En bra födelsedag

Godkväll! Har haft en väldigt bra och lugn födelsedag vilket är skönt, har för det mesta spenderat min tid hemma. B.l.a sitta och pilla med nya datorn eftersom det är rätt mycket att fixa med. Var även ute och sprang innan lunch en sväng, gick väldigt bra men var seriöst helt död efteråt haha...  Hela löprundan avslutades med världens jobbigaste backe...Herreguuud så trött jag blev! Dessutom var det ju typ storm ute så blåste nästan iväg som en liten vante haha.
 
Men nu ikväll har vi vart på restaurang och käkat italiensk pizza! Vi var nämligen på samma ställe förra året när jag fyllde år så vi bestämde oss för att gå dit även i år. För mig blev det en pizza med kyckling, pesto, mozzarella och soltorkade tomater, plus att jag fick lite bladspenat från syrran, mums! En flottig pizza på en vanlig pizzeria tycker jag helt ärligt inte är jättegott, men italienska pizzor är ju himla smarrigt faktiskt. Inte nyttigt det heller, men inte riktigt lika flottigt och mycket godare!
Så för att summera hela min dag, har den vart väldigt bra och jag är väldigt glad över att bara få vara hemma och ta det lugnt också. Hoppas ni sover gott, natti<3
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback