Restday

Godkväll finisar! Efter skolan idag var det bara att städa och fixa en massa inför den andra visningen för vårt hus, vid halv sex började den och under tiden så åkte vi iväg och käkade lite sushi inne i stan. Mums! Och det verkade som att visningen gick bra och det fanns intresse, men man vet ju såklart aldrig :)
 
När vi kom hem blev det bastu och sedan ett dopp i poolen! Efter det lite idol, men var inte så himla bra ikväll enligt mig, några enstaka bra men inte mer än så. 
 
Blev förövrigt vila från tränigen idag, efter att ha tränat rätt många dagar i rad så kändes det välbehövligt. Och ikväll blev det dessutom honung i kvällsteet för har börjat få lite ont i halsen.... Var lite småsjuk för några veckor sedan men det bröt aldrig ut ordentligt så man vet ju aldrig om det blir något nu istället :/ Vaknade i alla fall med halsont imorse men det gick över men sedan har det smugit sig på lite smått under dagen, men det kanske inte alls är något man vet ju aldrig för har inte så jätteont direkt känns bara lite ibland.
 
Ledsen för snabbt och slarvigt inlägg, känner inte riktigt att jag har tid för bloggen just nu vilket känns lite trist men hoppas det blir bättre snart igen. Men nu ska jag ta och fixa mig och sova, godnatt♥
 
Frukosten imorse var gröt på 1,5 dl havregryn, 2,5 dl vatten och 1 liten banan. Toppat med kiwi och jordnötssmör!
Sushi till middag, alltså sååå gott♥

Kommentarer
MATILDA säger:

men gud så gott :D

2014-09-19 | 11:16:20
Bloggadress: http://matildays.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback