Glossybox Juni


Norge

Hej finisar!
Imorrn så drar jag och min familj till Norge! Vi ska vara där i en vecka. Först hälsa på vår kusin som jobbar och för tillfället bor där, sedan efter några dagar ska vi vidare med bilen och bo på lite olika hotell i Norge. Så det ser jag verkligen fram emot! Tycker verkligen det är riktit mysigt att åka iväg påen liten semester såhär. 
 
När det kommer till bloggen så blir det kanske inte riktigt som vanligt, ska absolut försöka göra några inlägg ibland från mobilen. Men för det första vet jag inte ens om vi kommer ha wifi. Men om vi har det så kanske jag kan göra det, men däremot blir ju mobilbloggar inte fullt så bra som ifrån datorn. Men det får ni helt enkelt räkna med :) När det kommer till träningen så är det inte det första jag kommer prioritera denna vecka. Men däremot så packade jag ner träningskläder, om jag får lite tid över någon gång för en springrunda, ett kort pass på rummet eller ev. hotellgym. Vad jag vet så har iaf första hotellet vi ska bo på ett gym, så det är mycket möjligt att jag besöker det någon gång iaf :)
 
Men jag hoppas i alla fall att vi hörs lite, annars kan ni alltid följa mig på instagram där jag heter @jenniferaaandersson. Men mest kommer jag nog uppdatera på snapchat, där heter jag jenniiiferA. Dock godkänner jag inte alla, om jag inte har någon aning om vem du är. Men ni kan ju alltid testa och se! 
 

Repost: Healthy raspberry-icecream

 Ett recept från förra året, ni måste testa!
 
 
 
♥En liten, infrusen, skivad banan
♥1 dl frysta hallon
♥½ dl kvarg
 
Mixa ihop allt med stavmixer, beroende på hur bra stavmixer du har tar det olika lång tid. Lättast går om du kör lite i taget, så du inte mixer allt på en gång. Jag brukar först mixa halva banen och kvarg, sedan tillsätta hallon.
 
Jag tycker det är gott om det blir småbitar kvar av hallonen i glassen :-)
 
 
 
 
 

AB WORKOUT

 
 
Hej på er finisar! Lördag var det idag ja. Inget gym för mig idag men blev ett litet kort och intensivt magpass i förmiddags i alla fall. Brännde ordentligt i magmusklerna! Sedan har vi vart iväg en sväng, b.l.a. åkt förbi Bråvalla och kikat. Inte vart inne men kollat utanför. Åhh vill bara gå in juu haha... Därefter åkte vi och handlade en sväng. Sedan har vi lagat mat, rökt röding med färskpotatis, mmmmm...♥
 
Nu ikväll blir det lite tv-mys med familjen, har bakat lite nyttiga chokladbollar som snacks. O så lite grönsaker med dipp osv... Gottigt :) Blev en lugn lördag idag. Imorgon blir det att packa en massa dock. För på måndag ska vi bila till Norge! B.l.a. hälsa på vår kusin men sedan åka runt lite med bilen och bo på hotell i en vecka. Så det ska bli riktigt mysigt! 
 
Här är förmiddagens magpass:
Hängande benlyft böjda ben 10 st
Ab track 20 st
Liggande benlyft 15 st
V- ups med vikter 15 st
Crunches med benen i 90 grader 12 st
Russian twist 20 st
Nudda tårna åt sidan 25 st
 
x3 (kör alla övningar utan vila, vila sedan någon minut eller två och kör alla övningar igen, totalt 3 varv)
 
 
 
 
 



Recept: Questpuffs

 
En riktig myskväll med syster blev det ikväll, som sagt. Färska jordgubbar, naturella cashewnötter samt något nytt som jag gjorde i förmiddags, nämligen questpuffs! Perfekta snackset till fredagsmyset. Otroligt enkelt att göra, supergott och proteinrikt dessutom, high five! Både jag och syrran tyckte de vart riktigt goda, så är rätt säker på att ni också hade gillat det. Testa med din favo-questbar på en gång. Jag använde cookies and cream till dessa ''puffar''. Det blir dessutom rätt så mycket av en bar, som ni kan se :)
 
Blev iaf detta framför en film, huuur gott och mysigt som helst. O jordgubbar är ju drööööm♥
♥1 valfri questbar (eller flera olika)
 
Sätt ugnen på 200 grader. Skär baren i 40-80 bitar, beroende på vilken storlek du vill ha. Jag skärde kanske runt 60-70 bitar, och ja ni ser ju hur de ser ut på bilden. Rulla sedan varje bit till bollar, bred ut på en plåt täckt med bakplåtspapper. In i ugnen i ca.4-5 minuter. Ha koll så att de inte blir brända! Ta sedan ut och låt svalna ett tag. 
 
De vart riktigt krispiga och goda!
 

Morning gym

Hello!
Startarde denna dag med ett gympass. Klockan ringde vid sju och var verkligen helt slut, blev en minifrulle och sedan iväg direkt. Ni vet den där känslan man har när klockan ringer på morgonen? Man är så himla trött och allt man vill är att lägga sig och sova lite till. Ja precis den känslan, man brukar ju oftast bli lite piggare efter ett tag. Men saken var den att den känslan hängde med mig under hela passet... Så vart väl en form av ''slö-pass'' eftersom jag var så seg. Men aja, det gick väl ändå rätt bra! Rygg & Axlar tränades. Men insåg dock att klockan åtta en sommarlovs-morgon inte är bästa tiden för marklyft, speciellt inte när man har VÄRLDENS träningsvärk i benen hehehe.... Men aja. Var som segast i början av passet så piggnade till en aning efter ett tag iaf. 
 
Efter passet åkte jag hem för en gofrulle, smoothie bowl med en massa müsli. Frukost efter ett morgonpass, guuuuld♥ Efter det har jag vart hemma med syrran. Vi har gått ut en promenix och så har jag spelat in lite videos osv. När pappa kom hem så lagade vi tacos, muuums. Nu har pappa åkt iväg till Bråvalla, så jag och syrran ska va hemma själva ikväll så blir en riktig myskväll med henne♥ 
 
Är dock himla avis på alla som är på bråvalla.... Vill så himla gärna dit! Men hoppas att det blir något nästa år iaf :) Är det någon av er som ska dit?
 
Bild från i....Ehehehe tappar bort dagarna nu på sommaren..Vet knappt vad det är för dag längre! Men tror denna bild är ifrån i onsdags, om jag inte har helt fel haha ;)

Proteinbollar

Bakade lite proteinbollar här om dagen, de smakar choklad men inte jättelikt vanliga chokladbollar. Kan tänka mig att det blir mer ''chokladbolls-aktigt'' om man ersätter vattnet med kaffet. De blev riktigt goda iaf och gick åt så snabbt att jag inte ens hann fota med systemkameran hahaha.... Men en snabb mobilbild fick jag i alla fall till, så ja det får duga helt enkelt! Men dock tror jag att denna sats räcker till fler bollar än de på bilden, för åt nämligen lite (okej, ganska mycket hehe) av smeten innan jag ens hann göra bollar av det haha.... ;) 
 
♥1 skopa av double rich chocolate, body science protein
♥2 dl havregryn
♥2 msk kakao (mindre/mer enligt smak)
♥7 färska dadlar
♥1,5 msk chiafrön
♥0.5 dl vatten
♥Kokos att rulla i
 
MIxa alla ingredienser i t.ex. en matbredare. Ställ sedan in smeten i frysen ca. 5 minuter så den inte är så himla kladdig. Rulla sedan till bollar och rulla i kokos. Förvaras i kylen, men är allra godast när de stått framme ett litet tag och är lite kladdiga♥

25e juni 2015

Min lunch igår, mums som bara den!
 
Hej på er! Igår blev det en liten bloggpaus faktiskt, dessutom omedveten då jag inte hade bloggen i tanken under dagen. Eller jaaa, jag har ju alltid bloggen i bakhuvudet såklart för ska ju ta kort till bloggen hela tiden hehe. Men blev inga inlägg. Framåt eftermiddagen kom Amanda hit och var här till typ elva ungefär. Vi gjorde väl inte så mycket men det var ju myys♥ Innan det bakade jag faktiskt lite proteinbollar, som receptet kommer upp på senare idag! De är redan slut hehe... 

Idag var jag och tränade på förmiddagen, ett benpass som gick otroligt bra. Tänkte lägga upp passet här senare! Efter det var det hem för en massa mat och strax ska jag och syrran cykla ner och köpa lite glass hihi. Hoppas ni får en fin dag vänner♥

VLOGG♥

 
Självklart skulle minnet ta slut på kameran så det tog slut efter ett tag och jag visste inte ens om det... Men resten av videon var iaf inget speciellt för sa inte direkt något viktigt men ja haha. Hoppas ni gillade videon ändå och så hörs vi i nästa video♥

Morgonträning


Beklagar för så mycket egopics men har tyvärr inte så himla mycket annat att bjuda på just nu hehe. Ska försöka bättra mig!
 
Hej på er!
 
Som sagt så var jag på gymmet väldigt tidigt idag, eller ja, tidigt för att vara mig i alla fall haha. Klockan ringde vid sju och kan ju säga att jag var tvungen att kämpa för att få bort tankar som ''Nej men jag behöver ju inte gå upp nu, kan ju sova 3h till egentligen'' och ''Det spelar ingen roll om jag väntar med att träna lite''... Men jag lyckades ändå ta mig upp och det var ju tur det, för blev ett riktigt grymt pass trots allt! Drack en proteinshake innan samt en banan, så tränade iaf inte på en helt tom mage. För det hade jag aldrig klarat haha...
 
Körde i alla fall bröst, triceps och mage, det var så himla lugnt och skönt på gymmet vid denna tid! Kändes riktigt ''mysigt'' att träna på morgonen, haha svårt att förklara men testa själva så får ni se. Kan tänka mig att man får samma känsla när man tränar typ en fredagskväll eller så också. En väldigt bra start på dagen helt enkelt och absolut inte sista gången! Just bröst och triceps har jag förut tyckt vart ganska tråkigt att träna och faktiskt något jag hoppat över, bröst vet ni ju kanske att jag inte hade tränat på flera månader för ett tag sedan. Har inte prioriterat det så högt helt enkelt, inte fått någon bra kontakt, tråkigt och inte känt att jag har haft så stort ''behov'' av det. Men nu älskar jag faktiskt att träna bröst och triceps! Kanske för att jag hittat nya övningar som jag faktiskt får riktigt bra kontakt i? Kul är det ju iaf så hoppas nu att jag blir lite starkare :)
 
Tränade i ca. 2h och var rätt tom på energi mot slutet så direkt efter passet tog jag mig hem så fort jag kunde för en extra stor frulle, eller ska jag säga brunch? En stor skål gröt med en massa gott till, samt lite riskakor vid sidan om. Mums på det! Var så hungrig att jag nästan darrade när jag kom hem haha, men som tur var kom hungern inte förrän jag var på väg hem iaf! Smakade iaf otroligt bra med frulle efter ett morgonpass. 

Kvällsträning



Hej på er! Ett rygg&biceps-pass blev det ikväll, gillar att träna på kvällen för det känns så ''mysigt'' på något sätt haha. Blev iaf ett väldigt lyckat pass och fick bra kontakt. Testade även på höja vikterna lite i marklyft, till 50 kg. Det gick bra tyckte jag! Har kollat på lite videos oså på youtube om teknik osv. Gör säkert många småfel men det känns ändå rätt bra måste jag säga. Tror jag har koll på de ''största misstagen'' man kan göra i sina lyft och när jag kollar tekniken i spegeln så tycker jag ändå det ser bra ut. Dock så är jag ingen expert på detta direkt och om någon väldigt kunnig person hade sett mig hade jag nog fått många tips haha :) Men tycker ändå det är en grym övning och det är bara att öva, öva, öva!
 
Kom hem runt niotiden och ätit lite kvällsmål osv. samt packat om gymväskan, för imorgon ska jag upp med tuppen för att vara på gymmet så tidigt som möjligt. Har faktiskt aldrig tränat (gym) på morgonen, asså dvs. innan tio. Så vi får väl se hur det går! Är väldigt taggad iaf faktiskt, men vet inte hur det kommer kännas att gå upp ca. 3h tidigare än vanligt hehe... Men det ska nog gå bra! Ätit lite extra kvällsmål ikväll så att jag har extra energi tills imorgon. Förhoppningsvis är det inte så sjukt mycket folk heller, hoppas jag iaf! 
 
Men nu borde jag ta och fixa mig för natten så jag orkar träna imorgonbitti, godnatt och sov gott♥

Smoothie bowl

 
 
 
Smoothie bowl, mums säger jag bara! Jag älskar ju smoothies, som ni kanske märkt vid detta laget hehe. Och jag älskar ännu mer om det är en massa god topping på, o så får den gärna vara lite extra krämig. Dricker väldigt sällan smoothies faktiskt, äter de nästan alltid med sked! Även när jag på bilden har sugrör och sådant tar jag nästan alltid bort det efter bilderna, gör allt för bilderna ni vet haha ;) Nej men jag gillar helt enkelt att äta min smoothie med sked och då passar ju faktiskt smoothie bowl lite extra bra enligt mig! För vad som skiljer den från en vanlig smoothie är att den äts i skål, med sked, toppas med något gott oftast och är lite extra krämig. Som en youghurt helt enkelt! Idag vaknade jag runt tiotiden med kurrande mage och denna drömfrulle smakade såååå bra lovar jag er. Självklart öste jag på med lite mer müsli efter bilderna hehe. 
 
Har inga exakta mått tyvärr men ett ungefärligt recept kan ni iaf få.

♥1 banan
♥En handfull jordgubbar
♥Ca. ½ burk naturell kvarg
♥En skvätt naturell fil
♥Valfri topping
 
Mixa, häll upp i en skål, toppa med din favotopping och ät&njut!

Ett proppfullt gym

 
Hejsan vänner!
 
Idag fick jag ett mess av Amanda runt elvatiden, där hon frågade om någon ville hänga med till stan. Jag stod där i pyamas och hade precis käkat frukost och bussen gick om 45 minuter. Så hade inte direkt mycket tid att fixa mig, välja kläder, packa gymväska och allt man ska göra men vad tusan, spontant gillas ibland! Så blev en shoppingrunda och lite restaurangmys med Julia och Amanda idag. Sa till mig själv att jag inte skulle köpa något eftersom jag shoppade en del förra veckan, men det gick inte så bra hehe. Hittade min nya favorittröja som jag kommer ha på mig livet ut, typ. Haha.... Även örhängen och lite sånt. Men blev väldigt nöjd med mina köp iaf!
 
Runt fyratiden köpte jag en Nocco och traskade iväg till gymmet. Det öppnade inte förrän fyra idag och eftersom jag var där typ när det öppnade kan jag ju säga att det var rätt smockat där idag.... Det har ju vart stängt två dagar nu i midsommar och eftersom det öppnade så pass sent idag passade väl alla på att gymma då. Hade egentligen tänkt ett axel&rump-pass men bytte ut det mot axlar&mage istället. Fanns ingen chans att jag skulle få till ett bra pass för ben/rumpa när allt var upptaget heeela tiden. Men men, det gick väl rätt bra ändå trots sjukligt mycket folk. Väl hemma blev det lite kyckling från gårdagen och nu tänkte jag om ett tag gå en liten kvälls-powerwalk. Hoppas ni får en bra kväll!♥

Midsommar 2015

Två bilder från gårdagen.
 
Hej på er! Midsommarafton var det igår ja, spenderade den med min kära familj och även Annikas familj, samt några av hennes kompisar. Så jag hade en trevlig midsommar med trevligt sällskap!
 
Klockan två ungefär så var det midsommarlunch! En massa olika sorters sill, med en massa annat också. Som t.ex. en supergod skaldjurstårta, rökt lax, paj, köttbullar, ägghalvor, skagenröra och en massaaaa annat. Buffé kan ju vara bland det bästa jag vet, speciellt när det finns en massa fisk och skaldjur med♥ Gick självklart flera rundor och blev garanterat proppmätt. Några timmar senare var det dags för jordgubbar såklart! Plus glass som var hemgjord! Galeeet gott kan jag lova, slår vanlig glass med hästlängder!
 
När klockan var nio och det var dags för ännu mer mat så var man inte superhungrig direkt, men lite småsugen iaf och grillat går ju alltid att få ner i magen hehe. Sedan efter det satt jag och åt en massa jordgubbar, o så lite senare tog vi fram lite ostar och så slank det även ner lite choklad däremellan haha... Var mätt konstant hela dagen och åt kanske liiiite för mycket men absolut ingen ångest. Mat är energi, inte något dåligt :)
 
Men hur som helst, en väldigt trevlig kväll/dag/natt iaf! Idag åkte vi hemåt framåt eftermiddagen. Jag var ute och sprang en runda också, kan ju lova er att det var den snabbaste rundan på länge iaf! Gissar på att gårdagens matöverflöd gjorde susen, som sagt, mat är energi ;) Nej men hur som helst gick det riktigt bra idag för sprang snabbare än vanligt, mycket snabbare än vanligt t.o.m. Så det kändes väldigt bra! Och nu ikväll har vi grillat lite kyckling och nu blir det mys resten av kvällen. Ha en fin fortsatt helg vänner!♥
 
 
 



Midsommar

 

Proteinsmoothie utan pulver

En riktigt smarrig chokladsmoothie fylld med protein och perfekt återhämtningsmål efter ett träningspass! Gjorde denna idag och tog med mig i gymväskan, helt utan proteinpulver men ändå hög proteinhalt och huuur god som helst. Passar självklart lika bra som ett ''vanligt'' mellanmål också!
♥100 g naturell kvarg
♥Lite drygt 100 g kvarg med nötchokladsmak (sockerfri, Lindahls)
♥ca. 1 dl valfri mjölk
♥10 g havregryn
♥1 medelstor banan (100 g)
♥En liten sked kakao
♥Ev. valfri sötning (behövs inte enligt mig)
 
Mixa ihop alla ingredienser och smaka av, enligt mig var den helt perfekt precis som den var eftersom nötchokladkvargen ger mycket sötma. Men om man gillar lite sötare variant så kan man alltid tillsätta stevia, honung, dadlar osv...
 
Jag använde lindahls kvarg och vanlig komjölk, räknade ut att den innehöll ca. 30 g protein. 
 

Sore back

Hello finisar! Inget vidare väder idag precis, tyvärr. Men lite senare ska jag iaf pallra mig till gymmet för ett pass för mage och armar. Annars kan jag inte direkt säga att jag har några planer för denna dag. Tar dagen som den kommer helt enkelt! 
 
Vaknade upp med grym träningsvärk i hela ryggen idag, blev sååå glad! Haha har svårt att riktig träningsvärk i ryggen men hade nästan träningsvärk redan igårkväll så det kändes riktigt härligt. Träningsvärk är ju bästa värken! Längtar redan nu till nästa ryggpass då jag får köra marklyft igen. En riktigt grym övning och ser verkligen fram emot att bli bättre och bättre och vartefter höja vikterna :)
 



Back & Chest

Att träningen faktiskt gör mig så otroligt glad, att jag tycker det är så grymt kul och att det bara går bättre och bättre för varje träningspass, det är precis det som håller mig motiverad!
Dagens rygg och bröst-pass gick riktigt bra och även om jag är pinsamt svag i bröst, så var det väldigt roligt! Jag har precis börjat träna bröst igen efter ett uppehåll sedan januari (?!). Har liksom bara inte tyckt att bröstträningen vart viktig, så efter jag sträckte mig i januari slutade jag träna bröst helt enkelt. Väldigt dumt eftersom jag tycker det är kul och vill gärna bli starkare. Men aja, får hoppas att man märker lite skillnad snart när jag börjar köra bröst nu igen :)
 
Testade även vanliga marklyft för första gången idag. Har bara kört raka marklyft i mina benpass förut. Har bara inte riktigt ''vågat'' köra marklyft bara för att tekniken kan vara svår och det är risk att skada sig. Men tänkte börja med lite låga vikter nu i alla fall och försöka få in tekniken, så lyfte inte mer än 40 kg idag men det kändes ändå i ryggen och gissar på att jag kommer ha en hel del träningsvärk imorgon hehe.... 
 
Uppvärmning: Öva på pull-ups + chins
Latsdrag:
32 kg 12x1
39 kg 7x4
Hantelpress (bröst): 9 kg 10x3
Bänkpress:
20 kg 10x1
30 kg 6x2
Marklyft: 40 kg 10x4
Flyes i cable: 12 kg ?x4
Sittande latsdrag båda sidorna i cable: 
23 kg 10x2
27 kg 8x2
Stående latsdrag i cable: 27 kg 10x3
Sittande rodd i cable: 32 kg 8x4
Hantelrodd: 17.5 kg 10x3/sida
 

Healthy lunchtips

 
Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle äta till lunch, så fick bli en väldigt ''random'' måltid idag haha. Men sååå gott! En ny favorit faktiskt. En kycklingfilé och tomater, samt banan som jag värmde lite i micron. Har ni testat det? Såååå gott blir det. Men hur som helst, ni ser nog vad det är förrutom den där gula ''sörjan'' haha. Har aldrig testat detta förr men det var grymt gott verkligen! Vi hade lite färdigkokt ris i kylen, så jag gjorde lite äggröra på 1 ägg och sedan blandade ner lite ris i själva äggröran. Så det blev en blandning av ris och ägg helt enkelt. Och så lite örtkryddor på det. Alltså det går inte ens att beskriva hur gott det faktiskt blev! Så himla krämigt och mmmmmmm.... Perfekt♥
 
Hela måltiden innehöll lite drygt 40 g protein. 
 

Haulvideo


HÄLSOFREAK

Okej, detta var som en dröm i munnen kan jag lova. En fullkornswrap med tacokyckling på mitt favoställe, Hälsofreak. Inte nog med att detta var drömgott. Det är dessutom nyttigt?! Älskar verkligen Hälsofreak för de visar att det verkligen går att göra om något onyttigt till nyttigt, men ändå få det lika gott! Vattenmelon till efterrätt dessutom, samt en supergod salladsbuffé med en massa gott. Ja för ett Hälsofreak som mig är detta himlen♥
 
Var i alla fall en sväng på stan med syrran idag, shoppade en del faktiskt och kommer upp en haulvideo inom kort som jag spelade in förut :) Vi mötte upp pappa för att luncha tillsammans också. När vi började känna oss färdiga så åkte vi hemåt och nu ikväll har vi vart och spelat lite frisbee golf faktiskt. Kom hem för ett litet tag sedan och har inte så mycket planer för resten av kvällen. 
 
 



NIKE

 
Lite nytt i träningsgarderoben från Intersport, grymt nöjd! Sjukt bekvämt, speciellt nu på sommaren, dessutom snyggt. Älskar Nike lite för mycket hehe♥
 

Monday&Legday

 
Idag var det äntligen legday igen och jag fick till ett väldigt bra pass måste jag säga. 
 
Squats:
20kg 15x1
50 kg 10x1
60 kg 8x1
70 kg 4x2
60 kg 7x2
 
Smith:
Vadpress: 45 kg 12x4
Djupa squats med fötterna långt fram: 30 kg 10x3
Utfall m. ena foten på step up-bräda : 30 kg 10x3/ben
 
Raka marklyft:
20 kg 10x1
30 kg 12x4
 
Cable kickbacks:20 kg 10x3/ben
 
Press i assisted chins: 68 kg 10x4/ben
 
Avslutade med lite squat jumps, utan vikter. 
 
 



Summer photos

Jag och syrran var ute förut och fotade lite, b.l.a. ny headerbild som ni ser och även fler bilder. Fotade även mina nya träningskläder som jag visade en liten sneak peak på häromdagen. Ni kommer få bättre bilder på de inom en snar framtid! Här kommer ett gäng bilder, resterande bilder kommer dyka upp lite när som :)
 

Somrigt mellis

 
På sommaren blir jag så sugen på massa frukt, kalla smoothies osv. Men för att variera mig lite i mina mellis så föredrar jag verkligen att göra en parfait av en massa gott. Har tipsat om detta förut men det är så otroligt gott,enkelt och fint dessutom. 
 
Just idag är det rosa lagret kvarg mixat med ½ banan samt jordgubbar. Det vita lagret är persika/passion-kvarg (sockerfri). Sedan är det kokos och sockerfri müsli, såklart hehe. 
 
Går väldigt snabbt att göra och är såååå gott♥
 

Jordgubbsglass & nya träningskläder

Bild från igår, glass gjort på en enda ingrediens, jordgubbar! Bara att mixa frysta jordgubbar och så äta på direkten, muuums!
 
Idag började dagen med frukost ute i solen, vartefter drog jag och gymmade en sväng. Axlar och mage var det jag hade planerat, men imorse när jag vaknade var jag sjukt sugen på ett ryggpass. Så rygg och mage fick det bli! Nästan helt tomt på gymmet, helt underbart! Efter gymmet åkte vi och lunchade lite och sedan svängde vi förbi intersport en sväng. Har nämligen presentkort för över tusenlappen där sedan jag fyllde år, sådet var på tiden att jag shoppade lite kände jag. Var på jakt efter nya träningsshorts men även ett linne fick följa med hem. Så galet nöjd är jag med mina köp! Ni ser på bilden nedan men kommer troligtvis bättre bilder så småningom.
 
Nu ikväll har vi grillat röding, sjukt himla gott verkligen. Sedan lite tv-mys med lite gottsaker. Denna helg har bjudit på väldigt mycket sötsaker och sådant för min del så ser fram emot de kommande dagarna få köra på som vanligt :) Kraam på er♥

 





Summerdays like this

Vilken underbar dag! Helt sjuuukt varmt och solen bara strålar. Älskar detta. Spenderade min förmiddag med detta på bilden, dvs. nytt nummer av ShapeUp, musik och så isvatten med hallonsmak och citron. I bikini, på altanen. Så otroligt härligt.
 
 Med paus för lite lax till lunch, för att sedan återgå till solen igen. Men efter ett tag bestämde jag mig för att ta mig ut på powerwalk i alla fall, kändes skönt att röra lite på sig iaf. Annars blir det en väldigt välbehövlig vilodag idag, för att återgå till gymmet imorgon igen :) 
 
Gårdagen var riktigt grym också förresten, rätt många från klassen som kom och vi grillade, lyssnade musik, snackade och umgicks. Mer såna kvällar får vi se till att ordna i sommar, kom vi överens om! Riktigt mysigt iaf. 
 
Hoppas ni också tar vara på sommaren idag, själv har jag inte ens rört datorn förrän nu. Men kände för att uppdatera er lite nu iaf, kram på er♥
 

Sommarlovets första dag

Morgonens frulle bestod av en smoothie gjord på 1 liten ekobanan, ca. ½ burk kvarg, jordgubbar och en liten skvätt mjölk, samt en skiva rågbröd med kalkon och gurka, o så den obligatoriska koppen te såklart. Perfekt frulle första dagen på sommarlovet! För igår fick vi sluta skolan och det var verkligen så underbart, ingen skola på två månader! Sååååå skönt. Och värre blir det ju inte av att värmen äntligen har kommit. 
 
Igår efter skolan blev det gym och senare på kvällen avslutning för syrran, sedan gick jag ut på en powerwalk för att rensa tankarna lite. Somnade vid halv tre natten innan.... Men som tur var så var jag helt sjukt trött igårkväll så somnade nästan på direkten. Sovmorgon idag dessutom, så efter denna frulle var jag på gymmet igen och tränade bröst och armar. En Nocco innan var dock väldigt nödvändig för var så himla trött trots en bra sömn.... Men blev ett bra pass ändå.
 
Ska snart dra iväg och möta upp lite vänner, för att senare möta lite fler folk i klassen. Vi ska nämligen till stranden och grilla, bada och ha det mys ikväll, tror det blir en väldigt bra kväll och en bra start på sommarlovet :) Hoppas ni har en bra sommardag med finisar, kraam♥
 

GLOSSYBOX


Snart sommarlov

Bild från förra helgen på Liseberg, haha älskar bilden ;)
 
Hej på er och ledsen för dålig update. Har vart iväg i helgen ute i skärgården vilket har vart väldigt skönt, att få ta en paus från allt ett tag. Nu är det bara två dagar kvar i skolan och har inte ens lektioner dessa dagar utan lite annat, så det är väldigt skönt! Just nu har jag tappat blogglusten lite, eftersom jag tänker ''allt eller inget'' när det kommer till bloggen. Det är inte kul att blogga (och inte heller kul för er att läsa) om jag kommer upp med lite halvtaskiga inlägg då och då med dåliga bilder osv. Vill så himla gärna lägga ner mer tid på bloggen och ta fina bilder osv. med systemkameran. Fler recept, frukostbilder, träningsbilder, träningspepp och så vidare kommer förhoppningsvis upp nu när jag får sommarlov! För jag älskar att blogga, men känner att jag har tappat det lite på senaste tiden då jag inte engagerat mig så mycket. Men ser fram emot att starta om på nytt nu igen! Hoppas ni också gör det, för då lovar jag att bloggen blir mycket bättre att läsa än vad den är just nu, inte så svårt egentligen med tanke på hur den är nu haha... ♥
 



PR

 
Hello!

Idag blev en sån dag i skolan där vi kollade på film på varenda lektion, vilket var väldigt skönt såklart. Efter skolan fick jag dock sitta kvar ett tag på syslöjden vilket inte var superkul direkt men efter det väntades ett benpass. Vågade mig på 70 kg i squats vilket kändes grymt! Känner mig väldigt stolt över mig själv haha... 
 
Squats:
20kg 20x1
50 kg 10x1
65 kg 6x1
70 kg 4x1 (PR)
60 kg 7x2
40 kg 15x1
 
Raka marklyft:
20kg 20x1
30kg 15x4
 
Utfall i smith med kick/press (svårt o förklara):
30 kg 10x3/ben
 
Vadpress i smith:
48 kg (?) 10x4
 
Djupa squats m. kettlebell på step up brädor:
20 kg 10x4
 
Benspark dropset 3 drop:
45 kg, 35 kg, 25 kg
x3