Adidas superstar

 
My new babies♥ Har velat ha dessa SÅ länge nu, liksom huuur äckligt snygga är de inte?? Så blev så sjukt lycklig när jag fick dem i torsdags, vill typ ha på mig dem 24/7 hehe.. 
 
Men hur som helst, lördag är det idag och första dagen på min lediget! Hur underbart är det inte att få vara ledig i drygt en vecka nu? Idag är jag hemma fram till 6-tiden ungefär och sedan ska vi till farmor och sova där inatt. Imorgon blir det att packa hela dagen i princip för på måndag ska vi till Island! Ska bli sjukt mysigt och kul för har aldrig vart där heller. Ska bli riktigt spännande att bada i blå lagunen och få se gejsrar också!
 
Har även bestämt mig för en hel vilovecka under lovet. Gårdagens pass gick riktigt dåligt faktiskt. Skulle träna mage efter skolan och var väl inte världens piggaste innan och inte motiverad alls. Humöret vände aldrig under passet, kändes så meningslöst att vara där bara för kollade på klockan hela tiden och väntade på att tiden skulle gå ungefär. Så blev bara ett 30-minuters-pass igår, kortaste passet på gymmet någonsin tror jag haha. Men varför vara kvar när jag ändå inte fick något gjort knappt? Hellre träna till 100% nästa gång och tycka att det är riktigt kul. Så bestämt mig för att vila nu hela höstlovet, om jag inte får tillbaka motivationen fortfare än så då såklart :)
 
Ha en fin dag i höstsolen finisar!



Healthy chocomugcake


Okej önskar så mycket att jag bara kunde få folk att förstå hur gott detta var. Man kan inte tro att det är nyttigt alls, lyx på hög nivå! Gjorde detta till mellis, för insåg att jag snöat in mig alldles för mycket på smoothies på sistone hehe... Tro mig, smoothies är underbart och går att variera i en oändlighet dessutom. Men kom o tänka på att jag alltid varierade mig så mycket i mina mellis förr. Jag älskade att exprimentera i köket och kom på nya recept flera gånger per vecka. Jag har liksom glömt bort det lite på senaste tiden och vill så himla gärna komma tillbaka till det igen! Speciellt mugcakes är en gammal favo som bara är för underbart.
 
Tänkte därför dela med mig av detta recept nu. Vet att många kommer sluta läsa när de läser ingredienserna, och ja, jag kan erkänna att det kanske inte låter supergott speciellt inte om man inte brukar använda såna här ingredienser. Men alltså, ge det ett chans säger jag bara! Går inte att förstå att detta är nyttigt.
 
Mugcaken:
♥½ banan
♥1 ägg
♥1 msk kakao
♥2-3 dadlar
♥½ dl havregryn
♥1-2 msk mandelmjöl (kan uteslutas)
♥Lite vätska (jag använde vatten)
 
Mixa ihop alla ingredienser och tillsätt vatten,så mycket att det blir en lite mer rinnig konsistens så att den är lätt att hälla ner i en mugg. Smaka av först och se om du vill ha t.ex. fler dadlar för sötare smak. Häll sedan ner i en mugg och micra i ca. 2 minuter. Den blir ganska fast men absolut inte torr, men om du vill ha den kladdig så ta ut den tidigare. Vänd sedan upp den på en tallrik eller ät direkt ur muggen.
 
Topping:
♥Kvarg
♥Hallon
♥Lite blåbärsprotein (kan uteslutas)
 
 

Matdagbok; Måndag



Frukost: Naturell fil med sockerfri müsli, + en knäcke
Lunch: Smoothie på mc donald's (ingen bra lunch jag vet)
Mellis: Smoothie (igen hehe) på björnbär, banan, mjölk, kvarg m.m... Toppat med müsli
Middag: Köttfärslimpa med brocooli och ruccolasallad
Kvällsmål: 1 ägg+ liten skål kvarg 
 
Ingen vidare bra matdag idag tyvärr. Blev liksom ingen riktig lunch och inte så mycket variation heller. Men aja, så kan det bli vissa dagar! Blev dock lite mer mat de andra målen istället så det jämnade ut sig. 
 
 
 
 

Hot chocolate and a good workout

Idag blev det ett förmiddagspass efter frullen. Gick faktiskt väldigt bra idag och det kändes bättre än de senaste gångerna. Antagligen för att jag är ledig och inte har något annat att stressa över. Så det kändes härligt! Rygg och axlar avslutat med cardio blev det och fick till väldigt bra kontakt osv. 
 
Efter passet åkte jag hemåt och käkade lite lunch med familjen. Sedan har jag tagit det lugnt, duschat lite samt gjort en lite nyttigare verision av varm choklad! Himla mumsigt, med höstiga smaker som kanel osv. 
 
Igårkväll var jag & syrran hemma själva, men Emelie och Amanda kom över så vi kollade på idol tillsammans och hade jättemysigt♥ Blev en väldigt bra och skön fredagskväll iaf vilket behövdes. Fick lite ny energi och nya krafter. 
 
Ha en bra lördag finisar♥
 
 



Omotiverad

Hej på er!
Jag vet att det står lite still här, känns som det gör det hela tiden nu för tiden vilket känns så tråkigt. Vill så gärna lägga ner massor tid på bloggen men finns så himla mycket viktigare saker som går före. 
 
Just nu känner jag dessutom att jag inte har lust till någonting längre. Har vart så mycket plugg på senaste tiden att jag bokstavligen har suttit och gråtit för att jag får ångest över att jag måste lära mig precis allt och verkligen lägga ner hela min fritid på plugg för att behålla betyg och även höja mig i visssa ämnen. Jag har ingen motivation kvar längre. Och när det kommer till träningen så har den fått lida lite också. Denna vecka har jag bara tränat två gånger och när jag väl ska träna känner jag ingen glädje eller motivation längre. Har i princip ingen lust till någonting längre. Varken skola eller träning. Får bara sådan ångest när jag inte hinner träna och när jag väl ska träna så blir jag bara stressad och kan inte koncentrera mig.
 
Men har bestämt mig för att den kommande tiden ska jag verkligen bara träna när jag känner att jag faktiskt har tid och lust. Jag ska helt enkelt göra precis som jag känner för just för stunden. För känns som att jag ''måste'' träna på senaste tiden, bara för att det är en del av mig och min vardag. Visst mår jag mycket bättre av träningen och den kommer, tro mig, alltid vara en stor del av mig. Men har inte riktigt kunnat slappna av och gå in i min egna värld på senaste tiden jag har tränat. 
 
På detta sätt hoppas jag att jag kan hitta tillbaka till mig själv igen. Behöver bara en liten paus känner jag. Kommer ju inte sluta träna helt direkt men istället för 6 ggr i veckan kanske det blir 3-4. Plugget kommer jag ju dock inte undan men är iaf inte exakt lika mycket plugg nu innan lovet och sedan är det ju lov dessutom så hoppas verkligen att detta hjälper mig att hitta motivationen till allt igen! :)
 

Autumn breezes



Älskar hösten. Det är verkligen den mysigaste årstiden. Löven återgår till sina underbara, vackra färger, med varma toner och det känns som att leva i en tumblr-värld. Det är dessutom äntligen ''okej'' att längta som bara den till julen. Det blir allt kyligare och lättare att andas. Promenaderna blir allt mer magiska och man får klä sig lager på lager. I mysiga och varma kläder. I fina höstiga färger. Det blir mörkt tidigare och man kan tända en massa doftljus och bara mysa. Teét och gröten blir allt godare och man kan sitta ner på morgonen, se det varma téet bara ryka och låta händerna vila runt temuggen så att värmen bara sprider sig i hela kroppen. Känna ett lugn som man inte känner annars. Bara kunna andas ut en sekund innan det är dags att ge sig av till skolan. Dessutom blir instagramflödet allt mer färgfullt, mer varma toner som man blir alldeles glad och fridfull av... Orange, röd, gul... Det är äntligen okej att bara sitta inne för en dag, värma sig under täcket, kolla ut på världen utanför, med en kopp te i knäet, massa doftljus runt omkring sig och bara... Känna hur min kärlek för hösten bara tar över.

Matdagbok: Torsdag

Frukost: Gröt på 1.5 dl havregryn + ett ägg, toppat med kvarg och kiwi
Lunch: Skolmaten
Mellis: Banan+ två riskakor innan träning, proteinshake efter
Middag: Köttfärslimpa med potatis
Kvällsmål: Kvarg med frukt
 
Träning: Axlar & Mage
 
En vanlig torsdag helt enkelt. Blev ett kort pass idag, knappt en timma för sedan hann jag inte mer. Gick väl sisodär för kunde inte riktigt koncentrera mig... Men men. Imorgon är det fredag! Och denna kväll blir faktiskt het pluggfri, snacka om lyx! Har tänkt att bara ta det lugnt och göra precis det jag känner för. Kan säga att såna här kvällar uppskattas extremt mycket. Så otroligt, otroligt skönt♥
 
 

Att somna om kvällarna...

 
Hittade denna video och satt och skrattade genom hela videon hahaha... Så sjukt sant! Har alltid så svårt att sova och känner vekligen igen mig i allt i denna video typ haha. 

Rygg & cardio

 
Idag slutade jag tidigt och blev ett himla lyckat gympass efter skolan. Körde lite rygg och fick riktigt bra kontakt, samt en bröstövning och lite vader. Avslutade sedan med 30 minuter cardio på löpbandet... DÖD var jag efteråt haha. Blev ca. 15 minuter löpning, 5 minuter powerwalk i uppförsbacke och de sista 10 minuterna varvade jag ner med lite powerwalk. Men måste ju erkänna att cardio är rätt underbart ändå, även om det är hemskt så finns det ju ingen bättre känsla efteråt haha. Var verkligen helt död och ville typ bara gå och lägga mig... ;)
Blev iaf totalt 1.5 h träning idag och efter det var det bara att åka hem och duscha, men inte slappa inte. För vi åkte sedan och shoppade lite nödvändiga grejer. Hittade b.l.a. jeans och lite annat smått. 
 
När vi kom hem satt jag mig och pluggade en stund och nu ska jag kika youtube/bloglovin resten av kvällen, har blivit helt besatt av youtube haha! ♥
 
 

An another monday


Måndag, brukar tycka denna dag är ganska okej ändå. Men denna dag vaknade jag på fel sida. Eller i vilket fall som helst har jag haft en väldig otur och har vart på lite sämre humör. Men men...
 
Efter skolan gjorde jag i ordning lite lyxmellis och sedan pluggade jag lite. Sedan kände jag bara hur det tog stopp. Gick bara inte att plugga mer. Är så fruktansvärt trött på att plugga just nu för det känns som att det är det enda jag gör. Känner att jag har en hel del prestationsångest, måste hela tiden prestera på topp och har extremt höga krav på mig själv. Känns nästan som jag aldrig blir nöjd, vilket såklart är bra i vissa sammanhang för man vill ju alltid förbättras. Men har lite svårt att vara stolt över mig själv och så vidare... Vilket leder till att jag hela tiden går runt med en ångest om att behöva prestera på topp, i allt. Inte bara skolan. Så ja, därför kanske inte uppdateringen kan vara på topp också. Men jag gör så gott jag kan, kramisar♥

Saturday

En lördag som känns som söndag, eftersom jag redan har vart ledig två dagar p.g.a. studiedagar. Två väldigt bra dagar men helgen har ju precis börjat egentligen! Idag ska vi få besök senare i eftermiddag, vi ska bjuda på lite mat och så möjligtvis bada lite senare, sista gången för i år! Dock lär det ju inte vara någon värme precis hehe... 
 
Hoppas ni får en fin lördag ni med!♥
 

Friday breakie

Smoothie bowl gjord på kvarg, bär, banan och a-fil, toppat med mer bär & frukt. Samt ett perfekt kokt ägg med örtsalt, plus en kopp vaniljte till det. En väldigt bra start på denna lediga fredag. Idag blir det först att städa, men därefter ska jag spela in lite youtube-videos och senare idag blir det gym.Vädret är ju dock väldigt lovande så en promenad är inte helt omöjligt! Vad gör ni idag? ♥
 

Stockholm

 
 
 
En helt gryyym dag i underbara Stockholm med världens finaste vänner är nu avklarad och jag är hemma igen. En extremt lång dag kan jag lova, känns knappast som att det var imorse som klockan ringde vid halv fem och det var dags att gå upp och fixa sig. Men det var det, och runt niotiden var vi i Stockholm efter en bussresa och det första vi gjorde var att besöka Starbucks. Första gången i mitt liv och andra gången någonsin som jag dricker frappé. Går ju knappast att jämföra med mc donald's frappé... Sååå god♥ Jag valde smaken chocolate cream chip, dvs. en utan kaffe. Helt otroligt smarrig hihi. 
 
Sedan blev det en massa shopping hela dagen. Köpte inte hur mycket som helst dock p.g.a. att det blev en ganska spontan tripp till Stockholm. Vi bestämde oss liksom för ca. 1 vecka sedan, så hann inte direkt samla ihop några mängder med pengar innan. Men är sjukt nöjd över det jag köpte iaf och har haft en helt underbar dag i vilket fall som helst! Går ju inte direkt att ha tråkigt när man är med sina bästisar hihi. 
 
Blev en lunch på Jensen's bofhus, himla smarrigt! O så tog jag dessutom en iste på Tea story innan vi åkte hem. De gjorde den på beställning och innehöll bara naturliga ingredienser. Jag valde smaken kiwi/äpple och det var grönt te med färska frukter, mynta, passionssirap b.l.a... Himla fräscht och gott, o inte för sött eller sliskigt som vissa isteér kan vara. Så det är ett tips om ni är i Stockholm, finns i gallerian!
 
Nu är jag hemma iaf och efter att inte ha ätit något sedan ett (kom hem vid strax efter nio) så insåg jag att jag inte bara var lite hungrig hehe, slutade med att jag åt upp hela kylskåpet och lite till haha... Nej men skönt att vara hemma och är helt slut efter en heldag i Stockholm och efter att ha vart uppe så länge. Ska bli otroligt skönt att få sova äntligen... Godnatt & sovgott finisar♥