Mellistips


Ett snabbt, gott, enkelt, proteinrikt fredagsmellis med en massa vitaminer och nyttigheter som gynnar både kropp och själ. Dessutom passar ju banan, hallon och choklad så otroligt himla bra tillsammans. Även clementin och pink lady äpplen är ju bara föör mums. Nu när nektarinerna är lite svårare att hitta i matbutiken så är dessa mina favoriter istället. 
 
Vad är det då för att vara lite mer exakt? Ca. ½ skopa protein i smak double rich chocolate från body science, utblandat med kvarg och en skvätt fil. Och sedan en god fruktblanding av ½ banan, ½ pink lady äpple, frysta hallon samt 1 liten clemtin. O så en kopp te, ett måste i höstetider. Mumma!
 
Blir allra godast om man faktiskt har detta proteinpulver, för asså går inte att förklara hur underbart gott just detta protein är...Men funkar säkert att blanda kakao och honung också! Det har jag gjort förut :)
 

Matdagbok: Onsdag

Frukost: Fil med müsli + en macka med kalkon
Lunch: Köttförslimpa med sås o potatis (skolmat)
Mellis innan träning: 1 banan
Träning: Rygg&Mage+cardio 70 minuter
Mellis efter träning: Två ägg
Middag: Lax med pesto i ugn, potatis & sallad
Kvällsmål: Kvarg med bär/frukt (antagligen)
 
Förlåt till er som inte gillar såna är inlägg, vet att vissa gör det men antar att kanske andra tycker det är tråkigt? Ja jag vet inte, men mitt liv är inte speciellt intressant för tillfället så när jag väl har någon kvart över till bloggen så blir det inte så mycket mer än såhär. Ska visa bilder från Island osv. snart, så fort jag får lite mer tid för det krävs lite mer tid än t.ex. detta inlägg. Att skriva om min dag känns inte så himla intressant när jag bara går i skolan, tränar och pluggar? Ni får gärna tipsa mig om roliga inlägg som inte kräver så himla mycket tid. 

OKTOBER FAVORITER


Redhead

 
Okej, så mycket som hänt sedan sist att jag inte ens vet var jag ska börja?
 
Men kan ju börja med o säga att jag faktiskt har färgat håret! Rött fick det bli och det var först gången jag färgar mitt hår i hela mitt liv. Var en aning nervös innan och speciellt när frisören frågade om jag verkligen var säker. Men sedan satt jag där med hårfärg i håret och det var för sent för att ångra sig, o det var väl tur de, för nöjd som bara den blev jag! Är dock aningen rödare i verkligheten än på bilden, men men ni lär ju få se fler bilder och videos med denna hårfärg framöver ;)
 
Sedan har jag ju vart på Island också! Underbart land måste jag säga. Så otroligt fin natur och vi hittade på en del roligheter. Men det tänkte jag faktiskt ägna ett helt eget inlägg åt framöver, med lite bilder samt text osv..
 
O sen har jag även vart på en liten ''mini-halloweenfest'' med tjejerna från klassen. Himla mys! Vi käkade taco,kollade skräckfilm och bara umgicks. O sen var det lovet slut! Måndag idag igen och tillbaks till de gamla vanliga rutinerna igen... Som dock i vissa fall kan vara rätt sköna. T.ex. träningen och kosten har jag saknat väldigt mycket. Så det finns trots allt något positivt med att börja skolan igen :) Även om det kanske inte känns så när man väl är där eller sitter och pluggar..
 

 
 
 
 

Matdagbok: Måndag

Hej på er! Har blivit en ganska lång bloggpaus nu, har haft så himla mycket annat men nu har jag massa inspiration till nya inlägg samt videos! Hoppas att jag bara får tiden till att publicera allt. Kommer skriva av mig mer i ett kommande inlägg! Nu tänkte jag i alla fall dela med mig av denna måndagens mat o tränings-dagbok. Andra november, vilket betyder andra dagen på min lilla ''utmaning''. Den senaste veckan/veckorna har vart väldigt slapp ang. träning och mat. En hel del onyttigheter och ytterst lite träning. Men det har gett mig mer motivation och nu är jag på banan igen! Har hur som helst utmanat mig själv att utesluta godis, snacks och andra ''sötsaker'' hela denna månaden. Dvs. äta så nyttigt som möjligt under november. Vissa saker går ju inte att styra över själv, men det jag syftar mest på är väl ''lördagsgodis'' och snacks, fika osv. om ni förstår...
 
Häng gärna på om ni har lust :D Nu kör vi!



Frukost: Banan o kokosgröt, toppat med kvarg, bär o müsli

Lunch: Skolmat (kycklinggryta med bulgur)
 
Mellis: Smoothie på hallon, banan o kvarg toppat med paulúns müsli
 
Träning: Rumpa o mage (hemma)
 
Middag: Lax med potatis o broccoli
 
Kvällsmål: Kvarg med äpple o jordnötssmör
 
Hade en challange under oktober också, att inte äta något jordnötssmör på hela månaden! Trodde aldrig jag skulle klara det men jag gjorde det! Var därför extra underbart att få toppa kvargskålen igårkväll med en klick nötsmör ;P