Grattis till bästa syrran

Godkväll! Äntligen helg igen då. Och idag har det inte vart någon vanlig dag, utan min syster Evelinas 10-årsdag! Stor tjej nu ju. Så vi har firat henne ordentligt med presenter och god mat osv. Imorgon blir det som sagt kalas här hemma och det är en del att göra inför kalaset också. Så om jag får gissa kommer uppdateringen vara ungefär som idag. Det har verkligen ekat här idag, men jag hoppas att ni förstår varför. Har både vart i skolan, tränat och firat syrran.
 
Ikväll har vi rökt röding, såååå gott! Måste vara godaste maten någonsin alltså. Sedan har vi även kikat på premiären av Let's dance såklart. Kenza är ju med och det var verkligen jättekul att se henne dansa, skitduktig ju! Så jag hoppas och tror att hon kommer långt i tävlingen :)
Gammal bild på Evelina, ja åren svischar förbi snabbt. 
 

Torsdag 27e Februari

Hello guys! Idag när jag kom hem så bakade jag och min syrra lite, hon fyller nämligen år imorgon och på lördag blir det kalas för henne. Så vi bakade lite hallongrottor. Sedan ska Annika baka en tårta och dumlekakor, mums va gott! Ska försöka fota lite från kalaset och bjuda er på lite bilder. 
Annars så håller vi på att städa här hemma, städdag idag. Sånt som måste göras helt enkelt. Tar en vilodag från träningen idag. Skönt det med, i alla fall när jag har en massa att göra. Annars blir jag helt tokig, finns ju inget att göra på vilodagar annars hehe. 
 
Men nu är det snart min tur att dammsuga undervåningen, så det är bäst att jag avrundar inlägget nu! ♥
 

Styrketest

Hello kära vänner!
 
Idag har faktiskt vart en oväntat bra dag. Vi hade en grymt rolig idrottslektion och jag känner mig otroligt nöjd över min prestation. Styrketest var det och för fullpott på övningen ''jägarställning'' behövde man stå i 4 minuter. Jag och min vän Frida klarade 14 minuter! Helt klart mitt rekord och det kändes jättekul verkligen. Fick även fullpott på resten av övningarna. Hoppas att det går lika bra på fredag då vi fortsätter^^
 
När jag kom hem tränade jag ett kort pass och därefter blev det middag, lax idag. Finns ingen godare fisk, skulle kunna äta det varje dag hihi♥ Sen har jag pluggat och lite sånt viktigt, men nu ska jag bara ta det lite lugnt ett tag. 
 
Idag testade jag även de gulliga sugrören jag köpte på Lagerhaus i måndags. Tycker att det känns lite roligare att dricka sin smoothie med gulliga sugrör ju. Väldigt enkla egentligen, men de har det där lilla extra ändå!

Blåbärssmoothie med kokoskvarg! Blanda bara kvarg med kokosmjölk extra creamy. Bästa toppingen♥

Träningstips

Variera din träning. Det är viktigt att du inte kör samma gamla vanor hela tiden. Du kan självklart ha dina små favoriter men försök så gott det går att testa olika träningsformer och olika övningar. Det finns ju ett helt hav av olika träningsformer så prova en massa olika för bästa resultat. 
Jämför dig inte med andra. Bara för att din vältränade vän kan springa en mil så gör det aldrig dig dålig. Jämför dig bara med dig själv och tänk på hur långt just du kommit. Du kanske utgick från en lägre punkt och det kanske ev. är så att du har utvecklats mer än din vän egentligen? Det finns alltid folk som kommer vara bättre än dig. Så är det bara. 
Vila. Det är så viktigt att inte köra järnet varenda dag. Och om du kör flera dagar i rad försök att köra olika muskelgrupper så att musklerna får återhämta sig. Återhämtning är en av de viktiga punkterna om du vill nå dina mål!
Kalorier är inte allt. Välj en smoothie på 200 kalorier istället för en cola zero på 0 kalorier. Kalorier har i många fall inte någon betydelse, för en smoothie innehåller så mycket mer bättre än vad en cola zero. Välj det nyttigaste i första hand!
Ändra livsstil. Gå inte på någon dum diet som du ändå kommer tröttna på om en månad. Försök satsa på en hälsosam livsstil istället. Även om den där dieten kommer gå snabbare för att nå dina mål så kommer en hälsosam livsstil hålla bättre i längden. Se till att du kör på något du faktiskt kan leva på! 
Tänk på hur långt du har kommit. Som bilden säger ovan, tänk inte på hur långt du har kvar, tänk på hur långt du har kommit. Det kommer att få dig motiverad att fortsätta kämpa, vad ditt mål nu är inom träningen. 
Kämpa hårt i början. Början är alltid svårast. Så är det bara. Du kanske inte har minsta lust alls ta dig upp för ett träningspass och väljer mycket hellre pomme och hamburgare framför en fräsch sallad. Men om du bara kämpar på i början så kommer det bli lättare sen. Så var det i alla fall för mig, när jag efter många gånger jag verkligen tvingat mig själv att köra så svetten rinner, var det så himla mycket lättare. Nu ser jag verkligen fram emot träningspassen och väljer mycket, mycket hellre nyttig mat än onyttigt.
Unna dig ibland. Tänk över på vad som är svårast att undvika när det gäller mat. Ha då en dag du bestämmer att du ska få unna dig detta, om du då äter bra tills dess så känns det mycket lättare när man vet att det kommer kännas välförtjänt. För om du äter t.ex godis varje dag, när unnar du dig då egentligen? Varje dag? Att unna sig ska ju vara något lite speciellt. 
 
 

''Skitbra chokladmousse''

Jag gjorde en himla god chokladmousse idag, nyttig och bra dessutom. Fick receptet från grymma Jossan och var bara tvungen att testa. Ni har nog märkt att jag börjat lägga upp mer recept på bloggen, jag har ingen aning om vad ni tycker om det. Vill ni att jag fortsätter med sånt? Jag själv tycker sånt är roligt att läsa om på bloggar men man vet ju inte vad ni tycker. Dessutom är nästan alla recept med kakao i hehe, gillar choklad lite för mycket. Så nu när jag inte får äta choklad så är det ju perfekt med lite olika nyttigare alternativ. Men om jag fortsätter med recept så lovar jag att det ska bli lite annat än bara chokladiga saker. Men hur som helst, till receptet. 
1 portion
- 1 äggvita
- ½ dl kvarg
- ½ banan
- 1 msk kakao
- ½ msk honung 
Vispa äggvitan till ett fluff. Mosa sedan bananen och vispa ner den. Tillsätt därefter alla andra ingridienser. I orginalreceptet ska det dock vara agavesirap men har inte det och honung funkade bra det med.
 
Saker jag ska tänka på om jag gör det igen: Möjligtvis ta lite mer honung, tog knappt en halv matsked men det vart gott. Men lite mer honung hade funkat. Och att servera det med lite hallon! Alltid himla gott som topping. 
Perfekt som efterrätt, mellanmål eller till fredagsmyset. 

Hektisk dag

Godkväll fina läsare!
Idag har jag fått mycket gjort kan jag säga och det känns otroligt skönt. Efter skolan tog jag spårvagnen in till stan och letade efter present till syrran. Blev klar rätt snabbt så gick i en hel del andra affärer. Hann besöka massor olika butiker och köpte b.l.a två böcker och lite fina sugrör. Böckerna köpte jag dock för ett presentkort som jag hade där. Efter ett tag mötte jag upp pappa och då gick vi direkt till friskis&svettis för att fixa gymkort. 
På vägen hem handlade vi en del mat som behövdes inför veckan också. När jag äntligen var hemma efter att ha flängt runt på stan fick jag äntligen lite mat i mig och var därefter redo för lite plugg. Nu är jag klar för idag i alla fall... Pjuuh det har vart en händelserik dag men känns skönt att ha alla dessa viktiga saker gjorda. 
 
Nu ska jag snart krypa ner under ett mysigt täcke och LÄSA! Så myyys, hoppas de nya böckerna är bra. Natti natti♥
 



Friskis&Svettis

Det blev ett härligt benpass ändå, så blir det en ordentlig vilodag imorgon för då har jag en del att göra. Efter skolan ska jag in en sväng till stan för att leta present till syrran som fyller år på fredag. Ska även fixa träningskort till friskis&svettis! Yaay det ska bli så kul att börja träna där. Har alltid velat träna någon annanstans än hemma, kommer mest vara med på olika pass och så får vi väl se hur mycket jag kör på gymmet. ^^
Sedan har vi ett stort prov i engelska veckan efter, så måste börja plugga. Har inte tillåtit mig själv att plugga på lovet för jag vill verkligen vara 100% ledig och utvilad tills skolan börjar imorgon. 
 
Har förresten fixat ny header och lite sånt, MEN jag vet inte hur man får bort de vita hörnen i headern?? Stör mig enormt mycket på det. Någon snäll liten människa som vet hur man gör hehe? Och jag har inte photoshop så det är ingen lösning tyvärr. 
 

Vårväder

God förmiddag!
Började dagen med en mumsig frulle och därefter skyndade vi oss iväg för att lämna Evelina på dansen, hon börjar dansa idag och det är bara 5 minuter från där vi bor, himla bra ju! När vi lämnat henne gav vi oss ut på en promenix, pappa och jag, i det härliga vädret! Så otroligt skönt om det faktiskt kunde bli lite vår nu. Men man får väl räkna med att det kan lika gärna komma en meter snö igen, eftersom det bara är februari. Vi bor ju trots allt i Sverige...
Men man kan ju alltid hoppas ändå! 
 
Idag ska jag inte göra mycket alls egentligen, fixa naglarna och möjligtvis träna lite senare om jag får lust. Har trots allt tränat två dagar i rad nu, men vi får se. Brukar alltid sluta med att jag inte har något att göra så då blir det ett träningspass ändå hehe. Men tränar självklart olika muskelgrupper♥
 
 

Havrescones

Har bakat lite havrescones såhär på eftermiddagen. Har dock inte smakat de än så vet inte om de blev hemska eller underbara haha. Dock missade jag att pensla med vatten eller ägg eftersom det inte stod i receptet jag följde. Så när det bara var två minuter kvar kom jag på det hehe. Så det blev inte så mycket färg men jag hoppas de blev goda ändå. 
3 dl vetemjöl lite drygt
2 dl fiberrika havregryn
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
½ dl flytande margarin (50 g)
2 dl mjölk eller fil (jag hade mjölk)
 
Gör såhär: Sätt ugnen på 250 grader. Blanda alla torra ingridienser i en skål. Tillsätt sedan margarinet och blanda ihop det med händerna eller en träsked så det blir en grynig massa. Därefter tillsätter du mjölk eller fil och blandar snabbt ihop det till en smidig deg. Om det behövs så tillsätt lite mer mjöl. Dela sedan upp degen i två delar och platta ut dem på en bakplåtspapper- klädd plåt. Skär ett kryss i mitten och nagga med en gaffel. Pensla på ägg eller vatten för mer färg. In i ugnen ca. 10 minuter. 
 

Baka bröd

Godkväll kära ni. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, käkat lite tacos med familjen och sedan haft lite film-mys med syster. Har förresten ändrat headerbild, dock så är det bara en början på en ny design. Ska försöka jobba mer på designen när jag har tid.
Sitter just nu och letar lite recept på något bra bröd, är så sugen på att baka! Blir nog troligtvis något matbröd imorgon. Får ser vad jag hittar på :) Är så sugen på att testa en massa grejer just nu, finns miljontals olika spännande recept. Gillar ni att baka och laga mat? 
 

Proteinbars med chokladsmak

Ingridienser: 
12 dadlar
1 banan
1 1/2 dl kvarg
1 dl mjölk
1 dl äggvita (ca. 2 större ägg)
1 1/2 dl havregryn
1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver
 
Såhär gör du: Sätt ugnen på 200 grader. Mixa sedan alla ingridienser i en matbredare så att det blir en slät och fin smet. Häll sedan ner smeten i en smörad eller bakplåtspapper-klädd brödform eller liknande. Låt det sedan stå i ugnen i ca. 20 minuter. Ta sedan ut ''kakan'' och skär den i portionsbitar. Blev ca. 8-10 stycken. Förvara i kylen!
 
Hittade receptet på denna tjejs blogg och tyckte det verkade himla gott och det blev väldigt gott också! Kan varmt rekommendera er att testa. Mina ser dock inte så goda ut haha, men det var de. Och jag ändrade en liten gnutta i receptet och hade bara 12 dadlar istället för 15. Vet inte hur stor skillnad det blir dock men som sagt, riktigt gott! Perfekt som återhämtning efter träningspasset. 
 
 

 

Goodmorning

Har precis fått i mig en frulle i form av smoothie b.l.a. Åhh så jag saknat mina älskade smoothies under fjällenresan. Så idag lyxade jag till det lite med min favorit, hallon och banan♥
Ska strax byta om och träna ett helkropps- pass. Kämpa kämpa. 
 
Senare idag ska jag göra egna protein- bars tänkte jag. Hittade ett väldigt bra och enkelt recept på nätet så ska testa, slänger upp recept och sånt om det blir bra. Annars har jag väl inte några direkta planer för dagen, möjligtvis fixa lite i mitt rum. Eller snygga till mig lite och knäppa lite bilder, dock verkar inte vädret riktigt vilja samma sak så det får nog bli inomhus- fotografering idag i såna fall. 
 
Vad gör ni denna fredag?
Bild som ni sett tusen gånger.  Veeet. 

Home again

Heey!
 
Idag sitter jag i mitt eget rum och knappar på tangenterna på min superdupersega dator som låter som den kommer explodera så högt den tänker... Aja den duger tills den dör helt och hållet antar jag. 
Meeen, har haft en grym skidresa och haft riktigt roligt! De första två dagarna hade jag lust att bara hoppa upp och ner så pepp på allt jag var. Solen sken och det var inte ett moln på himlen, ni kan aldrig förstå hur glad jag var och hur himla kul det är att åka skidor i det vädret. Det var så otroligt vackert och visst har jag tagit en del kort som jag ska lägga upp inom en snar framtid. Måste bara fixa till de lite först.
 
Och ja, jag vet att jag sa att jag skulle försöka uppdatera bloggen lite. Och ni förstår inte hur mycket jag försökt! I stugan var internet grymt segt och jag blev galen på att det inte gick att blogga överhuvudtaget. Men lyckades i alla fall slänga upp en bild när vi satt i toppstugan på fjället, hann tyvärr inte så mycket mer än så. Men ville i alla fall visa att jag levde och hade det mycket bra. Ni ser ju bara på bilden i inlägget nedanför, U.N.D.E.R.B.A.R.T♥
 
Men nu är vi i alla fall hemma och ska ta det lite lugnt i slutet av sportlovet. Ska bli himla skönt det med. Hoppas ni har det bra, lämna gärna en kommentar innan du går! 
 



Love life




I väntan på mello

 
Idag har vi inhandlat all mat inför veckan och packat en massa. Är klar med packningen för idag och det känns himla skönt, har bara lite smågrejer kvar men det packar jag ner imorgon innan vi sticker. Ihihihihi ska bli så kul! Men vi åker inte förrän runt halv tolv, så stannar vi hos Annika på vägen. Hon skulle bjuda på lite lunch där, så lär inte vara hungrig under bilresan eftersom man aldrig kommer hungrig där ifrån haha. 
 
Annars har jag tränat, som vanligt. Kände verkligen att det behövdes när jag ska sitta still hela dagen imorgon. Sedan blir det ingen vanlig träning, men skidåkning är ju faktiskt väldigt bra träning. Ska bli så skönt att verkligen få komma ut ordentligt under lovet och inte bara sitta inne hela tiden. 
 
Sitter just nu, mätt i magen och väntar på att mello ska dra igång. Ännu en myskväll framför tv:n, mysi mysi♥
Ha en fortsatt bra kväll, hoppas på att kunna mobilblogga lite under resan för att hålla er uppdaterade!
 Ett år gammal bild, hade lugg och va happy. Enda skillnaden ifrån nu är att jag inte har lugg. Okej mycket skillnad men vi kan låtsas som att jag är precis likadan som då. 

Space- case

Var förbi Kimstore en sväng på håltimman i torsdags. Hittade detta tokfina skalet! Har bara ett mer skal än detta så det kändes kul med en liten föränding. Love it♥
 

Myskväll

Hello friday!
Och alla hjärtans dag. Och loooooooov. Yeeeeeey finally! Som jag längtat.
Dagen har vart riktigt bra idag, på idrotten hade vi boxning. Kan inte förklara min hatkärlek till det haha. Så jobbigt men herregud så kul det är! Riktigt bra träning. Men fortsatte träna när jag kom hem, riktigt härlig känsla efter träningspasset kan jag säga. Det var inte försen då det verkligen som kändes som lov.
Nu ikväll har vi gjort hemmagjord pizza med oxfilé, inte helt fel precis. Resten av kvällen lär jag väl bara slappa och pappa köpte lite torkad frukt till mig istället för godis, mums♥
 
Imorgon däremot ska vi handla massor frukostmat till fjällen-resan. Vi sticker på söndag och ska bo tillsammans med en annan familj, så vi fixar frullen och de fixar middagen, perfekt ju. Åh längtar, har nya skidor också så vill bara åka en massa nu hihi. 



Pancakes.

 
 
 
 
 
 
 
 

  • Lite drygt en halv deciliter havregryn
  • Ca. 1 tesked kakao
  • Ett helt ägg
  • Ca. 2 matskedar kokos
  • En skvätt mjölk
Åt detta när jag kom hem från skolan idag, jag säger bara: I'm in heaven. Asså på riktigt. Kan inte ens sätta ord på hur gott det var!! Haha. Hittade ett recept på Keelas blogg som jag tänkte gå efter men improviserade lite själv och det blev verkligen kanongott! Det gick dock inte så bra när jag skulle steka de, händer mig alltid när jag ska steka bananpannkaka också hehe. Får aldrig de så fina, de vill aldrig samarbeta med mig. Dumt. Men det spelar ingen som helst roll hur de ser ut ändå, de är ju lika goda. 
Serverade de med kesella och ljumma hallon, mmmmm... ♥
 

Love to you all

Det behövs inte en pojk eller flickvän för att fira alla hjärtans dag, ge kärlek till alla människor du älskar och gör de glada, sprid kärleken på kärlekens dag♥
 

6 tips för en bättre sömn

Något som är väldigt mycket värt är en god natts sömn. Jag har ofta svårt att sova men jag tänkte dela med mig av några få tips som funkar mycket bra för min del. Märker en väldigt stor skillnad faktiskt!
  • Sitt inte vid datorn och mobilen precis innan du ska sova. Tro mig, det gör en väldig skillnad. Brukar oftast stänga av datorn en timma innan jag ska sova och kollar sedan bara viktiga saker på mobilen om det är nödvändigt. 
  • Läs en halvtimma innan du ska sova. Detta är något jag verkligen alltid gör när jag har en bra bok att läsa, nu har jag inte det så jag brukar läsa lite tidningar. Men att mysa ner sig i sängen med massa filtar och kuddar är sååå mysigt. Det får mig att varva ner och jag kan lättare somna när jag väl ska sova.
  • Rör på dig om dagarna. Det viktigaste av allt skulle jag säga. Jag märker en väldigt stor skillnad de dagar jag bara vart hemma och inte gjort ett skit än de dagar då jag både är i skolan, tränar och pluggar. Om du bara är hemma en dag och kanske har bestämt att ta en vilodag, försök att i alla fall gå ut på en promenad eller åk till stan och kolla lite där. Att bara vara hemma en hel dag helt stillasittande gör det helt omöjligt för mig att sova.
  • Ät inte precis innan du ska sova. Också mycket viktigt. Självklart ska man hellre äta något än att gå och lägga sig hungrig, men försök att äta åtminstone en timma innan du ska sova. För om du äter innan läggsdags får kroppen inte vila under natten då den behöver ta hand om maten du nyss åt. Det gör att du sover oroligt och eventuellt vaknar upp med lätt illamående. Vilket får många att få svårt att äta på morgonen dessutom.
  • Ta tag i saker direkt när du kommer hem. Istället för att sitta och lata sig och sedan ta tag i allt som måste göras. För det slutar oftast med att man sitter sent på kvällen med läxor och allt vad det är. 
  • Drick inte kaffe eller te precis innan du ska sova. Jag brukar nästan alltid dricka te på kvällen, men försöker tänka på att det är minst en timma innan jag ska sova. Te innehåller nämligen något som heter tein som kan göra att man får svårare att sova. Och kaffe innehåller ju koffein
💪
Väldigt bra livsstil. ♥

Sista inlägget för dagen

Godkväll kära ni, har inte riktigt haft den tid jag velat till att uppdatera bloggen idag. När jag kom hem slängde (okej slängde var lite och ta i kanske haha) jag i mig en smoothie, sååååååå hungrig, såååå trött, sååå ont i huvudet. När jag sedan fått i mig smoothien, mådde jag bättre men då ställde jag mig och bakade med syrran. Vi bakade youghurtmuffins, hon har sin namnsdag idag och hon fick välja recept själv. Det blev himla smarrigt, smakade en liten bit när de precis var färdiga.
 
Sedan har jag även hunnit att träna, plugga, äta och kika lite på bloggar osv. Så nu är jag så gott som klar med allt på min ''att göra lista'' för kvällen och ska strax göra mig i ordning för natten. Blir troligtvis en rätt tidig kväll i mitt fall för jag behöver sömn känner jag. 
 
Kan bjuda på en liten bild från mitt kvällsmål. Tränade efter middagen eftersom vi åt väldigt tidigt idag, så kände att jag behövde lite återhämtningsmål. ♥
Och NEJ, det är INTE smör på knäcken haha. 
 
 

Recept

Jag fullkomligt älskar när folk lägger upp recept på sina bloggar! Jag vet inte vad ni tycker om det, vill ni att jag ska göra det mer? För det gör jag gärna. 
Jag gillar framförallt recept som är nyttiga, gärna något bakrecept eller liknande. Här är några recept som jag samlat på mig som jag verkligen måste testa någon gång.
När jag kommer hem från skolan på fredag tänkte jag testa att göra en mindre sats av pannkakorna, ska verkligen bli kul att testa! Men tror att det blir för mycket med hela receptet till bara mellanmål. 
Sedan efter jag kommit hem från skidsemestern på sportlovet är jag ju ledig några extra dagar, då ska jag definitivt testa något av detta :D
Banan och kokos- glassen! Lånar bilden från denna tjejs blogg.

♥ Musik ♥

Något som verkligen får mig att lugna ner mig när man är arg, ledsen, nervös osv. är musik. Alltid. Musik är alltid min problemlösning. När man är arg gillar jag att lyssna på lugn musik, gärna med något mysigt gitarrspel osv. Eller någon rocklåt eller liknande, för att få ur mig min ilska ordentligt. Men när jag är nervös gillar jag att lyssna på peppig musik som man blir glad av. 
Vilken känsla man än har, finns det alltid någon sorts musik att lyssna på! 
 
Vilken är din favoritmusik? Ge gärna tips på lite låtar eftersom jag vill fylla på mina spotify- listor!
 
 

Temadagar

Dagen har verkligen vart riktigt rolig idag! Vi har som sagt temadagar och temat är handikapp och hälsa. Väldigt intressant! Dagen idag såg ut så här: Hjärt och lugnräddning, munmålning, föreläsning om ADHD och till sist rullstolsbasket!

Det allra roligaste var helt klart rullstolsbasket! Det var verkligen riktigt roligt att få testa det, väldigt svårt dock. Men man lärde sig efter ett tag, det kändes dock väldigt märkligt när man aldrig testat förut. Men det var verkligen riktigt roligt att testa det! 
Hjärt och lugnräddningen var ganska jobbig dock för man fick så ont i händerna haha, men annars var det väldigt bra att få lära sig det tycker jag. Känns skönt att kunna så att man kan göra något om det väl händer. Vi gick göra ett enskilt ''prov'' på det då man skulle låtsas att det hände på riktigt och visa precis vad man skulle göra. När hon sa ''Du skulle faktiskt kunna rädda ett liv på riktigt!'' så blev jag otroligt stolt hihi. 
 
Men nu är jag hemma och imorgon är det ännu en temadag med samma tema. Men nu ska jag strax köra ett pass för överkroppen, hade vilodag igår så är sjukt taggad nu!
 

Vänskap?

Idag fick vi en skrivuppgift på SO:n efter att ha sett på filmen ''En oväntad vänskap''. Det vi skulle resonera omkring var vänskap. Och när jag satt där och skrev så tänkte jag verkligen på hur märkligt det är med vänskap. Hur kan en så stark vänskap bara uppstå? Vad hade hänt om jag hade helt andra vänner och inte alls kände de som är mina vänner idag? Hur hade jag vart som person? Hade jag vart lycklig ändå? 
Det är så svårt att sätta sig i denna situation. Påverkar mina vänner mig, hur jag är som person? Vad är jag egentligen utan dem? 
Det finns sååå många frågor omkring ETT ord. Vänskap. Måste säga att det är väldigt fantastiskt egentligen, att några personer kan få mig att må mycket bättre. Hur de kan få mig att må bättre med bara deras närvaro. Och den största frågan av alla, vad är vänskap? Det är en fråga som aldrig kommer få ett korrekt svar, för svaren är miljontals och det finns inget rätt eller fel. 
 
Är verkligen otroligt glad att jag har mina vänner vid min sida i svåra stunder i livet, vem hade jag vänt mig till om inte dem? En vän är något som är miljoner mer värt än alla pengar i världen♥
Be there
Bilden lånade jag från weheartit. 

Gelénaglar.

Kollade tillbaks på lite gamla inlägg och hittade en bild på mina ursnygga gelénaglar min moster fixade. Kommer ihåg hur nöjd jag var haha. Det var dock väldigt svårt att ta bort det, mina naglar blev helt förstörda för jag tog bort det själv. De gick av och jag råkade fila på min nagel så det tog ett bra tag innan de blev som vanligt igen haha. 
 

Vår, kom nu

Kom nyss innanför dörren efter en liten promenix, väldigt bra promenadväder, varken för varmt eller kallt med vinterjacka. Ett stort plus att det har börjat töa redan är ju självklart att man inte fryser ihjäl så fort man kommer ut. Efter sportlovet kan det gärna bli vår! 
Har inte gjort speciellt mycket idag, tränat som sagt och sedan pluggat lite och planerat inför veckan, en helt vanlig söndag för mig :) 
Bild från förra våren, åh tänk så underbart det skulle vara att få tillbaka just detta ögonblick. 

Sunday

Godmorgon, eller god förmiddag kanske. Vilka tyckte ni var bäst igår då? Jag tyckte att J.E.M och Sanna Nielsen var rätt bra faktiskt. Trodde inte att Sannas låt skulle vara så bra eftersom jag inte brukar gilla hennes låtar så mycket, men denna var faktiskt väldigt bra! Synd bara att J.E.M inte gick direkt till final, men jag hoppas att det går bra i andra chansen. 
 
Men idag är det söndag igen då, har fått i mig en god frulle för ett tag sedan. Tycker att det är gott att lyxa till det lite på helger, med smoothie och ägg, sånt hinner jag aldrig på vardags- morgnar. Det är så mys att sitta och äta helgfrukost och inte stressa ett dugg♥
 
Men nu ska jag strax hoppa i mina träningskläder, pepp inför dagens cirkelträning!
 
 
 
 

Mellomys

Har verkligen haft en trevlig lördag idag, Annika hade gjort sådan god mat också. Till lunch blev det en av mina favoriträtter, zucchini- paj med pesto. Mums♥ Sedan hade hon gjort en massa gott fika också, b.l.a en budapest- tårta. Så gott var det och det kändes mycket välförtjänt efter denna vecka. ^^
Vi hann inte göra så mycket mer än att spela lite spel och åka iväg en sväng för att köpa pjäxor till syrran, tiden går ju så hiskligt fort att man knappt hinner säga hej innan man ska säga hejdå haha. 
 
Var otroligt mätt när vi satt oss i bilen påväg hem, men vi har nyss käkat lite tacos i alla fall. Hann bli lite hungrig och tacos brukar ju oftast gå ner i vilket fall som heslt ;) 
Snart blir det massa mello- mys! Ska bli spännande att se vilka bidrag som är bra denna vecka, tyckte inte att det var så mycket bra förra veckan, det var väl 1-2 låtar som var bra men resten var skit. Hoppas på bättre denna kväll!
 
 

Perfekt lördag

Har precis fått i mig en mumsig lördagsfrukost och är nu mätt i magen. Håller på att fixa mig lite eftersom vi strax ska sätta oss i bilen för att besöka Annika, vi ska vara där över dagen och hitta på lite skoj, mysigt :)
 
Men ikväll kommer vi hem och ska laga tacos och se på mello! Perfekt lördag enligt mig, gillar att göra något på dagen men bara ta det lugnt hemma på kvällen. Och det som är bäst med denna helg, är att jag behöver inte ha ångest imorgon över att det är skola på måndag. Visst är det skola, men på tisdag och onsdag har vi temadagar och ska hitta på lite kul. B.l.a lära oss hjärt och lung- räddning! Spännande :D Och så är det ju sista veckan innan lovet vilket är så skönt. 
Men nu ska jag fortsätta fixa mig inför denna perfekta lördag. 
 
Hur ser en perfekt lördag ut för er?
 

Träningsvärk.

Jag skrev igår att ''Vi får se om jag har träningsvärk imorgon''... Men joo det kan man lugnt säga! Hade tränigsvärk redan igårkväll haha. Helt sjukt, kan knappt gå idag så ont det gör. Men skönt är det alltid med träningsvärk. Då vet man att man har gett allt, i alla fall jag, eftersom att jag inte kan få träningsvärk om jag inte testar något nytt eller verkligen ger 100%. Idag ska benen få vila ordentligt, men eftersom jag bara körde underkropp igår så blir det ett nytt pass även för överkroppen idag. Vi får se om detta pass ger mig lika mycket träningsvärk! :D
 
Det är i alla fall otroligt skönt med fredag som vanligt. Väldigt skön dag, bara praktiska ämnen och på idrotten spelade vi basket, så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt kuuuuuul!! Haha alltså det var så längesedan något var så himla roligt på idrotten :D
Nej, nu ska jag dra igång träningspasset, ha en bra fredag♥
 
 

Legday

Hello!
Jag är heeeelt SLUT i mina ben. Kan knappt gå! Körde ett nytt ben och rump- pass och herregud så jobbigt det var. Det blev på ca. 50 minuter och känslan efteråt var helt fantastisk. Får se om jag får träningsvärk imorgon, just nu känns det verkligen som det men jag har tyvärr ganska svårt att få det. 

 
Torsdagar är ju de dagar, som jag skrivit förr, som är värst enligt schemat. Men idag var det faktiskt helt okej! Inga praktiska ämnen men tycker att det mesta vi gör just nu i alla ämnen är väldigt roligt. Så det känns verkligen riktigt bra eftersom torsdagen i vanliga fall är hemsk. Och imorgon är det nästan bara praktiska ämnen, så ser fram emot morgondagen.
Ikväll har jag inte mycket att göra, otroligt skönt. Troligtvis ska jag fixa mina naglar, tro mig, det behövs! 
Dagens mellanmål, nomnom.♥
 

Love

Något som ni troligtvis INTE har missat är att jag är helt förälskad i smoothies! Så ni får lite smoothie- inspo såhär en torsdags- morgon. Smoothie passar perfekt till antingen mellanmål eller frukost. Sååååå många olika alternativ. Så gott. Så nyttigt. Så smidigt. Så bäst. 

Bowling

Idag står det lite bowling på schemat, ska snart möta upp mina fina vänner och så ska vi dra in mot bowlingen. Ska bli himla roligt! :D Har vart en rätt vanlig dag idag annars. Imorgon är det redan torsdag, tiden går så fooort! Helt otroligt. Snart sportlov, yeey. 
 
Men jag önskar er en jättebra kväll, har tyvärr inte så mycket att skriva men kände att jag i alla fall ville uppdatera er lite. 

Januari favoriter

Herregud håller på med håret hela tiden haha.


Inspo

Untitled'
Åh längtar tills man kan börja använda såna här outfits igen! Summer♥

Chokladsmoothie

 
Är precis hemkommen från en liten tur på köpcentrumet, kikat efter lite olika grejer. 
Hade sådan fruktanvärd huvudvärk idag, kändes ungefär som att mitt huvud skulle sprängas... Men när jag kom hem tog jag en tablett och det är bättre nu. Tränade i alla fall ett cirkeltränings- pass och det var så obeskrivligt skönt. Men innan träningen gjorde jag VÄRLDENS godaste smoothie! Vet att jag tjatar om smoothie hela tiden typ men på riktigt, det var himla längesedan jag gjorde en sådan god smoothie. Så jag måste bara dela med mig av receptet. 
En halv banan
Lite kakao
Ca. 1,5- 2 dl mjölk
En skvätt naturell fil
Jag vet inte exakt hur mycket jag tog av varje ingridiens för jag testade bara lite, men gott, det kan jag lova att det blev! Smakar som choklad nomnom♥ Blev dock ganska rinnigt, men det var bara positivt för min del men om ni vill ha lite fastare konsistens går det ju att ersätta en del mjölk med fil. 
Får nog snart göra en ny blogg, som BARA handlar om olika smoothies för det är ju ungefär det enda jag bloggar om haha. 
 

iPhone 5s

Nu har jag haft min iPhone 5s i lite drygt en månad och jag är sååå nöjd! Har aldrig haft en bättre telefon, kan inte komma på något dåligt alls med den. Kan inte ens säga något bra med den, för det finns för mycket bra med den haha. My love♥
 
 

Love smoothie

 
Gjorde en smoothie av ananas, papaya och mango. Muuums va gott! Toppade med lite hallon och kokos, perfection. ♥

Nagelhylla

Förra helgen fixade vi till min nagelhylla! Har väldigt mycket nagellack och förr har jag bara tryckt in allt i ett skåp och nu insåg jag att allt inte ens fick plats. Så på Ikea hittade vi denna hylla och jag blev verkligen nöjdare än nöjdast! Det blev så snyggt och nu kan jag ha åtminstone en del av mina nagellack uppställda, har lite mer men det är mest sånt jag inte använder så mycket. 
 

Candles

Igår så tände jag lite ljus i mitt rum på mitt sminkbord, har haft lite ljus där ett tag men aldrig tänt de haha. Tycker det är så mysigt med tända ljus och det blir så himla fint. Älskar mitt sminkbord verkligen♥
 



Lugn dag

Ja, då var det söndag igen då. Men en helt grym söndag faktiskt, gissa vad jag ska göra? Inget alls. 
Hade först tänkt att träna men tror min kropp behöver en vilodag i och med att jag tränade hela kroppen i fredags och så blev det skidor igår. Kör ett riktigt pass imorgon istället!
 
Så idag står inte mycket på schemat, behöver dock tvätta mitt hår för det är så sjukt fettigt och äckligt. Men det går ju snabbt, så troligtvis kommer jag ha lite mer tid åt bloggen idag, yeey. 
Imorgon drar en ny vecka igång, men det är ju faktiskt bara två veckor kvar tills sportlovet börjar så nu är det bara att kämpa lite till så åker man på skidsemester!! Peeeepp. 
Ska sätta mig och smida lite planer för veckan strax, har lite skoj inplanerat i veckan som jag ser fram emot. 
 
Så njut av sista lediga dagen och återhämta er inför nya veckan! 
 

Skidor

 
Idag blev det lite skidåkning på schemat, första gången på ca. ett år som jag står på ett par skidor och till en början gick det riktigt dåligt haha. Men det var för att vi fick hyra skidor åt mig idag och de var sjukt dåliga så det klibbade sig fast ca. en decimeter snö på de och så fort jag fick bort det kom det nytt. Men fick byta skidor till ett par nyslipade och då gick det garanterat bättre, snarare tvärtom, kunde inte stanna knappt haha. 
 
Vi tog en paus i skidåkandet och fikade lite med varm choklad och en våffla. Mums♥
Nu är vi hemma och ska strax basta lite, sedan blir det så god lördagsmat och därefter mello- mys! Och inget godis för mig idag som sagt, men har laddat upp med nötter och grönsaker med dipp, lika gott det ju! 
 
Hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll, xoxo.