Att hantera ett skitpass

En mysig fredagskväll, först grillat kött med klyftpotatis, grillad palsternacka, hemgjord sås o annat gott. Sedan lite mys vid tv:n med familjen, med lite gottis, ananas och nötter^^
 
Dagens gympass gick dock inte riktigt som väntat. Var sjukt taggad innan, skulle köra ben och har ju inte vart på gymmet på flera dagar nu. Så kom dit, taggad som bara den, började med squats. Men så fort jag lade på lite vikt så fick jag himla ont i en muskel... Jag sträckte mig förra benpasset, men trodde sträckningen hade försvunnit men nej nej... Testade lite andra övningar men det gjorde för ont och det kändes fel att belasta muskeln, vill inte att det ska bli värre! Så fick bli lite mage & baksida axlar istället. Men det blev inte alls bra. Var så sur hela passet haha... Jag är en riktig planerare och hatar när mina planer förstörs. Så hela passet vart lite slappt, kändes inte som jag gav allt. Jag fick dåliga tankar och det kändes jobbigt när allt folk var där också. Kändes bara som jag gjorde så fel hela tiden och nej det gick inte alls bra... Lyckades iaf härda ut i 50 minuter men sen gick det bara inte mer helt enkelt.
 
Men det jag ville säga var att det är lätt att bli arg på sig själv efter ett sånt här skitpass. Men det är himla viktigt att förlåta sig själv och gå vidare! Vifta bort de negativa tankarna och tänk på hur bra nästa pass kommer bli istället. Det är så lätt att ''fastna'' i det där dåliga passet, men tänk på alla grymma pass du haft istället och tänk på hur grym du faktiskt är! Alla har dåliga pass ibland, men oftast är det bara inställningen och ens egna tankar som förstör passet. Varenda pass kan ju faktiskt inte vara helt underbart, det är bara så det är! Är säker på att det är så för precis alla. Ibland lyckas man, ibland inte. Men det är bara att lämna det där skipasset bakom dig och se framåt! :)
 
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback