Midsommar 2015

Två bilder från gårdagen.
 
Hej på er! Midsommarafton var det igår ja, spenderade den med min kära familj och även Annikas familj, samt några av hennes kompisar. Så jag hade en trevlig midsommar med trevligt sällskap!
 
Klockan två ungefär så var det midsommarlunch! En massa olika sorters sill, med en massa annat också. Som t.ex. en supergod skaldjurstårta, rökt lax, paj, köttbullar, ägghalvor, skagenröra och en massaaaa annat. Buffé kan ju vara bland det bästa jag vet, speciellt när det finns en massa fisk och skaldjur med♥ Gick självklart flera rundor och blev garanterat proppmätt. Några timmar senare var det dags för jordgubbar såklart! Plus glass som var hemgjord! Galeeet gott kan jag lova, slår vanlig glass med hästlängder!
 
När klockan var nio och det var dags för ännu mer mat så var man inte superhungrig direkt, men lite småsugen iaf och grillat går ju alltid att få ner i magen hehe. Sedan efter det satt jag och åt en massa jordgubbar, o så lite senare tog vi fram lite ostar och så slank det även ner lite choklad däremellan haha... Var mätt konstant hela dagen och åt kanske liiiite för mycket men absolut ingen ångest. Mat är energi, inte något dåligt :)
 
Men hur som helst, en väldigt trevlig kväll/dag/natt iaf! Idag åkte vi hemåt framåt eftermiddagen. Jag var ute och sprang en runda också, kan ju lova er att det var den snabbaste rundan på länge iaf! Gissar på att gårdagens matöverflöd gjorde susen, som sagt, mat är energi ;) Nej men hur som helst gick det riktigt bra idag för sprang snabbare än vanligt, mycket snabbare än vanligt t.o.m. Så det kändes väldigt bra! Och nu ikväll har vi grillat lite kyckling och nu blir det mys resten av kvällen. Ha en fin fortsatt helg vänner!♥
 
 
 



Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback