Påsklov

En liten oufit-pic från dagen. Känner att det var sjukt längesedan jag med jämna mellanrum lade upp dagens outfit men har tappat det helt och hållet haha, är ju ingen modeblogg men visst är mode ett av mina intressen också :) Så kanske börjar slänga in lite såna pics då och då, inte för att denna fula iphone-pic var speciellt rolig, men ska försöka mig på lite bättre kvalité framöver hehe. 
 
Hur som helst, äntligen påsklov! Yeeey. Har en del planerat detta lov, imorgon blir det påsklunch hemma hos farmor. På lördag blir det nog gym och söndag ska vi till moster tills på onsdag. Sen ska jag väl träffa lite kompisar samt ha släktkalas här hemma eftersom jag fyller år! Så får hoppas det blir ett bra lov iaf. Sen ska jag ju självklart äta en massaaaa godis eftersom mitt godislöfte slutar imorgon! Hihi ska bli så himlans gott, speciellt med choklad och fudge. Favogodiset! Efter påsken lär jag ju se ut som en godis själv så lär väl minska godisintaget därefter igen, kanske inte utesluta helt men inte äta det varje vecka iaf :) 
 
 
Blev en supersmarrig smoothie till mellis, med jordgubbar och kiwi b.l.a. Till det mullbär, phÿsalis och en vitamin well. Mums!♥
 



Kommentarer
GoForFit säger:

Riktigt snyggt ju!! :)

sv; Så kul att du blev glad! :D

2015-04-02 | 21:34:27
Bloggadress: http://goforfit.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback