Proteinpudding

Proteinpudding, eller propud som det kallas. Från njie, som även tillverkar den populära aloe vera- drycken. Har så länge velat testa denna men inte fått tag på den förrän nu, såååå god! Asså verkligen sjukt. Jag testade i smaken caramel men den finns även i choklad. Kan tänka mig att chokladen är precis som vanlig chokladpudding till smak och konsistens. Hade trott de var mer kvargliknande men icke, supergod iaf. Fick bli ett litet smidigt ''efter-tränings-mål'' idag. 
 
Axlar stod på schemat och fick till ett himla grymt axelpass, supersetade en del och ja, ni vet kanske hur den där känslan är i axlarna. Enligt mig är just axlar speciellt, för det bränner något enormt när jag tränar axlar haha. Riktigt härligt! Sedan körde jag 25 minuters intervaller på löpband också. Efter passet åkte jag hem och duschade, sedan blev det tacomys med familjen!
 
Baksida axlar i cable (båda sidorna, utan handtag): 
4.5 kg 15x1
7 kg 10x4
 
Baksida axlar m. rep: 36 kg 10x4
 
Superset: 
Sittande lyft åt sidan m hantlar: 6 kg 8x4
Sittande lyft åt sidan en arm: 6 kg 8x4/arm
 
Superset:
Sittande lyft framåt m hantlar: 7 kg 10x4
Framåtlutade lyft åt sidan (för baksida): 4 kg 7x4
 
Lyft m viktplatta framåt:
15 kg 8x2 (halva vägen upp)
10 kg 8x2 (hela vägen upp)
 
Cardio: 25 minuter intervaller på löpbandet
 
Ett ord som beskriver passet: SVETT. 
 




Focus on YOU

Det sägs att man inte ska jämföra sig med någon annan än sig själv. Vilket är väldigt sant! Jag håller med till fullo. Tänk att du är du. Du har dina egna gener och du är uppbyggd på ett speciellt sätt. Ingen annan är likadan som dig. Olika personer har olika svårt för att gå upp/ner i vikt, att bygga muskler, att förlora fett, att få bättre kondition, bli starkare osv... Jag själv har väldigt, väldigt svårt att jobba upp min kondition. Det finns folk som inte ens tränar som säkert har bättre kondition än mig, trots att jag tränar kondition ca. 3-5 ggr i veckan. Men det beror ju på hur man är uppbyggd, så trots att du kanske tränar mer än någon annan kan den fortfarande vara lika ''vältränad''. 
 
Det jag menar är att det är SÅ lätt att jämföra sig med andra. Så fort man ser en bild på nätet, så avundas man för att man också vill se ut sådär. Eller om någon lägger ut att de klarat en speciell vikt i någon övning. Men det man ofta glömmer bort är att jämföra sig med sig själv istället! Jag jämför mig tyvärr väldigt ofta med folk, t.ex. på instagram eller på gymmet också, för den delen. Men det jag glömmer är att många jag faktiskt jämför mig med har tränat på gym i flera år, medan jag bara tränat där ett år! Om jag jämför mig med mig själv, hur jag var för ett år sedan. Så ser jag en väldigt stor utveckling! Om jag jämför med bara ett halvår tillbaka så är det väldigt stor skillnad faktiskt.Inte bara utseendemässigt, utan både psykiskt och fysiskt. Om jag tänker på vilka vikter jag körde i början när jag började gymma är det verkligen en stor skillnad! 
 
Så det gäller verkligen att lägga fokus på rätt saker och inte slösa tid på att jämföra sig med någon som har tränat längre, eller som är uppbyggd på ett helt annat sätt. För ett år sedan hade jag vart överlycklig om jag hade vart där jag är idag, men idag har jag nya mål. Vilket såklart är helt okej, mål är väldigt viktigt! Men det är lätt att glömma att stanna upp på vägen och kolla hur långt man faktiskt kommit. När jag gör det, så känner jag mig stolt. 
 

Smoothie bowl after PW

 
Godmorgon finisar! Ett gympass på morgonen är enligt mig allra bästa starten på dagen, men inte långt efter kommer en morning-powerwalk! Vaknade relativt tidigt idag, var dock hungrig direkt när jag vaknade men vet att jag får håll om jag äter något innan. Så blev en halvtimmes powerwalk innan frullen iaf. Riktigt skönt att promenera på morgonen, man blir så mycket piggare i huvudet och det är ju extra gott med frulle efteråt. 
 
Så när jag kom in igen gjorde jag mig en smoothiebowl på kvarg, banan och jordgubbar. Smarrigt! Toppades med lite gott, även müsli efter bilden, självklart ;) Idag blir det gym senare på eftermiddagen, axlar ska mosas och det ser jag fram emot! Men tills dess ska jag ev. spela in någon video, annars dansa runt till musik i hela huset haha :D 
 
Vad gör ni idag? ♥



Min träningsresa

 
Gjorde en video igår där jag pratar lite om min ''träningsresa'' eller vad man ska säga. Varför började jag träna, hur gammal var jag och hur har vägen dit jag är idag vart? Om ni har frågor får ni gärna ställa de i kommentarsfältet så svarar jag :)
 
Glömde dock tillägga i videon att jag självklart har dåliga dagar ibland även nu, vissa dagar har man ingen motivation och allt känns jobbigt. Men det har ju precis alla, så är det bara. Men jag menar bara att jag älskar den livsstil jag lever idag :)

Gofrulle efter morgonträning

Klockan ringde klockan 7, bara att gå upp och dra mot gymmet. Ett pass för armar & bröst samt 25 minuter på löpbandet, både intervaller och lite powerwalk som avslut. Totalt ca. 100 minuters pass. Hem på direkten för att äta upp all mat i hela köket, plus lite till... Nej men gjorde mig en riktigt smarrig frulle idag, jordgubb & ananas-smoothie, en kopp vaniljte, löskokt ägg med örtsalt samt lite frukt vid sidan om. Och som vanligt toppades smoothien med... Kan ni gissa? Haha ja müsli såklart ;) Vart riktigt mätt och belåten men nu börjar hungern smyga sig på igen hehe... Är alltid grymt hungrig efter mina morgonpass, äter bara något litet innan så efter passen äter jag som en häst haha. 
 
Därefter tog jag en lång dusch och kände mig stolt över mig själv. En bättre start på dagen finns nog inte! Älska morgonträning♥
 
Nu är det dags att packa det sista för senare i eftermiddag ska vi till vår moster och morbror, vilket lär bli mysigt :) Men innan dess tänkte jag försöka göra någon vlogg också. Men hoppas ni får en bra fortsatt dag, om vi inte hörs mer idag så hörs vi på torsdag när jag kommer hem! ♥
 
♥1 liten banan
♥ca. 250 g kvarg
♥Ett par jordgubbar (ju fler, desto godare)
♥Valfri mängd ananas
♥En skvätt naturell fil
 
Mixa och njut!



7 kg jordgubbar

 
Ingen uppdatering här idag, märkte jag nu! Men men, bättre sent än aldrig som man säger :) Börjar inlägget med en liten progress-pic. Första bilden är från hösten 2014 och bilden nedan från idag, har nu gymmat snart ett år. I början hade jag sjukt svårt att få kontakt med biceps, även rygg som jag berättat om förut. Men efter mycket slit lyckades jag få kontakten och nu ÄLSKAR jag att träna rygg & biceps. Så flest resultat har jag egentligen fått på senaste tiden, så ser fram emot att se vart jag är om sisodär ett halvår! Kul med lite skillnad är det iaf, även om det inte är superstor :)
 
Hur som helst, dagens träning fick ske hemma, med hjälp av ett gummiband fick jag till ett riktigt grymt axelpass, samt lite mage efter det. Kan lova er att det bränner REJÄLT att träna axlar med gummiband. Brukar köra lite fler reps och superseta en hel del. Asså jag skojar inte, grät nästan så mycket det brännde i axlarna hahaha.... Så grymt! Kan lägga upp lite axelövningar med gummiband någon dag om ni vill?
 
Efter det blev det massa mat och därefter åkte vi och plockade jordgubbar! 14 liter fick vi ihop och nästan 7 kg. Kommer äta en massaaa jordgubbar framöver nu hehe... Väldigt mysigt att plocka iaf och nu har vi hållt på att rensa & frysa osv. 
 
Imorgon ska vi till vår moster i några dagar, men tror jag hinner blogga lite innan vi åker. Ha det bra så länge♥
 
 
 

Back&Biceps

 
Hej på er! Gårdagens misslyckade pass är nu helt bortblåst kan kan jag lova, för oj så grymt pass jag fick till idag! Rygg och minibiceps fick sig en rejäl omgång och gryyym kontakt fick jag och körde slut på musklerna ordentligt. Kändes inte jättekul imorse när klockan ringde en lördagsmorgon men sååå värt♥
 
Uppvärmning: Öva på pull-ups och chins (ÄNTLIGEN klarar jag chins!!!)
 
Latsdrag:
40 kg 8x4
45 kg 5x1
 
Superset:
Sittande latsdrag i cable (båda sidor): 23 kg/sida 10x4
Bicepscurls i cable (båda sidor m handtag): 5 kg/sida 10x4
 
Stående latsdrag m. rak stång i cable: 30 kg 10x4
 
Bicepscurls m. rep i cable:
23 kg 12x3
25 kg 10x2
 
21 bicepscurls: 12.5 kg 7 halva nere, 7 halva uppe och 7 hela (en riktig KILLER som jag fått från @fitspooration på insta, testa!)
 
Enhandsrodd m. hantel: 17.5 kg 10x4/sida
 
Enhands bicepscurls: 9 kg/arm 10x3
 
Preacher curls m z-stång: 20 kg 3x3 (hahaha var sååå trött så orkade knappt 3 st....)
 
Sittande latsdrag i ''maskin'': ?kg 10x4
 
Stångrodd: 30 kg 10x4
 
Avslut: 15 minuter cardio på löpband
 
Hann med väldigt många övningar på ca. 1h & 20 minuter. Svetten droppade efter detta pass, i promise!
 
 
 
 
 
 



Att hantera ett skitpass

En mysig fredagskväll, först grillat kött med klyftpotatis, grillad palsternacka, hemgjord sås o annat gott. Sedan lite mys vid tv:n med familjen, med lite gottis, ananas och nötter^^
 
Dagens gympass gick dock inte riktigt som väntat. Var sjukt taggad innan, skulle köra ben och har ju inte vart på gymmet på flera dagar nu. Så kom dit, taggad som bara den, började med squats. Men så fort jag lade på lite vikt så fick jag himla ont i en muskel... Jag sträckte mig förra benpasset, men trodde sträckningen hade försvunnit men nej nej... Testade lite andra övningar men det gjorde för ont och det kändes fel att belasta muskeln, vill inte att det ska bli värre! Så fick bli lite mage & baksida axlar istället. Men det blev inte alls bra. Var så sur hela passet haha... Jag är en riktig planerare och hatar när mina planer förstörs. Så hela passet vart lite slappt, kändes inte som jag gav allt. Jag fick dåliga tankar och det kändes jobbigt när allt folk var där också. Kändes bara som jag gjorde så fel hela tiden och nej det gick inte alls bra... Lyckades iaf härda ut i 50 minuter men sen gick det bara inte mer helt enkelt.
 
Men det jag ville säga var att det är lätt att bli arg på sig själv efter ett sånt här skitpass. Men det är himla viktigt att förlåta sig själv och gå vidare! Vifta bort de negativa tankarna och tänk på hur bra nästa pass kommer bli istället. Det är så lätt att ''fastna'' i det där dåliga passet, men tänk på alla grymma pass du haft istället och tänk på hur grym du faktiskt är! Alla har dåliga pass ibland, men oftast är det bara inställningen och ens egna tankar som förstör passet. Varenda pass kan ju faktiskt inte vara helt underbart, det är bara så det är! Är säker på att det är så för precis alla. Ibland lyckas man, ibland inte. Men det är bara att lämna det där skipasset bakom dig och se framåt! :)
 
 

Westcoast

Då var man hemma igen! En toppenresa med familjen til västkusten blev det och det är ju verkligen helt underbart på västkusten. Så otroligt mysigt och när solen skiner är det helt fantastiskt! Vi hade ändå tur med vädret, regnade dock en dag men annars har det vart soligt :) Tänkte iaf visa lite bilder från resan, tänker väl inte skriva superdupermycket till varje bild, låter bilderna tala för sig själv!
Hur som helst, bilden ovan var från första kvällen då vi åt på en restaurang. Huuuuur gott som helst! Lax med potatis, sparris o en massaaa annat smarrigt. Godaste på länge.
Jag & syrran fick en varsin alkoholfri drink som var huur god som helst den med!
Glassssss.
En extra stor räkmacka, som var sjukligt god den med haha. Allt är gott ;) Nej men det är ju underbart för typ all fisk och skaldjur är ju färsk på västkusten. 
Fiska krabbor gjorde vi också! Vi fick upp ca. 5 st, så det var väldigt kul! Vi släppte ju dock såklart tillbaka dem sedan igen.
Ännu mer fisk hehehe...
Sista kvällen så skulle Tomas Stenström uppträda där vi bodde och vi tänkte att vi kunde gå dit och kolla lite grann bara. Jag visste knappt att han hade några mer låtar än ''Slå mig hårt i ansiktet'' så hade väl inga förväntningar direkt. Men det var faktiskt riktigt bra! Om man hade lyssnat på hans låtar innan så hade det blivit ännu bättre dock men aja. Det var väldigt bra drag på det och mycket bra låtar faktiskt. De flesta stod väl och väntade på hans kända låt så när han körde den som sista låten var det verkligen riktigt bra, för alla vart så glada haha. Så det var verkligen riktigt kul!
 
 
 
 
 

Ab workout

 
Dagens pass blev ett kort men intensivt magpass, följt av 15 minuter cardio. Tänkte lägga ut magpasset här, riktigt grymma övningar!
 
Cable crunches: 
50 kg 12x1
54 kg 10x1
60 kg 8x4
 
Sidolyft med viktplatta: 15 kg 10x4/sida
Gammal bild, här kör jag dock med kettlebell som ni ser.
 
Sit ups på lutande bänk: 15 kg 10x4
AB roller: ?x4
V-ups på step up: 3 kg hantel 12x4
Russian twist: 10 kg 20x3
Plank twist: 20x2
 
Avslut: 15 minuter intervaller på löpbandet
 
 
 
 

Västkusten

Hej på er! 

Blev en molnig söndag här hemma, men har vart en sväng på gymmet iaf för ett magpass, följt av cardio som vanligt. Ett väldigt lyckat pass iaf, lägger upp det snart :)
 
Efter det hängde jag med och handlade en sväng på City gross och efter det har jag packat, ätit, duschat och klippt gräs haha. Vi åker nämligen iväg igen imorgon, till västkusten! Det ska bli väldigt mysigt, bo i stuga ska vi göra :) Vi är där tills torsdag, får se lite hur det blir med bloggen när jag är borta men det är iaf bara tre dagar. 
 
Bild från igår. Ett av lördagkvällens mumsiga tv-snacks. Även lite vattenmelon som jag o syrran smaskade på^^

Recept: Chokladproteinglass

En otroligt god och krämig glass en varm sommardag är ju inte helt fel, speciellt inte när den är både nyttig och proteinrik! Blev detta till mellis förut och det var helt perfekt. Ni måste testa! Går även att göra den utan proteinpulver, bara att ta lite mer kakao och lite mer honung. Går även lika bra att skippa kakao/honung och ta mer protein istället, jag tog nämligen det sista av proteinet jag hade hemma... Så kunde tyvärr inte ta mer än så, men bra blev det ju ändå!
♥1 stor banan
♥110 g naturell kvarg (alt. smaksatt, t.ex. nötchoklad)
♥10 g proteinpulver (double rich chocolate från body science)
♥Ev. lite kakao och honung
 
Frys in bananen i skivor, ett par timmar. Helst över natten. Mixa sedan alla ingredienser med stavmixer t.ex. och smaka av osv. Häll upp i en skål och om man vill kan man ställa in den i frysen ett tag och röra om då och då. Det beror på hur frusen bananen är :) 
 

Svettkalas

 
Hej på er! 
 
Idag har det vart en riktigt härlig sommardag! Min kusin och farbror har vart hemma hos oss och badat och solat hela dagen. Riktigt varmt och härligt. Vid fyratiden drog jag dock in till gymmet för ett rygg&axel-pass. Älskaaar att träna rygg och axlar, så ett himla kul pass verkligen. Avslutade även med lite svettkalas på löpbandet i drygt en kvart hehe. Tycker ändå att det är helt ok att avsluta passen med lite cardio, känslan när svetten rinner är ju ändå rätt underbar och man känner sig ännu mer nöjd efter passet när man avslutar med cardio. Även om det är skitjobbigt haha! Det är ju iaf värt det hur som helst :) Sedan blev det hem för maaat i mängder. 
 
Passet såg ut såhär:
 
Marklyft: 50 kg 10x3 (hade sån träningsvärk i benen så kände att det inte gick mer hehe)
Latsdrag: 40 kg 7-10x4
Sittande rodd i cable: 40 kg 8x4
Militärpress: 20 kg 10x4
Lyft åt sidan med hantlar: 7 kg 10x4
Framåtlutade lyft för baksida axlar: 5 kg 10x4
Sittande lyft rakt fram med hantlar: 6 kg 15x4
Enhands hantelrodd: 17.5 kg 10x4/sida
Baksida axlar med rep: 36 kg 8-10x5
Stående latsdrag cable: 32 kg 8x3
 
Intervaller på löpbandet: 
2 minuter jogg hastighet 10.0
2 minuter springa hastighet 13.0
6 minuter powerwalk i uppförsbacke hastighet 6.5 med lutning 12%
2 minuter jogg hastighet 10.0
1 minut springa hastighet 13.0
3 minuter powerwalk hastighet 7.0
 
Lagom svettig efter detta pass eheheh :D

New hair



Hej på er!
 
Idag var jag äntligen och klippte mig, kan säga att det vart rätt många centimeter som försvann, men guuud så skönt det känns! Älskar känslan efter ett besök hos friösren. Håret är som silke! Mitt hår var så himla slitet och jag var bara så himla trött på det. Så nu känns det fräscht igen :) Tycker dessutom att det är väldigt kul med en förändring, var trött på mitt mellanlånga hår helt enkelt!
 
Efter det så åkte vi hemåt, blev ett dopp i poolen innan det var dags för lite käk. Grillat kött med klyftpotatis och hemgjord tzatsiki, muuuums♥ Äkta sommarmat! Hoppas ni haft en fin sommardag finisar.

Insta

 
 
 
Ni har väl inte glömt att följa mig på insta? Uppdaterar rätt mycket där just nu, iaf de senaste dagarna. Så det tycker jag ni borde hehe ;) Dock ser mitt flöde lite konstigt ut just nu eftersom jag håller på att fixa flödert, har börjat lägga in en liten vit ram runt bilderna nu. Dock visste jag inte hur jag gjorde en tunn ram först så den blev lite för tjock, men sedan kom jag på hur jag fick sån där tunn ram. Så därför ser det lite konstigt ut när vissa bilder är utan ram, vissa med tjock ram och vissa med tunn ram hehe... Men men det fixar sig ju snart när jag lagt upp fler bilder :) 




Summer



Två bilder från idag.
 
Har haft en väldigt bra sommardag, efter lunch precis så regnade det en skur dock. Men efter ett tag avtog regnet och solen kikade fram, till slut var det klarblå himmel! Så blev sol och bad, i poolen där det var 30 grader varmt! Riktigt skönt måste jag säga. Plus en massa god vattenmelon, det är ju dröööm så här på sommaren.
 
Senare gjorde jag i ordning mig för då skulle vi som sagt ut på restaurang. Jag beställde en ceasarsallad med kyckling och helt ärligt, det var nog den godaste ceasarsalladen jag ätit, någonsin! Huuur god som helst verkligen med en massa smarrigt. Vi kom hem runt niotiden och då begav jag mig ut på en kvälls pw i nästan en timma. Riktigt skönt en sommarkväll som denna med bra musik i lurarna. 
 
Nu är jag dock himla trött, har vart trött hela dagen sedan jag mosade benen totalt på gymmet haha... Alltid svintrött efter mina benpass just. Dock inte jobbigt trött, utan så där ''mysigt'' trött ni vet haha ;)
 
Aja, hoppas ni haft en fin dag kompisar, xoxo♥

Norge- Bilder från sysemkameran

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och redigerat bilderna från systemkameran, från Norge. Mycket naturbilder men inte så konstigt när Norges natur är helt fantastisk! Jag trodde aldrig någonsin att Norge var så sjukt vackert som det faktiskt är. Tyvärr kan ju inte bilderna visa hur fint det faktiskt var, men men.
 
Vackrast av allt måste ha vart Geiranger, det var verkligen helt otroligt! Som att komma till en saga, helt ärligt. Men hela vägen dit var som att åka i ett vykort. Min mystory på snapchat var ganska så lång efter den dagen hehehe.... ;) 
 
Tänker inte skriva så mycket mer än så, låter bilderna få tala för sig själv! 
 
 

Blåbärsfrulle

Dagens underbara frukost blev en smoothie bowl gjord på egenplockade blåbär, samt ett ägg och en kopp te, såklart! Sjukt gott, och ja, ni kan nog kanske gissa att det toppades med ännu mer müsli efter bilden heheh, som vanligt ;)
 
Men denna frulle fick ge energi till dagens benmos! Riktigt lyckat pass faktiskt och kände mig grymt nöjd efteråt när svetten rann ner i mina ögon så det sved haha... Resten av dagen blir det nog bad i poolen och förhoppningsvis lite sola också. Senare ikväll ska vi ut på restaurang, mysigt♥
 
♥1 stor banan
♥Sockerfri hallonkvarg (alt. annan smak)
♥Naturell kvarg
♥Några skedar blåbär
 
Måttade bara lite idag men mixa ingredienserna tills du får önskad konsistens och smak. Häll upp i en skål och ev. toppa med något gott :)
 





Myskväll med bästa vännerna

Igår så träffade jag som sagt äntligen tjejerna hemma hos Julia. Vi hade en massa frukt och chokladfontän så vi lyxade till det lite. Sedan så grillade vi lite gott. Vart en riktigt mysig kväll, vi satt ute och spelade kort med tända ljus på kvällen, pratade, skrattade, pratade, skrattade och pratade lite till! Blir ju så när man inte setts på så länge. Har lite bilder från mobilen också.
 
Dessutom har Amanda fyllt år och Frida fyller år snart, o sen hade vi inte firat mig heller (som fyllde år i April haha) så det blev att vi firade oss alla tre! Med lite presenter och sånt. Kan säga att jag fick så sjukt fina presenter verkligen! Hade inte ens haft en tanke på det eftersom jag hade fullt upp med att själv köpa presenter haha... Hade iaf en sjukt himla mysig kväll med världens finaste vänner♥
 

Äntligen tillbaka

Hej på er! Nu är jag äntligen tillbaks igen. Jag har vart i skärgården ett par dagar som sagt, men kom hem i söndags men har trots det inte haft mycket tid att uppdatera tyvärr... Det är verkligen hur tråkigt som helst men nu hoppas jag verkligen att jag kan lägga mer tid på bloggen! Det är ju så himlans kul :)
 
Hur som helst, har haft underbara dagar i skärgården. Trots dåligt väder några dagar så blev det till slut underbart väder. Har åkt tub bakom båt (vilket var skiiiitkul men sjukt läskigt, ramlade av flera gånger haha), åkt vattenskoter, badat, solat o en del mer. Riktigt avkopplande. 
 
Dock saknat mina vänner sjukt mycket, hade inte träffat Frida på EN HEL MÅNAD! Det är helt sjukt verkligen. Men igår så träffades vi hemma hos Julia iaf och hade det sjukt mysigt, ska berätta mer om kvällen snart! 
 
Idag kom jag hem runt tio vilket var rätt skönt, vi har vart ute och plockat en massa blåbär i skogen faktiskt! Rätt mysigt ändå och definitivt så värt det för nu har vi 2 liter nyplockade blåbär i kylen, närdodlat och ekologiskt, o gratis! Perfekt :) Sedan har vi även vart på bio vilket var himla mysigt. Efter det blev det ett pass hemma för axlar, eftersom jag inte kunde ta mig till gymmet idag. Säger bara att man ska INTE underskatta hemmaträning! Brännde sjukt i axlarna, riktigt härligt. 
 

 
 



iphonepics från norge

Här kommer lite mobilbilder jag tog i Norge. Har en massa mer fina naturbilder från systemkameran, men det kommer framöver. Här ser jag att det är mest matbilder hehe, men har annars tagit flest kort med systemkameran som sagt, det kommer! 
Sundvollen var första stället vi besökte, som ligger lite utanför Oslo. Hit åkte vi för att vår kusin jobbar och bor där, så vi bodde på hotellet som han jobbar på :) Strålande solsken och 30 grader, inte helt fel! Detta är en slags ''ramp'' som folk hoppar ifrån med fallskärm typ, så det är i princip bara ett stup rakt nedanför! 
Sista kvällen vi var i Sundvollen blev det trerätters på hotellet, till förrät blev det lax med sallad och någon slags ramslöksolja. Otroligt gott!
En rejäl bit oxfilé med potatisbakelse, sötpotatispuré samt lite annat gott vid sidan om till varmrätt. Behöver inte säga så mycket mer, också sjukt gott. 
Och till sist, jordnötsbakelse med bär och sorbet. Perfekt avslut på en fantastisk middag. Mätt och belåten var man garanterat efter detta! 
Sedan for vi vidare till en liten ''by'' som hette Vågåmo, där stannade vi bara över natten. Men en god middag hann vi med iaf på kvällen! Hamburgare är ju himla mumsigt, och detta är tusen gånger bättre än mc donalds enligt mig. Riktig hamburgare som den ska vara :) 
Dagen därpå besökte vi bland annat Geiranger, helt fantastiskt! Både vägen dit och väl där. Som att åka i ett vykort! Helt okej lunchutsikt om man säger så. Fler bilder kommer garanterat därifrån kan jag lova.
På kvällen kom vi till Ålesund, alltså västra sidan av Norge. Så där blev det middag på en väldigt mysig och ekologisk restaurang. Färsk torsk (fångad under dagen) med potatis och en himla god svampsås. Dessutom var det vääärldens hotellfrulle på hotellet vi bodde på över natten kan jag säga... De hade ALLT. Smoothies, frukt, pannkakor, bröd, fil o tillbehör, ägg, äggröra, bacon, korv, pajer, omelett, massa olika nötsmör (t.o.m. green choice) samt en massaaaaaa mer. Man ville så gärna äta av allt men tyvärr tar det stopp även för mig efter ett tag hehe... Dock föredrar jag mer kall mat till frukost, frukostmat ska det vara! Är inte så mycket för bacon,pajer, omelett osv. till frukost. Men det fanns otroligt mycket att välja på ändå kan jag säga! 
Dagen efter stannade vi till i Hamar på vägen hem, för en natt. Där blev det ett väldigt kort besök eftersom det bara var på vägen hem. Men hotellfrulle var även där himla god! Hotellfrulle i en vecka var inte helt fel kan jag säga hihi.
 

Favorit för triceps

 
Scullcruschers. En övning som jag sett flera andra göra förut, men som jag själv inte testade förrän bara någon månad sedan. Den är grym säger jag bara! Får verkligen sjukt bra kontakt i triceps, annars tycker jag det är svårt att få riktigt bra kontakt i triceps. Tycker att många tricepsövningar bara gör att jag får ont i axlarna osv. Men denna är verkligen riktigt grym! Tycker verkligen ni borde testa. Jag kör med z-stång, men den funkar säkert bra med rak stång eller hantlar t.ex. också. 
 
Tänk på att inte lasta på för mycket vikt bara, du ska orka hålla emot och stanna upp precis vid pannan och sedan orka pressa hela vägen upp. Har även sett vissa köra bakom huvudet, men jag får mest ont i axlarna då. 

Post workout breakie

 
 
Dagens frukost efter nästan 2h träning smakade underbart! 250 g kvarg blandat med 1 skopa double rich chocolate body science- protein. Toppat med ½ banan,lite kokosflingor, sockerfri müsli och jordnötssmör. Perfekt! Åt även 2 skivor kalkon innan för jag var så hungrig hehe, så blev drygt 60 g protein totalt. 
 

Rygg, axlar & biceps

 


Latsdrag.

Militärpress.
 
Hej kära läsare!
 
Jag kom hem från Norge i söndags men har ändå inte bloggat alls? Känns väldigt tråkigt, för jag kan säga att jag har väääldigt mycket inlägg att dela med mig av just nu. Från Norge såklart, men även träningsinlägg och vissa videos jag vill spela in osv. Men det enda är att jag ska iväg igen idag, ska till skärgården och vara där tills på söndag. Så kommer inte kunna blogga något knappt nu heller... Men ska försöka tidsinställa så mycket inlägg jag hinner i eftermiddag och sedan fortsätta blogga som vanligt förhoppningsvis nästa vecka! 
 
Hur som helst, känns det ändå skönt att vara hemma igen faktiskt. Har haft det u n d e r b a r t på resan, så otroligt vackert i Norge och himla mysigt att resa tycker jag. Så har haft en toppenresa iaf. Men såklart är det skönt att vara hemma igen. Igår blev det ett benpass på förmiddagen, på eftermiddagen/kvällen var jag med Amanda. Hinner knappt träffa mina vänner just nu för att när man väl är hemma någon dag så är typ alla andra iväg osv haha... Men får hoppas det blir mer nästa vecka :) 
 
Idag ringde klockan vid sju, bara att tagga till sig lite för ett morgonpass! Älskar att träna på morgonen, även om det känns fruktansvärt när man går upp så tidigt. Men känslan under passet idag var grym! Och även efter såklart. Men det var verkligen ett toppenbra pass för rygg, axlar och biceps. Nu blir det dock inget gym på nästan en vecka. Men förhoppningsvis lite träning ändå :) 
 
Har även börjat lägga in minst 15 minuter kondition efter mina styrkepass nu, vill verkligen få in kondition i min träning nu så hoppas jag får lite resultat av det så småningom också. Idag kändes det faktiskt väldigt bra så trots att jag hade planerat att stå på löpbandet 15 minuter så blev det 20 istället. Svetten rann efteråt kan jag säga... Sjukt varmt just nu pågymmet dessutom! Helt galet... Dock var det värre igår när jag hade tajt t-shirt och långa leggings, idag hade jag iaf shorts och ett tunt linne. Verkligen tur!
 
Ni ser iaf lite av dagens övningar ovan, bilderna är tagna i hotellgymmet i Norge. Testade faktiskt lite nya övningar också under dagens pass, några nya favoriter blev det faktiskt! xoxo

Norway




Hej från Norge!

Ville bara uppdatera lite snabbt och säga att jag har det underbart här! Helt sjuka vyer, fullt med berg och fjäll överallt. Idag har vi sett helt otroliga platser som jag aldrig någonsin trodde jag skulle få se i Norge, ni får två bilder så länge. Men det kommer upp en massa mer bilder när jag kommer hem, samt text osv. Men tills dess önskar jag er en bra helg iaf! På söndag åker vi hemåt igen så får se när vi hörs nästa gång, xoxo.