I ♥ tea

Godkväll! 
 
Denna kväl har verkligen vart god. Har känt mig lite sunkig hela dagen, så jag körde ett träningspass förut. Efter det blev det middag, rostbiff! Det smakade fantastiskt bra efter ett träningspass kan jag lova. Efter det tog jag en lång dusch och tvättade håret med inpackning osv. Så nu känner jag mig fräsch igen! Sitter just nu och dricker mitt kvälls-te. Jag har på senaste tiden börjat dricka mer och mer te. Dricker minst en mugg te om dagen. Oftast blir det te till frukost och sedan på lite kvälls-te. Det är ju så underbart gott! Har även hittat mitt favorit-te. Ett grönt te med citron, det är lite sött och gott men samtidigt väldigt friskt. Eller sött och sött, ett te blir väl aldrig sött direkt men det är lite smak på det :D
 
Vad tycker ni om te? Förr tyckte jag inte om te, men mina smaklökar har som tur är ändrats! 
En gammal ''te-bild'' haha. 
 

Lazy sunday

Hej på er!
 
Nu har jag inte bloggat på ett tag, men som jag sa i min videoblogg så har vi haft besökt i helgen och det har vart trevligt som vanligt :D Vi var ute igår på sväng och tog med oss lite fika och så. De har en stor hund och vi var tvungna att gå igenom en kohage... Haha det blev ett litet äventyr men det gick bra! 
Igår var vi även ute och gick i skogen och fick syn på massa blåbär så vi plockade lite och gjorde en blåbärspaj av det sen. Mums! 
 
Idag har vi bakat bröd, lite mer matbröd med soltorkade tomater, oliver, fetaost, olivolja och massa gott. 
Nu måste jag snart dammsuga mitt rum, vare sig jag vill eller inte... Så trist. Är så trött och så lat när det gäller såna grejer. Det tar väl kanske 5 minuter att dammsuga rummet men däremot ska jag träna på ca. 1h senare och det är inga problem haha... Men känner verkligen att jag behöver röra på mig efter all helgens mat. Och det har blivit en del godis också hehe.. 
Ska även fixa mina naglar lite senare. Men nu ska jag sätta igång med det jag ska göra så får vi höras! 
 
 
 
 
 
 

Videoinlägg

Kom gärna med tips som sagt! 

Sjunger lite osv.


Sovmorgon

Idag hade jag sovmorgon. Så underbart att gå upp och inte känna att ögonlocken är tunga som bly. Att gå upp och sätta upp håret i en slarvig tofs och sedan göra frukost. En god frukost som jag sedan kan sitta och äta framför tv:n i lugn och ro utan att behöva stressa. 
Ja, även om jag var tvungen att gå upp vid sju så är det som en sovmorgon för mig. Ja onsdags-morgnar är underbara. 
 

Snart Halloween!

Hejsan!
 
Idag efter skolan så drog jag och några till stan ett tag. Men åkte hem efter ett tag med pappa, för han slutade omkring halv fem. När vi kom hem så gav vi oss ut och sprang en liten sväng och det var faktiskt riktigt skönt. 
 
Imorgon börjar vi halv tio, så får lite sovmorgon så det är verkligen skönt. 
På tal om inget alls så är det ju faktiskt inte så himla långt kvar till Halloween! Längtar supermycket verkligen. Vet ungefär hur jag ska se ut, men det får ni inte veta än hihi :D Ska iaf spendera Halloween med bästa tjejerna, längtaaar så mycket för det kommer bli grymt. Älskar Halloween! 
Har ni några planer för Halloween? Älskar ni också Halloween? 
Halloween
Halloween
Creepy face makeup
Halloween👻🎃
Lite Halloween- bilder från weheartit.. <3 
 
 

Måndag

Hej på er!
 
Idag har det vart en lång och seg skoldag, men tog bussen hem efter skolan och chillade lite. Spelade lite mer gitarr hehe. 
Har nyss käkat lite nu och ska plugga lite och fixa inför morgondagen. 
Finns tyvärr inte så mycket att skriva om, känner att jag har lite bloggtorka. Vad vill ni ser mer av här i bloggen? Även om det är jag som har bloggen och skriver om det jag brinner för osv. så är det ju kul om ni kan komma med lite tips :D
 
Hoppas ni mår bra i alla fall, kram♥
We Heart It
weheartitbild. 

Squats!

Klicka på bilden för att komma till inlägget och anmäl dig du också :D

Avicii- Heart upon my sleeve

Avicii har ju släppt nytt album. Har inte hunnit lyssna i genom alla låtar ännu, men detta är en låt jag lyssnat på och jag fastnade för den direkt. Den är verkligen helt otroligt bra! Ni måste lyssna på den, för den är så himlans bra så man dör en skvätt hehe. 

Och så var den helgen slut...

Halloj!
 
Vad gör ni idag? Är det regn och rusk hos er också? Här har det i alla fall regnat hela dagen men det är ganska mysigt tycker jag. Har suttit med min gitarr i 3 timmar idag, det var så himlans kul så jag kunde inte sluta spela hihi. Men har faktiskt hunnit lära mig en del under dessa timmar.
Jag har annars känt mig rätt seg idag så körde nyss ett träningspass för överkroppen. Jättehärligt verkligen, ska köra en liten stretch sen också. Som jag vart riktigt kass på senaste tiden, har glömt att stretcha helt enkelt. Och det är ju himla dumt för man blir ju så stel om man inte stretchar. Och det vill jag ju inte vara så nu blir det skärpning.
 
Annars har jag haft en väldigt trevlig helg. Vi har haft besök och det har vart hur trevligt som helst! Vi gick ut en lång promenad igår med deras hund. Så åt vi ''lite'' mat... Haha det var helt sjukt! Så sjuuuukt mycket mat. Med gino till efterrätt, vilket är varm frukt med riven choklad. Mums! 
Idag käkade vi en helt otroligt stor brunch också, med äggröra, bröd, ananas och en massaaa annat. Haha har aldrig ätit så mycket mat på en helg tror jag. Men gott var det :) 
 
Imorgon är det skola igen, är inte alls taggad men det är bara att bita ihop. Ska även klippa mig i veckan tror jag och det ska bli så skönt, mitt hår är helt usch just nu haha. 
xoxo
Instabild. Tråkigt kanske men måste ta lite nya bilder till bloggen för har verkligen bildbrist! 
 
 
 

Inte roligt ju

Hej på er!
 
Det är himla tajt med skolan, att hinna blogga och så. Hinner verkligen inte mer än såhär! Det är så trist, men just nu har det hänt en hel del saker så är inte på bästa humöret heller.Kommer tillbaka på riktigt igen sen när jag mår mättre och har lite mer tid. Men jag hoppas ni förstår det, jag är så ledsen att det ekar helt här på bloggen :( 
Gammal bild, så igga ögonbrynen hehe. 

We're going to be friends- Bright Eyes & First aid kit

 
 
 

Ny utmaning hos Ida!

Var med i Idas nya utmaning här! Jag ska försöka mig på 40 minuter som hon skrev, men vi får se hur det går :D

Autumn is here

Nu är ju faktiskt hösten här! Längtar tills den kommer på ''riktigt'' då graderna sjunker och löven ändrar färg. Det blir som att komma till en ny, magisk värld. Hösten är magisk. Underbara färger och alla mysiga kvällar då man sitter under en filt med en kopp te och bara myser. Borra sig ner i stickade halsdukar, låta en snygg och mysig mössa vila på huvudet, mysiga sockor som värmer fötterna, sitta framför den sprakande braskamin med en bok och koppla av... Jaa jag har saknat hösten. Helt klart den mysigaste årstiden någonsin.
 
 

You are beautiful, remember that,

first love is unforgettable. (27.Mar)

Vatten, vatten, bara vanligt vatten.

Godkväll!
 
Sitter och myser lite, fixar lite höstiga inlägg inför den kommande veckan hihi. 
Annars har det bara vart en seg dag idag, men piggnade till lite med en skön dusch förut. Just nu sitter jag som sagt i mitt rum och fixar lite. Lyssnar på lite höstig musik, värmer fötterna med mysiga sockor och dricker vatten. Vatten är det bästa som finns, så länge det inte är ljummet. Kallt ska det vara, helst iskallt med isbitar i. Då är det perfekt, nästan så att det ska isa i tänderna. Yummie♥
 

Tävling på Keelas blogg

tävling
Läs mer om tävlingen och hur du kan delta på Keelas blogg! Kika gärna in på Candybykeela.se också, finns så mycket bra saker där :D Jag kommer i alla fall vara med i denna tävling, kommer du?? 

50- årsfest

Hallå!
 
Hade tänkt göra något inlägg igår, men tiden rann iväg! Min farbror fyllde nämligen år igår och vi hade 50- årsfest här hemma. Det var en massa folk som kom, det var trevligt att träffa alla. Väldigt många som jag inte sett på flera år, mest släkt och så.
Det var några få som sov över här i natt, så vi käkade lite frulle på morgonen med äggröra, bacon och en massa gott. Men nu är jag proppmätt. Fast jag var iof ganska mätt när jag vaknade också så jaa haha...
 
Men idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt vilket jag tackar för, eftersom ännu en skolvecka drar igång imorgon... Aja det är bara att bita ihop och längta till nästa helg! 
 
Har ni gjort något kul i helgen då? 
Bild från förra helgen. 
 

Lång lista

10 saker jag vill göra innan jag dör
Pussa en delfin
♥ Sjunga inför publik
Ha en walk in closet
Åka på en riktig shoppingresa med bästa vännerna
♥ Gå på en riktigt stor konsert med någon sjukt bra artist
Söka till idol
Lära mig spela gitarr riktigt bra
Åka till Hollywood
♥ Göra dip dye i håret
Träna med Ida Warg
Before I die, I want to... | via Tumblr
 
9 saker om mig själv
Jag älskar grisar!
Musik är något som hjälper mig genom svåra siuationer, utan musik hade jag inte klarat av att leva.
Jag älskar verkligen hår med någon riktigt cool och galen färg
Jag älskar creepers men har inga själv
♥ Nitar är något jag tycker är extremt snyggt
Min förebild just nu är b.l.a Vira Ryd
Jag har svårt för att gråta, om man ser mig gråta någon gång så är jag verkligen riktigt ledsen. 
I slutet av femman stack ut väldigt mycket från alla andra, blev t.o.m kallad Lady Gaga i skolan av en del hahah men jag mådde bra av att sticka ut :) 
Jag älskar bruna ögon och önskar verkligen att jag hade det!

8 sätt att vinna mitt hjärta på
♥ Var dig själv
♥ Ha humor
♥ Fint leende
♥ Vara gullig mot mig
♥ Ge mig kramar
♥ Vara snäll, inte bara mot mig utan mot alla liksom
♥ Vara med mig mycket
♥ Inte så jätteblyg, utan våga säga vad man känner osv. 
 
7 saker jag ofta grubblar på
♥ Framtiden
♥ Rymden
♥ Döden
♥ Skolan
♥ Livet
♥ Tiden
♥ Mit utseende
 
6 kändisar jag tycker är snygga
♥ Hayley Williams
♥ David Rodriguez
♥ Vira Ryd
♥ Beyoncé
♥ Justin Bieber
♥ Zayn Malik
 Vira Ryd
 
5 saker jag aldrig skulle göra
♥ Köpa en spindel som husdjur
♥ Raka av mitt hår
♥ Ta självmord
♥ Läsa bibeln
♥ Ändra på mig för att nån annan säger det
 
4 saker jag köpt senaste månaden
♥ Nitarmband
♥ Nagellack
♥ Fjäderörhängen
♥ Skor
 
3 saker som får mig att le
♥ Gulliga sms
♥ Bilder från min barndom
♥ Bra minnen
 
2 absolut bästa låtar
♥ Love me again- John Newman
♥ Crash- Sum 41
 1 hemlighet om dig
♥ Jag ändrar humör ungefär hela tiden. 

Happy Friday

Äntligen är det helg! Firar det med en bra bok och jordgubbar, nomnom...




Fredaag

Godmorgon!
 
Är ni också vakna? Själv vaknade jag kvart i sex, eller rättare sagt alarmet ringde då. Var väl inte fullt vaken direkt hehe... Men jag kom upp till slut och har fixat mig i ordning lite. Ska straxt kila upp och käka lite frukost, innan jag tar bussen in till skolan.
 
Vi ska springa 3km idag igen, förra gången blev jag rätt nöjd med min tid. Då sprang jag i mål vid 16 minuter. Men denna gång är jag väldigt osäker på hur det kommer gå, jag har nämligen inte sprungit på hela veckan utan enbart kört styrketräning. :S
Men men, det är inget att göra åt nu ju! Jag får ta det som det kommer. 
 
Men nu klarar vi oss i genom denna dag så blir det helg sedan! 
Gammal bild. 

Trust is like a paper, once it's crumbled it can't be perfect

 
 

Tisdag, snart fredag! Eller? ...

Hello!
 
Idag hade vi endast två lektioner och slutade klockan tolv. Vääääldigt skön dag måste jag säga! 
När jag kom hem så tog jag det lite lugnt ett tag men sedan blev ag lite rastlös så körde ett litet kort styrketränings- pass för överkroppen och det var verkligen extremt skönt! Tränade igår också och har haft träningsvärk i rumpan och benen hela dagen haha.. Så lät de muskelgrupperna få vila lite idag :) Så att de har tid att återhämta sig, väldigt viktigt om man vill bygga muskler! 
 
Nu har jag kollat lite på PLL ett tag och ska plugga lite, inte världens roligaste sysselsättning men det måste tyvärr göras! Man blir aldrig ledig från skolan ju... 
 
Vad gör ni ikväll? 
 

Idas utmaning!

Var med du också hääär!

Efter en lång skolvecka

Hello!
Idag har det vart en rätt bra dag faktiskt. På idrotten sprang vi 3 km och jag sprang på 16 minuter. Men jag är faktiskt rätt nöjd, för det var många som gick typ hela tiden haha.. 
Efter skolan kom pappa och hämtade mig, så skönt att slippa åka buss. Den är ju alltid helt full i alla fall så man får aldrig sittplats. 
När jag kom hem åt jag lite mellanmål och sedan tog jag en dusch. Behövdes verkligen efter att ha sprungit, blir ju alltid helt svettig och röd som en tomat. :/
 
Men nu fixar jag i ordning lite eftersom jag snart ska till min stödfamilj och vi ska åka ut till skärgården under helgen. Väldigt mysigt måste jag säga! Behövs efter en lång skolvecka. 
 
Hoppas ni får en mysig helg, det är ju underbart med fredag äntligen! Kram♥
n

Vinn drömfångare hos Vira!

Klicka hääär för att komma till bästa tävlingen!!

Morning

Godmorgon!
 
Igår när jag kom hem var jag absolut helt slut, klockan var fem och jag skulle ut och springa med pappa. Var inte så jättepigg på det direkt men det gick i alla fall. 
När vi kom hem käkade vi lite grekisk sallad, asså åhh så gott. Kan inte beskriva med ord haha :D
 
Idag ringde klockan vid 6, var inte direkt så att jag hoppade upp ur sängen... Vem orkar gå upp klockan 6 varje dag liksom? Men jag lyckades till slut ta mig ur min gosiga säng och fixade mig lite. Ska snart käka lite frukost för vid halv åtta går bussen. Men ni får ha så jättebra så hörs vi, kraam♥
 

Pratvideo

Snygg stillbild! 

Idol 2013

Nu har ju äntligen idol startat igång igen!
Själv har jag inte missat ett enda avsnitt, musikintresserad som jag är tycker jag att det är helt otroligt roligt att följa alla auditions, fredagsfinaler och allt vad det är. Fast jag tycker att det roligaste är auditions. Men det är så kul att följa alla, ha sina favoriter och sen hoppas på att sin favorit vinner allt och kanske bli en stor stjärna!
 
Jag har redan några favoriter, b.l.a dessa nedan.
Kollar ni på idol? Har ni någon favorit kanske? :D

My new lovies

Köpte ett par nya höst/vinter- skor i veckan. Är helt förälskad i dem! Nu finns ännu en anledning till varför jag vill ha höst, nu. På en gång. 
Älskar de till månen och tillbaka, eller nae... Mer! ♥
De är inte i äkta läder, vi tänkte köpa i äkta först. Men eftersom det är rätt bra kvalité i detta material också, så köpte vi oäkta istället. Det är ju mycket billigare, plus att man vet ju inte hur det blir nästa år. Det kan ju vara så att de blir omoderna och jag tröttnar på de haha... Fast vet inte om det är möjligt :P 
 

Träning och hälsa inför hösten

Puuhh... Avslutade världens roligaste och jobbigaste pass för ett litet tag sedan. Mest fokus på mage och ben/rumpa. Himla skönt alltså, men guuud så svetten rann! Alltså jag skojar inte, har aldrig vart så svettig i hela mitt liv tror jag haha. Svetten bokstavligen rann i pannan och det kändes som jag hade doppat hela huvudet i vatten haha...
Men såå otroligt kul och härligt var det! :D
 
Jag är väldigt taggad på träningen just nu! Här är några av mina mål:
- 50 st armhävningar i följd.
- Bli vigare.
- Få mer muskler i mage, ben, rumpa, rygg och armar.
- Klara av att springa/jogga tre varv i spåret (6 km)
- Känna mig riktigt stark!
- Kunna göra såhär:
Prominente Yogis: Stars grüßen die Sonne | Nina Dobrev, Stars | Shape.de
 
Det där var bara några av mina mål, men har fler. Tycker att mål är bland det viktigaste inom träningen, det kan vara små mål som att man ska känna sig pigg och glad. Eller om du precis börjat träna, så kan du ha som mål att börja med 1-2 gånger i veckan och när du känner att du klarar det en viss tid kan du öka. För att hålla motivationen uppe så är mål väldigt viktigt. När du först tänker skippa den där springturen, tänk på varför du gör det! T.ex om du vill kunna springa en speciell sträcka på en viss tid. Du kommer knappast närmare ditt mål genom att bara sitta hemma istället för att ge dig ut och kämpa för ditt mål. Varje träningspass är ett steg närmare ditt mål. Tänk på det så tror jag att det kan hålla din motivation uppe, så är det i alla fall för min del. :) 
 
Har du några mål inom träning och hälsa?
 

Perfekta klänningen

I fredags när jag var och shoppade så provade jag en grymt snygg klänning som verkligen föll mig i smaken! Älskade ryggpartiet så mycket, den kändes som min stil helt klart. Jag är inte en sån som är helt galen i klänningar annars, men ibland hittar man några riktigt snygga och unika. Jag provade den och till min besvikelse var den för stor :( Skulle vart XS i storlek istället, hade lätt köpt den då! Det fanns bara storlek S. Men jag håller alla mina tummar och tår på att de får in rätt storlek snart för den var helt perfekt annars! Vad tyckte ni om den? 
 
 

Helgen början närma sig sitt slut...

Hej kära läsare!
 
Jag publicerade ett inlägg via appen i fredags, men det verkade inte riktigt som att det ville publiceras... Dumt. Men jag får väl köra på ett inlägg om hela min helg nu!
 
Efter skolan i fredags drog jag till stan med Frida. Cornelia och Erina. Vi gick runt där ett tag och kikade i lite butiker. Köpte en del småsaker som jag vart väldigt nöjd över :) 
Men när Cornelia hade dragit hem så käkade jag med Erina och Frida på Tacobar. Himla mysigt, himla gott och vi blev himla mätta! Vi rullade ju nästan fram sedan haha...
Sen skulle de ta bussen hem och jag fick skjuts av pappa till mormor, för att sova där en natt. Väldigt mysigt♥ 
På lördagen hämtade pappa mig och Evelina och när vi kom hem fixade vi oss och tog sedan bussen in till några kompisar i stan. De hade lite kräftskiva som vi blev bjudna på, det var en väldigt trevlig kväll och det smakade väldigt gott. Blev dock så mätt så jag knappt fick i mig minsta smula sedan haha.
 
Idag har jag inte mer planer än att träna och plugga, vädret är fint men väldigt kyligt. Men jag har ju saknat hösten så det gör man inget alls! :D
Vad har ni gjort denna helg?