Saturday

Bild från i torsdags från skidbacken. 
Hello! Ja nu har det inte vart någon vidare uppdatering denna veckan precis, men försöker i alla fall så gott jag bara kan. 
 
Efter en riktigt bra praovecka är jag väldigt trött och känner att helg är precis vad jag behöver. Igår kom pappa, syrran och farmor till min praoplats när jag hade slutat för att ta en fika. Så blev en mysfika som är bästa uppladdningen inför ett gympass haha, grym energi fick jag till mitt rygg&biceps-pass! Efter träningen åkte jag hem och käkade lite tacos som är typiska fredagsmaten. Lite senare kom Amanda och Frida över en sväng och vi spelade spel, lyssnade musik, snackade, käka lite gottis och annat. Väldigt trevligt iaf, blir ju inte att man ses lika mycket när det är prao men det gäller att ses så fort man får tid :) 
 
Idag är det gymmet som gäller igen, ska iväg om ett tag och efter det ska jag och syrran hem till farmor. Hon skulle bjuda på lite god mat till lunch och efter det ska jag och syrran gå på stan en sväng, sen blir det mellomys ikväll :) Hoppas ni får en bra lördag iaf! Det ska jag se till att ha, för att ladda upp ordentligt inför ytterligare en vecka med prao.
 
 



Kommentarer
Elin säger:

Vill också åka skidor :)

2015-03-08 | 08:24:28
Bloggadress: http://ptelin.disciplin.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback