Svettigt värre

Fredagskväll! Bästa kvällen på hela veckan helt klart. Dock har denna fredag vart minst sagt rolig. Varit så himla irriterad och trött hela dagen så det var otroligt skönt när jag slutade skolan för helg behövdes, minst sagt. Åkte bara hem efter skolan, tog det lugnt ett tag och sedan ville jag träna ett pass. Men hade begränsat med tid och allvarligt talat, finns det något mer effektivt än tabataintervaller eller? Sjukt himla jobbigt och inte kul för fem öre, men känslan efter alltså... Helt sjuk. På exakt 24 minuter lyckades jag pressa ut precis ALLT ur mina muskler och pulsen höjdes sjukt mycket och flåsade som jag vet inte vad... Och vi ska ju inte glömma hur svettig jag blev! Har aldrig, någonsin, i hela mitt liv blivit så svettig som jag blev idag. Alltså, svetten rann ÖVERALLT i hela ansiktet, inte bara någon droppe eller två utan precis i hela ansiktet, som jag hade doppat ansiktet i vatten typ haha. Sjuk känsla efteråt, verkligen! Alla mina hatövningar i ett pass, check! 
 
Efter en kall dusch så blev det grillat som fredagsmat, så längesedan nu eftersom det blir annat när hösten kommer. Men himla gott! Och till idol blev det lite grönsaker med dipp, nötter och choklad som tv-snacks. Ska se vem som lämnar idol och efter det lär det väl bli att sova, välbehövligt att få sova UT efter denna vecka!
Man ser kanske inte så väl, men om ni lägger märke till alla droppar på näsen, kinderna, runt munnen, runt ögonen.. Överallt! Haha ;)
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback