Grym helg

Hej på er! Har haft en riktigt grym helg och blev som en liten paus från bloggen, men nu är jag tillbaka igen!
I fredags tältade vi som sagt hos Julia, var verkligen grymt roligt. Hade en sjukt bra kväll med bästa tjejerna som vi måste göra om igen♥ Och konstigt nog var det sjukt varmt i tälten, vilket man kanske inte hade trott. 
 
I lördags vaknade vi, åt lite frukost och fixade i ordning innan jag drog mig hemåt. Då fick vi senare mot eftermiddagen besök av lite släkt, eftersom pappa fyllde år i onsdags. Så vi hade bakat lite vinbärspaj, så spelade vi kubb och grillade lite framåt kvällen. Sedan blev det ju såklart eurovision-mys för fulla muggar! Vi laddade upp med godsaker som jordgubbar, melon och choklad och satt spända och nervösa fram tills Sverige hade tagit hem allt! Wohoo vart så sjukt glad när Måns vann verkligen, så otroligt himla kul ju!! Tyckte verkligen att Sveriges låt var den bästa detta året.
 
Idag sov vi ut ordentligt, nästan till klockan tio vilket var väldigt skönt. Efter en gofrulle ska jag nu sätta mig och plugga ett tag. Senare idag ska jag och pappa ut ochåka motorcykel, ska bli väldigt roligt för har aldrig åkt en längre sträcka utan bara några meter i princip haha. Ska bli väldigt spännande :)
 
Framåt kvällen blir det en sväng till gymmet också, inte riktigt bestämt vilka muskelgrupper jag ska träna eftersom jag redan tränat alla muskler i veckan, men det återstår att se!
En lite halvtaskig snapchat-bild från i fredags, lade upp väldigt mycket på mystory i fredags men tyvärr mest filmer, men men haha. 
 



Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback