Chokladgröt

Hej på er! En riktigt himla seg dag i skolan asså... Det enda som var roligt var att vi började med idrott. Och så hade vi dessutom håltimma på SO- lektionen. Resten av lektionerna var fruktansvärt sega. Men dagen gick ju ändå förbi, och när jag kom hem fyllde jag på med lite mellis och strax därefter tränade jag ett pass för rygg här hemma. Med hjälp av ett gummiband och fantasi kan man göra mycket faktiskt, brännde riktigt mycket i ryggen och fick bättre kontakt än på gymmet. Har ju som sagt svårt att få kontakt i ryggen men det börjar gåframåt nu faktiskt, får mer och mer kontakt med ryggmusklerna så det är kul! Men ska försöka slänga in lite hemmapass för ryggen då och då för jag tror att det även kan gynna mina pass på gymmet.
 
Hur som helst, nu ska jag strax ut på en kort promenad med familjen för lite frisk luft. Därefter blir det vampie diaries och en massa tända doftljus, myskväll helt enkelt!
 
Här får ni ett recept på min favogröt, har postat det förut men det förtjänar typ tusen inlägg. För oj så god denna gröt är. Alla chokladälskare, här har ni ett drömrecept! Behöver inte någon topping egentligen men min toppade jag med lite jordnötssmör och ananasbitar. 
 
 
♥1 dl havregryn
♥2 dl vatten
♥ 1-3 tsk kakao (beroende på hur stark smak man vill ha, jag tar typ två kanske)
♥3 st dadlar
♥1 ägg/1 äggvita
 
Mosa dadlarna och koka upp alla ingredienser utom ägget under omrörning. Tillsätt sedan ägget när det har blivit en gröt. Ta bort kastrullen från spisen och rör om ordentligt innan ägget binder sig. 
 
Bara så ni vet, enligt mig är ägget superviktigt! Har testat utan ägg och det blev inte alls bra, så ägget är helt enkelt ett måste i just detta recept, enligt mig iaf. 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback