Proteinbars

''Fråga: Vilka proteinbar föredrar du? Och när äter du dom: Frukost? Före gym? Eller typ efter gym?''
 

Min absoluta favoritbar är helt klart questbars, dessa har ett högt proteininnehåll, är sockerfria, hög fiberhalt, många innehåller enbart naturliga sötningsmedel (tyvärr inte alla men det står oftast på framasidan om de är fria från onaturliga sötningsmedel) och så smakar de gott enligt mig! De har en fudgeliknande konsistens och finns i många, många smaker. Jag har dock inte testat alla såklart men mina favoritsmaker är white chocolate raspberry och cookies and cream. Varför jag väljer just questbars är för att de är mycket bättre än många andra som innehåller en massa socker (vissa mer än godis) och transfetter osv. Som godis fast med lite mer protein i! Såklart funkar det ibland, men försöker undvika de. Dock är det bästa alternativet att göra egna proteinbars såklart! Finns många recept på det om du bara söker på google. Men kan dock vara lite svårt att få till en riktigt proteinrik bar utan att använda proteinpulver, tyvärr. 
 
Questbars är tyvärr väldigt dyra, 29:- per bar vilket min plånbok inte riktigt tillåter för varje träningspass hehe. Men händer någon gång ibland att jag köper en questbar och då äter jag de endast efter ett träningspass. Dock kan man beställa ett helt paket på nätet om man vill och då blir konstnaden genast mindre per bar. Men det blir tyvärr aldrig superbilligt, iaf om man jämför med t.ex. proteinpulver som kan i vissa fall kosta endast 3 kronor per portion! Jag använder mig dock inte av proteinpulver just nu. 
 
Men en sammanfattning av allt: Min favobar är questbars eftersom de är bättre än de flesta proteinbarsen. Och när jag väl köper de föredrar jag att äta en efter ett träningspass. 
Min absoluta favoritsmak, tyvärr innehåller just denna syntetiska sötningsmedel men någon gång ibland gör ju inte någon stor skillnad :)

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback