Peppinlägg

Jag skulle vilja göra ett litet inlägg för att skriva av mig lite.
 
Jag vill bara säga till er att alla att ni är så sjukt fina! Just du, ja du som sitter där och läser detta är så sjukt vacker!  Alla är så himla onöjda med sig själva nu för tiden. Man ska tydligen vara pinnsmal, ha tjockt hår, långa ögonfransar, stora läppar osv... Men vet ni vad? Det spelar ingen roll hur du ser ut för alla är lika fina. Vem tusan har bestämt att man måste vara pinnsmal just? Förr skulle man gärna vara lite kurvig för det var ett tecken på att man var rik och hade mat. Men nu vill alla vara så smala som möjligt. Du ska vara nöjd med den form du får, alla kan inte se likadana ut. Det finns även de som inte vill vara så smala som de är. Men jag ber er att lita på mig, ingen bryr sig om hur du ser ut!
 
Jag menar inte att jag är supernöjd över mig själv, det är jag inte heller. Jag har en del komplex, men det finns inte många människor som är helt nöjda med sig själva. Antingen har man för tunnt hår, för små ögon, för ljusa ögonfransar, för stor kropp, för små läppar osv.... Det finns så många olika komplex. Men jag tycker man istället för att gå runt och tänka på dem, tänka så här: Du lever bara en gång så varför slösa din tid på att tänka att din näsa är för stor? 
Lev istället livet och ha kul! 
 
Och varför varför VARFÖR få idén att inte äta något?? Svälta sig ska du aldrig göra. För det första så är det riktigt ohälsosammt och för det andra himla dumt, för mat är ju himla gott. Tror du inte att du ångar dig om några år när du inser vad du gjort? Slösat ditt liv på att gå hungrig. DUMT JU. 
 
Det jag vill med detta inlägg är att sluta få alla att oroa sig över sig själva för ingen bryr sig om hur du ser ut. Sen menar jag inte att man ska äta onyttigt hela tiden och bara lata sig dag in och dag ut. Träna och äta nyttigt ibland är bra, men man ska kunna unna sig ibland utan att må dåligt. Träna gör jag för att jag själv mår himla bra i kroppen, och jag vill att jag ska må bra i mitt liv! :D
 
Så kom igen nu, ska vi försöka sluta med att tänka på hur mycket vi inte gillar och börja tänka på det vi gillar med oss själva istället? Jag tycker det låter som en bra idé. Nån som är på?
Tumblr_mi6biaj1891s0gn3eo1_500_large
Kamera2_5112b56ae087c36301bdaea4_large
Pic_5060ab249606ee75682a88eb_large_507854dde087c34d2ffef8b5_large
Love-quotes-comment-001_large
Tumblr_lpccagoohh1qb37kyo1_500_large
Edb89d36a2bc153485c34a7f57a35863_large
Peppande bilder från weheartit. 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback