Insta lately

 
@jenniferaaandersson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy days♥

Hej på er!
 
En trött, men väldigt glad och taggad Jennifer som skriver! Känner mig väldigt taggad på livet rent allmänt just nu faktiskt haha. Har verkligen fått en bra start på 2016 än så länge måste jag säga. En av de sakerna som går himla bra just nu är träningen. Det funkar riktigt bra att träna på factory fitness och är verkligen helnöjd. Känns som ett lyft i min träning verkligen. Är mer taggad på att träna just nu :) Och idag körde jag ben, gick sjukt bra! Vågade lägga på lite mer vikter och tröttade verkligen ut benen totalt. Alltså, har inte haft denna känsla på ett halvår nu... Känns så sjukt bra! Körde squats med skivstång (inte kört det sen innan skadan!) och började med 20, därefter 30, sen 40 och till slut kändes det faktiskt så bra att jag vågade lägga på 50 kg! Hade kunnat lägga på ytterligare lite mer men vill såklart vara försiktig så att det inte blir värre. Men den känslan var helt underbar alltså. Var ju nästan uppe i 80 kg innan skadan, men att ens kunna köra med mer vikt än bara stången kändes underbart. Därefter körde jag lite fler övningar för att trötta ut benen rejält. Sedan var det cardio efter det... Men var sjukt trött redan innan så blev inte så intensivt hehe.. Blev iaf 1.5h träning. Men ni vet den där känslan när man inte kan gå efter ett benpass, har saknat den något enormt!
 
Efter passet så var det dags att träffa en PT, pratade lite allmänt om min träning och sedan skrev han upp ett litet schema åt mig. O så blev det lite mer träning haha. Men inte så mycket utan vi gick mest igenom några övningar osv. Men det gick väldigt bra iaf! Så efter dubbelpass var jag både hungrig och trött så blev att åka hem för maaat♥
 
Annars då? Förrutom träningen är jag sjukt glad för att jag äntligen känner mig rätt säker på vad jag ska välja för gymnasium. Var på en prova-på dag igår, och hade verkligen världens bästa känsla när jag gick därifrån! Så det kändes riktigt bra. Ska dock gå till en till skola jag funderat på, bara för att kolla mest men troligtvis blir det den skolan jag besökte igår. 
 
Plus att jag är så himla tacksam att jag har så underbara människor runt mig. Vänner, pojkvän, familj osv.. Är så lycklig just nu♥
 
Vet att uppdateringen fortfarande inte är som vanligt, men här fick ni ett litet ''hur mitt liv ser ut just nu-inlägg'' iaf heh. Hoppas ni mår fantastiskt! xoxo
 Bild från i somras. 

Factory fitness

 
Hello! Äntligen fredag, väldigt skönt måste jag säga. En vecka skola avklarad och tycker att det känns som vanligt igen i princip. Idag efter skolan så var jag i alla fall med Oskar till hans gym och testade det. Factory fitness, ganska stor skillnad från Friskis.. Typ 3 ggr så stort och väldigt fräscht och de hade allt (plus ganska mycket till) som ett gym ''borde'' ha enligt mig iaf. Plus att det är så sjukt mycket folk på friskis, jämt.. Därför blir det antagligen så att jag köper årskort där nu istället när friskiskortet har gått ut. Så det blir väldigt kul att få testa ett nytt gym och få lite mer variation. Få lite nytt. Kommer ihåg när jag hade en motivationsdipp innan jul, tror att även detta gymbyte kommer påverka motivationen en hel del. Kände, i alla fall förut, att jag var lite trött på ''det gamla vanliga''. Hur som helst, tror detta kommer bli väldigt bra i alla fall!
 
Annars då? Drog hemåt efter gymmet och käkade gomiddag med familjen och efter det har jag bara tagit det lugnt, en skön fredagskväll helt enkelt. Imorgon blir det troligtvis en sleepover med Amanda och Emelie haha. Söndagen blir en helt vanlig söndag, dvs. pluggdag och ''fixa-i-ordning-inför-veckan-dag''. 
 
Men en skön och lugn helg, ett bra avslut på denna vecka iaf!
 
 
 

Back to reality

Hello!
 
Skolan är i full gång igen, känns väl sisodär men vad gör man? Lär väl komma in i vanliga rutiner rätt snabbt igen. Hur som helst, något positivt med skolan är iaf att jag får mer rutin på träning & kost. Vilket är väldigt skönt. Idag efter skolan blev det ett pass för axlar, rygg och bröst. Gick väldigt bra! Cardion gick lite mindre bra idag däremot. Blev ca. 15 minuter men fick så himla ont i fötterna när jag sprang :( Tror att det beror på mina skor, för de är väl inte direkt de bästa löpningskorna direkt... Brukar få lite ont men idag var det verkligen fruktansvärt, gör liksom ont upp i smalbenet typ. Aja, hur som helst gick det väl helt ok ändå trots allt. Var iaf nöjd o glad (och ganska så väldigt svettig) efteråt och drog mig hemåt för en dusch följt av middag. 
 
 

Träningslåtar; Tips

När jag tränar gillar jag att lyssna på låtar med mycket power, antingen mycket dunk eller såna låtar som har en bra text som man blir taggad av. Dessa låtar nedan är (b.l.a.) med på min träningslista och det är såna låtar som jag verkligen blir taggad av. 
 
Rätt sorts musik under träningen gör enligt mig typ allt. För under dagens pass, så avslutade jag med 25 minuter cardio på löpbandet och det gick verkligen sjukt bra alltså. Det berodde på att jag hade högsta volym typ med peppmusik och bara körde allt jag orkade. Utan musik kan jag inte träna! I alla fall inte cardio, det är i princip omöjligt haha...