången) för då föredrar jag naturella mejeriprodukter. MEN jag tycker däremot att den är väldigt god som ett mellanmål, efter träning t.ex eller kanske som ett nyttigt kvällssnack? Så om du gillar söta smaker så lär du älska denna, smakar lite som danonino som jag älskade när jag var liten hihi. 
 
Denna kvarg får 3/5 kvargbrukar av mig! Om den bara hade vart en aning mindre söt hade den vart underbar! Ska leta efter de andra smakerna och recensera de så fort jag har testat de.

Gårdagens benpass

Igår blev det ett riktigt lyckat benpass måste jag säga, mina ben skakade efteråt och hade sån himla mjölksyra. Var så sjukt underbart efter 5 träningsfria dagar, som sagt. Tänkte lägga upp passet här i alla fall!
 
Körde ingen vila mellan de olika övningarna i de olika seten, utan bara vila mellan de olika seten.
Uppvärmning: 15 min löpning (okej, snarare jogging heh)
 
Cable kickbacks sneda utåt 20stx2/ben 
Cable kicksbacks rakt ut 20stx2/ben
X2
SÅHÄR ser denna övning ut på ett gym, men jag kör med vanligt gummiband genom att bara stå på det och sedan trä i ena foten i ena handtaget. Allt går om man är kreativ haha!
 
Enbenshöftlyft 20st m. lätt vikt x2/ben (med benen/benet på en höjd)
Höftlyft med knäna ihop m. lätt vikt 30st (med benen på en höjd)
X3
 
Rumplyft på mage 30 st (länk andra övningen)
Rumplyft in&ut 20 st (länk första övningen)
X3
 
Triple squats 15 st (totalt 45 squats) (länk femte övningen)
Squats m. sidokick 30 st (länk sjätte övningen) 
X2
 
Bulgariska utfall 20 st/ben
X3
 
Går att utföra detta pass både hemma och på gym, på gym är det ju bara att lägga till lite extra vikter och kanske minska antalet reps. Tog totalt en timma från att jag var utanför dörren och skulle börja springa till jag hoppade i poolen efteråt haha. 
Om det känns idag? Det kan du skriva upp.
Gammal bild.

En perfekt sommardag

Denna dag har innehållt allt vad en perfekt sommardag ska innehålla enligt mig. Poolhäng, värme, vattenkrig med bästa vännerna, glass, träning och grillat sådär på kvällsfronten. En riktigt jäkla perfekt sommardag. 
 
Blev axlar och triceps som blev utsatta idag haha, tycker det är svårt att få till riktigt bra kontakt med triceps i hemmaträning, den där brännande känslan ni vet. Men axlarna brännde ordentligt kan jag lova er i alla fall. Mycket härligt att kunna få hoppa i poolen efter. Nu har vi precis käkat grillat, som sagt, och jag ska fixa lite med bloggen ett tag nu och kolla igenom bloglovin. Om jag får tid över ikväll ska jag nog mysa ner mig och kolla på Divergent som äntligen har kommit ut på swefilmer! Har läst boken och det kan vara den absolut bästa bok jag läst alltså, fantastisk.
 
Har ni haft en bra dag i värmen finisar?
Kvarg med några skivor banan efter passet fick det bli, kommer en recension senare om vad jag tycker om nya Lindahls smaksatta kvarg ''utan tillsatt socker''!
Tränar nästan alltid bara i sportbh på sommaren för annars dör man ju typ hehe. 
 
 



Borta bra, hemma bäst

Evelina och en portion spaghetti bolognese i Rom♥ Vi besökte denna restaurang två kvällar faktiskt för den var så bra! 
 
Heej igen bloggen! Tycker det låter så töntigt att säga ''hej hej bloggen'' som om man snackar med sin egen blogg, haha men aja.
 
Nu är vi hemma från Rom, vi kom hem sent i natt vid halv tre ungefär. Så var minst sagt trött då! Försökte sova på planet och i bilen men jag har alltid så svårt att somna i bil, flyg, tåg, buss och liknande. Lyckades väl slumra till någon minut i alla fall men det var annars sjukt segt hela vägen hem. Planet gick vid halv nio ungefär från Italien, var i Sverige, Arlanda typ halv tolv och då var det bara att sätta sig i bilen hem i mer än två timmar... Inte det roligaste. Men så sjukt skönt när vi väl var hemma för då var det bara att gå och lägga sig på direkten.
 
Har haft en riktigt bra resa och fått uppleva mycket bra grejer, kommer en hel del bilder men måste ladda över bilderna från kameran och mobilen så ska jag dela upp bilderna i olika inlägg plus skriva lite text till, såklart. Men det får bli imorgon eller någon annan dag! När jag får tid över. 
 
Idag har vi bara packat upp, vart och handlat, slappat och så har jag tränat ett sjukt jobbigt pass som jag ska skriva mer om imorgon, så SJUKT skönt att ta ut sig till 100% efter 5 dagars vila! Sån energi. Blev ett benpass eftersom det är det jag verkligen blir allra svettigast och tröttast av och det ville jag verkligen få känna efter dessa dagar, underbart.
 
Har ni haft en bra dag finisar? Tell me!
 
 

Bulgariska utfall

 
Denna veckan på Idas blogg är det bulgariska utfall som gäller, alltså utfall med ena benet på en höjd. 150 utfall på varje ben innan veckan är slut, med eller utan vikter. Är ni med? Klicka i så fall på bilden för att komma direkt till utmaningen och anmäl er!

Ciaoo

Hej från Italien!

Det fanns tydligen wi-fi här i lägenhet, det betyder dock inte att jag kommer bomba er med inlägg under tiden jag är för jag vill helst kunna koppla bort bloggen lite för ett tag. Men tänkte mest säga hej nu! Vi kom då hit i torsdagskväll och vi lämnade packning och sånt i lägenheten. Sedan gav vi oss ut på gatorna och letade efter någon bra restaurang, eller leta behöver man ju inte direkt göra utan det är bara att gå utanför dörren i princip så finns hur många mysiga restauranger på gatorna som helst! Men vi satte oss ner och beställde lite olika sorters mat så plockade vi lite hur vi ville. Och redan första kvällen blev jag sååå chockad av den helt sjukt goda maten! Vi beställde in bland annat lite mozzarella, oliver, kronärtskockor, tomater, bröd osv. Och satt och plockade lite av varje. Går inte alls jämföra ex. Mozzarellan med den hemma i Sverige. Och jag som inte ens gillar svarta oliver älskade dessa svarta oliver, helt klart en stor skillnad från Sverige. Annars har vi gått runt och kollat på lite olika grejer, bland annat spanska trappan, Peterskyrkan, fontana di trevi (som de dock renoverar just nu när vi är här...) och myst på olika restauranger. Har inte fotat jättemycket men ska se till att fota mer de sista dagarna, imorrn ska vi till Colosseum också! 

Just nu vilar vi lite i lägenheten vi har hyrt och senare ska vi ut en sväng.  Men ska ta och blunda ett litet tag nu för värmen tar verkligen på krafterna kan jag säga! 

Vi hörs mer när jag är hemma igen, ledsen om detta inlägg inte blir så himla snyggt men bloggar ju från mobilen.

Igår åt vi på en jättemysig restaurang, pasta måste man ju äta här i Italien så testade laxpasta, mums!


Dagens träning

Är så sjukt nöjd över dagens träning, körde verkligen allt, tills jag inte hade mer att ge helt enkelt. Började med lite tabataintervaller i solen (vaaarmt) ca. 15 minuter. 
Uppvärmning: Promenad 1 min
20 s: Springa så fort jag bara orkar/ 10 s: Gå raskt.
Var helt slut efteråt haha, men körde sedan ett ca. 40 minuters långt benpass. Blir riktigt beskviken om jag inte har träningsvärk imorgon för shit va slut jag var efteråt, inte vart så här slutkörd på... Aldrig, typ. Bästa känslan, helt klart. Var så sjukt stolt efteråt, man var inte vacker när man såg sig i spegeln haha men åhh va lycklig jag var/är. Träning är bästa medicinen mot precis allt, man kan gå från att må riktigt dåligt till att må hur bra som helst under bara ett träningspass. Därför älskar jag träning♥
 

Kvarg med hallon blev det efteråt, kvarg är väl inte jättejättegott att äta som det är, helt okej, absolut. Men att blanda ut med hallon, DRÖM♥
Mums på det, älskar dessutom att blanda ut det ordentligt så att det får en sån där ljusrosa underbar färg, haha blir ju så fiiint. 
Helt slut efter passet, och bilden visar inte ens hur sjukt röd och svettig jag var. Hehe, blir alltid röd som en tomat :/
 

Go to Italy

 
Idag gäller det att packa för fullt här hemma, för imorgon sticker vi till Italien! Åhh det ska bli så himla roligt, har alltid velat åka dit för det verkar så himla mysigt. Rom ska vi till, kommer hem på natten till tisdag. Vi kommer gå runt och kolla på lite olika sevärdigheter och så äta på en del mysiga restauranger. Lovar att äta massa pasta haha! Har inget wifi under hela resan så inga inlägg därifrån kommer komma upp tyvärr, men däremot så kanskeee jag hinner tidsinställa ett och annat inlägg. Beror på hur mycket tid jag får över idag! Sitter just nu med nymålade naglar och tånaglar också. Ska försöka hinna med lite träning senare också, sedan är det bara att packa och förbereda inför morgondagen. Men börjar dock bli klar med packningen, som tur är. Så vi får väl se hur mycket tid jag har till bloggen idag :)
 
Har ni vart i Rom? Har ni isf tips på olika sevärdigheter eller restauranger kanske? Uppskattas verkligen!
 

Solig promenix innan frukost

Idag gick jag upp lite tidigare (tidigare menas typ vid nio för mig hehe) för att gå 1h lugn och skön promenad innan frullen med familjen. Solen sken och det är ju bara helt obeskrivligt underbart att gå innan frukosten, speciellt den rundan vi gick idag som är vid lite hästhagar och får osv. När vi kom hem blev det en ordentlig frukost/brunch vid elvatiden, var så sjukt hungrig och frullen var godare än någonsin tror jag haha. Åt kanske lite för mycket... Fast nä frukost går ju att äta hur mycket som helst, sålänge man inte spyr bara ;)
 
Idag ser det ut att bli en härlig och solig... Tisdag? Eller? Jo tisdag är det haha... Har ingen koll alls på dagarna längre. 
Men hur som helst ska vi senare i eftermiddag åka en sväng till mormor för lite fika, såå mys♥ Var längesedan jag var där nu, så ser verkligen fram emot det! 
 
Får se lite när jag lyckas klämma in dagens träningspass, som är armar idag. Får kanske bli senare ikväll! :)
 
Vad gör ni idag? Har ni också fint väder?
 
 



Stretching

 
Veckans utmaning på Idas blogg är att stretcha minst 15 minuter varje dag hela veckan. Ska till Italien på torsdag men lite stretching är ju väldigt lätt att klämma in! Här ovan har ni sett stretchpass för benen som Ida lade upp. Har testat och det är GRYMT. Klicka HÄR för att gå in och läsa mer om veckans utmaning och anmäl er själva :D
 
Nu ska jag ta och stretcha lite!

Micke o Molle♥

💙💚💛💜
Bild från weheartit.
 
Idag har jag vart på Ikea en sväng, vi lunchade där och handlade lite smågrejer. När vi kom hem så myste vi ner oss i soffan och kollade på ''Micke och Molle''. Alltså vet inte huuur många gånger jag såg den när jag var liten och det var så himla längesedan jag såg den nu! Säkert 7-8 år i alla fall. Så det var jättekul verkligen. Har alltid älskat den filmen och det är ju så mysigt att kolla på gamla disneyfilmer, äkta tecknat och inte nytt skit haha. 
 
Dagens träning blev mage&rygg, inte så kul, rättare sagt skittråkigt haha men men... Skönt efter! Nu ska jag bara chilla resten av kvällen som är kvar.
 
Har ni sett Micke o Molle?♥

Find a beautiful place and get lost.

Idag har jag gått runt i princip hela dagen i myskläder och inte gjort något alls i princip. Lärde mig två nya låtar på gitarr dock! Var en evighet sedan jag satt ner med gitarren men kom på det idag och det var verkligen helt sjukt roligt. Måste verkligen börja spela mer! Bakade även lite muffins, som blev väldigt smaskiga enligt både mig och syrran. Recept hittar ni nedan.
 
Gick hela dagen med inställningen att jag inte skulle träna idag eftersom vi snackade om att gymma imorgon, men vart så sjuuukt rastlös på eftermiddagen så trots att jag inte hade fått något svar av tjejerna om imorgon så hoppade jag i träningskläderna och tränade ett benpass runt halv sju. Lite spontant sådär är alltid det bästa, kunde inte gå efter sååå träningsvärk imorgon får jag nog räkna med. Eller hoppas på iaf! #älskaträningsvärk
 
Men det blir iaf inget med gymmet imorgon för ingen kunde haha, men hoppas att det kan bli någon annan dag! :)
 
Nu ikväll ska jag väl slå en liten blick på fotbollen, inget jag sitter bänkad framför men känns ändå kul att ha lite koll när det ändå är final. 
Vad har ni finisar tränat idag? Om ni nu har tränat vill säga♥
 
 
                                                                           
 
 
 

Muffins med smak av kokos, kanel och russin

Slängde ihop ett litet gäng goa muffins idag, med smak av kokos, kanel och så lite russin. Plus är ju att det går väldans fort att slänga ihop, bara man har flyt så. Går självklart att byta ut russin mot något annat, ex. bär eller frukt.
 
ca. 5-6 små muffins
♥1,5 dl mandelmjöl
♥1 tsk bakpulver
♥2 krm kanel
♥1-2 msk honung
♥2 msk koksolja
♥1 stort/2 små ägg
♥½ dl kokos
♥Russin
 
1. Sätt ugnen på 170 grader. 2. Smält kokosoljan och honungen i micron på lägsta effekt. 3. Vispa honung, ägg och kokosolja pösigt. 4. Rör därefter ner resten. 5. Smaka av och se om det är tillräckligt med honung för din smak (1,5 msk brukar jag tycka är bra). 6. Klicka ut i små formar och garnera med russin eller annat om du vill. 7. In i ugnen ca. 13 minuter (kolla med provsticka om de är klara).
 

Shoppingen från Stockholm

T-shirt från gina tricot 49:- (REA).
Klänning från H&M, 99:- (EJ REA).
Skor från Feet first (i märket dinsko dock), 299:-.
Mullbär och kokoschips från Hötorgshallen. Kokoschips 12:- och mullbär 25:-.
 
 

Rainy days. They bring a lot of memories.

Idag ska det tydligen bli en regndag, vilket enligt mig kan vara rätt mysigt ibland. Så länge det bara är någon dag så där, det behöver ju inte vara i flera veckor... Än så länge har det inte börjat regna men ser ut som det kommer göra det vilken sekund som helst. 
 
Har inga speciella planer för dagen utan den blir som den blir, men däremot lär det bli ett benpass senare. Är inte alls taggad, speciellt när jag vet att min uppvärmning blir en kort löptur. Fast däremot ska jag och några vänner ev. till gymmet imorgon och då lär det bli en blandning mellan olika muskelgrupper... Så får väl se hur dagens träning blir. Hellre vila en dag för mycket än en dag för lite! Resten av dagen ska jag bara mysa inomhus, ev. baka något. Längesedan jag gjorde mina nyttiga kokosmuffins (recept här) så skulle kunna göra något i den stilen :)
 
Vad gör ni idag?♥
Bild från midsommar.
 
 
 

HONEYCOMB

 
 
Idag på eftermiddagen mötte jag upp Amanda och Frida för att dra in till stan och spendera eftermiddagen där. Väldigt mysigt och fick äntligen träffa mina fina vänner igen, tyvärr var inte Julia och Emelie med. Men vi kikade runt i lite butiker, köpte dock inget eftersom jag var i Stockholm för en hel shoppingdag i torsdags. Men vi fikade på honeycomb (haha ja, även idag) och det blev en blandning mellan massor goda frukter o lite godis och sånt. Mmmm, testade även naturell youghurt, trodde inte det skulle vara så gott men det överträffade mina förväntningar för det var väldigt gott faktiskt! Även citron blev en favorit. 
 
Har ni testa frozen youghurt? Lite som mjukglass ju, fast mycket godare enligt mig (fast toppingen är ju det godaste heh).
 
 

Min dag i Stockholm

Jag har inte en enda bild från min dag i Stockholm, tyvärr. Det blev inga bilder, hade för roligt för att hinna ta en bild haha. Men har i alla fall lite text att dela med mig av!
 
Var alltså i Stockholm i torsdags med Annikas dotter Emma.
Klockan var halv sju när klockan ringde och då var det bara att gå upp på direkten för att fixa i ordning sig. Bussen dit gick vid strax före halv åtta så då tog vi bussen upp, när vi väl var framme runt elva så började vi med att kika i affärer på en gång. Och nästan första butiken vi besökte, de allra första skorna jag provade passade utmärkt och det blev ett köp för mig på en gång! Sedan gick vi vidare i olika affärer och hittade olika grejer efterhand. Världens rea just nu så vi hade tajmat det helt perfekt. När vi började bli hungriga käkade vi lunch på Jensen's Bøfhus, blev kycklingfilé för min del, supergott! Någon timma innan vi skulle åka hem testade vi också frozen youghurt, himla mumsigt men det vart rätt dyrt för råkade ta massor youghurt, det bara kom massor på en gång! Haha aja. Klockan sex tog vi bussen hem och var i Örebro vid halv nio ungefär. För att sedan åka resten av vägen hem tillsammans med familjen i bilen. Rätt segt med så mycket åkande men hade en riktigt rolig dag, en lyckad shoppingdag med bra sällskap! ^^ Kommer bilder troligtvis på vad jag köpte i Stockholm. 
 
Var så sjuuukt trött när jag kom hem och benen bara värkte, så somnade så fort jag lutade huvudet mot kudden!
Eftersom jag inte tog några bilder i Stockholm så får denna vitamin well stå för detta inläggets bild, drack den på vägen hem från Stockholm. Första gången jag testade denna och hade rätt höga förväntningar, men den smakade mest som svag jordgubbssaft, hade önskat mer rabarbersmak! Men en vitamin well är ju alltid en vitamin well, finns ingen vitamin well jag inte gillar hehe^^  Väldigt fräsch, kommer säkert köpa den igen ändå. Men den får 7/10 vitamin well av mig♥
 

Saturday morning

Min frukost denna morgon bestod av nya favisgröten toppat med mullbär och kokoschips, en skiva rågbröd med ost&kalkon+ massa gurka och så en kopp grönt te vid sidan om. Perfekt lördagsfrulle, alldeles för perfekt♥
 
Nu ska jag byta om till träningskläder för ett pass för axlar, triceps o biceps!
 
 
 
♥1 dl fiberhavregryn
♥2 dl vatten
♥Hallon (jag hade ca. 1 dl/70 g)
♥½ minibanan alt. 1/3 ''vanlig'' banan
♥1 äggvita ev. för mer protein
 
1. Mosa en bit banan. 2. Koka sedan upp alla ingredienser under omrörning (försök mosa hallonen) utom äggvitan. 3. När det börjar likna en gröt, kläck ner äggvitan i gröten och vispa snabbt ihop till önskad konsistens.
 
Supergott och superenkelt!
 
 





I'm back on track

Lite bilder från kvällspromenaden♥
Lite fredagssnack, kändes bra med något nyttigt efter en vecka med massa onyttigheter. Ena skålen består av russin, kokoschips och mullbär och den andra av en dipp på kvarg, kanel och lite honung, o så lite äpple till det. Perfekt

Hej på er! Ett tag sedan nu, men vem har tid med att sitta och läsa andras blogg och själv blogga såna här sommardagar? Inte jag iaf, tyvärr. Men nu hoppas jag på att vara tillbaks ett tag på bloggen, så att ni iaf kan få lite mer uppdatering. 
 
Var nämligen i Stockholm igår med Annikas dotter Emma, det var verkligen sjukt roligt och hade en riktigt bra dag! Men mer om gårdagen kommer upp i ett enskilt inlägg... 
 
Idag blev det ett mag&rump-pass på förmiddagen med uppvärmning i form av lite crosstrainer 15 min. Var så sjukt svettig efteråt och det kändes underbart att få träna efter en vilodag igår. Resten av dagen har jag solat och badat! Var ute på en promenad i kvällssolen för ett tag sedan dock, helt sjuuukt underbart och ville aldrig sluta gå. Bara att gå, med lite musik i lurarna och njuta av sommaren. Underbart! 
 
Just nu sitter jag och kollar igenom alla blogginlägg på bloglovin jag missat senaste dagarna (140 stycken...) och ska snart se lite gossip girl. Men har en hel del inspiration till inlägg nu så var beredda på bättre uppdatering de kommande dagarna!
 

Släng ut vågen

 
Var bara tvungen att dela med mig av videon som Keela lade upp, tror att väääldigt många där ute behöver se denna video, älskar denna video så sjukt mycket! ♥

Krämig hallonglass

Repostar ett gammalt recept, som jag bara måååste göra snart igen nu när det är så varmt! Bästa glassen jag någonsin gjort, så ett stort tips om ni gillar glass såhär i värmen♥
 
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
 
 
♥En liten, infrusen, skivad banan
♥1 dl frysta hallon
♥½ dl kvarg
 
Mixa ihop allt med stavmixer, beroende på hur bra stavmixer du har tar det olika lång tid. Lättast går om du kör lite i taget, så du inte mixer allt på en gång. Jag brukar först mixa halva banen och kvarg, sedan tillsätta hallon.
 
Jag tycker det är gott om det blir småbitar kvar av hallonen i glassen :-)
 
 
 
 
 
 
 

Summerdays like this♥




iphonepics.
 
Hallå på er! Denna dag har också bjudit på en hel del vackert väder och så vidare. Hängde vid poolen hela förmiddagen och solade o badade en hel del. Blev en rätt sen lunch, vid tre ungefär käkade vi lite laxgryta och strax därefter gav vi oss iväg för att spela lite äventyrsgolf! Vi hittade även en sjukt tam igelkott så kunde ta kort hur nära som helst! Ni ser ju bara bilden ovanför, gick liksom att klappa den (fast gjorde dock inte det). När vi hade spelat klart gick vi en liten promenad innan vi tog en varsin glass. När vi var hemma var jag hur otaggad som helst på att träna, men tänkte att vad som helst är bättre än inget så blev ett kort HIT-pass men sjukt effektivt på ca. 25 min. Blir alltid mer trött och svettig av korta, effektiva pass än vad jag blir av långa pass på någon timma. Så längden har ingen betydelse egentligen!
 
Sedan blev det ett kvällsdopp i poolen med lite volleyboll- spel. Väldigt roligt! Har haft en väldigt bra sommardag och hoppas att morgondagen också bringar vackert väder♥
 

Saturday means candyyy

Denna lördag börjar närma sig sitt slut och trots att jag trodde i början av dagen att det skulle bli en riktig skitdag så blev det en av de bästa dagarna på länge! Vaknade nämligen av att jag hörde att syrran var magsjuk... Så mina tankar kring denna dag blev inte så positiva men som tur var så blev det bättre efter tolv så hon mådde ändå ''bra'' hela eftermiddagen. Så har spenderat dagen mest utomhus och tagit vara på vädret fullt ut. Blev ett träningspass ute dessutom, axlar&biceps som fick kämpa idag och var helt genomsvett efter, så det blev ett dopp direkt efter i poolen idag med! 
 
Nu ikväll har vi grillat lite och så myst framför tv:n, nu ska jag stretcha lite och därefter sätta på ett avsnitt av gossip girl, xoxo♥
Vad är en varm sommardag utan lite kall glass? Gjorde lite nyttig hallonglass till mig och pappa efter träningen, MUMS.
Saturday it is, perfekta godisskålen! Har verkligen fått sjuka cravings efter lakrits senaste veckan, älskar dessutom kombon hallon&lakrits, MUMS på det med♥



Nellie dellies chocolate





Har ni testat Nellie Dellies nya sockerfria choklad? Det har jag! Och för att vara en sådan chokladälskare som jag är (eller aa, vem är inte liksom?) så blev jag helt överlycklig när jag hittade denna inne på ica. Vad är då detta? Jo, en choklad som är helt fri från socker och istället sötad med stevia som är det bästa sötningsmedlet vad jag hört i alla fall. Bara naturligt alltså (ni får googla mer om stevia själva). Självklart är inte denna choklad 100% supernyttig men åtminstone nyttigare!
 
Jag köpte både en mjölkchoklad och en mörk choklad, måste nog säga att den mörka föll mig mest i smaken, men om du inte gillar mörk choklad skulle jag även rekommendera mjölkchoklad! Båda var riktigt goda och jag skulle aldrig kunna gissa på att de inte innehåller socker om jag inte vetat det innan. Så för er som gillar choklad men inte vill stoppa i sig mängder socker så skulle jag varmt rekommendera er Nellie Dellies sockerfria choklad!
 
De har även annat godis såsom olika sorters lakrits och vingummi, inte testa än men ska testa så fort jag hittar!

The sun puts a smile on my lips

Har ni haft lika vackert väder som mig idag? För här har sverige i alla fall bjussat på sol hela dagen! Känns väldigt lyxigt, för lite sol, det är vi ju inte så himla bortskämda med! 
 
Har spenderat dagen i Vadstena, vi åkte dit en sväng över dagen och lunchade, gick runt lite och sedan avslutade vi med att käka lite glass i solen innan vi åkte hem igen. Hann knappt komma innanför dörren innan jag var ute igen för att springa en runda, blev inte en superlyckad runda då det var hur sjukt jobbigt som helst och tempot var väl inte det bästa, speciellt inte mot slutet hehe... Men jag gjorde det och känslan efter var underbar! Hoppade raka vägen ner i poolen så fort jag kom hem och det var bland det bästa på hela dagen måste jag säga, vid såna här tillfällen är det guuuld värt att ha pool kan jag lova. Sedan blev det lite bad&sol såhär på eftermiddag/kvälls- fronten och sedan har vi även grillat lite laxburgare, något nytt vi testade och det var verkligen hiiimla mumma! 
 
Fotade tyvärr inte så mycket bilder i Vadstena men lyckades knäppa en bild på min lunch i alla fall! Sedan har vi ett gäng poolbilder, om det bara blir lite finare väder framöver så kommer ni nog vara rätt trötta på mina poolbilder i slutet av sommaren hehe...
Kycklingsallad för min del! Huuur god som helst och sjukt himla mycket mat, visst salladsblad mättar inte superdupermycket men det var en massa kyckling och annat gott dessutom, hatar sallader där det är typ en räka ex. och sedan resten BARA salladsblad...

TBT

Vi kör på en liten throwback från förra sommaren i augusti någon gång. Minns att förra sommaren inte heller bjussade på särskilt bra väder i början precis, men sedan blev det ju hur fint som helst! Men nu tycker jag att det börjar bli lite väl lång tid med alldeles för dåligt väder, vill ju solaaa och badaaa! Och skapa massa roliga minnen, sommaren 2014 skulle ju bli BÄST. Men som tur är så är det bara början av juli än så länge och det kan ju vända när som helst, försöker åtminstone tänka positivt haha... ;)
 

Solig dag








Någon gång efter frukost där idag, så åkte vi iväg på en liten mysig tripp till lite olika slussar. Vi stannade vid några olika slussar, gick runt och kollade lite, satt på en filt i solen och fikade och så avslutade vi med att äta lite rostbiff med potatissallad som vi hade tagit med. Hur gott som helst!
 
Men sedan fick jag några nässelutsllag som kliade som bara den, över ena benet. Inte alls kul! Så vi fick åka hemåt och på vägen åkte vi till apoteket. Men jag tog en allergitablett och nu är det nästan helt borta. Vet inte alls varför jag fick så men antagligen någon allergisk reaktion, vi får kolla upp det någon dag!
 
Men trots det så hade jag en jättemysig dag! Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra riktigt, mest ta det lugnt antar jag :)

Q/A

Blev kanske för långa svar men speciellt sista frågan är nått jag skulle kunna snacka om i evigheter såå det får duga ändå haha ;)


Run fast, life´s short

Hej på er! Känner att jag börjar få slut på idéer om inlägg, men vet att jag kommer tillbaka snart igen. Måste bara få lite nya grymma idéer först! Efter frullen idag så gav vi oss upp i spåret en sväng, jag sprang ett varv och blev riktigt nöjd med tiden 09.57 på 2 km. Känns väldigt bra faktiskt! Blev väldigt lagom uppvärmd inför mitt benpass, ben-tisdag även idag. Dagens pass blev väldigt lyckat för jag var helt slut i benen efteråt, men det är ju målet efter varje benpass!
 
Nu har jag previs fixat i ordning mig efter en dusch och ska snart spela in en video om jag hinner, tänkte svara lite på frågestunden. Ikväll får vi besök dessutom, de skulle komma och käka lite mat här och vara här under kvällen. Ska bli trevligt, hoppas bara vädret håller sig bra som det gjort hela förmiddagen. Men just nu ser det ganska mörkt ut tyvärr... Aja håller tummarna hur som helst!
Bild från igår. Lite nötter, nyttiga chokladbollar och en bra bok.. Det är en perfekt kväll enligt mig♥