2016 is coming

2015 är snart över. 2016 är på väg. Ett helt år har vi nu lämnat bakom oss och ett helt nytt år står framför oss. Jag måste säga att nyår är på något sätt bland det bästa som finns. Vet att många blir exalterade vid nyår och det är en massa löften hit o dit. Faktum är att det inte beror på att 2015 blir 2016, utan allt hänger egentligen på dig själv. Bara för att det är nytt år kommer du inte börja träna o allt vad det heter. Det blir inte lättare bara för att det är ett nytt år, men enligt mig så är nyår på något sätt härligt. Det är liksom så spännande, det är bara så himla skönt att lägga ett helt år bakom sig. Ta nya tag.
 
2015 har vart ett så otroligt blandat år. När det kommer till allt. Har lärt mig så så himla mycket, om mig själv, om andra människor, om världen, om allt helt enkelt.. Har vissa stunder vart så glad att jag vill bara hoppa av glädje. Och vissa stunder har jag bara velat gråta dagen lång. Men måste säga att jag alltid har lärt mig något utav det som hänt. Har också insett att oavsett om det känns som att inget kan bli bättre, så blir det ändå alltid bättre. Mer eller mindre i alla fall. 
 
Detta år har nog vart det mest händelserikaste år i hela mitt liv. Det är bara så sjukt mycket som hänt. Hela tiden. Både bra och dåligt. Men måste säga att det i alla fall verkar som 2015 får ett väldigt bra slut. Och förhoppningsvis en väldigt bra start på 2016 :)
 
Nu är jag mer än redo på ett nytt år, har så himla mycket roligt inplanerat också. 2016 tror jag kommer bli mitt år om jag ska vara ärlig! 
Kom hem från en veckas semester i Spanien, Teneriffa igår. Så bjussar på 3 bilder därifrån :)
 

Life goes on

Hej på er!
Måste bara säga att det ndå är SÅ kul att faktiskt så pass många kikar in här dagligen, trots att bloggen för tillfället står rätt tom... Visst har inte tusentals läsare, men ni ska veta att jag är otroligt tacksam för de läsare jag faktiskt har! Sedan är det ju trist att ni får fortsätta kika in utan att något händer så ofta hehe, men det ska jag försöka bättra på så småningom!
 
Hur som helst, hur är mitt liv just nu då? Måste nog säga att jag mår väldigt bra just nu, bara en skolvecka kvar. Sedan är det jul och jag drar till Spanien i 1 vecka! :D Det ska bli riktigt härligt måste jag säga. Att fira jul i Spanien lär väl bli lite annorlunda, men tror det blir mys! Annars mår jag bara allmänt bra helt enkelt, snart nytt år och det ska faktiskt bli rätt skönt. 2015 har vart ett så otroligt blandat år kan jag säga, vet inte om ett år någonsin har innehållit så myket olika känslor asså haha... Har verkligen vart en berg-och-dalbana men känns som att 2016 kommer bli ett bra år faktiskt. Hoppas iaf på det, såklart!
 
Tre bilder från helgen. 

RECEPT: JulsmoothieEn smoothie fylld av julkänslor och godsaker? Ja tack. Eftersom snön har valt att vänta (ett bra tag verkar det som..) så får man försöka få lite julkänslor på annat sätt. Min absoluta favo är pepparkaksgröt, recept på den kommer snart. Men idag testade jag att göra en pepparkakssmoothie och resultatet blev en krämig, söt  smoothie med pepparkakskrydorr, juligt värre!
 
♥1 stor banan
♥1 dl kvarg
♥2-3 dl vätska (jag hade mjölk)
♥2 krm kanel
♥1 krm nejlika
♥1 krm ingefära
♥Ev. sötning (t.ex. honung)
 
Mixa allt och smaka av! Jag vet inte hur mycket kryddor ni föredrar så smaka gärna av innan ni häller i för mycket bara, men jag själv hade dock lätt kunnat ta ännu lite mer kryddor för det är ju så gott hihi...
 
 

I'm back again

Oh shit... Det var ett tag sedan! 
 
Jag har helt enkelt haft ett litet blogguppehåll här ett tag nu. För det första har det som ni kanske förstår berott mycket på skolarbete osv. Betygen sätts just nu och vi har prao under två veckors period nu. Vilket därför innebär att alla lärare gav ut typ 820483 prov och läxor de sista veckorna precis...Så ja, en hel del plugg helt enkelt. Plus att man ska försöka hinna med allt annat också. Inte helt lätt dvs. 
Hade väl egentligen tänkt att jag skulle ha mer tid för bloggen nu under praon, har ju inget plugg och det är verkligen underbart skönt kan jag lova. Men jag har bara känt för att inte göra något speciellt. Att bara ta det lugnt. Spela lite gitarr som jag inte gjort på alldeles för länge. Tränat. Haft lite egentid helt enkelt. Det har vart skönt att bara få göra typ ingenting faktiskt... Men den kommande veckan ska jag försöka ta tag i bloggen lite mer. Ev. fixa lite youtube-videos också eftersom det var ett tag sedan det också. 
 
Det är bara det att det är så sjukt mycket jag vill egentligen. Jag skulle vilja satsa massor på bloggen, lägga ner flera timmar om dagen. Spela in en massa roliga youtube-videos. Träningsvideos, träningsinlägg, nya recept (speciellt nu till jul) osv... Vet bara inte vart jag ska börja liksom? Viljan finns verkligen där men det är bara det där första steget att faktiskt ta tag i det som är det svåra. Men men, det blir när det blir!
 
Jag hoppas att ni kan ursäkta mig för mitt långa uppehåll här(snart en månad ju...) och att ni förstår mig. Ska försöka komma på banan så fort jag kan igen! Har ju så mycket idéer hehe... 
Två senaste från min insta, @jenniferaaandersson