En helt vanlig fredag

T.G.I.F- Thank God It's Friday!
 
Känns väldigt skönt med en helg just nu faktiskt. Och jag kan säga att det är fyra veckor med massor ledighet och sköna dagar just nu kvar av skolan. Nästa vecka är det endast två ''normala'' dagar, väääldigt skönt måste jag säga. 
 
Men denna fredag var som vanligt väldigt lugn, hemkunskap, matte (där vi dessutom såg en film), musik och idrott. Skönaste ämnena helt klart! 
När jag kom hem gjorde jag en nyttigare kladdkaka som jag lagt upp recept på HÄR. Och ja, ni ser väl nedan varför jag inte ville lägga upp egen bild i receptet, lite misslyckat hehe. Men svingott ändå! Bra uppladdning inför cirkelpasset jag sedan gav mig på, nästan en timmas svett och flåsande, hat-älskar konditionsträning kan jag säga! ÄLSKAR när man är klar och knappt kan se för att svettet svider så sjukt mycket i ögonen haha. Men hatar varenda övning, haha men så länge man bara gör det så är det väl lugnt. Och idag gick det faktiskt väldigt bra och jag körde på så hårt jag bara kunde, sådan pepp!! 
 
Sedan har jag hjälpt pappa lite ute och målat lite osv, även ätit lite för inte alls längesedan, tacofredag! Nu blir det väl snart lite mys framför tv:n och sedan lite serier. En helt vanlig fredag för mig alltså.
 
Vad gör ni ikväll?
 
Erkänn vackert?
 
 
 
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback