Prottefluff utan proteinpulver

TGIF. Thank god it's friday!
 
Äntligen är den efterlängtade helgen här och jag tror den kommer bli grymt bra! Imorgon ska jag till huvudstaden med familjen för lite shopping, gröna lund, restaurangmys samt en natt på hotell. Sååå mysigt ska det bli och ser verkligen fram emot det :) 
 
Min träningsvärk från i måndags sitter fortfarande kvar lite haha, helt sjukt! Men efter en rätt skön skoldag fick det bli en springtur iaf, var så sjukt otaggad innan men väl ute gick det bra. Körde lite intervaller men i slutet sprang jag bara vanligt, var så fruktansvärt varmt dock för hade munkiströja och i slutet var det bara sol hela vägen, men men ska ju inte klaga på vädret när solen väl visar sig haha :) Efter springturen fick jag i mig lite mellis i form av proteinfluff utan proteinpulver! Hur mumsigt som helst och hela 36 gram protein dessutom,recept nedan! 
 
Efter ett tag började magen såklart kurra igen hehe och då blev det tacos med pappa, mums♥ Nu ikväll ska jag kanske träffa lite kompisar och ta det lugnt, så hoppas ni får en bra fredagskväll och att ni tar vara på helgen så gott ni kan! xoxo
 
Chokladfluffet
♥1 äggvita
♥110 g kvarg
♥En sked kakao
♥Honung efter smak
 
Jordgubbsfluffet
♥1 äggvita
♥110 g kvarg
♥Mosade jordgubbar
 
Vispa upp ena äggvitan riktigt fluffigt, tillsätt resterande ingredienser och vispa lite till. Jag gjorde båda satserna och vart en riktigt god kombo med jordgubb och choklad! För båda satserna blev det ca. 36 g protein och då använde jag Lindahls naturella kvarg.
 



Kommentarer
Céline säger:

riktigt härligt recept!! :)

2015-05-10 | 12:19:29
Bloggadress: http://evaceline.blogg.se/
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback